Samsung Galaxy S7: Επιστροφή της microSD στο “Project Lucky”;

Για το 2015 η Samsung έκλεισε τον κύκλο των μεγάλων ανακοινώσεων με τα Samsung Galaxy Note 5 και Samsung Galaxy S6 Edge+, ακολούθησε εχθές η Apple με τα iPhone 6s και iPhone 6s Plus, ενώ τελευταία έχει μείνει η Google με τα νέα Nexus. Για το 2016 η Samsung είναι από τους πρώτους που θα ανοίξει τον χορό των ανακοινώσεων, λογικά με το Samsung Galaxy s7.

Σύμφωνα με τις πρώτες φήμες που είχαμε ακούσει η νέα ναυαρχίδα της Samsung θα έχει Qualcomm Snapdragon 820. Τώρα όμως, χάρις το SamMobile, το οποίο έχει αποδειχθεί αρκετά αξιόπιστο σε ότι αφορά στην Samsung, μαθαίνουμε και άλλες πληροφορίες παρόλο που είμαστε αρκετούς μήνες την κυκλοφορία του.

Αρχικά η Samsung έχει δώσει στο smartphone την κωδική ονομασία “Project Lucky”, το οποίο σχετίζεται με το νούμερο 7 και την τύχη που θεωρείται ότι φέρνει. Το report αναφέρει ότι εκτός από τον Snapdragon 820, η Samsung δοκιμάζει και μια έκδοση με Exynos 8890 chipset. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε αν έχει 2 διαφορετικές εκδόσεις ή θα καταλήξει σε ένα συγκεκριμένο chipset.

Επιπλέον ίσως δούμε να γίνεται η επιστροφή της υποδοχής microSD καρτών, κάτι που είχε σχολιαστεί πολύ έντονα από την στιγμή που αφαιρέθηκε από το Samsung Galaxy S6. Αν και αυτό ακόμη είναι υπό δοκιμές γιατί το memory controller των SD καρτών και η φημολογούμενη χρήση τεχνολογίας UFS 2.0 storage είναι μη συμβατά. Η κάμερα για το Samsung Galaxy S7 λογικά θα είναι στα 20 Megapixel ISOCELL.

Τέλος γίνεται αναφορά για κάποιο all lens cover project που έχει να κάνει με την ύπαρξη μιας θήκης η οποία θα δέχεται επιπλέον φακούς για την κάμερα. Στην αναφορά δεν υπήρχαν πληροφορίες για για το μέγεθος της οθόνης, αλλά σύμφωνα με παλαιότερες πληροφορίες θα έχουμε την επιλογή 5.2 και 5.8 ιντσών και ίσως και 4Κ ανάλυση.

Ωστόσο, ακόμη βρισκόμαστε σε πολύ πρώιμο στάδιο για να μιλάμε με βεβαιότητα για το τι θα έχει το Samsung Galaxy S7.

Τι θα θέλατε να δείτε;

Samsung Galaxy S7: Επιστρφή της microSD στο "Project Lucky";, Samsung Galaxy S7: Επιστροφή της  microSD στο “Project Lucky”;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NLS

…ότι έκοψαν.

Sotosr35tc

Έχει ακουστεί επίσης ότι θα υποστηρίζει και 4Κ στα 60fps το βίντεο κάτι που θα είναι έξω πραγματικό μακάρι να είναι αλήθεια και αυτή η φήμη

Babis

Σχεδιασμό αλά Galaxy s2-alpha
Να ελαφρύνει το λογισμικό ή απλα να βάλει στοκ ανδροιντ (ποτε 😂 )
Οχι πλαϊνά περιφορεια
Ηχεία πανω κατω
Sd φυσικα
Αποσπομενη μπαταρία
Και απο τα εσωτερικά χαρακτηριστικά ξέρει αυτη

zd

Mε κουρασε η samsung.Σαν κατοχος πολλων συσκευων παρακολουθω ολη της την πορεια. (Omnia1,2,s2,s3,s4,note3,note4)
– Οι μειωμενες πωλησεις κ προπωλησεις του note5 κ η βουτια που αρχισε μετα το s5 ,δεν ηταν τυχαια.
– Η εμμονη να αντιγραψει στη σχεδιαση το iphone,εφερε κ τραγικη αντιγραφη κ στην αφαιρεση specs οπως sd,fm,removable battery,ir,air geastures κ την επισης τραγικη αντιγραφη της αυξησης τιμης.
– Αυτο παρα τα διαφημιστικά τρυκ,εφερε μεγαλη πτωση των πωλησεων κ διαρροή στις κινεζικες εταιριες.
– Αποτέλεσμα της μεγαλης βουτιας ειναι το κλεισιμο κεντρικων γραφειων κ την απόλυση μεγαλου αριθμου προσωπικου.
– Μακαρι να ξυπνησουν νωρις με επαναφορα sd,removable κ σλλα,ριχνοντας κ τιμες,γιατι το παραδειγμα κολοσσων που κοντευουν να κλεισουν (htc-nokia) ευκολα μπορει να επαναληφθει.

nikos note3

ΔΙΚΙΟ Κ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΡΗΓΟΥΜΕΝΟΙ .ZD 10000% ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΟΛΑ ΦΙΛΕ/Η.ΑΝ ΔΕ ΔΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ,ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ.

pazzo

Ελπίζω και σε note να γίνει το ίδιο. Επαναφορα SD και αποσπώμενης. Και ίσως με κερδισει για πελάτη καθώς έλεγα να δοκιμασω το επόμενο note (note 5) και τις δυνατότητες τις γραφίδας, καθώς τελευταία πιστεύω όλο και πιο πολύ το ποσο θα με βόλευε κάτι τέτοιο.
Αλλά όλα αυτά που έγιναν και σχολιαζαν ολοι εδω μεσα, με φοβίσαν στην αγορά του, άσε που δεν ξέρω αν το έφεραν Ελλάδα τελικά.
Οποτε λέω να περιμένω το επόμενο note, αλλά και μήπως επαληθευτούν οι φημες για surface phone με γραφιδα από την ms ωστε να μπορω να διαλεξω.
Μέχρι τότε άμα βρω κανα μεταχειρισμένο νοτε 3 η 4 σε καλή τιμή μπορεί και να το δοκιμάσω για να δω αν τελικά αξίζει.
Ps. Παιιιζει και να ειμαι λίγο άκυρος με το άρθρο τώρα που το σκέφτομαι 😀

Costas

Σιγά μην βρω άξιο αντικαταστάτη για το note 3. Άλλα σιγά μην ξαναπάω σε Samsung. Αφαιρούμενη μπαταρία και επέκταση κάρτας μνήμης είναι must για το επόμενο έξυπνο τηλέφωνο μου. Οποία εταιρεία είναι άξια να μου τα προσφέρει με καλή και λογική τιμή θα πάω. Δεν είμαι φαν και πρόβατο κανενός!

jim

βασικά γίνεται να μην ξαναδώ αυτόν τον αχρείαστο αισθητήρα καρδιακών παλμών στο s7 ?? προτιμώ να αφήσουν μια τρύπα στην θέση του…

Goal123

Η αλήθεια είναι ότι πονάνε τα 44δισ που χάσανε για να κάνουν τέτοιες αλλαγές σε σχέση με s6

Nikos

Περήφανος κάτοχος του S2, περίμενα πως και πως το S6 καθώς ήθελα να παραμείνω στη Samsung και περίμενα να βγάλει μια συσκευή με premium υλικά όπως το galaxy alpha. Δυστυχώς μαζί με το μέταλλο και το γυαλί έφυγαν όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά για τα οποία θα το αγόραζα! Λυπάμαι samsung, αντέγραψες ηλιθιοδέστατα την apple και τη θέση σου πήραν οι υπόλοιπες εταιρίες! Με έχασες από πελάτη μέχρι να ξαναβγάλεις κινητό της σειράς S με ράδιο, SD card και μπαταρία με μεγάλη διάρκεια (αποσπώμενη καλύτερα). Μόλις αγόρασα το sony Ζ3 και είμαι πολύ ικανοποιημένος με αυτά που προσφέρει. Το μόνο αρνητικό είναι η μη αποσπώμενη μπαταρία αλλά ας πούμε ότι το αντιπαρέρχεται η μεγάλη διάρκεια ζωής και η ευκολία αλλαγής αν απαιτηθεί.

Με λίγα λόγια αυτό που θα ήθελα από εσένα είναι να βγάλεις ένα κινητό με τα χαρακτηριστικά του Ζ5 ή ακόμη καλύτερο, στη συσκευασία του galaxy alpha!

Σταύρος Χρι

Φίλε @Costas το σχολιό σου ειναι λες κι το εγραψα εγώ ! λες κι ήμαστε το ίδιο άτομο ! Ακριβώς τα ίδια σκέφτομαι (ακριβώς ομως) γραμμα προς γράμμα κι τα ίδια έζησα….

(Σιγά μην βρω άξιο αντικαταστάτη για το note 3. Άλλα σιγά μην ξαναπάω σε Samsung. Αφαιρούμενη μπαταρία και επέκταση κάρτας μνήμης είναι must για το επόμενο έξυπνο τηλέφωνο μου. Οποία εταιρεία είναι άξια να μου τα προσφέρει με καλή και λογική τιμή θα πάω. Δεν είμαι φαν και πρόβατο κανενός!)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.