Samsung Galaxy S8: Στο κουτί του θα βρείτε και ένα ζευγάρι ακουστικά AKG

Η Samsung επιφύλασσε λιγότερες ανακοινώσεις στην φετινή MWC από τους άλλους μεγάλους ανταγωνιστές, οι οποίοι παρουσίασαν και τις high-end προτάσεις τους στον τομέα των smartphones. Ο Κορεάτης κολοσσός όμως κράτησε την επισημοποίηση του Galaxy S8 για λίγο αργότερα, στις 29 Μαρτίου. Εκτός της επιβεβαίωσης της ημερομηνίας παρουσίασης του νέου Galaxy S smartphone, η Samsung γνωστοποίησε άλλη μια ενδιαφέρουσα πληροφορία που θα χαροποιήσει ιδιαίτερα τους audiophiles.

Συγκεκριμένα, η Sammy ανακοίνωσε πως το πολυαναμενόμενο Galaxy S8 θα συνοδεύσουν μέσα στο κουτί ένα ζευγάρι ακουστικά AKG, αφήνοντας πίσω τα Samsung in-ears που υπήρχαν στις συσκευασίες των προηγούμενων συσκευών. Μπορεί ο κατασκευαστής να μην το ξεκαθάρισε, άλλα είναι σχεδόν σίγουρο πως δεν θα γίνουν εξαιρέσεις στις εκδόσεις. Όλα τα S8 μοντέλα θα αποστέλλονται μαζί με AKG ακουστικά, μια έξυπνη κίνηση από την Samsung και ένα έμμεσο μήνυμα προς την Apple, η οποία έχει εξαγοράσει την Beats Audio αλλά εξακολουθεί να επιλέγει τα… συμβατικά Earpods ως το συνοδευτικό ζευγάρι στο κουτί των iPhones.

Στην χθεσινή παρουσίαση του Galaxy Tab S3 η Samsung τόνισε πως ο ήχος του tablet είναι “συντονισμένος από την AKG”, κάτι που αναγράφεται και στο πίσω μέρος του. Από την στιγμή που η Κορεάτικη εταιρεία είχε γνωστοποιήσει την επιθυμία της για εξαγορά της Harman International (στην οποία ανήκει η AKG), ήταν αναμενόμενο πως οι μελλοντικές συσκευές θα ενσωμάτωναν βελτιωμένες τεχνολογίες ή αξεσουάρ ήχου, πιθανότατα και με άλλο brand name από εκείνο της ίδιας. Εν τέλει η Samsung συνεργάστηκε με την AKG τόσο για το Tab S3, όσο και για το Galaxy S8, ενώ φυσικά αναμένεται να συνεχίσει και στις επόμενες κυκλοφορίες κινητών / tablets.

Η πώληση του Galaxy S8 μαζί με ένα καλό ζευγάρι in-ear ακουστικά AKG είναι από μόνο του ένας πειστικός λόγος αγοράς για όλους τους φίλους του καλού, καθαρού ήχου που αρέσκονται στο άκουσμα μουσικής υψηλής ευκρίνειας. Αν μάλιστα η Samsung ενσωματώσει στο S8 και Hi-Fi DAC, κάτι που για παράδειγμα θα εκλείψει από την Ευρωπαϊκή έκδοση του LG G6, τότε η εταιρεία θα έχει κερδίσει για φέτος μια μεγάλη μερίδα καταναλωτών, τους προαναφερθέντες audiophiles. Στις 29 Μαρτίου θα μάθουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το Galaxy S8. Πλέον μένει να περιμένουμε για λίγες μέρες ακόμα.

galaxy s8 akg headphones, Samsung Galaxy S8: Στο κουτί του θα βρείτε και ένα ζευγάρι ακουστικά AKG

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
football 4 ever

τα ακουστικα γαμανε!!

Χρησταρας

Κάπως πρέπει να δικαιολογησει και την αυξημένη τιμή που θα έχουν τα φετινά galaxy

Άρης

Ενώ τα υπόλοιπα είναι φθηνά. Μερικοί γράφετε για να γράφετε….

Χρησταρας

Έχω αναφέρει σε παλαιότερο άρθρο ότι για μένα και 300 ευρώ είναι πολλά για ένα κινητό. Το σχόλιο που έκανα μόλις τώρα αφορά την συγκεκριμένη είδηση και μόνο.

Tomas

Κακα τα ψεματα μεγαλο fail του g6 που δεν εβαλε hi-fi dac στην ευρωπαικη εκδοση,αμα δεν ειχε και curved edges το s8 θα ηταν μονοδρομος,αλλα….

Vasilist

Με την τιμή που θα έχει θα μπορούσε να βάλει και ένα s6 δώρο.

Beowolf Ahates

Για να δικαιολογήσει που δεν τόλμησε(?)…μπόρεσε(?), να λανσάρει σοβαρές καινοτομίες και βελτιώσεις. Πχ. οθόνη με αναγνώριση αποτυπώματος,..μπαταρία υποθέτω με το σταγονόμετρο τα μιλιαμπέρ.

Κώστας Ζ

Το S8 περίμεναν οι audiophiles και τις ψειρες ακουστικά…

gio

τα ακουστικα που δειχνουν ξεκινουν στο skroutz απο 1050 ευρω

Giannis Papathanasiou

Gio Καλημέρα!Μπορείς να δώσεις link από αυτό το προϊόν γιατί το πιο ακριβό που έχω βρει είναι στα 170€

Γιώργος

Τα ακουστικά στην εικόνα του άρθρου είναι τα AKG K-3003i

manosz

Αμα ειναι για τα ακουστικά να σκασω ενα τσουβαλι λεφτα να μου λειπει..

Giannis Papathanasiou

Ζητάω συγγνώμη τώρα το είδα!

Χρησταρας

Παντως παιδες τα ακουστικα των μεχρι τωρα galaxy (είμαι κατοχος galaxy s7 edge και πρωην καταοχος s4) είναι όχι μονο υποδεεστερα από τα earpods της apple αλλα και πολύ μετριας αν όχι χειριστης ποιοτητας γενικοτερα. Μπουκωμένα, χωρις μπασο και χωρις καθαρο διαχωρισμο των οργανων. Η αληθεια είναι ότι στο κομματι των ακουστικων και του ηχείου του κινητου (του οποιου ο ηχος στο s7 edge είναι σαν να βγαινει από ντουντουκα ντουντούκας) υστερουσε ανέκαθεν η samsung σε αντιθεση με την apple οπου από το iPhone 4 εξοπλιζει με ποιοτικο ηχο τα κινητα της και πλεον εχει αυξηση και την μεγιστη ενταση. Οποτε συμπερασματικα η κινηση της samsung να προσθεσει ακουστικα της akg αποτελει σαφως αναβαθμιση και είναι σιγουρο ότι ακομα και το πιο φθηνο μοντελο να επιλεξει θα ακούγεται καλυτερα από δικα της ακουστικα.
Με αγαπη Xristaras

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24: Έφτασε η ενημέρωση που βελτιώνει την κάμερα

Η Samsung κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας Απριλίου 2024 για τη σειρά Galaxy S24, που συνοδεύεται από βελτιώσεις της κάμερας.