Samsung Galaxy S6: Προβλέψεις για 50 εκατομμύρια πωλήσεις το 2015

Από την στιγμή που η Samsung δεν έχει δώσει στην δημοσιότητα πληροφορίες για τις πωλήσεις των τελευταίων ναυαρχίδων της, υπάρχουν αρκετές φήμες που κυκλοφορούν κατά καιρούς. Η εταιρεία διέψευσε μία από αυτές πρόσφατα, η οποία έλεγε ότι οι πωλήσεις δεν πάνε και τόσο καλά, λέγοντας ότι οι πωλήσεις φτάνουν τους εσωτερικούς στόχους της Samsung.

Σήμερα η εταιρεία ερευνών Counterpoint Research έδωσε στην δημοσιότητα νέα πρόβλεψη, σύμφωνα με την οποία η Samsung θα καταφέρει να πουλήσει μέσα στο 2015 50 εκατομμύρια Samsung Galaxy S6 και Samsung Galaxy S6 Edge. Ο ίδιος αριθμός έχει προβλεφθεί από αρκετούς αναλυτές στο παρελθόν, αλλά υπάρχουν και οι πιο αισιόδοξες προβλέψεις που αναφέρουν έναν αριθμό γύρω στα 70 εκατομμύρια για το 2015.

Αν η πρόβλεψη για τα 50 εκατομμύρια είναι σωστή, θα ανεβάσει τον πήχη για την σειρά Galaxy S, αν και αυτός ο αριθμός δεν θα είναι αρκετός για να ξεπεράσει τον συνολικό αριθμό iPhone που θα πουλήσει η Apple μέχρι το τέλος του χρόνου.

Τα τελευταία Galaxy S6 και S6 Edge της Samsung έχουν θετική αποδοχή σε κριτικές και φαίνεται να τα πηγαίνουν αρκετά καλά με τις πωλήσεις, αν και περιμένουμε τα επίσημα νούμερα από την Samsung για επιβεβαίωση. Κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει αύριο στο Samsung Investors Forum 2015, το οποίο διοργανώνεται στην Σεούλ.

Samsung Galaxy S6: Προβλέψεις για 50 εκατομμύρια πωλήσεις το 2015, Samsung Galaxy S6: Προβλέψεις για 50 εκατομμύρια πωλήσεις το 2015


Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Stavros

Πιστεύω ότι η Samsung φέτος με τα s6 και s6 Edge ξεπέρασε τον εαυτό της.

Νικος Z1

Μακάρι να τα πάει καλά. Για να έχουμε περισσότερο ανταγωνισμό και να καταλάβουν όλοι ότι για να πετύχουν πρέπει να εξελίσσονται.

Chris T

Μην μασατε του χρόνου η apple θα το τερματίσει. Έρχεται με QHD και 13mp camera. Αν και για το 1ο δεν είμαι τόσο σίγουρος

thanoik34

Όταν βγουν τα windows 10 που υπόσχονται πολλά μαζί με την επόμενη ναυαρχίδα μετά από το 930 θα ανακόψει πολλές προβλέψεις εταιριών,θα δείξει ο καιρός

Impressive-Instant

1. Αν πουλήσει τόσο, σημαίνει ότι για τα επόμενα τρία χρόνια τουλάχιστον δεν θα δούμε καμία σχεδιαστική διαφορά (όχι ότι είχαμε και τώρα…)
2. Είχαμε μια φαγούρα για το ποσό θα πουλήσει η Samsung και η κάθε μια από αυτές….
3. Apple-Samsung : 6-0
4. Σε 3 μήνες παίρνω άδεια… (άσχετο)
5. Καλό καλοκαίρι.

Φωτης

@Nikos γιατι θα ειναι καλο να πετυχει ενα κινητο που ανεβασε την τιμη του? Και δλδ σορρυ κιολας αλλα τα s6 το απλο δεν αλλαξε και πολλα απο το παλιο… το edge ηταν η αλλαγη, αλλα το πληρωνεις και 300 ευρω παραπανω! Αν χαιρεσαι για αυτο τι να σ πω…

Πέτρος Π

Μακάρι να τα πάει χάλια, όπως και οι υπόλοιπες εταιρίες με τις “ναυαρχίδες” τους… Το θέμα με τις τιμές να έχουν φτάσει το χιλιάρικο για πλάκα έχει καταντήσει γελοίο… Και σιγά και την τρομερή εξέλιξη που είχε… επειδή έβγαλε το πλαστικό?? Λες και ανακάλυψε τον τροχό… Από μπροστά είναι κατά 99% ίδιο με το S5 και με το S4 και με το S3 κλπ κλπ (βάλτε τα δίπλα δίπλα και δείτε).. Ενώ και γενικά φέτος με την Apple είναι τόσες οι ομοιότητες που είναι σαν να έβγαλαν το ίδιο κινητό από θέμα design…

ZM

Με τέτοιες τιμές που έχουν τα καταστήματα, “σίγουρα” θα τα πάει καλά (Ειρωνεία)

Salonigi

@Πέτρος Π δηλαδή το S3,S4,S5 είναι ίδια με το ιΦον 6, αφού όπως λες το S6 είναι ίδιο με τα τρία τελευταία σασμσουγκ και ίδιο με το ιΦον… Τελικά πόσο μπροστά είναι η σασμσουγκ που πριν τρία χρόνια κατασκεύασε ένα τηλέφωνο που το αντέγραψε η απλε.
@Φώτης το S6 με το S6 Edge η διαφορά είναι 100€

Νικος Z1

Φώτη δεν χαίρομαι γιατί ανέβηκε η τιμή. Όμως το ότι έχει τον γρηγορότερο επεξεργαστή τη γρηγορότερη ram τη μεγαλύτερη ανάλυση οθόνης σε αυτές τις ίντσες. Το ότι άλλαξε φιλοσοφία και από πλαστικό έγινε αλουμινίο και γυαλί το ότι έχει επιλογή για ασύρματη φόρτιση κλπ κλπ είναι μια μεγάλη εξέλιξη σε σχέση με το περσινό μοντέλο. Το ότι δεν άλλαξε εμφανισιακά πολύ είναι λογικό γιατί κάθε εταιρεία θέλει να διατηρήσει την ταυτότητα της. Το ίδιο κάνει και η LG και η sony και η HTC. Μπορεί να είναι πιο ακριβό αλλά τεχνικά είναι το πιο εξελιγμένο. Όσο αφορά για την edge οθόνη προσωπικά στο χέρι δεν μου άρεσε καθόλου.

Πέτρος Π

@Salonigi : Δεν κατάλαβες τι έγραψα στο post? Αν θέλεις ξαναδιάβασέ το!
Λέω το μπροστινό μέρος όλων των τελευταίων κινητών της Samsung είναι το ίδιο… Όποιος θέλει μπορεί να το διαπιστώσει! Αυτό ήταν το πρώτο σκέλος , το κατάλαβες? 🙂
Πάμε στο δεύτερο σκέλος : Γενικά ολόκληρο το design του κινητού, (πχ οι κάθετες γραμμές στην σχεδίαση, το γυαλί, ακόμα και οι υποδοχές) είναι σχεδόν ολόιδια με της Apple… Το πιασες? 🙂

Ούτε η Samsung, ούτε η Apple είναι μπροστά, απλά η μια αντιγράφει την άλλη…Το θέμα είναι οτι οι τιμές έχουν ξεφύγει, και συσκευές που θα έπρεπε να τιμολογούνται 300 €, έχουν φτάσει να τιμολογούνται στο χιλιάρικο…

JohnWave

To βρίσκω λογικό να πάει καλά η Samsung μιας και τα 2 από τα 3 πράγματα που χρειαζόταν οπωσδήποτε να βελτιώσει στα S , τα βελτίωσε. Εννοώ την πιο premium κατασκευή και τη βελτίωση του touchwiz. Και η μπαταρία βελτίωθηκε. Αντίθετα οι άλλες εταιρίες είτε παρέμειναν στάσιμες ( πχ Sony, ΗΤC) , είτε γκρέμισαν αυτό που είχαν χτίσει ( LG). Οι κινέζικες σημείωσαν πρόοδο αλλά ο κόσμος της Δύσης δύσκολα αγοράζει συσκευές που δεν έχουν ισχυρό brand name. Θα αλλάξει αυτό αλλά θέλει χρόνο. Έτσι με αυτά και μ’ αυτά έμειναν μόνες τους η Samsung και η Αpple να κάνουν παιχνίδι φέτος. Πάντα μεταξύ τους έπαιζαν, απλά φέτος απομακρύνθηκαν ακόμα περισσότερο από τους άλλους.

Bluster11

@Πέτρος Π το σκέφτηκες καλά πριν γράψεις αυτό? “Το θέμα είναι οτι οι τιμές έχουν ξεφύγει, και συσκευές που θα έπρεπε να τιμολογούνται 300 €, έχουν φτάσει να τιμολογούνται στο χιλιάρικο…”
Επειδή η τσέπη σου δε σηκώνει την αγορά κάποιας ναυαρχίδας,θα πρέπει οι εταιρείες να τα πουλάνε 300 ευρώ για να μπορέσεις εσύ να τα αγοράσεις και να κάνεις το κομμάτι σου?Θέλεις μήπως να σου υπενθυμίσω πως υπάρχουν συσκευές Samsung που ξεκινάνε από 20ευρώ?Γιατί φίλε μου δεν παίρνεις μία συσκευή που την σηκώνει η τσέπη σου?Αααα το ξέχασα…με συσκευή των 20 και 100 ευρώ δεν πέφτουν οι γκόμενες,ούτε μπορεί κάποιος να πουλήσει μούρη στην παρέα του.Ξυπνήστε ρε και σταματήστε το κράξιμο συνέχεια.Δε συνηθίζω να σχολιάζω κάτω από άρθρα αλλά όταν διαβάζω τέτοια σχόλια μου γυρίζουν τα μυαλά.

Πέτρος Π

@Bluster : Εσύ δηλαδή με αυτό το κριτήριο αγοράζεις κινητό? Για να ρίχνεις γκόμενες και να πουλάς μούρη? Εγώ πάντως όχι…
Αυτό που είπα είναι οτι οι συγκεκριμένες συσκευές είναι υπερκοστολογημένες, δηλαδή τις τιμολογούν υπερβολικά ακριβά, σε σχέση το κόστος τους… Π.χ. με 1.000 € μπορείς να αγοράσεις laptop με καταπληκτικά χαρακτηριστικα, το laptop μπορεί να κοστίζει λιγότερο??

Bluster11

@Πέτρος Π δηλαδή εσύ απ’ ολα αυτά που έγραψα αυτό κατάλαβες;;Ότι αγοράζω οποίο κινητό αγοράζω για να ρίξω γκόμενες;;Δεν είμαι εγώ αυτός που κράζει τις τιμές αλλά εσύ.Με ποιο κριτήριο δηλαδή θεωρείς πως ειναι υπερκοστολογημενες;;Μιλάμε για πολύ δυνατά brands της Apple και Samsung οπότε ειναι λογικό να έχουν τέτοιες τιμές.Όταν ξέρεις ότι πουλάς θα ανεβάσεις και την τιμή.Το κόστος κατασκευής μιας συσκευής δεν υπολογίζεται μόνο από το κόστος των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν.Δεν έχω χρονο τώρα να κάτσω να σου κάνω ανάλυση για το πως υπολογίζεται.Ναι τα λαπτοπ μπορούν να κοστίζουν λιγότερο.Υπαρχουν πλέον laptop και με 400€ όπως υπάρχουν λαπτοπ και με 3000€.

tarif16

@πέτρος-@bluster
+1000 στον πέτρο
-1000 στον bluster
η υπερκοστολόγηση υπάρχει σαφώς και δεν έχει καμία σχέση με την αγοραστική δύναμη του καθενός μας.φαίνεται άλλωστε και από την κάθετη πτώση των τιμών μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.
να συμπληρώσω ότι δεν είναι λογικό να έχουν αυτές τις τιμές…όόόσο και δυνατά να είναι τα brand names.
υ.γ. ερώτηση:αν εγώ ΔΕΝ μπορώ ν αγοράσω κάτι,αυτόματα χάνω το δικαίωμα της κριτικής σε κάποιο προϊόν?….δεν χρειάζομαι απάντηση!!!

Bluster11

@tarif από αυτά που γράφεις φαίνεται πως δεν έχεις ιδέα από εμπορίο και επιχειρήσεις.Κάθετη πτώση σε τιμές σε μικρό χρονικό διάστημα μόνο στη Samsung έχω δει να συμβαίνει (και στις υπόλοιπες εταιρείες,εκτός Apple)…φυσικά και μπορείς να εκφέρεις την άποψη σου,αυτό όμως δε σημαίνει πως είναι και σωστή….ένα δυνατό brand κρατάει την τιμή του και δεν πέφτει τόσο γρήγορα…μη με αναγκάσεις να αναφέρω παραδείγματα “υπερκοστολόγησης” όπως θες ν’ αποκαλείς,άλλων εταιρείων αυτοκινητοβιομηχανίας και τηλεοράσεων…πρέπει να δεχτείς πως το μεγαλύτερο μέρος της τιμής ενός προϊόντος εξαρτάται από το πόσο ισχυρό είναι το brand name της εταιρείας που το παράγει…

Πέτρος Π

@Bluster11 : H κάθετη πτώση των τιμών δικαιολογεί αυτό ακριβώς που λέω… Όταν βγαίνει μια ναυαρχίδα, πχ Galaxy S6 , ή LG G3 και έχει 900 €, και μετά από ένα εξάμηνο έχει 500 €, αυτό τι σιμαίνει? Οτι μετά από ένα εξάμηνο το πουλάνε με ζημιά? Και βέβαια όχι…. Απλά το οτι στην αρχή πουλάνε αέρα…
Το οτι η Samsung ή η Apple έχουν δυνατά brand names δεν σημαίνει οτι πρέπει να τιμολογούν τα προιόντα τους 3 φορές την πραγματική τους αξία… Γιαυτό ανέφερα και τα laptops σαν παράδειγμα… Δηλαδή ένα laptop των 1.000 € με 8 giga μνήμη, i7 επεξεργαστές, 1 tb σκληρό, κλπ κλπ κοστίζει το ίδιο στην κατασκευή του με το S6??? Δεν νομίζω, και όμως καταλήγουν να πουλιούνται στην ίδια τιμή…
Το οτι έχουν πάρει τον αέρα οι εταιρείες και τιμολογούν ό,τι ναναι δεν σημαίνει οτι εμείς σαν καταναλωτές πρέπει να αγοράζουμε σαν τους βλάκες… Δηλαδή εσύ Bluster11 είσαι διατεθειμένος να πληρώνεις για προιόντα 5 φορές την αξία τους, απλά επειδή τα παράγουν εταιρείες με ισχυρά brand names?? Η λογική του παραλόγου…..

tarif16

@bluster
το μόνο σίγουρο είναι ότι είμαι ανίδεος από εμπόριο(άλλωστε την ιδιότητά μου την δηλώνω)….πάραυτα,ευχαριστώ για την επιβεβαίωση.συμφωνείς για την κάθετη πτώση τιμών,για τα τηλέφωνα που συζητάμε,αλλά δεν υπάρχει υπερκοστολόγηση…???
ανίδεος από εμπόριο μπορεί να είμαι,δόξα το θεό όμως,δεν γίνομαι συμμέτοχος όμως στο πάρτι υπερκερδών της samsung,lg,htc κτλ…κι ας είμαι καμένος με την τεχνολογία(άρρωστος κοινός).

Bluster11

@tarif να απαντήσω και σε σένα για να μην είμαι αγενής και να προσπαθήσω όσο μπορώ να σου εξηγήσω.Η κάθετη πτώση των τιμών οφείλεται στην έλλειψη ζήτησης.Γι αυτό το λόγο και εταιρείες όπως η Samsung,η Sony,η LG και άλλες ρίχνουν γρήγορα τις τιμές ώστε να μπορέσουν να πουλήσουν.Έχεις δει ποτέ να πέφτει η τιμή των Apple συσκευών τόσο γρήγορα?Βασικά πέφτει μόνο όταν βγαίνει καινούριο μοντέλο.Και αυτό συμβαίνει διότι η ζήτηση είναι τόσο μεγάλη που δεν έχει κανένα λόγο να ρίξει τις τιμές της.

alexis touba

Ειναι πανακριβα τα μαμημενα.huawei mate8 note5.θα σαρωσουν πηστευω.ειδη το mate7 εχει παει πολυ καλα σε πωλησεις Ελλαδα και παγκοσμια.Αν το s6 βγει με μεγαλυτερη οθονη θα ειναι για μενα μηλαω παντα ενα απτα καλυτερα κηνητα αν οχι το καλυτερο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.