Galaxy S8 με μπαταρίες LG;

Η Samsung δεν έχει τελειώσει με το Samsung Galaxy Νote 7, παρά το γεγονός ότι αποφάσισε την οριστική ανάκληση και διακοπή της παραγωγής μετά τις εκρήξεις στα χέρα χρηστών. Η αποτυχία του Note 7 είναι κάτι που δεν θα ξεχαστεί εύκολα και θα την κάνει να προσπαθήσει περισσότερο για τις επόμενες ναυαρχίδες.

Ωστόσο, παρά τα όσα έχουν συμβεί με το Samsung Galaxy Note 7 οι χρήστες του φαίνεται πως αρνούνται να το αφήσουν και την περασμένη εβδομάδα υπολογίστηκε ότι υπάρχουν 1.9 εκατ. Note 7 εκεί έξω. Δυστυχώς για τη Samsung οι εκρήξεις την ανάγκασαν να φέρει το άδοξο τέλος σε μια συσκευή που θα μπορούσε να τα είχε πάει πολύ καλά σε πωλήσεις.

Κατά την πρώτη ανάκληση, η Samsung είχε κατηγορήσει τις ελαττωματικές μπαταρίες της Samsung SDI, η οποία είχε αναλάβει την κατασκευή του 70% των μπαταριών του Note 7. Σταμάτησε να δέχεται τις μπαταρίες της SDI και απευθύνθηκε στην κινέζικη ATL. Η αλλαγή αυτή το μόνο που κατάφερε να δείξει είναι ότι δεν γίνεται να έφταιγαν μόνο οι μπαταρίες για την υπερθέρμανση της μπαταρίας και την μετέπειτα έκρηξή της.

Εμείς δεν γνωρίζουμε, αν τελικά θα μάθουμε την πραγματική αιτία για τις φωτιές του Samsung Galaxy Note 7, όμως η Samsung θέλει να λάβει τα μέτρα της για το Samsung Galaxy S8. Οι πληροφορίες τη θέλουν να απευθύνεται σε third party προμηθευτές μπαταριών.

Μεταξύ των ονομάτων με τα οποία συζητούν τα στελέχη της Samsung, είναι και η LG Chem. Παρά το γεγονός ότι είναι δυο μεγάλοι αντίπαλοι στην αγορά του Android (και όχι μόνο), δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα συνεργαστούν Samsung και LG, για παράδειγμα κάποια από τα Samsung smartphones χρησιμοποιούν camera modules της LG Innotek

Το deal μεταξύ Samsung και LG δεν έχει κλείσει ακόμη, οπότε δεν έχουμε ούτε επίσημη επιβεβαίωση.

samsung galaxy s8 lg batery, Galaxy S8 με μπαταρίες LG;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Manolis

Και γιατί όχι;;;; μπορεί εκτός από μπαταρία να βάλει και οθόνη LG, κουμπιά LG, πλαστικά και μέταλλα LG, και ίσως και να το φτιάξει και στα εργοστάσια της LG και μετά με μαρκαδόρο ας γράψει Samsung πάνω!!! χαχαχα!!!!!

spiros

Χα χα χα χα…. Η LG τα πάει καλά με της μπαταρίες…….

Mansol

@Manolis εκλαψα αχαχαχαχ

themisko

Αντι να βαλει Sony που ειναι κορυφαιες

Alkis86

Ελάτε ρε ρε κόψτε το τρολαρισμα η επόμενη είδηση θα είναι η Apple θα προμηθευτεί τις μπαταρίες από note 7 για το I phone 8

panos

@Manolis +1

JohnWave

Εύλογα ερωτήματα :

1)Αφού σε όλες τις άλλες συσκευές της πλην του Νοte 7 οι μπαταρίες δεν έχουν κάποιο πρόβλημα, για ποιο λόγο να γίνει αυτό το deal ;

2) Αφού στο Note 7 δεν έφταιγε η μπαταρία αλλά ο μηχανισμός φόρτισης της ( έτσι δεν είπαν τελικά; ) για ποιο λόγο μιλάμε πάλι για τη μπαταρία ;

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι στο καλό συμβαίνει.

Saša

@Manolis Ε γιατι η apple τι νομιζεις κανει? Σασι foxconn, μνημες Samsung, cpu Samsug και με τον premium iMarker ζωγραφιζει ενα δαγκωμενο μηλο.

kostas

Άσχετα σχόλια 7/8. Πρώτον, είναι αδύνατον μια εταιρεία να κατασκευάζει όλα τα μέρη μιας συσκευής. Δεύτερον, δεν έχει καμια σχέση που γίνεται η συναρμολόγηση. Το σημαντικότερο είναι ο σχεδιασμός και η ποιοτητα που θέλει να πετύχει η κάθε εταιρεία. Όσο για τις μπαταρίες της LG, το κάνει προφανώς για κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού.

ChristosT

Kαι καλά κάνει…αυτός δεν είναι ο σκοπός; Να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της χωρίς να συμβεί κάτι επαναληπτικά.
Και εδώ πρόβλημα έχουν μερικοί; Δηλαδή η apple ότι βάζει στις συσκευές της είναι δικά της;
Έλεος με τον κάθε άσχετο…

Samwise

Παγκόσμια αγορά ρε κολλημένα μυαλά.Η apple δηλαδή με τους cpu της samsung τι κάνει?Για μένα πρέπει να απευθυνθουν σε 3rd party κατασκευαστές μπαταριών και οχι lg για να έχουμε bootloop και στα note.

h3252041

Η λύση είναι απλή, βάζει εκεί 2 μπαταρίες ΑΑ αντί για λιθίου που σκάνε και καθάρισες. Αγοράζεις και μια ντουζίνα να ‘χεις και είσαι good to go.

Agnostos13

Αφού παραδέχεται οτι δεν μπορεί ας το αφήσει σε άλλους…

bezilys

@sanwise που κόλαει του bootloop με της μπαταρίες???!!ότι να ναι

vasilist

@samwise χαχα λες για κολλημένα μυαλά και λες πως η μπαταρία LG θα προκαλέσει bootloop χαχα ακόμα γελάω, τι κοτσάνα ήταν αυτή!
Πέρα από την πλάκα κολλημένα μυαλά υπάρχουν όπως του samwise που λέει για bootloop που είχαν τα πρώτα G4 που βγήκαν στο 6άμημο και έχει μείνει πως LG =bootloop, και θα δείτε πως σε άλλο μοντέλο iPhone θα πουν μην βάλεις οθόνη Samsung γιατί θα ανατιμαχτεί η μην βάλεις cpu A10 της Apple γιατί θα ξεβάφει το σήμα.
Εδώ είμαστε και θα τα δείτε τα σχόλια, δυστυχώς αλλα ο Ελληνας διαβάζει κάτι ή ακούει και αμέσως βγαίνει το συμπέρασμα.
LG=BOOTLOOP
Samsung =έκρηξη
Apple = ξεβάφει – λυγίζει κτλ κτλ
Άσχετα απο τι έφταιγε αν φτιάχτηκε και αν ισχύει ακόμα, και ας μην έχει σχέση η μπαταρία με το bootloop η Η οθόνη με την έκρηξη η το CPU με το ότι ξεβάφει το logo, αρκεί να βγούμε να πούμε κάτι κακό για την εταιρεία που δεν έχουμε και δεν υποστηρίζουμε αλλά όταν πουν κάτι για τη εταιρεία μας τότε βάζουμε μυαλό, έρευνα, λογική ακόμα και σύμβουλους για την υπεράσπιση του κινητού μας.

aptalikos

Εγώ ξέρω ότι το S8 edge θα είναι τούμπανο όπως το S7 edge που έχω τώρα και θα το χαίρονται οι κάτοχοί του. Ας κάτσουν οι υπόλοιποι που γκρινιάζουν και τρολάρουν με το κάθε τι να χαίρονται τις κινεζιές τους και τα μήλα που αγοράζουν για μεταξωτές κορδέλες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.