Samsung Galaxy S8: Dual-camera & σκάνερ ίριδας για να αποζημιωθούν οι προμηθευτές;

Η Samsung δεν είναι η μόνη, η οποία αναμένεται να ζημιωθεί οικονομικά από την αποτυχία του Samsung Galaxy Note 7, το οποίο όχι μόνο δεν περιμέναμε να αποσυρθεί, αλλά προβλεπόταν να κάνει πολύ καλές πωλήσεις. Αυτοί που θα ζημιωθούν είναι και οι προμηθευτές της.

Ωστόσο η εταιρεία υποσχέθηκε να αποζημιώσει τους προμηθευτές κομματιών που επηρεάζονται από την διακοπή παραγωγής του Samsung Galaxy Note 7. Οι πληροφορίες που έρχονται από την Κορέα, αναφέρουν ότι ένα μεγάλο μέρος του πλάνου αποζημίωσης, είναι ο εξοπλισμός του Samsung Galaxy S8 με dual-camera και σκάνερ ίριδας.

Η διπλή κάμερα θα αυξήσει τα έσοδα των προμηθευτών κομματιών συμπεριλαμβανομένης και της Samsung Electro-Mechanics, η οποία προμηθεύει camera modules, η Sekonix φτιάχνει τους φακούς για τις κάμερες smartphones και η Kolen φακούς για σκάνερ ίριδας.

Οι Patron και MCNEX κατασκεύαζαν τα σκάνερ ίριδας για το Samsung Galaxy Note 7, και τώρα θα αναλάβουν το Samsung Galaxy S8.

Η Samsung δεν έχει προχωρήσει σε κάποια επίσημη επιβεβαίωση, αλλά η είδηση έρχεται από στέλεχος κάποιου από τους προμηθευτές της. Αναφέρει ότι η Samsung κάθε χρόνο φέρνει ένα νέο camera design και το S8 δεν αποτελεί εξαίρεση.

Να υπενθυμίσουμε ότι κατά την επίσημη ανακοίνωση του Samsung Galaxy Note 7, ο πρόεδρος της Samsung mobile είχε επισημάνει ότι μέχρι την ανακοίνωση του Samsung Galaxy S8, θα έχει μια βελτιωμένη τεχνολογία σκάνερ ίριδας. Όσο για την dual-camera, αυτή είναι κάτι που έχουμε δει σε αντίπαλα ονόματα όπως HTC, LG, Xiaomi ακόμη και την Apple με το iPhone 7 Plus.

samsung galaxy s8 dual camera, Samsung Galaxy S8: Dual-camera & σκάνερ ίριδας για να αποζημιωθούν οι προμηθευτές;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Andreas

ασχετα απο τον λογο που θα γινει,η συσκευη προβλεπεται υπερτουμπανο και το φιασκο του note7 θα ειναι σαν να μην εγινε ποτε.

TERMANOLOGY

Μαλλον θα βγει σε καλή τιμή για να ξεχασουν οι καταναλωτες το φιασκο με το νοτε.

bezilys

@TERMANOLOGY μπα δεν νομίζω χλομό μου φαίνεται!

Aen. 78

Ίσως αυτό που βγηξε σε κακό στη Samsung, ίσως βγει σε καλό για τους καταναλωτές. Δηλαδή τούμπανο συσκευή με χαμηλή τιμή. Κάτι που δε μπορούν να προσφέρουν η Apple Κ η Samsung. Διαφορετικά μονόδρομος η Huawei κι η Κινεζική αγορά.

Πάνος

Γιατί εμένα κάτι μου λέει πως θα είναι σε δύο εκδόσεις s8 και s8 pro με πενάκι, χωρίς 3.5mm θύρα και touch sensitive (η καθόλου) home button;
Φυσικά μπορεί να είμαι τελείως λάθος. Θα δείξει.

tester

Με τον νέο Kirin960 που ανακοινώθηκε, το Mate9, θα πετάει. Λογικά θα έχει και αντε γεία κάμερα, αν σκεφτούμε ήδη πόσο καλη είναι του P9, πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και μεγάλη μπατάρια. Αν κάποιος δεν θέλει 2Κ ή 4Κ οθόνη, γιατί να περιμένει για το S8;

bezilys

@Πάνος μακάρι να βγεις ψεύτης γτ είναι που θα είναι ανεβασμένη η τιμή σίγουρα αν αφαιρέσουν και την 3.5mm θύρα να δω μετά πιος να το πάρει! Χαχαχα

TERMANOLOGY

Aν βγει σε τιμη 900-1000 θα πέσουν όλοι πανω στο s7 που θα έχει πάει 400 ευρω.

panos

Ολος ο κοσμος περιμενει με ανοιχτο το στομα πως θα ναι το s8. Χεστηκε η φοραδα στο αλωνι!

M.G

panos +1

lumia 1020

“Οι Patron και MCNEX κατασκεύαζαν τα σκάνερ ίριδας για το Samsung Galaxy Note 7, και τώρα θα αναλάβουν το Samsung Galaxy S8.” εεεεεε θελω κ τα νουμερα του τζοκερ πλζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ αφου ξερς τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσα πολλα για το μελλον ελα ελα πλζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ 6 νουμερακια ειναι πλζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ

George

Καλα η samsung δεν ηταν αυτη που εστειλε mails στου υπαλληλους της και στους προμηθευτές της να μην διαρρεύσει τιποτα για το s8??? Πλακα με κανεις ρε samsung?

Geo pap

Και τα παπουτσια μέσα.πραγματικα θελω να δω αυτη την συσκευή,που θα την φορτωσουν με τοσα πραγματα.λογικα θα φύγει απο τις 5.1 ιντες γιατι δεν γινεται να χορεσουν ολα αυτα με μια μπαταρια 3000.μην ξεχναμε το force toutch που ειχαν πει θα μπει συντομα στα κινητα τους

Gm

Ότι περίσσεψε από το note θα το βάλουν στο s8 και θα κάνουν ανασχεδιασμό 4 μήνες πριν βγει …. μάλιστα … πάλι βλέπω προβλήματα

dark_master

ας βγει με το καλο και το βλέπουμε….άλλωστε αρκετα components ειναι της ίδιας της Samsung…των θυγατρικών της δλδ.. οπότε οι ζηλιες περιορίζονται καπως…

Enki

Οτι καμερα και να βαλει το mate 9 παλι πισω θα ειναι απο την samsung ..ακομα κ ο exynos 8 τα ριχνει στον kirin 960..επεξεργαστες,καμερα θελουν πολλα χλμ οι κινεζιες να φτασουν την samsung!φαντασου πως θα ειναι exynos 9 ,snap 830

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.