Samsung Galaxy S7 & S7 edge: Έχουν πουληθεί 26 εκατ. smartphones

Από την κυκλοφορία του Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 Edge τον περασμένο Μάρτιο, υπολογίζεται ότι έχουν πουληθεί 26 εκατομμύρια κομμάτια. Χάρη στην επιτυχία των ναυαρχίδων, η Samsung αναμένεται να ανακοινώσει κέρδη για το δεύτερο τρίμηνο του 2016, που φτάνουν τα 7 δισ. δολάρια.

Το δεύτερο τρίμηνο αναμένεται να είναι το καλύτερο για την εταιρεία τα τελευταία 2 χρόνια, με τις πωλήσεις να φτάνουν τα 43.2 δισεκατομμύρια δολάρια.

Παρόλο που η Samsung δεν εξηγεί από ποια κομμάτια έρχονται τα έσοδα, το mobile τμήμα φαίνεται να είναι υπεύθυνο για το 49% των κερδών τριμήνου. Αυτό σημαίνει ότι το mobile τμήμα δημιούργησε κέρδος της τάξης των 3.5 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Παρόλη όμως την επιτυχία, οι δύο συσκευές δεν αναμένεται να σπάσουν το ρεκόρ πωλήσεων της εταιρείας μέσα σε ένα χρόνο. Το ρεκόρ το κατέχει το Samsung Galaxy S4, το οποίο πούλησε 70 εκατομμύρια μέσα στον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας του, δηλαδή από τον Απρίλιο τους 2013 με Απρίλιο 2014.

galaxy s7 26m sales, Samsung Galaxy S7 & S7 edge: Έχουν πουληθεί 26 εκατ. smartphones

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

25 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tech21man

Give pain λεμε.

JohnWave

Mέχρι και το 2014 ( έως και Galaxy S4 δηλαδή ) η Samsung πουλούσε τρελά παρόλο που δεν έβγαζε τις καλύτερες ναυαρχίδες. Είχε φτιάξει το brand name της με το S2 και τις άλλες δύο χρονιές πούλησε στηριζόμενη σε αυτό. Από πέρυσι με το S6 και φέτος με το S7 , πραγματικά της αξίζει η κορυφή. Άψογη κατασκευή και το κορυφαίο στον τριπλό συνδυασμό ταχύτητα + οθόνη + κάμερα. Όσο για τη μπαταρία, κατάφερε ακόμα κι εκεί να είναι πάνω από LG G5, HTC 10, Sony X Performance, Huawei P9. Well done λοιπόν και ελπίζω από του χρόνου οι υπόλοιπες εταιρίες να γίνουν πιο ανταγωνιστικές ώστε να έχουμε και περισσότερες επιλογές.

Chris_BMW

Άλλοι είναι ικανοποιημένοι με 25 μυρια κ άλλοι απογοητευμένοι με 50 μυρια .. Κατα τα αλλα δίνει πόνο .. Στη SONY μπορει ..Πέρα απο την πλάκα είναι ένα πολυ καλο τηλέφωνο .. Κ μπράβο στη Samsung..Αλλα σε πωλήσεις I phone δεν θα γίνει ποτε

JohnWave

@Chris_BMW, το θέμα είναι οι πωλήσεις να φανερώνουν και την πραγματικότητα, την πραγματική αξία μιας συσκευής. Στο iphone δεν τη φανερώνουν ( στηρίζονται καθαρά στο πανίσχυρο brand name αφού το iphone 6 υστερεί ξεκάθαρα σε οθόνη,κάμερα,μπαταρία ) όπως δεν τη φανέρωναν και για τη Samsung επί εποχής S3,S4,S5. Γι’ αυτό και λέω πως για 1η φορά όσο αφορά τις android συσκευές , πωλήσεις + πραγματικότητα πάνε μαζί. Kανονικά θα έπρεπε να είναι πάνω και από το iphone αλλά τι να κάνουμε, το brand name είναι ένα πολύ γερό χαρτί μιας και η συντριπτική πλειοψηφία των καταναλωτών δεν μπαίνει στη διαδικασία να συγκρίνει.

Anakin

Μπράβο ρε Sammy το αξίζεις τα τελευταία χρόνια να είσαι πρώτη

Agnostos13

Μεγαλη επιτυχια της Samsung τα S7 & S7 Edge με πωλησεις 28 εκ στο πρωτο τριμηνο διαθεσης…
Απο την αλλη παταγοδης αποτυχια της Apple τα 6S & 6S Plus με μολις 74,5 εκ πωλησεις στο πρωτο τριμηνο διαθεσης…

James

Τα Apple fan boys μη μπερδευεστε με τα εκατομμύρια. Η Apple ανακοινώνει συνολικά iOS συσκευές που πουλήθηκαν, δηλαδή όλα τα μοντέλα iPhone, iPad , iPod. Ας αναφέρει νούμερα για κάθε μοντέλο ξεχωριστά να δούμε τι πουλιά πιάνει

ΑΝΔΡΕΑΣ

Αγαπητέ κύριε @James. Βλέπω συνεχίζεται τα καρφιά απέναντι στην Θεότητα Apple.
Συντηρητικά νούμερα παρουσίασε ο Κος @Agnostos13.Το 6s /6s +,τουλάχιστον 80.000.000 έχει πουλήσει και αν υπολογίσεις 2 φορές τα Ipad pro ως pc – server replacement και ως tablet ,ανεβαίνουν οι αριθμοί σε δυσθεώρητα ρεκόρ!! Αν δε, υπολογίσουμε τα 6 ,6+, 5s,5 πρέπει να πιάνει τα 200.000.000.Απορώ κάποιες φορές με την διστακτικότητα του Κυρίου Κούκ να βγάλει τα πραγματικά νούμερα.Μαλάκωσε και δεν θέλει να ισοπεδώσει τους fans τους Lagandroid μάλλον!
Apple rules ,haters gona hate!!
Υ.Γ Στην εξίσωση δεν βάζουμε τους imac , το τελειότερο έως τώρα μηχάνημα που κοσμεί τα επαγγελματικά σαλόνια !! Επίσης , αν και κάποιοι λίγοι, ελάχιστοι , έβαλαν 10αρια ή Linux , χάρη μας έκαναν γιατί δε σπαταλά πόρους η λατρεμένη μας Apple,για να τα αναβαθμίσει και έτσι θα δώσει innovation στους πιστούς της με κεραίες που δεν φαίνονται πολύ & ίσως 32gb χωρητικότητα!!

Chris_BMW

James@Δεν ξερω για το σύνολο iOS συσκευών που λες εγώ θα σου δώσω στοιχεία για το σύνολο I phone που πουλήθηκαν το 2015…https://ipod.about.com/od/glossary/f/how-many-iphones-sold.htm…Για να μην λέμε οτι θελουμε .. Δεν είναι ωραία η παραπληροφόρηση … Το άρθρο μιλάει για το s7 κ για το δεύτερο τρίμηνο … Σε αντίστοιχο άρθρο για το I phone .. Οι πωλήσεις ήταν αν θυμάμαι κάπου στα 55 μυρια.. Του 6s κ 6s plus

Agnostos13

@James:
Τα νουμερα που γραφω ειναι καθαρα για iPhone 6S/Plus…δεν περιλαμβανει ουτε iPhone 6, ουτε iPad, ουτε Mac, ουτε Apple Watch…

aptalikos

S7 edge, κορυφαίο τηλέφωνο, τι να λέμε τώρα. Ακόμα και αυτοί που διαχρονικά κράζουν τη Σάμυ τώρα απλά το παραδέχονται. Βέβαια πάντα υπάρχουν και αυτοί που ψάχνουν για την περίοπτη θέση που θα βάλουν το μηλαράκι τους στο τραπεζάκι της καφετέριας μπας και πετύχουν λίγη αναγνωρισιμότητα. Οκ.

Γιώργος Κ.

Ειναι ανοησία να συγκρίνει κανεις πωλήσεις s7 /s7 edge με iPhone 6s/6s plus. Η Σάμσουνγκ δεν έχει να ανταγωνιστεί μόνο την Apple αλλα και άλλες ναυαρχίδας εταιριών (lg,htc,huawei,xiaomi κτλ) που εχουν το ίδιο λογισμικό ενώ η Apple παίζει μπάλα μόνο με το δικό της λογισμικό. Η σωστή σύγκριση θα γινόταν μόνο αν η Σάμσουνγκ έβγαζε μοντέλα με δικό της λογισμικό κι όχι οταν υπάρχουν άλλες τόσες συσκευές με android.

Agnostos13

@aptalikos:
Και που να δεις οταν του φορας θηκη που κρυβει το μηλο γελιο. Η φατσα του ατομου που σου λεει “να το δω λιγο” (νομιζοντας οτι ειναι καποια android-ια της σειρας βλεποντας το απο μακρια) ετοιμος να σε ρωτησει σε τι προσφορα το πηρες και διαπιστωνει με το ξεκλειδωμα οτι κραταει iPhone…αξια ανεκτιμητη!

Γιάννης1992

Πάλι αυτή η διαμάχη apple-samsung.Η samsung βγάζει πολύ δυνατές συσκευές σε όλες τις κατηγορίες αλλά κάνει ένα μοιραίο λάθος κατά τη γνώμη μου και αυτό είναι οι αναβαθμίσεις(το ράδιο δε το βάζω γιατί είναι καθαρά υποκειμενικό αν χρειάζεται ή όχι) διότι δεν είναι δυνατόν να σκάει κάποιος 600+ ευρώ και να μη παίρνει αναβαθμίσεις για πολλά χρόνια.Δυστυχώς έτσι έχει η λογική για περισσότερο χρέος που λέει “γιατί να δίνω όλες τις αναβαθμίσεις και να μην αναγκάσω τον πελάτη να πάρει το επόμενο μοντέλο;;”Η apple έχει απαρχαιωμένα specs αν τα συγκρίνει κάποιος με android συσκευές αλλά για το δικό της λογισμικό αυτά τα specs είναι τέλεια και μπορούν να συγκριθούν με ναυαρχίδες αλλά μιλάμε για δύο διαφορετικά λογισμικά.Το android σε σύγκριση με το ios είναι πιο βαρύ αλλά σου δίνει ελευθερία κινήσεων.Διάβασα πριν για 80.000.000 πωλήσεις για iphone 6s/6s+ και 26.000.000 gia s7/s7edge και αυτό έχει κάποια εξήγηση.Πρώτον μιλάμε για διαφορετικές χρονιές όπου κάθε πέρσι και καλύτερα όσο αφορά τα οικονομικά.Δεύτερον οι αγορές που απευθύνονται όπου η Αμερική είναι καθαρά applοκρατούμενη και η Ευρώπη είναι στο τσακ υπέρ των android συσκευών(πλάκα πλάκα δεν έχω δει κανέναν να έχει το s7/s7 edge παρά μόνο στα καταστήματα αλλά όλες τις apple συσκευές τις… Συνέχεια »

Thanosgr13

Για μενα το καλύτερο Samsung ήταν και θα ειναι το s5

Ιωάννης jb

@Γιάννης1992.. Ε όχι και αρχαία specs.. Το cpu του i6s μπορεί να είναι 2πυρηνο αλλά βάζει κάτω 8πυρηνα έτσι για πλάκα… Μάθετε πρώτα και μετά μιληστε… Μετά το απαράδεκτο εμφανισιακά s5 η samsung το γύρισε και έδωσε πιο όμορφα τα επόμενα τηλ… Αν είχαμε ένα πιο όμορφο s5 οι πωλήσεις του s7 μπορεί να ήταν και διαφορετικές… Εγώ μετά από ένα κακασχημο s5 και ένα ελλειπεστατο s6 θεωρώ ότι δεν έκανε και τίποτα το τρομερό η samsung.. Είναι η πρώτη φορά που δίνει τόσο ολοκληρωμένη συσκευή μετά τα s2 και s3…. Άρα θα έπρεπε να κάνει δυνατές πωλήσεις…. Ή samsung έχει το 20% παγκοσμίως δλδ κάθε τρίμηνο πουλάει περίπου 80-90 εκατομμύρια συσκευές Τα 25 εκατομμύρια είναι 3 φορές λιγότερα από τα 75 του iphone… Ή samsung έχει παγκοσμίως 20% ενώ η apple 10 κάτι… Άρα αν το δει κανείς από αυτήν την οπτική γωνία η οποια ειναι και η πιο σωστη είναι λίγες…. Σίγουρα άλλες εταιρίες όπως πχ η sony πουλάνε τόσες συσκευές σε ένα ολόκληρο χρόνο, βέβαια η sony βγάζει ελάχιστες συσκευές περίπου 5 κάθε χρόνο, άρα ακόμη και σε σχέση με τους ιαπωνες που δε τα πηγαινουν καλά δεν έχει και καμιά απίστευτη διαφορά διότι η sony τουλάχιστον… Συνέχεια »

James

@chris_BMW δεν τα πάς καλά με τα μαθηματικά. Απο το άρθρο που μου υπεδειξες, προκύπτει οτι τον Οκτωβρη του 14 είχε πουλήσει 551,3 εκατομμύρια και τον οκτωβρη του 15 , 773,8 εκατομύρια. Αρα μέσα σε ένα χρόνο 222,5 εκατομμύρια. Δηλαδή ανά τρίμηνο 55,6 εκατομύρια iPhones. Όταν λέει iPhones εννοεί 4s, 5, 5s, 5c, 6, 6 plus, 6s 6s plus (είχαν κυκλοφορήσει τον οκτωβρη του 15). Είναι 8 μοντέλα που πούλησαν 55,6 εκατομύρια, όχι ένα. Δεν παραπληροφορω εγώ όπως βλέπεις…

Γιάννης1992

@ Ιωάννης jb χαριτολογώντας το είπα.Ξέρω τη δυνατότητα ενός iphone κ μου αρέσει πολύ σαν συσκευή και αν είχα την οικονομική δυνατότητα θα χτύπαγα το 6s plus που μου αρέσει πολύ.Εγώ μίλησα για νούμερα στα χαρτιά και όχι για τη πραγματική ζωή.Ξέρω ότι ένα iphone 6s plus είναι ελάχιστα πιο γρήγορο από πολλές φετινές ναυαρχίδες και ας είναι περσινό μοντέλο.

Chris_BMW

James@ Τον τελευταίο χρόνο 4s δεν πωλείται .. Το 5 έχει σταματήσει εδω κ 3 χρονια .. Το 5 c δεν το αναφέρω καν.. Τα νούμερα αυτά λοιπόν όσο κ αν σου κακοφαίνεται αφορούν 5s , 6 κ 6s κ τα plus …

James

@chris_BMW δεν πουλιόταν το 4s το 2014-15; Το 5c γιατί δεν το αναφερεις; Πέρυσι δεν ωρυόσασταν ότι πουλάει καλά; και 4-5 εκατομμύρια να πούλησε σε ένα χρόνο, δεν είναι πωλήσεις αυτές; Το 6 πούλησε, όλοι το αναγνωρίζουν, το 6s πάλι όχι και τόσο. Ας πούμε τότε για χάρη της συζήτησης ότι δεν ήταν 8 οι συσκευές, αλλά 7. Τι αλλάζει; Πάλι δεν ήταν μία.

Αν βάλουμε όλες τις συσκευές της Samsung για ένα αντίστοιχο τρίμηνο, δε βγαίνει μεγαλύτερο νούμερο; Τι ερχεστε και ειρωνεύεστε τις πωλήσεις της και λέτε αλλά αντί άλλων;

Και για να μη νομίζεις ότι υποστηριζω Samsung, δεν έχω πάρει ποτέ κινητό της, ούτε σκοπεύω

Chris_BMW

Ρε φίλε James@ ειρωνεύτηκα εγώ τις πωλήσεις ;; Διαπίστωση έκανα .. Η Samsung ,ναι ,πουλάει 100 μυρια συσκευές παραπάνω απο την Apple 320 έναντι 220. Η διαφορά είναι οτι τα 220 μυρια I phone είναι ολα ναυαρχίδες… Με τιμές που δεν πέφτουν ουτε μετά απο δυο χρονια..Κ σου ξαναλέω οτι σε αντίστοιχο τρίμηνο το 6s πούλησε περίπου 55 μυρια .. Τα διπλάσια .. Με την Apple να δηλώνει πτώση στις πωλήσεις ( όχι ικανοποιημένη ) ενω η Samsung με τα 25 είναι ικανοποιημένη ..

πετρος

Samsung, ο νεος Βασιλιάς τα τελευταία 2 χρόνια , στέκεται στην θεση του!!!!

James

@chris_Bmw ε, άμα είναι ναυαρχιδες που δεν πέφτουν οι τιμές τους εντάξει, πάω πάσο. Είναι καλύτερα και πουλάει περισσότερα. Καλό απόγευμα εύχομαι

Otinanai

Παιδια εχω το s6 κοντα στα 2 χρονια και δεν εχει αλλαξει καθολου στις επιδοσεις ..καθολου!!.μονο το γνωστο με την μπαταρια λογω υψηλης αναλυσης.Η αδερφη μου ειχε το s6 επισης το πουλησε πηρε το 6s plus και λογω του οτι ειναι heavy user μετα απο λιγες ωρες λεει οτι “πονανε τα ματια μου” εγω μερικες φορες καθομαι και πανο απο 12 ωρες την ημερα με το τηλ μου (s6)και δεν εχουν πονεσει ποτε😂😂😂

Otinanai

Samsung και ξερο ψωμι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S: Μία ιστορική αναδρομή στη σειρά που ξεκίνησε το 2010

Από το πρώτο Galaxy S μέχρι τα νεότερα Galaxy S21 series, πάμε να κάνουμε μία ιστορική αναδρομή στο παρελθόν της σειράς και πως φτάσαμε στο σήμερα.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7 series: Λαμβάνουν νέα ενημέρωση λογισμικού

Όσο και να ακούγεται περίεργο, η σειρά Samsung Galaxy S7 λαμβάνει νέα ενημέρωση λογισμικού, μαζί με το security update Σεπτεμβρίου.

Software Android Smartphones featured Samsung

Samsung Galaxy S7: Έλαβε νέα αναβάθμιση 4 χρόνια μετά την κυκλοφορία του

Τέσσερα χρόνια μετά την κυκλοφορία τους, τα Samsung Galaxy S7 και S7 Edge αναβαθμίζονται, με το νέο Security Patch να φέρνει τις συσκευές στο επίπεδο ασφαλείας του Μαρτίου.

Smartphones Samsung Galaxy S7 Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy S7: Τέλος στα τριμηνιαία security updates

Δύο βασικά μοντέλα της Galaxy S7 σειράς μεταφέρονται στην τρίτη κατηγορία των security update έπειτα από 3 ολόκληρα χρόνια.