Samsung Galaxy S6, ανακοινώνεται νωρίτερα στην CES 2015;

Προερχόμενη από τις όχι και τόσο καλές πωλήσεις του Samsung Galaxy S5, η Samsung ποντάρει στην επόμενη ναυαρχίδα της, για την οποία τον τελευταίο καιρό βλέπουμε να διαρρέουν διάφορες πληροφορίες. Οι νέες αναφορές που έρχονται από την Κορέα λένε ότι λόγω των κακών πωλήσεων η Samsung θα επισπεύσει την ανακοίνωση του Samsung Galaxy S6 και θα την κάνει τον Ιανουάριο στην CES 2015.

Συνήθως η Samsung ανακοινώνει την κάθε ναυαρχίδα της την περίοδο Φεβρουαρίου – Μαΐου αλλά οι αναλυτές εκτιμούν ότι φέτος θα γίνει 6-9 Ιανουαρίου που θα πραγματοποιηθεί το Consumer Electronics Show στο Las Vegas. Πολύ πιθανό είναι μαζί με την κανονική έκδοση να δούμε και μια με καμπυλωτή οθόνη όπως εκείνη του Samsung Galaxy Note Edge.

Επιπλέον, αναφέρεται ότι στόχος της Samsung είναι τα 45 εκατομμύρια πωλήσεις εκ των οποίων τα 10 εκατομμύρια είναι της Edge έκδοσης. Ωστόσο, να πούμε ότι τίποτε από αυτά δεν έχει ειπωθεί από την ίδια τη Samsung.

To Samsung Galaxy S6, σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει θα έρθει με Snapdragon 810 ή Exynos 7420 octa-core επεξεργαστή, 5.5 ιντσών QHD (1440×2560 pixels) οθόνη, 3GB RAM, 32GB ενσωματωμένη μνήμη, 20 Megapixel κάμερα και 5 Megapixel δεύτερη κάμερα.

samsung galaxy s6 ces 2015, Samsung Galaxy S6, ανακοινώνεται νωρίτερα στην CES 2015;
Samsung Galaxy Note Edge

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giannogeorge

Χωρίς να θέλω να είμαι ο κακός εδώ, περισσότερο σαν κίνηση πανικού θα μοιάζει κάτι τέτοιο, αν ανακοινωθεί τόσο νωρίτερα από το κανονικό. Ας κοιτάξουν εκεί στην Samsung να βγάλουν μια συσκευή που να αξίζει τον κόπο και να έχει καλά updates και ας την βγάλουν και τον Μαΐο. Αν θέλουν να δουν πώς γίνεται, ας ρίξουν μια ματιά στην LG και θα καταλάβουν. Αυτά.

Ανδρέας

@giannogeorge φιλαράκι χωρίς να θέλω να στο χαλάσω ήδη έχουν έτοιμο και το S7! Όλα όμως είναι θέμα κέρδους! Δεν θα τους εποφελούσαι οικονομικά να προχωρούσαν τόσο ραγδαία την τεχνολογία..

gio

@giannogeorge
ουτε εγω θελω να στο χαλασω αλλα απο που και ως που ειναι κινηση πανικου ? το s5 ειχε εμφανιστει απο τον περασμενο γεναρη . ας ειναι οπως πρεπει να ειναι και ας το ανακοινωσει και σημερα το βραδυ.για τα updates δεν υπαρχει παραπονο, σημερα ανακοινωσε update για το s3 https://www.sammobile.com/2014/12/15/12-15-2014-firmware-updates-galaxy-tab-4-10-1-galaxy-s-iii-and-many-more/ που εχει 3 χρονια στην αγορα και τελος οσο αφορα την lg της ριχνουν καθε μερα ματιες και σκανε στα γελια

chris

@giannogeorge
η lg ένα επιτυχημένο g2 είχε μετά τι? ‘η μήπως ήταν καλό το g3? γιατί εγώ έχω αντίθετη γνώμη…
επίσης η lg από updates δεν έχει και την καλύτερη φήμη!!!

filippos

Χαθηκε ο κοσμος να εβαζαν τον 810 κ στο νοτε 4..

nieris

Πολύ πιο τίμιες προτάσεις της lg από οτι τής σαμυ.Όποιος δεν το βλεπει εθελοτυφλεί.Ναι θεωρώ το g3 πολυ αξιο αντικαταστατη του g2,Μην μπερδεύεσαι ομως επειδη δεν εκανε το μπαμ που εκανε το g2 to g3.Oσο για τις αναβαθμίσεις σε παραπέμπω στην κεντρικη σελιδα του site https://techblog.gr/mobile/lg-g3-android-lollipop-update-0266/.Επίσης μην μιλήσω για το after sales της lg!!!!!είναι πολύ μπροστά σε αυτόν τον τομέα.

dark_master

@Nieris καταρχήν περίμενε με το καλό να δοκιμαστεί και μετά την κρίνουμε. Αν δεν κάνω λάθος είναι η 5.0 και όχι η 5.0.1 που βελτιώνει την 5.0 και τα bugs που είχε.
Επιπλέον να δούμε αν θέματα όπως ασθενές σημα WiFi, 4G και ξαφνικές επανεκκινησεις θα λυθούν γιατί όσοι βιάστηκαν να περάσουν πρώτοι την ίδια έκδοση που κυκλοφόρησε για την αγορά της Ουκρανίας ανέφεραν προβλήματα επανεκκινησεων.
Μακάρι βέβαια να είναι όλα οκ και να μην έχουν θέματα οι κάτοχοι.

Τέλος όσον αφορά την επόμενη έκδοση, G4, το G3 βγήκε 8 μήνες μετά το G2 και το G4 αν παρακαμφθεί η έκδοση G Pro θα είναι στους 7 αν ανακοινωθεί στο WMC.

Πάντως κ εγώ θα συμφωνήσω ότι το G2 σε σχέση με το G3 είναι τηλεφωναρα και δεν υστερεί σχεδόν πουθενά πλην της κάμερας. Το G3 απλά πέρασε και δεν ακούμπησε.

demarko7

@dark_master
Εχω το G3. Πέρα απο το Note4 δεν υπαρχει αλλο ισαξιο. Οσο για το περασε και δεν ακουμπησε ρε φιλε ριξε μια ματια στις πωλησεις του, εχει κανει ρεκορ πωλησεων στην ιστορια της LG.

giannogeorge

Ωραία, έκανα ένα λάθος κι εγώ!!!

Κάθε φορά που κάνετε κακά σχόλια, κάπου στον κόσμο ένα γατάκι πεθαίνει.

Νικος

Gio που λεει ρε φιλε οτι το s3 περνει kit kat????

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.