Samsung Galaxy S7: “Επιβεβαιώνονται” οι δυο εκδόσεις

Σε ένα εξάμηνο από τώρα αναμένεται να δούμε την επίσημη ανακοίνωση του Samsung Galaxy S7, το οποίο σύμφωνα με τις πληροφορίες του έγκυρου SamMobile θα έρθει και πάλι σε δυο εκδόσεις όπως ο προκάτοχός του Samsung Galaxy S6 και S6 edge. Έχει ακουστεί ότι θα δούμε οθόνη a 5.2 ιντσών και 5.8 ιντσών, αλλά προς το παρόν επιβεβαιώνεται μόνο ότι θα υπάρχει μια κανονική και μια κυρτή οθόνη.

Το Samsung Galaxy S7 με την flat οθόνη έχει κωδική ονομασία SM-G930, ενώ η έκδοση με την edge οθόνη, SM-G935, και οι δυο εκδόσεις επιβεβαιώνεται ότι θα κυκλοφορήσουν σε Ευρώπη, Κορέα, Κίνα, ΗΠΑ, Καναδά. Το Galaxy S7 εσωτερικά αναφέρεται ως Project Lucky, ενώ οι δυο διαφορετικές εκδόσεις αποκαλούνται Hero και Hero2.

Στα τεχνικά της επερχόμενης ναυαρχίδας, η Samsung δοκιμάζει δυο διαφορετικούς επεξεργαστές τον δικό της Exynos 8890 και τον νέο Snapdragon 820 της Qualcomm, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο αν θα καταλήξει σε ένα από τα δυο chipsets ή αν θα κυκλοφορήσει και τις δυο εκδόσεις. Και τα δυο μοντέλα θα έχουν UFS 2.0 flash storage, πολύ πιθανό είναι να δούμε την επιστροφή της κάρτας microSD για την επέκταση της ενσωματωμένης μνήμης. Τέλος, για την κάμερα έχει ακουστεί ότι μπορεί να έχει dual-sensor setup ή 20 Megapixel ISOCELL αισθητήρα.

Όλα αυτά προς το παρόν είναι μόνο φήμες και διαρροές, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι με την νέα ναυαρχίδα της η Samsung πρέπει να βρει έναν τρόπο να κάνει δυνατές πωλήσεις, κάτι που δεν κατάφερε να κάνει με το Samsung Galaxy S6, παρά τις ριζικές αλλαγές στο design.

Samsung Galaxy S7: "Επιβεβαιώνονται" οι δυο εκδόσεις, Samsung Galaxy S7: “Επιβεβαιώνονται” οι δυο εκδόσεις

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Glorious

Αν τα κάνει η Samsung όπως τα διαρρέουν θα σκοτώσει τα συστήματα!

rose

Δεν προκειται να κανει ποτε ξανα τις ιδιες πωλησεις μιας και οι κινεζικες εταιρίες που πριν 2 χρονια δεν υπηρχαν στο χαρτη πλεον φτιαχνουν brand name , αν και εχουν χαμηλοτερη ποιοτητα απο της Samsung,htc,lg εχουν χαμηλοτερη τιμη απο τις δυο πρωτες τουλαχιστον ,και πολυ τις προτιμανε. Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα ηταν οτι παλια σχεδον ολα τα midrange ,lowrange ηταν samsυng ενω πλεον εχασε εδαφος ακομα και σε αυτες τις κατηγοριες.

NLS

Ρε παιδιά τι αγχώνεστε. Πάντα έτσι κάνει η Samsung νέο είναι; Βγάζει το ίδιο μοντέλο με διαφορετικά CPU (ή και άλλα specs).

Ρικοσ

Με Το Note 5 τι θα γινει? Θα ερθει Ελλαδα?

Κώστας Βλαχάκης

Ρικοσ, Δεν θα έρθει γενικά Ευρώπη. Αυτό είναι γνωστό μέχρι στιγμής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.