Samsung Galaxy S7: Εμφανίστηκε σε χρυσό dummy

Πλησιάζουμε σε λίγες μέρες στην παρουσίαση των Samsung Galaxy S7 στο Unpacked Event στις 21 Φεβρουαρίου, μια μέρα πριν το άνοιγμα της MWC 2016 στη Βαρκελώνη, και οι διαρροές αυξάνονται όλο και πιο πολύ. Έτσι, μετά τη διαρροή της πρώτης live φωτογραφίας του Galaxy S7 σε μαύρο χρώμα, έχουμε την εμφάνιση της dummy συσκευής σε χρυσό χρώμα.

Η χρυσή dummy συσκευή του Galaxy S7 αποκαλύπτει το πως θα είναι και στις δυο πλευρές, όπως έγινε και στη live φωτογραφία που διέρρευσε προ ημερών που δείχνει τη συσκευή σε μαύρο χρώμα, μόνο που αυτή τη φορά ξεχωρίζουμε το γεγονός ότι σχεδιαστικά, η οπίσθια πλευρά της συσκευής έχει μια κυρτότητα στα αριστερά και στα δεξιά της συσκευής, ίδια με αυτή που συναντήσαμε και στο Galaxy Note 5.

Επιπλέον, φαίνεται και πάλι ότι η κάμερα προεξέχει λιγότερο σε σχέση με αυτήν του Galaxy S6 και έτσι φαίνεται πως επιβεβαιώνεται η πληροφορία ότι η κάμερα στα Galaxy S7 θα προεξέχει μόλις 0.8 χλστ. της συσκευής αντί των 1.7χλστ. που προεξείχε στα Galaxy S6. Αυτό σίγουρα θα ικανοποιήσει πολλούς που παραπονιόντουσαν ότι δεν είναι ωραίο να προεξέχει η κάμερα της συσκευής, κατηγορώντας την εταιρεία ότι κατά κάποιο τρόπο εμπνεύστηκε από την Apple σε αυτόν τον τομέα.

Samsung Galaxy S7: Εμφανίστηκε σε χρυσό dummy, Samsung Galaxy S7: Εμφανίστηκε σε χρυσό dummy

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Al3xxx

γιατί νομίζω πως το S6 είναι ποιο όμορφο!

dark_master

Εγω αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι αν παρουσιάζει κυρτότητα στις άκρες και του εμπρός και του πίσω μέρους.
Και στις 2 φωτογραφίες αυτό φαίνεται να δείχνει..

stggeo

Ε για να εχει καλυτερο grip, Καλο ειναι αυτο.
Επισης η date στη lockscreen Λεει 21 February, χεχε

Μιχάλης Μπαρναμπά

Ωραίο το άρθρο αλλά όλοι ξέρουμε ότι στην σειρά S μετά το S2 έως και το S6 προεξέχει η κάμερα της συσκευής. Η τελευταία πρόταση του άρθρου είναι άσχετη τελείως!
Galaxy S2 Φεβρουάριο 2011
iPhone 6 Σεπτέμβριο 2014
Απαντήστε μου εσείς ποιος το εμπνεύστηκε από ποιον;

NtinosMD

Η εντυπωση μου ειναι ή οντως δειχνει σαν πλαστικο η γυαλινη πλατη? Γιατι σε ολες τις εικονες που εχουνε leakαρει μεχρι στιγμης, ετσι φαινεται. Το total black ( το plastic black οπως μου ηρθε στο μυαλο οταν το πρωτοειδα επειδη εμοιαζε με πλαστικο ) παντως απο προηγουμενα leaks δεν μεεντυπωσιασε καθολου. Μακραν καλυτερο το black sapphire που ειχε αυτη τη μπλε σκουρα πινελια οταν γυαλιζε στο φως το s6. Για να δουμε στις 21 του μηνα τι θα δουμε ….

Manolis

ε καλά dummy θα είναι και όταν κυκλοφορήσει στην αγορά για μένα ΚΑΙ εννοώ που είμαι ήδη κάτοχος τους Note 3 αλλά κατά τη γνώμη μου και για αυτούς που έχουν το S6 ή το Note 4-5…

Ακόμα δεν βρίσκω τρελό λόγο να τα ξανασκάσω τα χρήματα εκτός κι αν θέλω να πάω στη κυρτή οθόνη… (μπααα δε μου αρέσει εμένα)…

takp

Κορεάτικη αισθητική το πίσω μέρος. Γυαλιστερό και λείο σαν τενεκεδακι αναψυκτικού. Το μπροστά ωραίο είναι αλλά υπό το χρυσό η αυτο το ροζ σε πόσο κόσμο αρέσει τελικά?Μόνο εμένα μου κάνει κιτς?

@papapaki

Το Samsung S6 και S6 Edge το έβλεπα γυναικείο καθαρά. Αλλά το Samsung S5 το βλέπω καθαρά σε ανδρικό στυλ. Και άμα βγει σε γκρι το αγοράζω αμέσως.

Theo

Θα συμφωνήσω με τον Μιχάλη. Η τελευταία πρόταση του άρθρου είναι άκυρη τελείως. Σιγά μην αντέγραψε η σάμσουνγκ το εξόγκωμα στην κάμερα. Από το s2 που είχα μέχρι και το note 5 έχουν εξόγκωμα. Να μιλήσουμε και για κινητά πριν το iphone 6. Το note 4 δεν είχε; Ή μήπως μπορούσε η σάμσουνγκ να μειώσει το πάχος της κάμερας και λέει ας αντιγράψω την apple και να την κάνω σαν καρούμπαλο. Τι άλλο θα διαβάσουμε..

dimitris

ελεος καινοτομια στο design 0 ιδιο με το s6!!!

Πιτακος

Με ένα σμπάρο 2 τρυγόνια η Samsung. Βγάζει το s6 περυσι και αφαιρεί SD ,αφαιρεί αδιαβροχοποιηση καιβάζει μικρή μπαταρία. έρχεται φέτος προσθέτει SD ,ξαναβάζει αδιαβροχοποιηση και βάζει μια “καλη” μπαταρία. Και ΟΛΑ αυτά στο ίδιο ακριβώς σουλουπι με το περσινό μοντέλο. Με την μόνη διαφορά ότι θα είναι και κουρμπαριστο από πίσω “αλλα” NOTE(όχι κάτι νέο δηλαδή) . Μπράβο Sammy, συνέχιζε να μας αρμεγεις. Κ μην μου πείτε για επεξεργαστές Κ καμερες ότι θα είναι καλύτεροι από πέρυσι. Μα φυσικά θα είναι γιατί μιλάμε για ένα χρόνο διαφορά και μια ναυαρχίδα ΟΦΕΙΛΕΙ να τα έχει αυτά…

VasilisA3

Εταιρεία που σέβεται τον εαυτό της δεν αλλάζει σχέδιο εκτός και αν σε λένε LeEco Xiomi Oppo Lupo Nupo Suco κοκ Η σειρά S έχει την συγκεκριμένη ταυτότητα και δεν θα αλλάξει. Εμένα μου αρέσει το μελλοντικό μου κινητό.

Λευτερης

Απο ποια Apple εμπνεύστηκε την προεξεχουσα καμερα; Ο,τι θελετε γραφετε; Η προεξεχουσα καμερα υ0ηρχε σε ολα τα galaxy S πλην του πρωτου της σειρας.

Πιτακος

@VasilisA3 συμφωνώ σε αυτό που λες αλλά πχ από s4 σε s5 είχαμε αλλαγή σχεδίου,απο s5 σε s6 πάλι τα ίδια. Ναι μεν σχεδιαστική ταυτότητα ίδια, αλλά όχι κατά 95% ένα ίδιο κινητό. Ακόμα και το άλλο αρμεκτηριο που λέγεται apple αλλάζει κάθε 2 χρόνια εντελώς το σχέδιο της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.