Samsung Galaxy S7 edge/ edge Plus: Δυο ναυαρχίδες με κυρτή οθόνη;

Η Samsung αναμένεται να αλλάξει τακτική και να ανακοινώσει την επόμενη ναυαρχίδα της νωρίτερα από το προβλεπόμενο. Οι πληροφορίες λένε ότι θα ανακοινωθεί Ιανουάριο προκειμένου να ανεβάσει τους αριθμούς πωλήσεων. Είχε ακουστεί ότι θα κυκλοφορήσει 2 εκδόσεις εκ των οποίων η μια θα είχε την κυρτή οθόνη που λάνσαρε φέτος η Samsung.

Σήμερα όμως έρχονται νέες πληροφορίες οι οποίες λένε ότι μάλλον θα δούμε δυο εκδόσεις με κυρτή οθόνη και όχι flat. Πρόκειται για το Samsung Galaxy S7 edge και Samsung Galaxy S7 edge Plus τα οποία θα έρθουν με διαφορετικό μέγεθος οθόνης, ίσως 5.2 και 5.7 ιντσών. Οπότε, η Samsung μπορεί να αφήσει πίσω της την κανονική οθόνη.

Αν κυκλοφορήσει τα Samsung Galaxy S7 αρχές του 2016, τότε θα έχει ένα εξάμηνο να ασχοληθεί με το Samsung Galaxy Note 6.

Πέρα από την κυρτή οθόνη, η Samaung έχει ακουστεί ότι μπορεί να έχει δυο διαφορετικές εκδόσεις, μια με Snapdragon 820 και μια με Exynos, αισθητήρες πίεσης στην οθόνη, πιο ανθεκτική κατασκευή από γυαλί και μαγνήσιο αλλά και την επιστροφή της επέκτασης μνήμης μέσω κάρτας microSD. Ωστόσο, τίποτα δεν είναι επιβεβαιωμένο και κρατάμε πολλές επιφυλάξεις.

Τι θα θέλατε να δείτε από την επόμενη ναυαρχίδα της Samsung, πως σας φαίνεται η ιδέα της κυρτής οθόνης και στις 2 εκδόσεις.;

Samsung Galaxy S7 edge/ edge Plus: Δυο ναυαρχίδες με κυρτή οθόνη;, Samsung Galaxy S7 edge/ edge Plus: Δυο ναυαρχίδες με κυρτή οθόνη;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kwstas

προσωπικα θα ηθελα να δω removable batter και μια εκδοση με flat οθονη

iPnos

Δε νομίζω να βγάλει το S7 μόνο με κυρτή οθόνη. Οσο εντυπωσιακή κι αν φαίνεται αυτή με την πρώτη ματιά, στην πράξη δεν έχει κάποια ιδιαίτερη χρησιμότητα. Ισα ίσα, κάνει το κράτημα του κινητού πιο άβολο. Ασφαλώς, γούστα είναι αυτά, αλλά καταργώντας την έκδοση με την κανονική (επίπεδη) οθόνη θα χάσει σίγουρα ένα μεγάλο κομμάτι αγοραστών. Επιπλέον, από μια Samsung που συνηθίζει να βγάζει ένα σωρό εκδόσεις του κάθε κινητού της, δε μου φαίνεται και τόσο πιθανή μια τέτοια κίνηση.

Τeo

Συμφωνω με τον @kwstas

gio

μα και τωρα εχει 2 εκδοσεις
s6 edge και s6+ edge
το νεο ειναι οτι θα τα παρουσιασει μαζι (καλα κανει) και οχι τον σεμτεμβριο που παρουσιασε το s6+ edge .
και φυσικα θα υπαρχει και η “απλη” εκδοση οπως τωρα και προσωπικα πιστευω οτι ειναι πιο πρακτικη(και πιο φθηνη)

Sotiris

Η επιστροφή της micro sd θα είναι καλοδεχούμενο νέο και για την σειρά Note. Μακάρι να επιστρέψει και η removable battery τουλάχιστον στη σειρά Note που κάνει όλα τα υπόλοιπα να φαίνονται αλοιφές. Με το Note 5 έχει σκοτώσει ουσιαστικά τη σειρά Note.

Τhemazerunner

Παιδια οσο θα υπαρχει το αλουμινιο και τα λεπτα προφιλς στο παχος των κινητων μην περιμενετε αποσπωμενη μπαταρια και για τον λογο της ασυρματης φορτισης.Σχεδον ολοι το εχουν καταργησει.
Η sd μπορει να επιστρεψει ανετα καθως δεν τιθεται τετοιο θεμα που ανεφερα.
Για να συμβουν sd,αποσπωμενη πρεπει να πανε σε πλαστικο-πολυκαρβονικο σκελετο και απλη φορτιση.Με τον ανταγωνισμο να ακολουθει στην πλειοψηφια μη-αποσπωμενη δεν το βλεπω προς το παρον ρεαλιστικο.Καποτε που η samsung κατασκευαζε πλαστικα κινητα ακουγε τα εξ’αμαξης για την πλαστικουρα το φθηνο υλικο κακη ποιοτητα κ.α.Τωρα που ανεβασε την ποιοτητα κλιμακες επανω να ζηταμε οτι πριν δεν το βρισκω λογικο…σιγουρα η πλειοψηφια δεν μπορει να συμφωνει σε ολα.Αλλα προσωπικα το πλαστικο οπως το s3 που ξεφλουδιζε μετα απο ενα χτυπηματακι στο πλαισιο δεν το θελω πισω.
Εκεινο που θελω προσωπικα ειναι sd και radio.Το ραδιο ειναι βασικο “αγαθο” για μια συσκευη φορητη.Ανα πασα στιγμη ενημερωνεσαι απο κρατικους και μη σταθμους για τα παντα.(οπως σεισμος κ.α).
Αυτο το αστειο με τα online πρεπει να τελειωσει καποια στιγμη…

πετρος

να επαναφερεις το fm ραδιο στις ναυαρχιδες τις

alex

@themazerunner πολυ σωστος..μονο το lg g4 εμεινε με αποσωμενη μπαταρια και απο oti ειχαν πει το g5 θα ναι premium οποτε παει και αυτο…

stathis1975

Τhemazerunner, φιλε συμφωνω μαζι σου , με τα EDGE σειρα πηγε η samsung σε αλλο level , αλλα ραδιο και sd καλο θα ηταν να τα ειχε αν και τα 32 gb που το ξεκιναει ειναι καλα ,

Periklis

As ftiaksei to loitourgiko tis (Android) kai einai mia hara. I Apple ehei gero patima ekei kai gi auto alloste einai kai antagonistiki akoma..

Shadgr

Τhemazerunner.. Πες τα ρε φίλε.. Δεν μπορώ να ακούω μόνο mp3.. Θέλω καμία φορά να ακούσω και ράδιο.. Βλέπω να μένω με g4 για καιρό…

Nick

Οι εταιρείες δεν πάνε πίσω μπρος μπρος πίσω όσοι περιμένουν ραδιόφωνο κάρτα sd θα πάρουν τα……..α του καραμπελα καθώς επίσης removable battery ir blaster και θα δούμε και τι άλλο θα βγάλουν φυσικά ούτε καν θέμα αδιάβροχο.

sint

Αντί να επαναφέρουν αποσπωμενη μπαταρια,sd,fm η να το κάνουν πχ αδιάβροχο, ψάχνουν αν θα έχει κυρτή οθόνη. ..ΟΚ. ..τουλάχιστο το σιγουρεψουν νωρίς για να μην το περιμενουμε.

Θάνος μ

Εγώ θεωρώ σημαντικό την αποσπωμενη μπαταρία. Μια ρημάδα συσκευή έχω που έχει πεσμένη μπαταρία κ δε μπορώ να πάρω μια από ένα μαγαζί να τη βάλω μόνος μου με 15€.Τι κάνω?
Α.πάω στο σέρβις
Β.αγοράζω καινούρια.
Η. Τα νεύρα μου.

nik note3

Υπάρχουν τρεις οπτικές στα κινητά.
1.Του power user που κοίτα χαρακτηριστικα,specs, μπαταρία ,κάμερα, οθονη,cpu κ .α
2.του fashion user που κοιτάζει το γυαλί, το μέταλλο, το πάχος
3 του expert user που κοιτάζει συνδιαστικα κ τα δυο
Δυστυχώς διανύουμε την περίοδο που τα κινητα βγαίνουν με τη δεύτερη οπτική που εμένα προσωπικά δε με αφορα

shadgr

ΑΝ έρθουν φυσικά Ευρώπη.. Γιατί το είδαμε και αυτό πρόσφατα με το Note 5!!!!!!!

Νίκος

και φλατ οθονη να μην βγαλει εμενα προσωπικα δεν θα με πειραζε γτ αν επαιρνα galaxy θα προτιμούσα με την κυρτη οθονη, αρεσει περισσοτερο. τωρα για τις αποσπωμενες μπαταριες και το ραδιο δεν με απασχολουν καθολου, αλλα μια sd θα ηθελα να εβαζε…

Νίκος

ασχετο. η ωρα στα σχολια πρεπει να γυρισει μια ωρα πισω. 😛

Bloodmaster

@nik note3. Δικαιο εχεις. Και το κακο εχει παραγίνει. Προσωπικά εγω κοιταω ενα κινητό σαν συνολο. Αλλα κατσε κανα μηνα ακομη θα βλεπεις στον δρομο γκομενες με 6s rose gold.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.