To Galaxy S8 θα έχει μνήμη RAM 8GB;

Η επόμενη μεγάλη ανακοίνωση της Samsung θα είναι το Samsung Galaxy S8 και θα γίνει το πρώτο τρίμηνο του 2017. Αν θεωρήσουμε ότι οι φήμες είναι σωστές, η ανακοίνωση θα είναι μεγάλη σε όλα της.

Την προηγούμενη εβδομάδα κυκλοφόρησαν οι πληροφορίες ότι θα υπάρξει έκδοση του Samsung Galaxy S8 με τεράστια οθόνη στις 6 ίντσες και θα φέρει την ονομασία Plus.

Σύμφωνα με τις σημερινές φήμες που έρχονται από το κινέζικο Weibo, η Samsung θα βάλει τεράστια μνήμη RAM 8GB στην επόμενη ναυαρχίδα της. Μάλιστα λέγεται ότι το chip θα παράγεται από την ίδια με τη διαδικασία των 10nm.

Επίσης, οι ίδιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε ότι θα έχει και UFS 2.1 flash storage chip. Στο παρελθόν έχουν ακουστεί πληροφορίες για ενσωματωμένη μνήμη 256GB μαζί με μνήμη RAM 6GB.

Μπορεί ο leaker στο παρελθόν να έχει πέσει μέσα με πληροφορίες που αφορούσαν στη Samsung, όμως καμία πληροφορία δεν είναι επιβεβαιωμένη. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι υποθέσεις, όπως το ότι τα 8GB RAM ίσως να μπούνε στο Samsung Galaxy S8 Plus, που μπορεί να ενσωματώνει και διπλή κάμερα στην πλάτη.

Η κανονική έκδοση του Samsung Galaxy S8 φημολογείται με οθόνη 5.1 ιντσών, επεξεργαστή Exynos 8895 στην παγκόσμια αγορά στην παγκόσμια αγορά και Snapdragon 835 σε ΗΠΑ και Κίνα. Θα τρέχει Android Nougat με Samsung Experience UI. Οι διαρροές ήθελαν τη Samsung να βάζει τον δικό της ψηφιακό βοηθό ονόματι Bixby, αλλά φαίνεται πως η Google στάθηκε εμπόδιο σε αυτό και είναι πολύ πιθανό να δούμε τελικά Google Assistant.

galaxy s8 ram 8gb, To Galaxy S8 θα έχει μνήμη RAM 8GB;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Andreas

πιστευω οτι θα ειναι τοσο τουμπανιλικι που το note7 θα ξεχαστει τελειως την ημερα της παρουσιασης.Οψομεθα..

Alex

καλημέρα και χρονια πολλά!!!

μπορείτε να μου προτείνεται κάποιο κινητό μέχρι 200 euro με:
χαμηλό SAR
αν είναι από skroutzomagaza να υποστηρίζεται στην Ελλάδα
και καλή μπαταρία

ευχαριστώ εκ των προτερων

Lefteris

Σίγουρα η Samsung θα υπερβάλει εαυτόν για να επουλώσει τις πληγές που άνοιξε το note 7. Και μου λέει όμως, ότι η τιμή θα είναι ιδιαίτερα”τσιμπημένη”, τουλάχιστον στην αρχή, για να αναδειχθεί το premium του προϊόντος.

@ Andreas. Μπράβο Ανδρέα, για τη χρησιμοποίηση του οψόμεθα, και όχι του λανθασμένου ίδωμεν.

Χρόνια πολλά!!!

Manolis

μόνο 8GB Ram;;; δηλαδή mid-range κατηγορία;;;; χαχαχα!!!!

Takis

Εγω έχθες έλαβα s7 edge… Ελπίζω η σαμμυ να μν βιαστεί και αντί να προσθέσει ραμ να βελτιώσει το λογισμικό ( εντομεταξυ περισσότερη ραμ συνεπάγεται με περισσότερη κατανάλωση μπαταρίας…)
Κανονικά πρεπει να το βγάλει με 6 ετσι ωστε να υπαρχουν περιθώρια βελτίωσης και του χρονου
Φιλε leuteris ειναι σχεδον γεγονος οτι θα κοστιζει περισσότερα απο προηγούμενες γενιές για αυτο και προέβηκα στην αγορα του 7…

Λαζαρος

Σιγα μην ψηνει και καφεεεεεε….δεν φτιαχνουν λεω γω τα bugs τους, μπαταρια τους κλπ και μετα μας ταζουν τον ουρανο με τα αστρα….

GiannisMix

@Alex σε αυτά τα λεφτά περίπου κατά τη γνώμη μου πάρε κάποιο εκ των Sony Xperia Z3, Samsung A5 2016, Huawei P9 lite
Καλή Χρονιά

GiannisMix

***Διόρθωση Sony Xperia Xa στα 200€

kostas

Και στο s10 θα βαλει 10 gb ram???

petros

Alexis@ λιγο παραπάνω στα 240 euro παίρνεις το Huawei P8 με 0.47 W/Kg μια δυνατή συσκευή , η στα 200 euro p9 lite στα 0.78 w/kg sar

Alex

Ευχαριστώ πολύ!!!
καλές γιορτές να έχετε ολοι

Chris_BMW

Lefteris@ Ποιος σου είπε οτι το ίδωμεν ειναι λαθος. Κ τα δυο ειναι σωστά .Το ίδωμεν μεταφράζεται “να δούμε” ή ” ας περιμένουμε να δούμε” γιατι να ειναι λαθος ; Το οψόμεθα μεταφράζεται ως “θα δούμε ” κ τα δυο μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις .

bezilys

Καλά σιγά μην βάλει και 10 το βλέπω να βγάλει με 6 ram με την μεγάλη οθόνη και το άλλο πιο μικρό με 4. ή θα βάλει και στα δύο 6 πάντως 8 δεν νομίζω…

Beowolf_Ahates

Επόμενος τίτλος: Samsung galaxy S8, θα πετάει μόνο του?
Ρε τι παπατζιλίκια είναι αυτά?…καλά σας κάνουν και σας δουλεύουν οι πολιτικοί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.