Samsung Galaxy S7: Με Dual-Camera setup στην πίσω πλευρά;

Είμαστε περίπου μισό χρόνο μέχρι να γίνει η επίσημη ανακοίνωση του νέου Samsung Galaxy S7, αλλά τις τελευταίες μέρες οι φήμες και οι διαρροές για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του είναι πολύ έντονες. Το “Project lucky”, όπως είναι η εσωτερική του ονομασία, λέγεται ότι θα έρθει με dual-camera setup.

Αν οι πληροφορίες είναι σωστές, η Samsung δεν θα είναι η πρώτη που θα κάνει κάτι τέτοιο, ήδη έχει προσπαθήσει η HTC με διπλή κάμερα στη ναυαρχίδα της, αλλά ενώ ως ιδέα μπορεί να ήταν καλή, τελικά δεν τα κατάφερε πολύ καλά. Το dual-camera setup επιτρέπει να τραβήξεις μεγάλο βάθος πεδίου.

Παράλληλα, η κάμερα θα έχει Lytro-like feature, το οποίο σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να ρυθμίσουν το focus της κάμερας, αφού έχει γίνει η λήψη της φωτογραφίας. Το ερώτημα είναι αν η Samsung θα καταφέρει να πετύχει σε ένα πεδίο όπου απέτυχε η HTC, ίσως το branding και το marketing τη βοηθήσουν περισσότερο σε συνδυασμό με μια καλύτερη υλοποίηση.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, το Samsung Galaxy S7 λέγεται ότι θα έχει δυο εκδόσεις, μια με οθόνη 5.2 και μια στις 5.7 ίντσες. Επίσης, η Samsung δοκιμάζει τον νέο επεξεργαστή της Qualcomm, Snapdragon 820, ίσως δούμε και δυο εκδόσεις με διαφορετικούς επεξεργαστές.

Samsung Galaxy S7: Με Dual-Camera setup στην πίσω πλευρά;, Samsung Galaxy S7: Με Dual-Camera setup στην πίσω πλευρά;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

25 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Navarxos

Αρκετά ενδιαφέρουσα σκέψη, να δούμε στην υλοποίησή της πως θα εξελιχθεί.

Nick

Τόσο μεγάλη επιτυχία είχε το s6 και τρέχει να βγάλει σε ταχύτητα ρεκόρ το 7 δεν πάνε 2 μήνες που έβγαλε το 6…gtp…αν δεν βάλουν sd βλέπω να πατωνουν σε πωλήσεις ήδη η apple όχι απλά την προσπέρασε 20 δις η διαφορά τους και όσο πάει η Samsung πέφτει κι άλλο απολύσεις φουλ και τέτοια…

One

Απολύσεις στη Samsung Electronics Hellas

το γραφει στο Πρωτο Θεμα

Samsung to cut 10 percent of Korea staff amid falling smartphone sales

απολυσεις και στη Κορέα

Παει για κλείσιμο…

Κώστας Βλαχάκης

One, Χαλαρα man. Δεν παει και για κλεισιμο. Ας μετραμε λιγο τις κουβεντες μας.

dimlon

διαβάζω για sd κάρτα την να την κάνετε αν σας κλέψουν το κινητό πιο ασφαλές είναι χωρίς από να μπορούν να αφαιρέσουν την κάρτα αγοράστε το τηλέφωνο με 32 gb και είστε μια χαρά τώρα από μπαταρία άλλο θέμα αλλα θα κυκλοφορήσουν τόσα βίντεο που και μονη σας θα μπορείτε να την αλλάξετε και υπάρχουν τόσα κόλπα να κάνετε , έχω αλλάξει οθόνες, πλαίσια στο σ5 κοιτάς τα βίντεο και το κανεις απλά τα πράγματα

VasilisA3

Μάγκες η Samsung έχει το τριπλασιο προσωπικό από την Apple σκέφτηκε πριν πείτε ότι σας έρχεται.

z.κ.Σ

Οι βλακειες με sd κ removable battery ,φαίνονται στις πωλήσεις Πάρα τα διαφημιστικα τρύκ ,το s6 κ το note 5 δεν πάνε καθόλου καλά. Η samsung είχε εκατομμύρια πελάτες γιατί είχε τα πάντα κ τους χανει τώρα γιατι μιμηθηκε τόσο το iPhone που μιμήθηκε και τις ελλείψεις του.

Petros florina

Είμουν απ αυτούς που κορόιδευα για τα specs των iphone για πρώτη φορά απόκτησαριν 6 μήνες το 5s …… Πείτε γράψτε χλευάστε όσο θέλετε δεν υπάρχει καλύτερο λογισμικό από το ios σας μιλά ενας απογοητευμένος κατοχος των galaxy s3 , s4 και note 2 ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ samsung

KostasB

Μιλάμε για τέρμα παραπληροφόριση τα σχόλια εδώ μέσα. Ο άλλος λέει έχει 2 μήνες που βγήκε το S6. Ναι, και γω κρατάω ήδη στα χέρια μου το iPhone 6S…

Μιχάλης

Γτ κύριε βλαχακη δεν σχολιάζεται και σε αυτούς που λένε για κλείσιμο της Sony ?

Κώστας Βλαχάκης

Μιχαλης, εχεις δικιο. Μεγαλα παιδια ομως ειμαστε μην αρχισουμε τα μου ειπες σου ειπα.

Κωστας, το Galaxy S6 κυκλοφορησε τον περασμενο Απριλιο.

KostasB

Αν αναφέρεσαι σε μένα, ξέρω πολύ καλά πότε βγήκε το S6. Από την πρώτη στιγμή που είδα την παρουσίαση ήθελα να το πάρω αλλά λόγω οικονομικών δεν το πήρα. Εγώ απλά απάντησα στο σχόλιο του Nick πιο πάνω που λέει ότι το S6 βγήκε πριν 2 μήνες και η samsung τρέχει να βγάλει το S7. Ούτε το S6 βγήκε πριν 2 μήνες ούτε κ η samsung τρέχει να βγάλει το S7. Όπως κάθε εταιρεία, έτσι κ αυτή, προγραμματίζει το μέλλον της και απλά διαρρέουν κάποιες φήμες για το πως θα είναι το επόμενο μοντέλο της που θα παρουσιάσει κατά πάσα πιθανότητα τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Μέχρι τότε έχουμε να ακούσουμε πολλά ακόμα…

george

βγαινουν διαρροες η μια μετα την αλλη επειδη τωρα παρουσιαστηκε το iphone.η apple ειναι μια εταιρεια με τεραστιο κερδος αν σκεφτεις οτι καθε τι που πουλαει ειναι ακριβο.αλλα για οσους λενε για την samsoung σαν εταιρεια οτι παει για φουντο,αν ειναι η apple ειναι ενας γιγαντας στην παγκοσμια οικονομια η samsung ειναι ενα γκοτζιλα.κ οσο αναφορα την διπλη καμερα κ την htc αν καποιος το κανει καλα αυτη θα ειναι σιγουρα η samsung με τον τελειωμενο touchwizz αλλα τις φοβερες σε αποδοση κάμερες της.

vladimiros

Ουτε η samsung ουτε η Sony ουτε και η HTC δεν θα κλεισει, χαζοι ειναι να χασουν λεφτα οσα και να βγαζει καθενας τους,μεσα παντος δεν μπαινουν,απλα παντα αυτες οι εταιριες παραπονιουντε οτι δεν πουλανε οσο θελουν..απο τους 5 φιλους μου οι 3 εχουν samsung και οι 2 iphone και ακουω απο καποιος θα κλεισει οι samsung,ε οχι ρε παιδια δεν παει ετσι…ααα και εγω εχω sony γιατι ετσι μαρεσει χαχα!!!

Ekimolaos

@vladimiros
Όπως είπε και ο κύριος Βλαχάκης,το mobile τμήμα της Samsung δεν πρόκειται να κλείσει. Έτσι κι αλλιώς ακόμα έχει κέρδος, δεν πουλάει μόνο s5, s6 και note5. Όσο για την Sony, έχει ακόμα. Αλλά η HTC είναι σε χειρότερη κατάσταση απ’ότι ήταν ποτέ η Nokia.

Αυτήν την στιγμή οι μετοχές της HTC έχουν χαμηλότερη αξία απ’όσα λεφτά έχει η ίδια η εταιρία. Ακόμα και να μην ασχολείσαι με οικονομικά, μπορείς να καταλάβεις πόσο κακό είναι αυτό. Η HTC αν δεν αρχίσει να βγάζει έστω και το ελάχιστο κέρδος (αυτοσυντήρηση), θα πουληθεί σε εξευτελιστική τιμή.

Τώρα θα με ρωτήσεις γιατί ανέφερα την Nokia. Η Nokia, σε αντίθεση με την HTC, δεν είχε μόνο το mobile τμήμα, έχει πολλά (το μεγαλύτερο είναι δικτύων απ’όσο ξέρω). Η HTC όμως από την άλλη, είναι μία εταιρία-ένα τμήμα: mobile. Αυτό είναι ΟΛΗ η HTC. Ακόμα και για το VR που φτιάχνει (που κανονικά είναι άλλο τμήμα από μόνο του), τα λεφτά που έχει δώσει είναι απ’το τμήμα mobile, γιατί πολύ απλά δεν έχει άλλο τμήμα. Και με την κρίση που περνάει τώρα, ναι, υπάρχει πιθανότητα κλεισίματος. Δυστυχώς.

Βασίλης

@Petros florina: Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου ποτέ ξανά samsung όχι για το hardware αλλά για το software. Όμως διαφωνώ ότι το iOS είναι καλύτερο από το android. Τα τελευταία 2 χρόνια το android είναι ίσο ή καλύτερο από το iOS.

Είμαι κάτοχος note 3, έχω βάλει cyanogen 5.1.1 και το κινητό πετάει. Σίγουρα θα το κρατήσω άλλα 2 χρόνια ιδίως αν πάρει και M.

Αλεξικακος

Επισης αυτο με την SD εχει γινει καραμελα. Λετε ειναι λιγα τα 32gb που δινει λες και υπαρχει μονο μια εκδοση. Το οτι δεν εχει καποιος τα λεφτα ή οτι δεν θελει να διαθεσει τοσο μεγαλο ποσο ή το οτι θελει σαν ανθρωπος να αγοραζει value for money και να μην το θεωρει το samsung τετοιου ειδους ειναι μια δεκτη αποψη. Αλλα το να το βγαζετε αχρηστο μονο και μονο για αυτο επειδη δεν εχετε τα λεφτα να διαθεσετε για την αναλογη εκδοση ειναι απλα αστειο. Εχεις ρε μαγκα τα λεφτα το αγοραζεις με 64 ή 128gb και δεν χρειαζεσαι καρτα με τοσο χωρο. Ελεος πια καταντησε αηδια το ιδιο και το ιδιο σχολιο. Οπως εχει καταντησει αηδια το ιδιο με την τιμη των i phone. Οποιος εχει τα λεφτα και γουσταρει το αγοραζει. Τελικα η κριση δεν μας εβαλε μυαλο ακομα. Ειναι λογικη να βγαζεις ενα κινητο αχρηστο επειδη δεν εχεις να διαθεσεις λεφτα για να το αποκτησεις ή να ανανεωσεις αυτο που εχεις με το καινουριο μοντελο. Πχ αν εγω ειχα το Note 4 θα εβγαζα το Νote 5 αχρηστο επειδη σε ενα χρονο δεν μπορω να διαθεσω λεφτα να το παρω. Αλλα οπως και να το κανουμε… Συνέχεια »

Nick

Αλεξικακος αν εσύ έχεις ένα κινητό για κλήσεις και μηνύματα δεν είναι όλοι σαν και σένα. Εγώ γουστάρω τα cd μου από tekken metal gear solid granturismo Colin macray και πολλά άλλα που έπαιζα πιτσιρικάς γουστάρω μουσική αβέρτα γιατί πάω στα βουνά και περπατάω γουστάρω τα τελευταία Android games με χωρητικότητα 2 gb γουστάρω τα mame 32 games στο κινητό γουστάρω τις αγαπημένες μου ταινίες να της βλέπω όπου και οπότε θέλω και ένα μπου@#@\λο σαν το s6 δεν μου κάνει χωρίς sd γκε γκε??? Γουστάρω να τραβάω βίντεο και φωτογραφίες χωρίς να κοιτάω αν έχω χώρο ελεύθερο. Και αν έβγαζε μήνυμα γέμισα σβήσε φώτο βίντεο ή εφαρμογές θα το έβαζα και κάτω από το Volvo που έχουμε στη δουλειά να το κάνω κομμάτια. Ε λοιπών για μένα δεν έχεις sd δεν μου κάνεις απλά και θα σε κράζω όσο και οπότε γουστάρω αν θέλατε απλά κινητά για κλήσεις και μηνύματα υπάρχουν και με 15 ευρώ και με Sd με τα μπούρδελ@ σας τα Samsung μας τα κάνατε τσουρέκια.

Αλεξικακος

Τι μας λες δηλαδη οτι το κινητο κε 128gb ενσωματωμενη μνημη δεν σου αρκει? Μηπως δεν εχει τις δυνατοτητες να παιξει οτι παιχνιδι γουσταρεις. Τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα. Ακου 128 gb λιγα.

Ιωαννης jb

Αλεξικακο ότι και να σου πω λίγο θα είναι!!
Δε μου λες ρε, με τα 200 ευρώ που έχουν διάφορα οι εκδόσεις των 32 και 128 γιγα, πόσες 64αρες κάρτες μνήμης παίρνει κάποιος??
Δείτε ρε που νευριασε κιόλας!! Άκου λογικές.. θα τρελαθούμε τελείως!!

Mpidis

Παιδιά εντάξει ούτε εγώ προτιμώ κινητά χωρίς sd αλλά δεν μπορώ να πω άχρηστο το s6 π.χ. Απλά δεν θα το προτιμήσω.

Alexikakos

Ιωαννης jb
Νευριαζω με κατι τυπους που εχουν κολλημα με μερκες λες και εχουν μετοχες. Μηπως εισαι κι εσυ ενας απο αυτους τους κολλημενους? Και σε ρωταω ειναι μεινοκτημα του τηλεφωνου οταν δεν παιρνει καρτα sd εφοσον εχει τηλεφωνο με 128gb μνημη. Μειονεκτημα ειναι η τιμη του. Το επιασες? Για καποιον που θελει το value for money θα το βρει μειωνεκτημα και καλα θα κανει. Για καποιον που θα το συγκρινει με αλλα κινητα χωρις να τον νοιαζει η τιμη αοκτησης τοτε πες μου ειναι μειονεκτημα. Αντε γιατι θα τρελαθουμε ωρες ωρες. Και μαντεψε δεν εχω samsung ουτε ειχα ποτε. Διαβασε λοιπον ξανα το μηνυμα μου και μετα κανε την κριτικη σου στο τι λεω

Alexikakos

Mpidis
Μπραβο ρε φιλε για τον τροπο που σκεφεσαι. Αυτο προσπαθω να πω και πιο πανω και εχουμε τους κολλημενους μια ζωη να μας πρηζουν με τα σχολια. Ο καθενας κανει την επιλογη του. Αλλα αυτοι οι χαρακτηρισμοι που καποιος παιρνει κατι με τα γουστα του που σε αλλον δεν αρεσει ή που προσπαθουν να μας πεισουν οτι κατι ειναι σκαρτο επειδη δεν παιρνει καρτα sd εχει καταντησει κουραστικο. Πες ρε φιλε κατευθειαν δεν γουσταρω να δωσω παραπανω λεφτα για να παρω την μεγαλυτερη εκδοση ή πες οτι δεν μπορεις απλα να το αποκτησεις. Αλλα το οτι το κινητο εχει προβλημα κατασκευαστικο στην κατηγορια χωρητικοτητας της μνημης δεν το εχει. Τι να κανουμε για οποιον γουσταρει να τα σκασει εχει και με 128 gb και με 64. Τωρα αν τα εδινα εγω οχι αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μας εδω μεσα. το θεμα μας ειναι αυτο το κατινιασμα που γινεται λες και ειναι οι εταιρειες ομαδες ποδοσφαιρου.

Ιωάννης jb

Alexikakos… τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο που μια κάρτα μνήμης 64gb κάνει 20 κάτι ευρώ… είναι μεγάλο μειονέκτημα!!!!!! ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ!!!!! Δε μπορεί να κάνει η έκδοση με τα 32 γιγα 6 κατοστάρικα και η αμέσως επόμενη που έχει 64 να κάνει 7 κατοστάρικα.. Εντάξει το κάνει χρόνια και το iphone εκει όμως μιλάμε για άλλη φάση. Τα 32 γιγα παραπάνω τα βρίσκεις με 10 ευρώ (micro sd) Στην samsung τα πληρώνεις 100.. Αν εσυ αυτό δε το βρίσκεις μειονέκτημα τότε τι να σου πω!! Εγω πάντως με κάποιους σαν κ σενα γελάω….. αυτά που λέτε τα θεωρώ γελοία και πολλοί θα συμφωνήσουν…. Θυμούνται οι παλιότεροι τον αρχικράχτη σε κάτι τέτοια tiamat.. Είχε πει τα απίστευτα για την aplle και αυτό που δε βάζει micro sd στο iphone… Τώρα και αυτός άλλαξε, κάτι τέτοια που τα κάνει πλέον και η samsung δεν μας ενοχλούν.. Δεν έχω πει πουθενα παραπάνω οτι δεν είναι καλό το κινητό (galaxy s6, galaxy note5) Καλό είναι.. εντάξει έχει μια κάμερα που προεξέχει και σε λίγο θα μας βγάλει και κανένα μάτι.. έχει τα αρνητικά του.. έχει και τα θετικά του.. Εγώ θα προτιμούσα να πάρω z5 compact, να του ρίξω πάνω και μια 32αρα sony micro sd… Συνέχεια »

Alexikakos

Ιωαννης jb Τελικα με επεισες ανηκεις στην κατηγορια των κολλημενων με μια εταιρεια οποτε λογικο με τον τροπο που σκεπεσαι να βαζεις με 2-3 ανταγωνιστικες εταιρειες. Μια αναδρομη στις απαντησεις σου εδω μεσα θα πεισει τους περισσοτερους το ποσο κολλημενος εισαι με μια εταιρεια συγκεκριμενη. Δυστυχως για σενα δεν θα βρεις ενα μηνυμα μου που να κανει το ιδιο λαθος με εσενα. Επιπλεον να μαθεις να διαβαζεις καλα πριν απαντησεις. Σου απαντησα οτι τεχνολογικα για καποιον που δεν κοιταει την τιμη δεν αποτελει μειονεκτημα και για καποιον που την κοιταει περισσοτερο αποτελει. Για καποιον αλλον μπορει να ειναι η μπαταρια για καποιον αλλον τα bezel για καποιον αλλον η οθονη για καποιον αλλον το λειτουργικο. Ο καθενας βαζει τα θελω του και αποφασιζει. Αλλα οταν συγκρινεις για το πιο ειναι πχ καλυτερο αμαξι δεν θα πεις ποτέ οτι ειναι καλυτερο ενα seat η ενα citroen απο μια ferrari ή απο μια pagani. Αν λοιπον σου ελεγαν να επιλεξεις πιο θες να κρατησεις ανεξαρτητως τιμης τοτε η επιλογη του να μην παρεις το samsung λογο καρτας ενω εχει εκδοση 128gb δεν αποτελει μεπιχειρημα σοβαρο. Αρα για καποιον που θελει να διαλεξει το καλυτερο για αυτον χωρις το θεμα της τιμης δεν… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24: Έφτασε η ενημέρωση που βελτιώνει την κάμερα

Η Samsung κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας Απριλίου 2024 για τη σειρά Galaxy S24, που συνοδεύεται από βελτιώσεις της κάμερας.