Samsung Galaxy S6, φωτογραφίες από το μεταλλικό unibody σασί;

Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν λέγεται ότι είναι οι πρώτες που δείχνουν τη σχεδιαστική γραμμή που θα ακολουθήσει η Samsung για την επόμενη ναυαρχίδα της την οποία αποκαλεί με την κωδική ονομασία “Project Zero”, δείχνοντας ότι θέλει να κάνει μια νέα αρχή. Η Samsung μας έχει συνηθίσει σε πλαστικά υλικά κατασκευής τόσα χρόνια για τη ναυαρχίδα της, αλλά όπως φαίνεται αυτό θα αλλάξει.

Το γαλλικό NoWhereElse, το οποίο μέχρι στιγμής έχει αποδειχθεί εξαιρετικά αξιόπιστο, ισχυρίζεται ότι έχει τις πρώτες φωτογραφίες από το μεταλλικό frame του Samsung Galaxy S6, στις οποίες μάλιστα βλέπουμε unibody κατασκευή αλλά σε πολύ αρχικό στάδιο. Όπως πάντα όμως κρατάμε τις επιφυλάξεις μας για ότι διαρρέει.

samsung galaxy s6 photos, Samsung Galaxy S6, φωτογραφίες από το μεταλλικό unibody σασί;

samsung galaxy s6 photos, Samsung Galaxy S6, φωτογραφίες από το μεταλλικό unibody σασί;

samsung galaxy s6 photos, Samsung Galaxy S6, φωτογραφίες από το μεταλλικό unibody σασί;
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
gio

αυτο σημαινει το τελος της αποσπομενης μπαταριας

Dimitris Marizas

Γιατί τέλος στις αποσπομενες μπαταρίες;

Το galaxy alpha, μια χαρά είναι

Δημήτρης

ωχ Θα έχουμε αλλα τώρα…
Όσοι έκραζαν για το μη premium build θα γκρινιάζουν για την αποσπώμενη.

Ρε που ζούμε ρεε.χαχαχα

Sot11

Αυτα τα αυτιά που πετάνε πάνω κάτω τι ειναι;

Dimitris

Άρε Samsung. Ή θα το φτιάξεις με το χειρότερο σχεδιασμό ή από αυτά που βλέπω δεν θα υπάρχει αποσπώμενη μπαταρία. Εκτός αν καταφέρει να το φτιάξει έτσι ώστε ακόμη και εξ ολοκλήρου φτιαγμένο από μέταλλο να μπορεί να αφαιρεθεί το πίσω μέρος. Μακάρι δηλαδή.

@Dimitris Marizas Αν δεν κάνω λάθος το Galaxy Alpha έχει πλαστικό καπάκι το οποίο μπορεί να αφαιρεθεί.

Τομ

Ειδικα με την samsung δεν ξερεις τι να περιμενεις. Εχει χιλιαδες κινητα και οτιδηποτε βλεπουμε πραγματικο που δεν ειναι concept μπορει να ειναι απο νεα σειρα μεχρι κινητο που δεν θα βγει ποτε στην αγορα. Ειδικα με την samsung λοιπον μεχρι που να βγουν official photos δεν πιστευω τιποτα.

Βασίλης

Ποιο είναι το κόμπλεξ σας με την αποσπώμενη; Η αποσπώμενη στοιχίζει χειρότερη ποιότητα κατασκευής, ποιο μεγάλο τηλέφωνο και μη ύπαρξη μεταλλικού σασί. Αν θέλετε να την αλλάξετε, δώστε 10 ευρώ σε έναν τεχνικό κάπου και σας την αλλάζει σε 4′.

φωτης lgg3

ΣΙΓΑ ΜΗ ΔΩΣΩ ΕΒΑ 40ΑΡΙ ΣΕ ΤΕΧΝΙΚΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΣΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΕ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΗ Κ ΝΑ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ Κ ΣΑ ΔΕΥΤΡΗ ΑΝ ΘΕΛΗΣΩ.ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ Κ ΟΧΙ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ

Costas

Και το iPhone μη αποσπώμενη μπαταρία έχει και πουλάει σαν Ζεστό ψωμί τόσα χρόνια. Αν θες αντί να δώσεις λεφτά για δεύτερη μπαταρία αγόρασε με τα ίδια λεφτά Power Bank!

panoszavra

Ρε παίδες είναι λογικό να μην συμφωνούμε όλοι για το πως έχουμε στο μυαλό μας το τέλειο κινητό.Άλλος θα θέλει να έχει αποσπώμενη μπαταρία,άλλος όχι.
Είναι επίσης λογικό όμως πως το να έχει ένα κινητό αποσπώμενη μπαταρία, σου δίνει μεγαλύτερη ελευθερία.Δεν εξαρτάσαι ούτε από κάποιο τεχνικό,ούτε πρέπει να έχεις να κρέμεται μια power bank.;Έχεις μια δεύτερη μπαταρία,την αλλάζεις και τέλος.

Νικολάκης

Κάτοχος s4 . Το επόμενο μου smartphone μιας και το s5 απέτυχε παταγωδώς. Αντέ δεν μπορώ να περιμενω μέχρι το καλοκαίρι! !!

John

Η ενσωματωμένη μπαταρία έχει τα αρνητικά της καθώς η μέγιστη ισχύς της μπαταρίας μειώνεται με το πέρασμα του χρόνου και τη χρήση όλοι το έχουμε διαπιστώσει σε ένα Ipad mini που έχω μετά από 2 χρόνια έχω την μισή από την αρχική απόδοση. Άρα αν αγοράσω το 6 το 2015 το 2017 θα ψάχνω service να μου την αλλάξουν με δικά μου έξοδα ? . Άσε θα μείνω με Galaxy 5 μου για μερικά ακόμη χρονάκια.

Nick L.

Αφου ρε παιδια κανεις μας δεν κραταει το smartphone πανω απο 2 χρονια τι μας ενδιαφερει αν αλλαζει η μπαταρια η οχι?

vladimiros

Και τι να κανουμε ρε Nick L.καθε 1-2 χρονια να παιρνουμε κινητα…Αν προσεχεις καλα το κινητο σου κραταει πανω απο 2 χρονια που λες..οκ μερικοι παιρνουν μια ναυαρχιδα μετα το πουλανε κ παιρνουν την επομενη.

dimitris

Το s6 ούτε αποσπώμενη μπαταρία έχει και δεν έχει όμορφο design . Από το s4 και μετά η samsung δεν έχει βγάλει κάτι αξιόλογο στα smartphones, στις ναυαρχίδες υπάρχουν καλύτερα από s5 και s6

blacksir

Και στο galaxy alpha εχει αυτα τα εξογκοματα κατω αλλα σε αυτο νομιζω παραπαει.. Θα βγει να μας πει οτι εχει ενσωματομενα ποδαρακια για να καθετε ορθιο στο τραπεζι χαχαχα

iwanna

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.