Samsung Galaxy S7: Εμφανίζεται με Snapdragon 820

Μπορεί σε 3 ακριβώς μέρες να ανακοινώνεται επίσημα το Samsung Galaxy Note 5, αλλά τον διάδοχο του Samsung Galaxy S6 θα περιμένουμε ακόμη μερικούς μήνες για να τον δούμε.Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι νωρίς για να ξεκινήσουν πρώτες φήμες και διαρροές για το Samsung Galaxy S7.

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με έγγραφα που διέρρευσαν στο κινέζικο Weibo, το Samsung Galaxy S7 φαίνεται ότι θα φορά επεξεργαστή Snapdragon 820, κάτι που είχαμε ακούσει και στο παρελθόν, ότι η Samsung θα χρησιμοποιήσει τον δικό της Exynos αλλά και την ναυαρχίδα της Qualcomm ξανά. Να θυμηθούμε ότι τα προβλήματα υπερθέρμανσης ήταν η αιτία (ή η αφορμή) για να μην προτιμήσει η Samsung τον Snapdragon 810 και δοκίμασε το δικό της Exynos.

Το Samsung Galaxy S7 έχει την κωδική ονομασία “Jungfrau” και μπορεί να είναι έτοιμο έναν με δύο μήνες νωρίτερα από το Samsung Galaxy S6. Ωστόσο, είναι μάλλον απίθανο να κυκλοφορήσει στο δεύτερο εξάμηνο του 2016, όπως είχαν πει κάποιες φήμες. Μην ξεχνάμε ότι ο Snapdragon 820 θα δοθεί στους κατασκευαστές προς τα τέλη του 2015. Άρα οι πρώτες ναυαρχίδες θα έρθουν αρχές 2016.

Τα εσωτερικά έγγραφα που διέρρευσαν αφορούν στην αναβάθμιση σε Android M και αναφέρεται ξεκάθαρα η κωδική ονομασία Jungfrau, δίπλα στη λέξη hero ενώ ο επεξεργαστής εμφανίζεται να είναι ο Qualcomm MSM8996, που είναι κωδική ονομασία για τον Snapdragon 820.

Η Samsung μπορεί πράγματι να δοκιμάζει δυο εκδόσεις του Samsung Galaxy S7 μια με Exynos και μια με Snapdragon, όμως δεν ξέρουμε ποιο από τα δυο θα επιλέξει στο τέλος, μπορεί και τα δυο.

Samsung Galaxy S7: Εμφανίζεται με Snapdragon 820, Samsung Galaxy S7: Εμφανίζεται με Snapdragon 820

Samsung Galaxy S7: Εμφανίζεται με Snapdragon 820, Samsung Galaxy S7: Εμφανίζεται με Snapdragon 820

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
theo

@Λευτερης Μπεσ σε κανένα wikipedia και διάβασε τι εστι samsung. ούτε σε 100 χρόνια δεν μπορεί η ψευτοθεότητα σου apple να μεγαλώσει και να κάνει ότι κάνει η apple…

nikos note3

Aν κρινω απο το s6 κ το note 5 που εχουν ολο κ λιγοτερα specs ,sd removable, fm ,airgestures,μαλλον αν πουλανε τυροπιτες θα ειναι χωρις (specs)τυρί . Η εκει που το πανε θα πουλανε συσκευες με ενα δαγκωμενο μηλο.Η στην καλυτερη καθρεφτες,αφου μονο για το γυαλι νοιαζονται πια.Κ για να επανελθω σοβαρα,ειναι τοσο μεγαλη εταιρεια που δε θα παθει τιποτα,αλλα κανει τρομερα λαθη με σποτελεσμα η android αγορα να στρεφεται πια με τρομερους ρυθμους στην Κινα.

Ekimolaos

@nikos note3
Μπορεί να κάνουν την εξής καινοτομία:
Smartphone χωρίς οθόνη!!

Αντ.αν

N ταξει μια υπερβολή ειναι γραμμένη,τπτ άλλο.Απο την άλλη η s σειρά είναι πια ένα fashion κατασκεύασμα,που όλο κ λιγότεροι power users (που ειναι πολλοι παγκοσμια ) την εγκαταλειπουν.Το ιδιο φοβάμαι πως θα συμβεί με τη σειρά note,που απο δυνατο εργαλείο με ενα σωρο λειτουργίες,θα γίνει μια soft συσκευή με έμφαση στο design χωρις βασικά οπως η sd.Εκεινο που διακρινω κ εδώ μέσα κ σε ξένα forum κ σε συζητήσεις με γνώστες,είναι η applοποιηση της sam κ η ελλειψη πια πολλων specs σε “κορυφαιες” συσκευες.

Γιωργος Παππας

Πλεον δεν με εκπλησει τιποτα καινουργιο.. Τα υπαρχοντα SoC’s ως προς την cpu και την ραμ ειναι ηδη πολυ καλα.. Νομιζω πως αυτο που πρεπει να κανουν ειναι να μεινουν λιγο στασιμοι στις cpu’s βελτιωνοντας τους ως προς την παραγωγη θερμοτητας (Μειωμενο throttling=πολυ καλυτερη αποδοση) και να εστιασουν στις gpu’s που εχουν περιθωρια βελτιωσης!

forneverarrow

Εγω δεν βλέπω λόγο ύπαρξης σειράς S πλέον… Εφόσον το Note έγινε iPhone 6 plus με εμφάνιση Galaxy s6, ας το αφήσουν μονο του στην αγορά. Όσο υπέροχο ειναι σε εμφάνιση και αίσθηση, τοσο ασύμφορο ειναι σε λειτουργικότητα. Πραγματικα φαίνεται πως η Samsung έπεσε στην παγίδα της Apple (μια παγίδα που κατέστρεψε ήδη την HTC). Η αφαίρεση της SD ειναι τραγικό “κατόρθωμα” σε μια android συσκευη, κατι που στο οικοσύστημα της Apple θεωρείται άχρηστο (thanks to iTunes). Τώρα που έχω το Galaxy s5 (και έχοντας και iPad) βλέπω πόσο άσχημο ειναι να μη μπορείς να μεταφέρεις άμεσα τη μουσική απο το iTunes στο κινητό. Ωστόσο, μέσω της SD και του USB3, πέρασα 15GB μουσική και ταινίες στην στο S5 πολυ γρήγορα και χωρίς καμία επιβάρυνση στη μνήμη της συσκευής. Άσε που πήρα και δεύτερη μπαταρία και μου λύνει τα χερια, επειδή ταξιδεύω καθημερινά. Και τέλος, μεγάλο λάθος που άφησε την αδιάβροχη κατασκευή πλέον.

thanoik

Μέχρι να βγει S7 θα έχει βγει το 7s και σίγουρα HTC m10 και Ζ6 και και και….ειναι πολύ νωρίς για να μιλάμε για επεξεργαστές και ποσο μαλλον με ιστορικό υπερθέρμανσής

RigoMS

Off topic…..mono o vlaxakis egrafe ar8ra 😋!!!

alexis touba

Φοβερο κηνητο το s5 wifi mimo και κατεβαζει 1gb σε 30δευτερολεπτα φηλος.Το ειχα και λεει πολλα.Αυτο που δε μαρεσε ηταν το λαγκ σε φασεις που ειχε.Η καμερα του απτις καλυτερες ειδικα μερα δε πεζεται και αξιοπρεπεστατη μπαταρι με ultra power saving mode αν το κανονηζες δε μενεις ποτε εκτος αν το χρησιμοποιεις συνεχεια.Ας βγαλει τη μπαταρια στο note5 αλα να εχει στανταρ καμια 4100 οπως το mate7.Κιαυτο το ειχα και ειχε αρκετα καλη μπαταρια.Τωρα εχω το honor6 plus και τη βγαζω ανετα αψογο σε ολα.Τα note ειναι απτις καλυτερες συσκευες.Τωρα αμα κατσουμε να δουμε ποιος αντιγραφει απο ποιον δε θα τελειωσουμε ποτε.Λιγο πολυ το ενα μιαζει με το αλλο.Και οταν η σαμσουνκ εβγαζε κηνητα τα μυλα δεν υπηρχαν σα κηνητα.mate8 αναμενω να δουμε τη εχει να πει και η Huawei που για μενα πλεον ειναι απτις γρηγορα εξελησωμενες εταιριες.Μη ξεχναμε οτι φετος ειναι 3 στο κοσμο πησω απο σαμσουνκ και apple.Και στη κινα ειναι δευτερη σε πωλησεις και πισω της η apple και πρωτη η xiaomi.ΠΑΝΤΟς ΤΟ s6 edge πολυ πιο ωραιο απο iphone6 6plus.Σε εμφανησει και σε λειτουργιες.Τωρα πρωσωπικα εμενα τα 32gb που στη συσκευη μενουν τα 22για χρηση μου φτανουνε.Για οσους ειναι επαγγελματιες και χρειαζονται παραπανω σιγουρα δε… Συνέχεια »

Fotis

Sony z3 μπαταρία άνετα 2 μέρες sdcard τι άλλο να θες από ένα κινητό;;;;;;;

LeoG4

@Fotis
Laser autofocus , OIS , QHD screen , AMOLED ή quantum dot IPS , καλυτερο software καμερας κτλ κτλ. γενικά μιλάμε για κινητό (Ζ3) που δεν αξίζει να λέγεται ναυαρχίδα γιατί είναι τραγικά πίσω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.