Samsung Galaxy S7: Φήμες για 2 εκδόσεις με 4Κ οθόνη 5.2″ και 5.8″

Αν και δεν έχει περάσει ακόμη ένας μήνας από την τελευταία μεγάλη ανακοίνωση της Samsung, όπου είδαμε τα Samsung Galaxy Note 5 και Samsung Galaxy S6 Edge+, για τις φήμες δεν είναι ποτέ νωρίς να ξεκινήσουν να μιλάνε για τα επόμενα σχέδια της Samsung. Σύμφωνα με φήμες από την Ασία, το Samsung Galaxy S7 θα έρθει σε 2 μεγέθη οθόνης.

Η μια θα είναι στις 5.2 ίντσες, δηλαδή 0.1 ίντσα μεγαλύτερη από του προκατόχου Samsung Galaxy S6. Το δεύτερο μοντέλο θα είναι ακόμη πιο μεγάλο στις 5.8 ίντσες, κάτι που πλέον φαίνεται ότι γίνεται trend, με πολλούς κατασκευαστές να οδεύουν στις 6 ίντσες.

Όσον αφορά την ανάλυση της οθόνης, οι ίδιες πληροφορίες μιλούν για 4Κ, κάτι που είχε ακουστεί και για το Samsung Galaxy Note 5, αλλά τελικά δεν έγινε. Η Sony πρόλαβε να βγει πρώτη με 4Κ οθόνη στο Sony Xperia Z5 Premium, και δεν είναι απίθανο να ακολουθήσει η Samsung το 2016.

Τέλος, προηγούμενες αναφορές κάνουν λόγο για επιστροφή της Samsung στην Qualcomm και τον Snapdragon 820. Ίσως δούμε μια έκδοση με Snapdragon και μια με τον δικό της Exynos.

Μέσα στους επόμενους μήνες θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τι ισχύει και τι όχι, μέχρι τότε κρατάμε επιφυλάξεις για ότι ακούγεται.

Samsung Galaxy S7: Φήμες για 2 εκδόσεις με 4Κ οθόνη 5.2" και 5.8", Samsung Galaxy S7: Φήμες για 2 εκδόσεις με 4Κ οθόνη 5.2″ και 5.8″

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kalex1999

καταστρεφει την σειρα note με μοντελο S στις 5,8 ινστες

pazzo

Γιατι; θα έχει το s7 s pen;;; @kalex

Κορνταν 556

Νταξ αν αρχισουν να βγαζουν και αλλοι 4κ θα εχουν την αποτυχια της σονι που δεν σε σωνει

Geo

Απλά μην τυχόν βάλουν μπαταρία πάνω από 100mah γιατί θα γίνει χαμός…
Λεπτό να είναι και να φορτίζει γρήγορα, αυτό μας νοιάζει, δε μας ενοχλεί να ψάχνουμε μπρίζα κάθε 2-3 ώρες (μιλάω για εμάς τους περίεργους που χρησιμοποιούμε τις λειτουργίες των συσκευών που αγοράσαμε)

Nick

Αντε να δουμε αυτοι οι ημητασιον της Apple τι αλλα θα βγαλουν radio no sd no θα πεσει τρελο γελιο αχχαχαχαχαχαχ

Mpidis

Ελπίζω να είναι φήμες για το 5.8 inch s7. Ειναι κριμα να χαλάσει αυτήν την τιτανοσειρα S που της έχει αποφέρει τόσα κέρδη. Πρέπει να επιστρέψει στην sd και στην αφαιρούμενη μπαταρία. Είναι δύο πράγματα που ο κόσμος εκτιμούσε ιδιαίτερα πράγμα που αποδείχτηκε με τις πωλήσεις του s3 και s4. Αλλωστε σε ολα τα υπόλοιπα υπερτερουσε πάντα. camera οθόνη cpu μπαταρία. Θα προτιμούσα gorilla glass μπροστά αλουμίνιο περιμετρικά και δέρμα η δερμάτινη πίσω με αφαιρούμενο καπάκι. Το τέλειο κινητό για μένα. Ελπίζω το s7 να είναι μοναδικό.

ghad21

Οτι και να βγαλει σιγουρα θα ειναι ετη φωτος μπροστα απο το ταπεινο sony xperia z5 με διαφραγμα φακου f2.0(μαρεσει που δινει φακους στους κορεατες με f1.8 και f1.9 και αυτη εχει το χειροτερο)και κυριως χωρις ois εν ετη 2015!

Ξενιος

S7edge θα υπάρχει;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.