Samsung Galaxy S7: Οι δυο εκδόσεις γίνονται τρεις;

Έχει περάσει κάτι παραπάνω από ένας μήνας από τότε που ανακοινώθηκε επίσημα το Samsung Galaxy Note 5 μαζί με το Samsung Galaxy S6 Edge+ και τα βλέμματα στρέφονται στην επόμενη μεγάλη ανακοίνωση του Samsung Galaxy S7.

Η Samsung μετά από 7 συνεχή πτωτικά τρίμηνα αναμένεται να ανακοινώσει αύξηση κερδών και το S7 περιμένουμε να ανακοινωθεί επίσης νωρίτερα, αφού η ανακοίνωση αλλαγή της πρώιμης ανακοίνωσης της βγήκε σε καλό.

Μέχρι σήμερα είχαμε ακούσει ότι η Samsung μπορεί να ανακοινώσει δυο εκδόσεις στο Samsung Galaxy S7, κάτι που δεν μας έκανε εντύπωση, καθώς το ίδιο έκανε και πέρσι. Ωστόσο, σήμερα το SamMobile έρχεται να μιλήσει για 3 εκδόσεις, οι δυο φοράνε ξεχωριστούς Exynos επεξεργαστές της Samsung και η μια τον πολυσυζητημένο Snapdragon 820.

Η Samsung, όπως και η LG, απέφυγε τον Snapdragon 810 λόγω της υπερθέρμανσης, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι έκλεισε την πόρτα της στη συνεργασία με την Qualcomm, από την στιγμή που η ίδια λογικά θα έχει ξεπεράσει τέτοιου είδους προβλήματα. Η έκδοση με τον Snapdragon 820 προορίζεται για την αγορά της Κίνας και των ΗΠΑ.

Ο Exynos 8890 που σε πρόσφατα benchmarks σάρωσε, προορίζεται για Ευρώπη, Ιαπωνία και Κορέα. Από την άλλη, ο Exynos 7422 που αναμενόταν να μπει στο Samsung Galaxy Note 5, θα μπει στην έκδοση του Galaxy S7 που προορίζεται για την Ινδία.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες λένε ότι θα δούμε flat και κυρτή οθόνη και την επιστροφή της υποδοχής για κάρτα microSD. Εμείς κρατάμε όπως πάντα επιφυλάξεις για ότι ακούγεται.

Samsung Galaxy S7: Οι δυο εκδόσεις γίνονται τρεις;, Samsung Galaxy S7: Οι δυο εκδόσεις γίνονται τρεις;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NLS

Αυτή η κοτσανάρα της Samsung με επιλογή ανάλογα της αγορά (ή και στην ίδια αγορά) ΣΤΟ ΙΔΙΟ μοντέλο διαφορετικών CPU, δεν μπορεί κάποτε θα την κάνει να φάει το κεφάλι της.

Τι χαζομάρες είναι αυτές.

Nikoss

Γιατι φιλε NLS;

Αλεξικακος

Πως μπορεις να κρινεις αν ειναι χαζομαρες εφοσον δεν γνωριζεις τους λογους που το κανει αυτο? Αν πχ στην Ινδια η αγορα το ζηταει και με τον περσυνο exynos γιατι να μην ξεφορτωθει κομματια που εχει σε αποθεμα?

NLS

Μα ρε παιδιά δεν ξέρεις τι τηλέφωνο παίρνεις.
Τι με νοιάζουν οι λόγοι; Πελάτης είμαι.

Και οκ, κάποιοι ξέρουμε (στο Note 4 για παράδειγμα να ψάχνεις το 910C που είναι 8-core με πιο αργό χρονισμό, όχι το F που είναι 4-core με πιο γρήγορο χρονισμό, αλλά να τώρα έχει και το U που είναι καλύτερο από το C, αλλά δεν έρχεται Ελλάδα κλπ.), αλλά αυτό το πράγμα δεν είναι πολιτική. Είναι κουλουβάχατα.
Ακόμα και στο Note το παλιό θυμάμαι είχε καμιά… δεκαριά (χωρίς πλάκα) εκδόσεις. Μέχρι έκδοση με 32GB storage είχε!
Ας τους έδινε άλλα ονόματα.

Ούτε το ίδιο firmware update δεν παίρνουν!

Για αυτό το θέμα την έχουν κράξει πολλές φορές (όπως και τον τεράστιο αριθμό μοντέλων), δεν είμαι μόνος μου.

zd

Nls συμφωνω απολυτα. Οσο για το αν θα ξαναδουμε με καλο ματι τη samsung μετα τα τραγικα λαθη σε s6 και note5,Αν μαζί με sd γυρίσει κ removable battery,θα το σκεφτουμε..

AG. m

Η SAM ΜΕ ΤΑ ΑΠΤΥΧΗΜΕΝΑ ΠΕΙΡΆΜΑΤΑ ΣΤΟ ΝΌΤΕ5, ΈΔΩΣΕ ΜΊΑ ΤΕΡΆΣΤΙΑ ΏΘΗΣΗ …ΣΤΟ IPHONE.

arislp

τι καταφερνει μαυτο η σαμσουνγκ?? να μας σπασει τα νευρα?? τι τραγελαφικα πραγματα ειναι αυτα….εχει 156 εκδοσεις σε καθε κινητο και σα να μην εφτανε αυτο ΠΟΤΕ δεν ειναι ολες εκδοσεις διαθεσιμες οταν κυκλοφορει κατι…εγω π.χ. ηθελα το edge plus σε ασημι…δεν το εφερε ποτε..περιμενω να πεσει η τιμη του στο σκρουτζ και οταν το φερει στο συγκεκριμενο χρωμα η τιμη θα ειναι η αρχικη…τραγικα πραγματα…κατοχος galaxy s4…αλλο παλι τουτο να φτανεις να διευκρινιζεις το μαρκα κινητο εχει για καποιους ουγκ εδω μεσα…

Theo

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, τι λέει το ίντερνετ και τι λέει ο κόσμος. Εγώ αγόρασα το s6 edge σε χρυσό και απλά σπέρνει και σε εμφάνιση και σε ταχύτητα. Είναι μακράν το καλύτερο και ομορφότερο smartphone που έχω πιάσει στα χέρια μου.

Dimitris

ποτέ ξανά exynos…

Nio

Προφανώς δεν της βγαίνει η παραγωγή για την ζήτηση ρε παιδιά.
Για αυτό βγάζει ξεχωριστούς επεξεργαστές.

Bloodmaster

Ως γνωστόν ο 820 ειναι πιο ολοκληρωμένο πακέτο σε σχεση με τον exynous . Γιατι μονο ΗΠΑ και Ιαπωνία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.