Samsung Galaxy S7: “Επιβεβαιώνονται” οι δυο εκδόσεις

Σε ένα εξάμηνο από τώρα αναμένεται να δούμε την επίσημη ανακοίνωση του Samsung Galaxy S7, το οποίο σύμφωνα με τις πληροφορίες του έγκυρου SamMobile θα έρθει και πάλι σε δυο εκδόσεις όπως ο προκάτοχός του Samsung Galaxy S6 και S6 edge. Έχει ακουστεί ότι θα δούμε οθόνη a 5.2 ιντσών και 5.8 ιντσών, αλλά προς το παρόν επιβεβαιώνεται μόνο ότι θα υπάρχει μια κανονική και μια κυρτή οθόνη.

Το Samsung Galaxy S7 με την flat οθόνη έχει κωδική ονομασία SM-G930, ενώ η έκδοση με την edge οθόνη, SM-G935, και οι δυο εκδόσεις επιβεβαιώνεται ότι θα κυκλοφορήσουν σε Ευρώπη, Κορέα, Κίνα, ΗΠΑ, Καναδά. Το Galaxy S7 εσωτερικά αναφέρεται ως Project Lucky, ενώ οι δυο διαφορετικές εκδόσεις αποκαλούνται Hero και Hero2.

Στα τεχνικά της επερχόμενης ναυαρχίδας, η Samsung δοκιμάζει δυο διαφορετικούς επεξεργαστές τον δικό της Exynos 8890 και τον νέο Snapdragon 820 της Qualcomm, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο αν θα καταλήξει σε ένα από τα δυο chipsets ή αν θα κυκλοφορήσει και τις δυο εκδόσεις. Και τα δυο μοντέλα θα έχουν UFS 2.0 flash storage, πολύ πιθανό είναι να δούμε την επιστροφή της κάρτας microSD για την επέκταση της ενσωματωμένης μνήμης. Τέλος, για την κάμερα έχει ακουστεί ότι μπορεί να έχει dual-sensor setup ή 20 Megapixel ISOCELL αισθητήρα.

Όλα αυτά προς το παρόν είναι μόνο φήμες και διαρροές, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι με την νέα ναυαρχίδα της η Samsung πρέπει να βρει έναν τρόπο να κάνει δυνατές πωλήσεις, κάτι που δεν κατάφερε να κάνει με το Samsung Galaxy S6, παρά τις ριζικές αλλαγές στο design.

Samsung Galaxy S7: "Επιβεβαιώνονται" οι δυο εκδόσεις, Samsung Galaxy S7: “Επιβεβαιώνονται” οι δυο εκδόσεις

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Glorious

Αν τα κάνει η Samsung όπως τα διαρρέουν θα σκοτώσει τα συστήματα!

rose

Δεν προκειται να κανει ποτε ξανα τις ιδιες πωλησεις μιας και οι κινεζικες εταιρίες που πριν 2 χρονια δεν υπηρχαν στο χαρτη πλεον φτιαχνουν brand name , αν και εχουν χαμηλοτερη ποιοτητα απο της Samsung,htc,lg εχουν χαμηλοτερη τιμη απο τις δυο πρωτες τουλαχιστον ,και πολυ τις προτιμανε. Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα ηταν οτι παλια σχεδον ολα τα midrange ,lowrange ηταν samsυng ενω πλεον εχασε εδαφος ακομα και σε αυτες τις κατηγοριες.

NLS

Ρε παιδιά τι αγχώνεστε. Πάντα έτσι κάνει η Samsung νέο είναι; Βγάζει το ίδιο μοντέλο με διαφορετικά CPU (ή και άλλα specs).

Ρικοσ

Με Το Note 5 τι θα γινει? Θα ερθει Ελλαδα?

Κώστας Βλαχάκης

Ρικοσ, Δεν θα έρθει γενικά Ευρώπη. Αυτό είναι γνωστό μέχρι στιγμής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.