Samsung Galaxy SII σε ροζ χρώμα

Το αγαπήσατε σε μαύρο χρώμα, το λατρέψατε σε λευκό, δείτε το τώρα και σε κοριτσίστικο ροζ χρώμα, το Samsung Galaxy S II όπως θα κυκλοφορήσει στην Κορέα. Το Galaxy S II έχει πουλήσει 4 εκ. τεμάχια σε μαύρο και 850.000 τεμάχια σε λευκό. Θα θέλατε να δείτε και το ροζ χρώμα διαθέσιμο στην Ευρώπη και τη χώρα μας;

, Samsung Galaxy SII σε ροζ χρώμα

, Samsung Galaxy SII σε ροζ χρώμα

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dimtiriskor

Δν νομιζω να πουλησει αν ερθει απ τα μερη μας

Nickolas

Άσχημο σε αυτο το χρώμα, το λευκό είναι το πιο όμορφο.

Xaris

Είσαι σίγουρος ότι έχουν πωληθέι μόνο 5 εκ. Galaxy S II?

fred

τα σπαει,μ αρεσει ποιο πολυ απο το λευκο…!!!!!!!!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Νομιζω οτι για γυναικιο ειναι πραγματικα απιστευτο !

hayatevo9

Κώστα εδώ λέει ότι έχει πουλήσει 10 μύρια μέσα σε 5 μήνες, ανακοίνωση της Σαμσουνγκ. Κι εμένα μου φαίνονται πολύ λίγα τα 4.5 μύρια όταν οι προπαραγγελίες ήταν 3.000.000
https://www.pcmag.com/article2/0,2817,2393546,00.asp#fbid=UKOwGsBkjNk

hayatevo9

χαχα αν τα είχες να τα έδινες για την Ελλαδίτσα μας… αχ…..

manolis Tsagkarakis

άσχημο μου φαίνεται… άσε που μια Ελληνίδα θα επέλεγε το “iPhone” (χωρίς να ξέρει τι είναι ασφαλώς!!!)…

island

Να το δω στα χερια μια γλυκιάς κορεάτισσας θα πω καλο της πηγαίνει.

Αλλα σε άντρα είναι αηδία.

Vasilis

Παιδιά να ρωτήσω κάτι άσχετο (ευχαριστώ Κώστα)? Έχω το SGSII και την ώρα που κάνω scrolling την οθόνη κάτω-κάτω ή αριστερά-δεξιά και σταθεροποιώ το δάκτυλο τότε η οθόνη αρχίζει και τρέμει (και ιδιαιτέρα απο την αριστερή μεριά )…το έχει εντοπίσει κανείς αυτό γιατι μου έχει σπάσει τα νεύρα?

georgia K.

Εγώ που είμαι κοπέλα…το ροζ δεν θα το έπαιρνα. Αλλά περί γούστου κολοκυθόπιτα.
Προς το παρόν λατρεύω το μαύρο του. Και εάν έχω όρεξη να παίξω με τα χρώματα του βάζω διάφορες θήκες και του γούστου μου.
So simple…

hayatevo9

Βασίλη εγώ είχα πρόσφατα έναν γαλαξία 2 ενός φίλου και το είχα όλη Μερα σπίτι μου να του το ρυθμίσω και δεν παρατήρησα τίποτα τέτοιο. Μηπως είναι κανένα bug?

yiazoo

εγώ να ρωτήσω κάτι άσχετο; Παρατηρείτε ότι έχει 5 κάθετες γραμμές στην αρχική οθόνη; 1. ρολόι, 2-3 καιρός, 4 google, 5 εικονίδια… Εμένα έχει 4…γίνεται αυτό;

nikos_nikos

Ροζ μόνο αν έχει και το λογότυπο της Χανα Μοντάνα..
Αλλιώς δεν λέει. 😛

Αντώνης

Προσοχή στην οθόνη του galaxy παιδιά όσοι το πάρετε. Ένα μεγάλο ποσοστό ειναι ελλατωματικές. Είχα galaxy s II και τραβιόμουν 4 μήνες με το service της samsung για να πάρω τα λεφτά μου πίσω. Εχει γίνει μεγάλος ντορος στα ξένα blogs και στο XDA.

Αντώνης

Και για του λόγου το αλληθές ποστάρω και το λινκ. Αν θεωρείται διαφήμηση, ας διαγραφει το ποστ.

https://www.engadget.com/2011/11/08/t-mobile-galaxy-s-ii-screen-issues-have-some-seeing-poorly-rend/

Έχω αλλάξει 4 κινητα, μεσα σε 4 μήνες. Φοβερό τηλέφωνο αλλα αν δε ξέρεις μπορεί να την πατήσεις. Όλα όσα πήρα ηταν σαν το τέρμα αριστερα στην 1η φωτό.

Silender

sorry αλλά αυτά που έχει το engaget είναι Αμερικάνικα, εγώ όσα έχω δει μια χαρούλα είναι.

georgia K.

Εγώ ακολούθησα την σελίδα που αναφερόταν στο xda, έβαλα την φωτό που δεν είναι μαύρη παρεπιπτόντως και πήγα σε σκοτεινό δωμάτιο με την πιο χαμηλή φωτεινότητα στο κινητό.
Η οθόνη ήταν γκρι και είχε τελίτσες πιο σκούρες και κάτω χαμηλά 2 πλαίσια παραλληλόγραμμα πιο έντονα και κάτι γραμμές πιο σκούρες.
Μου έκανα απίστευτη εντύπωση, αυτό σημαίνει δλδ ότι έχει ελατωμματική οθόνη; Γιατί μέχρι πρότινος δεν είχα καταλάβει τίποτα περί οθόνης.
Δεν ξέρω εάν κάνει να πω από που το αγόρασα αλλά από γνωστή αλυσίδα στην Ελλάδα.

Αντώνης

@Silender για να το δεις, ετσι απλά δε το βλέπεις. Αν θες να το παρατηρήσεις, μπες στα μενου του, κατέβασε τη φωτεινότητα τελείως και τσεκαρε τα notifications. Φαινεται υπερβολικά εντονα στο σκούρο γκρι χρώμμα. Φαίνεται ακόμα ποιο έντονα αν έχεις σβηστά τα φώτα στο δωμάτιο. Επίσης, ναι αυτα που έχει το engadget είναι αμερικάνικα, ο ντόρος ξεκίνησε με τα ευρωπαικά όμως στο XDA πριν τα πάρουν στην αμερική. Μιλάμε για πανω απο 200 χιλιάδες views το συγκεκριμενο thread. Ούτε ένας απ τα 1000+ replies δε κατάφερε να δειξει ενα που να μην το είχε το πρόβλημα. Εδώ υπέύθυνος της samsung απο την αθήνα μου είπε οτι αυτή είναι η φύση της οθόνης.

@georgia K. Δυστυχώς ναι. Και γώ ετσι το διαπίστωσα. Το κακό ειναι οτι αν το δεις μια φορα, μετα το βλέπεις συνέχεια.

okman

Παιδιά τώρα προσοχή όταν παραγγέλνετε κινητό με ταχυδρομική αποστολή να λέτε και σε τι χρώμα θέλετε το κινητό σας! (ιδιαίτερα αν είναι samsung galaxy s2!)
μπορεί να σας το στείλουν σε ροζ χρώμα! μετά μην παραξενευτείτε όταν στο δρόμο που θα έχετε το κινητό μαζί σας δείτε κάποιους “άντρες” να σας κλείνουν το μάτι!
Μετά θα λέτε: καλύτερα να σου βγεί το μάτι παρά το … κινητό!

kostas

σαν παντοφλα ειναι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.