Samsung Galaxy S7: Με μπαταρία που διαρκεί 2 ημέρες με μια φόρτιση;

Στις 21 Φεβρουαρίου είναι η μεγάλη μέρα για τη Samsung, η οποία θα ανακοινώσει και επίσημα τη ναυαρχίδα Samsung Galaxy S7. Οι διαρροές έχουν την τιμητική τους για τις επόμενες 2 εβδομάδες και αυτή τη φορά μιλούν για την απόδοση της μπαταρίας.

Τα νέα screenshots που διέρρευσαν δείχνουν ότι η μπαταρία του Samsung Galaxy S7 διαρκεί έως και 2 ημέρες με μια φόρτιση. Σύμφωνα με τον Eldar Murtazin, είναι ο ίδιος που έδωσε τις πληροφορίες για video playback μέχρι 17 ώρες, η μπαταρία διήρκησε 2 μέρες με κανονική χρήση, φωτεινότητα στο 75% και ανοιχτό LTE.

Εμείς δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι η μπαταρία του Samsung Galaxy S7 θα έχει πράγματι τόσο σημαντική βελτίωση, όμως, οι αναφορές που λένε ότι η Samsung ασχολήθηκε με τη μπαταρία, γίνονται όλο και περισσότερες. Έχει ακουστεί ότι το Galaxy S7 θα έχει μπαταρία 3000mAh και το Samsung Galaxy S7 Edge 3600mAh. Αν θεωρήσουμε τις πληροφορίες σωστές, θα είναι σημαντική αύξηση από τα 2550mAh και 2600mAh, των περσινών Samsung Galaxy S6 και Samsung Galaxy S6 edge, αντίστοιχα.

Επιπλέον, σημαντικό ρόλο μπορεί να παίξει και το Android Marshmallow με το doze mode και άλλες παραμετροποήσεις, αλλά και οι νέας γενιάς επεξεργαστές Snapdragon 820 και Exynos 8890.

Ωστόσο, μέχρι να γίνει η επίσημη ανακοίνωση και να πάρουμε το κινητό στα χέρια μας, δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι για την διάρκεια της μπαταρίας ούτε για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που ακούμε κατά καιρούς.

samsung galaxy s7 battery, Samsung Galaxy S7: Με μπαταρία που διαρκεί 2 ημέρες με μια φόρτιση;

samsung galaxy s7 battery, Samsung Galaxy S7: Με μπαταρία που διαρκεί 2 ημέρες με μια φόρτιση;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
VasilisA3

Αν βγάζει 12ωρο και από εκεί και πέρα ότι περισσότερο τόσο καλύτερα.

Γιωργος Παππας

Σφαγή θα γίνει φέτος με lg/Samsung/ apple. Πάντως οι 2 Κορεάτες έκαναν σπουδαία βήματα το 2015! Περιμένω την Samsung Α δώσει κινητό με τρέλα specs και άψογη κάμερα ενώ την lg να δώσει ισχυρό smartphone με ασυναγωνιστη καμερα!

Gpapa

LG και Samsung (ειδικά η δεύτερη) δίνουν κάθε χρόνο κορυφαία κινητά , τα Apple είναι σε δική τους κατηγορία (εκεί μετράει το σήμα με το μήλο) οπότε η απλά καλούτσικη φωτογραφική και η μέτρια οθόνη καθώς και ο ανεπαρκής χώρος των 16 GB στην βασική έκδοση πάνε σε δεύτερη μοίρα.

Perseus

Aπο τι φαίνεται στην φώτο στο σημείο που δείχνει την sim καταλαβαίνω οτι θα εχει αποσπωμενη πλάτη (καπάκι) ελπίζω να μην βαλει πλαστικό γιατι θα ειναι πισωγυρισμα, μετα το κοσμημα που έβγαλε το edge

ChrisG

@Perseus η φωτογραφία είναι άσχετη με τον σχεδιασμό του s6,edge,edge+ Κλπ…όπως και με το S7.απο παλιό κινητό είναι…και δεν είναι η sim αλλά η sd όπου δεν θα μπεί εκεί αλλά στα πλάγια λόγω αλουμινίου και γυαλιού.η μπαταρία δεν θα είναι αποσπώμενη απο ότι λέγεται.

Gvirginia

Θα ήθελα να δω παρακάτω τη λίστα χρήσης της μπαταρίας, μιας και μόνο η οθόνη και το Twitter φαίνονται. Αν δε κάνω λάθος πάντως, η οθόνη ήταν σε χρήση 4-μιση ώρες…

Off-topic: Στη φωτογραφία είναι το Galaxy S5. Η θύρα είναι κοινή για SIM και micro SD.

Paraksenos

Βλέπω κάτι άλλο εγώ ή όντως είχε 4:32 ώρες screen on time?
Είναι εντυπωσιακές οι 4 και κάτι ώρες χρήσης?
Για σύγκριση όταν το MotoG3, μου φτάνει στο 10% έχει κατά μέσω όρο 6 ώρες screen on time.

Εντυπωσιακό θα ήτανε να βλέπαμε +-8 ώρες sot, στις 4:32 ώρες είναι μετριότατο.

VasilisA3

4,5 OST είχε το S6 και είχε μισή μέρα χρήσης. Πιστεύετε ότι το S7 με 20% μεγαλύτερη μπαταρία και Doze Mode να εχει πάλι 4,5 ώρες; Προφανώς το παλικαροβιτσ που έκανε το τεστ είχε τα παντα όλα ανοιχτά και το 75% φωτεινότητα είναι αρκετά μεγάλο. Επίσης αν έπαιζε παιχνίδια για 4 ώρες η τραβάνε βίντεο 4k δεν το ξέρουμε και δεν φαίνεται.

KostasB

4,5 ώρες sot είναι.. τίποτα. Τόσα βγάζουμε και τώρα και χωρίς marshmallow και doze. Όταν φτάσουν σε σημείο να βγάζουν 10ωρο με τα πάντα στο φουλ τότε θα μιλάμε για επίτευγμα. Το θετικό είναι ότι αν όντως μιλάνε πλέον για 2 μέρες μπαταρία μπορούμε τουλάχιστον να ελπίζουμε για μπαταρία μιας ολόκληρης μέρας με μέτρια χρήση.

NtinosMD

Ενταξει, κακα τα ψεμματα η σειρα s δεν ειναι γνωστη για την τρελη αντοχη της. Οποτε μη περιμενουμε και πολλα. Οποιος θελει μπαταρια στη Samsung , κοιταει προς A5 ή και note μερια.

GeoChios

Galaxy J5, Δεν είναι high end, αλλά δεν λαγκάρει, τρέχει σχεδόν τα πάντα και μπαταρία 2 μέρες άνετα. Με 4 ώρες οθόνης και 1 ωρα κλήσεων είμαι στο 50%.

Ante_geia

@ChrisG @Perseus το Galaxy S5 είναι. Και ναι είναι η Sim και από πάνω μπαίνει η SDcard (στο S5)

prankster100

τι κανουν τα παιδια του techblog.gr πως ειστε?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.