Samsung Galaxy S8: Επίσημα 29 Μαρτίου με τιμή από 849 δολάρια;

Όλο και περισσότερες είναι οι πληροφορίες που λένε ότι το Samsung Galaxy S8 δεν θα ανακοινωθεί στην MWC 2017, που θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη 27 Φεβρουαρίου μέχρι και 2 Μαρτίου.

Στην ίδια γραμμή κινείται και ο γνωστός leaker @Ricciolo1, ο οποίος αναφέρει ότι το Samsung Galaxy S8 θα ανακοινωθεί στις 29 Μαρτίου. Ο ίδιος αναφέρει ότι η Samsung θα το φέρει στην MWC 2017, αλλά μόνο λίγοι θα έχουν την ευκαιρία να το δουν.

Όσο για την κυκλοφορία του Galaxy S8, αυτή αναφέρεται ότι θα γίνει την 17η εβδομάδα του 2017, που σημαίνει 24 Απριλίου με 30 Απριλίου. Αυτό είναι κάτι που δεν ακούγεται για πρώτη φορά, όμως ο @Ricciolo1 αναφέρεται και στην τιμή που λέγεται ότι θα είναι από 849 δολάρια.

Το Samsung Galaxy S8 αναμένεται με οθόνη 5.7 ιντσών Super AMOLED ανάλυσης 1440 x 2560 pixels, επεξεργαστή Snapdragon 835 και Adreno 540 GPU. Η κάμερα θα είναι 12 Megapixel, η εμπρόσθια κάμερα 8 Μegapixel. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο και για ένα Plus μοντέλο με οθόνη 6.2 ιντσών.

Σημειώνουμε ότι τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι επιβεβαιωμένο, οπότε κρατάμε πολλές επιφυλάξεις.

Διαβάστε επίσης: Samsung Galaxy S8 & S8 Plus: Διέρρευσαν οι διαστάσεις τους, compact design με μεγάλες οθόνες

Samsung Galaxy S8 announcement, Samsung Galaxy S8: Επίσημα 29 Μαρτίου με τιμή από 849 δολάρια;

Samsung Galaxy S8 announcement, Samsung Galaxy S8: Επίσημα 29 Μαρτίου με τιμή από 849 δολάρια;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κώστας

Με λίγα λόγια για όσους ενδιαφέρονται να το πάρουν day1 850 ευρώ.

Κώστας007

Το καλύτερο κινητό του 2017
https://youtu.be/wrDCadrfOu4

ΛΛ

Σίγουρα θα είναι ένα τηλέφωνο όπως όλες οι ναυαρχίδες με πολλά και δυνατά χαρακτηριστικά. Μου κάνει εντύπωση ότι οι ναυαρχίδες κάθε χρόνο έχουν και αρκετά ακριβότερες τιμές… Ενώ τεχνολογικά δεν έχουν τόσο μεγάλες διαφορές πιυ να της δικαιολογουν… Αντίθετα θα έπρεπε να έχουν μια πιο λογική τιμή….

Πέτρος Π

Τσάμπα πράγμα… Έχει ξεφύγει τελείως η κατάσταση με τα κινητά νομίζω… Και από μια εταιρεία που ακόμα δεν έχει ανακοινώσει τι έφταιγε πέρσι τελικά με το note… Και θα έχει μάλλον και αυτό το design χωρίς περιθώρια που δεν θα ξέρεις από που να το πιάσεις για να μην πατάς ό,τι ναναι στην οθόνη…Whatever…

George g

Γιατί δεν μπορείτε την εξέλιξη ορισμένοι; σε ταινίες επιστημονική φαντασίας βλέπουμε τηλ. σκέτο γυαλί, ένα κομμάτι γυαλί, όταν θα έρθει η εποχή εκείνη τη θα λέμε;;

alxgiann

Δεν είναι πολύ μακριά αυτό George, μια δεκαετία το πολύ 15 χρόνια πιστεύω.. και όχι για να παρουσιαστεί (ήδη υπάρχουν προτώτυπα) αλλά για να είναι παντού, όχι μόνο σε κινητά, σε σχεδόν όλες τις εφαρμογές που χρειάζονται οθόνη.. Αλλά όπως γράφεις, κάτι θα λέμε και τότε. Έ, δεν γίνεται.

Chris_BMW

@Κωστας
Πολυ φοβάμαι οτι τα 849$ με τους αντίστοιχους φόρους σε Ευρώπη κ ειδικότερα σε Ελλάδα μεταφράζονται σε πανω απο 900€..

Pl. P

Ε οχι και να λεμε οτι προτιμαμε τα bezels.Εμπρος πισω δηλαδη?Πως γίνεται και σε ότι τηλέφωνο edge έχω πιασει (s7,mi note2) ,να μη μου πατιεται κατά λάθος τίποτα? Το δε s7 edge το έχω κοντά 10 μήνες και ούτε μια φορά είχα πρόβλημα καταλαθος πατηματος η κρατηματος,όπως και κανένας που το έχει. Ειλικρινά ένας που αποδεδειγμενα το έχει,όχι που δήθεν έχει,συνάντησε ποτέ αυτό το θεμα η φανταζομαστε προβλήματα?

Πέτρος Π

@George, alxgiann : Τι σχέση έχει αυτό που γράφετε με αυτό που είπα? Εγώ ανέφερα ότι η συγκεκριμένη υλοποίηση μου φαίνεται κακάσχημη και πολύ άβολη αφού δεν μπορείς να πιάσεις το κινητό από κάπου… Η τεχνολογία δεν είναι για να σου κάνει τη ζωή δύσκολη… Σε 15 χρόνια πάντως η οθόνη που θα είναι μόνο γυαλί θα είναι το λιγότερο νομίζω…

VasiliS7Edge

Το R&D έχει το κόστος του (Επεξεργαστής, Οθόνη, Κάμερα, κα).
Είναι μεγάλο το κόστος άλλα απευθύνεται και σε χώρες που τα 850€ είναι ένα βδομαδιάτικο και όχι 2,5 μηνιάτικα όπως στην Ελλάδα.

Jorge

Σε ποια χώρα τα 850€ είναι βδομαδιάτικο ;

Γιώργος Κ.

Ευτυχώς θα ήταν φειδωλοί όσον αφορά στις διαρροές. Μόνο πόσα γραμμάρια είναι δεν ξέρουμε ακόμη…

George g

Το μεγάλο πρόβλημα των μηδενικων bezels, και ο πονοκέφαλος των εταιρειών, κατά την γνώμη μου πάντα! είναι που θα δυσκολεύονται να δώσουν ξεχωριστή προσωπικότητα στα προϊόντα τους!! Όλα θα μοιάζουν μεταξύ τους!!!!

lsantas

…Ελβετία.. Μέσος μισθός 6k τον μηνα

Doris

Όλοι θα θέλαμε ένα ROLEX..Αλλά δεν μπορούμε να το έχουμε όλοι..οπότε οι τιμή είναι όπως αξίζει..

Nio

Αποκαλύφθηκε πραγματική φωτογραφία του S8. Είναι η πιο όμορφη συσκευή που έχω δει.
Μπράβο.

Paul

Πολύ όμορφο και καινοτόμο τζάμι…Εύγε

George g

Όπως πολύ σωστά λέει και ο Doris! μιλάμε για ναυαρχίδα και ένα μεγάλο όνομα, ολοι θα το θέλαμε! Και δεν είναι η μόνη εταιρεία, αλλά είναι πέντε εξη με αυτή την τιμολόγιακη πολιτική!

alxgiann

@ΠετροςΠ ..δεν θα υπάρχει πρόβλημα με τα μικρά ή και ανύπαρκτα μπέζελ, υπάρχει ήδη λογισμικό που καταλαβαίνει αν απλά κρατάς το κινητό ή προσπαθείς να κάνεις κάποιο χειρισμό. Ψάξτο 🙂

Nikos8

Ο,τι πιο ομορφο υπαρχει… Απλα τα σπαει… Βεβαια η τιμη ειναι ενα θεμα αλλα μολις πεσει το τσιμπησα

Ιωάννης jb

Καλά με κάτι σχόλια του τύπου ότι πιο όμορφο κ κορυφαίο κινητό του 17.. Να γελάσω ή να κλάψω??
Τιμή?? Το ίδιο αναρωτιέμαι!!!!
Design?? Πως το πιάνεις αυτό το πράγμα??
Ότι να ναι..

george

Να μαζευτουμε να το παρετε day one κ αν θετε ξαναμαζευομαστε κ day two.οποιος το φυσάει το μπαγιοκο μεγια κ καλοδουλευτο.

Nikos8

Ιωαννηης jb στα @@ φιλε μου η γνωμη σου… Δημοκρατια εχουμε ο,τι θελουμε λεμε… Αν δεν σαρεσει κρατα το bezeloφωνο το xz… Αφου δεν το γουσταρεις μην το παιρνεις

Beowolf_Ahates

Είπε κάποτε κάποιος την μ@λ@κία, ότι δεν πιάνεται κι ότι πατιέται κατά λάθος το edge…γαϊτανάκι όλοι οι άσχετοι που έχουν δει edge μόνο στα περιοδικά…
Μάθετε πρώτα ορθογραφία και συντακτικό και μετά ψάξτε τα 850, διότι τα μεταξωτά βρακιά,…
Μάγκες, το κάθε προϊόν κοστίζει, όσο μπορεί να πουλάει στις αγορές. Αν δεν μπορούν όλοι να το πάρουν, αυτό είναι άλλη τελείως κουβέντα.
Τέλεια – παύλα – παράγραφος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.