Samsung Galaxy S8: Mε οπτικό αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων;

Αν και έχουμε ακόμη πολλούς μήνες μέχρι την επίσημη ανακοίνωση του Samsung Galaxy S8, οι διαρροές είναι αρκετές. Μετά τη χθεσινή λίστα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά, από το κινέζικο Weibo έρχονται νέες πληροφορίες για το S8.

Οι πληροφορίες αυτές λένε ότι στο Samsung Galaxy S8 η εταιρεία θα βάλει οπτικό αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων (optical fingerprint sensor). Θα είναι η πρώτη φορά που θα μπει τέτοιος αισθητήρας σε smartphone.

Από τη στιγμή που η οπτική τεχνολογία μπορεί να σκανάρει το δαχτυλικό αποτύπωμα μέσα από μια γυάλινη επιφάνεια, η Samsung θα μπορούσε να καλύψει όλη την μπροστινή πλευρά του κινητού με την οθόνη. Ένας οπτικός αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων θα μπορούσε να προσφέρει μεγαλύτερη ακρίβεια και βελτίωση ταχύτητας από τον ultrasonic αισθητήρα.

Υπάρχει βέβαια και η λύση που ακολουθούν αρκετοί κατασκευαστές βάζοντας τον αισθητήρα αποτυπωμάτων στην πλάτη. Κάτι ανάλογο θα μπορούσε να κάνει και η Samsung στο Galaxy S8. Από την στιγμή όμως που οι χρήστες της είναι συνηθισμένοι να έχουν τον σαρωτή στην μπροστινή πλευρά, είναι αναμενόμενο να ερευνά άλλες μεθόδους.

Με τις ναυαρχίδες της η Samsung προσπαθεί κάθε χρόνο να εντυπωσιάσει τον τεχνολογικό κόσμο, όμως με το S8 έχει έναν παραπάνω λόγο να προσπαθήσει περισσότερο. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το “εκρηκτικό” Samsung Galaxy Note 7, που πρέπει να ξεχαστεί και να ξεπεραστεί. Προς το παρόν όμως κρατάμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις για ότι ακούγεται.

samsung galaxy s8 fingerprint, Samsung Galaxy S8: Mε οπτικό αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tarif16

βλέπουμε επιτέλους κάτι όμορφο χωρίς αρχαία κουμπιά…έστω και κονσεπτ

Enrik

Το κινητό θα είναι πολύ γαμάτο έτσι οπος φενετε

Kakalos

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι να βάλουν πισω τον αισθητήρα, είναι τοσο αβολο. Γιατι να πρεπει να σηκώνεις το κινητό ντε και καλα για να το ξεκλειδωσεις. Πχ τρως και θες να το ξεκλειδωσεις.

bezilys

@Kakalos θα συνφωνισο μαζί είναι άβολο να είναι πίσω ο αισθητήρας!για μένα προσωπικά πιο βολικό είναι στα πλάγια όπως το έκανε η Sony…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.