Samsung, Ακόμα τεστάρει την αναβάθμιση του Galaxy S II σε Ice Cream Sandwich

Πριν 11 μέρες ακριβώς η Samsung Hellas με δελτίο τύπου μας έκανε γνωστό, “Η αναβάθμιση λογισμικού στην έκδοση Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) θα είναι διαθέσιμη για το GALAXY S II στην Ελληνική αγορά μέχρι το τέλος Μαρτίου” οι μέρες όμως περνάνε και η αναβάθμιση δεν έρχεται. Σήμερα τα μαντάτα από τη Samsung UK δεν είναι καλά!

Πριν από λίγο και μέσα από το επίσημο Fan Page της, η Samsung UK (Αγγλίας) δηλώνει ότι δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει συγκεκριμένη ημερομηνία που θα διαθέσει την αναβάθμιση του Samsung Galaxy S II σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich και ότι συνεχίζει τη διαδικασία testing. Τέλος ευχαριστεί τους κατόχους της συσκευής για την υπομονή τους.

, Samsung, Ακόμα τεστάρει την αναβάθμιση του Galaxy S II σε Ice Cream Sandwich

Πηγή

Kudos to The_Red_Shade87

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

51 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος Mclaren

Εγώ έστειλα το κινητο αντιπροσωπία και μου εβαλαν ICS!!!!!!!!!!!!!!!

Κώστας

Η αλήθεια είναι ότι το ICS της Samsung είναι αργό και με μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας……
Το έβαλα από XDA γιατί δεν μπορούσα να περιμένω και τώρα έχω αλλάξει γνώμη…..
παρ’όλα αυτά δεν καταλαβαίνω τον λόγο που το έχουν δώσει σε μερικές χώρες μόνο.
Μπορούσαν να το δώσουν και να βγάλουν update…

dovah

Εγω τρεχω την ICS στο Samsung Galaxy S μου απο XDA και παει σφαιρα παντως…

antonis

εγώ έκανα το update κανονικά από Kies.

σε κάποια πράγματα είναι λίγο πιο αργό και σε κάποια άλλα πιο γρήγορο.Η κατανάλωση μπαταρίας είναι σαφέστατα βελτιωμένη.

Αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι αρκετές εφαρμογές δεν δουλεύουν πλέον

MEDS

Με σεβασμό θα ήθελα να ρωτήσω όλους εσάς τους κατόχους S II, γιατί τέτοια τρέλα με τα updates? Δεν έχω ειρωνική διάθεση, απορία έχω γιατί είμαι σχετικά καινούριος στο χώρο και θέλω να καταλάβω. Αν κάποιος δε κάνει update τι θα γίνει; Ευχαριστώ.

antonis

τίποτα τρομερό δεν θα γίνει αν δεν κάνεις update.απλώς ελπίζεις ότι το κινητό σου θα βελτιωθεί στους τομείς εκείνους που εσύ το βλέπεις να μειονεκτεί.
ακόμα αν οι εφαρμογές σχεδιάζονται πλεόν για ICS τότε καταλαβαίνεις ότι αυτόματα μειονεκτείς.

Τώρα,στην περίπτωση του S2, τα μειονεκτήματα είναι ελάχιστα με Gingerbread.Στην ουσία το μόνο μειονέκτημα που εγώ έβλεπα ήταν η ζωή της μπαταρίας.Αυτό βέβαια είναι κάτι που αντιμετωπίζουν όλα τα smartphones, και έχει βελτιωθεί με το update.Επίσης παρατήρησα ότι βελτιώθηκε και η ισχύς του WIFI.

Spiros

Καλησπέρα anroni,

Μπορείς να μου πείς εαν βελτιώθηκε η σύνδεση με exchange server και αν ο πίνακας των μηνυμάτων (email tree) είναι πλέον ευδιάκριτο;
Ευχαριστώ.

antonis

Καλησπέρα φίλε Spiro

Για να είμαι ειλικρινής,για email χρησιμοποιώ το moxier και έτσι δεν έχω παρατηρήσει τα προβλήματα στα οποία αναφέρεσαι.θα το ψάξω και θα ποστάρω

vasilis

Εγω εβαλα την custom rom του darky και το κινητό οχι πεταει, εχει γινει τέλειο. Κριμα και ηθελα το galaxy III …θα περιμενω το V

Νικος93

Συγγνωμη αν βγω offtopic αλλα (δεν με καλυψε ενα σχολιο παραπανω)το GSII μου εχει πραγματικα ελεηνη εμβελεια και ισχυη στο wifi.Το εχουν και αλλοι αυτο και αν ναι ξερει κανεις αν το ics το διορθωνει?

Tony Cool

Νικος93 το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι το δικο μου sgs2 (official rom 2.3.4) στον χωρο εργασιας μου οπου εχει ελαχιστο σημα wifi πιανει γρηγοροτερα και καλυτερα σημα απο σχεδον οποιοδηποτε αλλο τηλεφωνο το εχω συγκρινει (αναμεσα τους κορυφαια οπως το iphone 4s,htc sensation xe,desire hd,lg optimus 2x,nokia n9 κλπ).Στο σπιτι μου που φυσικα εχω καλο σημα παει σφαιρα.Οποτε αν εισαι βεβαιος οτι δεν εχεις καλη ισχυ ισως θα επρεπε να το τσεκαρεις.

simos

@antonis: αναφέρεις ότι το έκανες update μέσω του kies? όπου διάβασα λένε ότι ακόμα δεν έχει δοθεί το update στην ελληνική αγορά και συνδέοντας το κινητό μου και εγώ δε μου βγάζει το kies ότι υπάρχει update.έκανες κάποιο custom μήπως;

michalis

ρε παιδια να ρωτησω κατι θελω,πως γινετε ενα τετοιο τηλ με τοσα προβληματα να το εχετε ψηλα,δεν το καταλαβαινω,το ειχα υποψην μου για αγορα αλλα με τετοια που ακουω δεν το βλεπω.

Dimos

@michalis, σε ποια προβλήματα αναφέρεσαι? Το κινητό είναι και επίσημα το καλύτερο κινητό του 2011. Ότι καλύτερο για μένα και για πολλούς πιστεύω.

antonis

Φιλε simos ειμαι απο Κυπρο και το κινητο αγορασμενο απο κυπριακη αντιπροσωπεια

fred

δεν θα δουμε ασπρη μερα..

michalis

Dimos: για το 2011, εγω το θελω απο δω και περα,αμα δεν δεχετε updade η γινετε πιο αργο τι να το κανω τοτε? οπως βλεπω και πιο πανω καπιοι αναφερονται σε διαφορα προβληματακια που τα ακουω συχνα και με προβληματιζουν,εχω δει στο iphone την 5.1 εκδοση που κανει το κινητο πιο γρηγορο λογο updade οπως και σε wp 7.5, στο android με καθε updade γινετε ολο και πιο αργο,την εχω παθει με το omnia 2 πιο παλια γιαυτο ειμαι λιγο διστακτικος.

Stavros

@Γιώργος Mclaren: Σε ποια αντιπροσωπια το πηγες και το εκαναν αναβαθμηση;Εγω πηρα τηλεφωνο στην samsung και μου ειπαν οτι η αναβαθμηση ξεκινησε για ελλαδα και να δοκιμαζω συχνα μεσω kies..

rikos

Antonis απο που το πηρες στην κυπρο????

Tony Cool

michalis απο οτι καταλαβαινω η ενσταση σου ειναι για το android γενικα και οχι για το sgs2 (που αλλωστε ειναι βραβευμενο σαν το καλυτερο τηλεφωνο γενικα) και εν μερει εχεις δικιο,καθως το ios και το wp ειναι οντως πιο smooth,ομως μη κανεις το λαθος να συγκρινεις το windows mobile (ειχα και εγω omnia 2 και ξερω!) με το android,θα κανεις μεγαλο λαθος!Ειναι με τεραστια διαφορα το πληρεστερο λογισμικο και ειναι αρκετα γρηγορο και smooth με μια high end συσκευη.
Και για να μεινω και λιγο στο topic ακομα τιποτα με το kies!

Stavros

παιδια περασα την official μεσω odin και ολα καλα και ελληνικα και γρηγορη…
και πολυ ευκολα

https://www.youtube.com/watch?v=YP3UWOv3jiI

tasos

Ρε παιδιά εγώ ακόμα είμαι στο 2.3.4 και δεν μπορώ να βρω την αναβάθμιση το odin θα πιάσει

antonis

@nikos από ΜΤΝ

όταν λέω ότι είναι από επίσημο αντιπρόσωπο εννοώ την ALPAN που είναι ο επίσημος εισαγωγέας-διανομέας samsung στην Κύπρο.
το κινητό είχε 2.3.5 CYO όταν το αγόρασα

αγόρασα άλλο ένα από STEFANIS (ο οποίος δεν αγοράζει από ALPAN) το οποίο φοράει 2.3.4 XEU και ακόμα περιμένει για αναβάθμιση

αλεξης

Απορια….. για να κανεις αναβαθμιση μεσω ODIN πρεπει το κινητο να ειναι root η μπορει να γινει ακομα κ οταν ειναι official??please help……

Ante_Geia

Εγω Αγορασα Τωρα απο Αθηνα Το S2 Και εχει τα 2.3.5 ….

ProdGreek

παιδια δοκιμασα πολλες αλλα η καλυτερη που πεταει ειναι αυτη: I9100XWLP2_I9100OXELP4_I9100XXLPQ_HOME.tar.md5
Οι αλλες που δοκιμασα δεν μου δουλευε κανενα app2sd και ολες οι εφαρμογες ηταν στο τηλεφωνο…αν βρει καποιος καμια που δουλευει τελεια με root ας το πει να ξερουμε..

johntsia84

Έχει πάρει κανένας αναβάθμιση σε ICS σε SGS2.

The_Red_Shade87

Εντάξει,τι να πώ τώρα?Το Sensation έλαβε το παγωτό σήμερα κ εμείς ακόμα αναμονή,κλασσικά!Το μόνο που σώζει τη κατάσταση είναι ότι το τηλέφωνο είναι ήδη αρκετά καλό!Αλλά κ πάλι….not cool Samsung!!!

evagelos

Παιδιά *#272*το imei σου# και διαλέγεις ΧΕΗ να ξέρεις πως θα τα διαγράψει όλα αυτή η διαδικασία, θα κάνει ολικό φορματ εκτός της κάρτας μνήμης κάνει επανεκκίνηση και ύστερα το συνδέεις με το pc και kies, μπαταριά full και ice.
Paneykolo.

ovios

Για άλλη μία φορά ακριβώς όπως και με το gingerbread έτσι και τώρα με το ics η HTC πρώτη το φοράει στα κινητά της και η Samsung ακόμα το ψάχνει και τεστάρει και ας μην έφτανε αυτό έδωσε και updated στο ui της η htc και η Samsung που το αφήνει ίδιο το δικό της ακόμα ψάχνεται…

spiros

evagelos καλησπέρα,

Ακολουθώ την διαδικασία που περιγράφεις αλλά σαν επιλογή μου έχει το COS και όχι το XEH. Τι γίνεται;

evagelos

Πρέπει να σου βγάζει λίστα και διαλέγεις.Εκεί θα διαλέξεις ΧΕΗ και Ο.Κ Εκεί θα διαλέξεις γλώσσα τα Ελληνικά και θα συνεχίεσεις. Μετά το ΚΙΕΣ

spiros

Δυστυχώς δεν μου βγάζει καμία λίστα.

spiros

Μόνο COS και κάτω instal και cancell

johntsia84

Παιδιά το ΙΜΕΙ πού μπορώ να το βρω.

andreas

Παιδια εγω εχω ακομη την 2.3.4
και στα παιχνιδια κατω απο την ψωτογραφικη
ζεστενεται υπερβολικα (+45 βαθμους η μπαταρια).
Ξερει κανεις αν με την αναβαθμιση αυτο βελτιωνεται;

Lefteris

Σημερα ειναι η τελευταια μερα μας ειχανε πει οτι μεχρι τελος του μηνα θα περναμε Ics 4.0 και ακομα ομως περνουμε το κλασικο μηνυμα στο OTA και στο KIES.Η Apple οσο αφορα την υποστιριξη σε τετοια θεματα ειναι αστερι αν εξαιρεσεις τα τα κλειδομενα συστηματα και οτι εχει φτιαξει μονο πεντε κινητα συνολικα….τα android απο την αλλη ειναι αλλο θεμα εχουν πολλες δυνατοτητες μπορει να βρεις κιολας android με καλητερα χαρακτηριστικα απο iphone αλλα μην ξεχναμε ποσα android εχουν φτιαχτει μεχρι σημερα αμετρητα για αυτο κιολας ειναι δυσκολο να υποστηριζουν μια τετοια μεγαλη γκαμα κινητων…το χειροτερο παντως που γινεται στα android ειναι οτι σκας ποσα λεφτα για ενα κινητο και μετα απο κανα 12 μηνο πανω κατω θα βγαινει το επομενο και εσυ στο κινητο σου θα εχεις υποστιριξη το πολυ εναμιση χρωνο το μονο που τους νοιαζει ειναι να πουλανε….

Giwrgos

Καλησπερα παιδια μηπως εχτετε ακουσει καποια ημερομηνια ποτε στο καλο θα μπορεσουμε να κανουμε και εμεις Update για το ICS εχω το Galaxy S 2 ; Αυτη Ελλαδα παντα τελευταια….

Tony Cool

Βγαλανε ανακοινωση σημερα φιλε μου,μετα τις 15/4.

Σταυρος

Παιδια διαβασα οτι αν πατησετε *#272*IMEI#, όπου IMEI είναι το ΙΜΕΙ της συσκευής σας, και επιλέξτε τoν κωδικό που επιθυμείτε (π.χ EUR για Ελλάδα) η (CYO για Κυπρο) Kάθε firmware έχει τους δικούς του κωδικούς, ανάλογα με τις χώρες για τις οποίες προορίζεται. Αν πατησετε για Κυπρο δηλαδη το CYO θα κανει το τηλεφωνο επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και μετα θα συνδεθειτε με kies και θα κανετε εγκατασταση την ICS.. Εγω φοραω την πολωνικη αλλιως θα το δικιμαζα.. Οποιος θελει δοκιμαζει

johntsia84

Aν κάνεις αυτήν την διαδικασία χάνεις την εγγύηση από την SAMSUNG και αν επιλέξεις Κύπρο για να κάνεις την αναβάθμιση και μετά να κάνεις την ίδια διαδικασία και το βάλεις ΕUR Ελλάδα όπως είχε δηλαδή θα δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα στο κινητό η στην σύνδεση με το ΚΙΕΣ, συγνώμη για της τόσες ερωτήσεις αλλά βαρέθηκα να περιμένω ενώ όλες η χώρες έχουνε πάρει την αναβάθμιση και εδώ ακόμα, αυτός είναι ένας λόγος να μην πάρω ξανά SAMSUNG και ας βγάλει το καλύτερο κινητό.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ (ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012) ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΕΙ Ο (ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΗΝ 1 ΑΠΡ 2012). ΠΕΡΑΣΤΗΚΕ Η XEH ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ UPDATE ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΘΗΚΑ ΣΤΟ ΚΙΕS. Η 4.0.3 ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΑΤΗ , ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟΥ (ΜΠΑΡΕΣ ΣΗΜΑΤΟΣ) ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΠΟ WIFI ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΟΥΝ 2 ΒΕΛΑΚΙΑ ΟΤΑΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ Η ΣΤΕΛΝΕΙΣ , ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ UPDATE Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕΣΩ SIM ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ WIFI , ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΥ ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΤΙΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗ ΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΥ ΣΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ WIFI ΑΝΟΙΚΤΟ. ΕΓΩ ΤΟ ΦΟΡΤΙΣΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΧΩ ΙΣΧΥΣ ΠΑΤΑΡΙΑΣ 78 %. ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΟΜΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΤ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΣΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΔΙΚΤΥΑ – ΣΥΣΚΕΥΗ -ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤA. ΕΧEΙ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΄΄ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣTΩΝ΄΄ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ , ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΄΄ΒΑΣΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΄” ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΗΧΟ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΗΧΕΙΑ. ΟΙ ΟΘΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΣΙΚΑ… Συνέχεια »

ovios

@ ευαγγελος
Παίζει να έχουμε κανένα πρόβλημα με της πληρωμένες εφαρμογές μας θα της κατεβάσει πάλι αυτόματα και επίσης τι αρχεία σου έσβησε;

ProdGreek

@ovios Δεν της κατεβαζει αυτοματα αλλα αν πας στις εφαρμογες που ειχες αγορασει γραφει οτι ειναι αγορασμενες και μπορεις να τις κατεβασεις κανονικα αρκει να δουλευουν σε ICS..

ovios

@ProdGreek το λέω γιατί όταν είχα κάνει το update 2.3.4 κατέβαζε μόνο του όλες τις εφαρμογές που είχα!
Είναι σταθερό το XEH το εχεις βάλει;

ProdGreek

@ ovios Με το που κανεις εγκατασταση τη ρομ σου βγαζει να ρυθμισεις το τηλεφωνο, ωρα, λογαριασμος κ.τ.λ.. Οταν συνδεθεις με το λογαριασμο σου μετα σου βγαζει ενα μηνυμα αν θες να κανεις επαναφορα απο τον λογαριασμο σου Gmail, το τσεκαρεις και κατεβαινουν οι εφαρμογες αυτοματα.. Για τη ρομ ειχα την πολωνικη και ξαφνικα εξαφανιστηκε η μπαταρια πανω απο τη μπαρα.. Εβαλα μετα την XEH απο Ουγγαρια πρεπει να ειναι αν δε κανω λαθος και ολα ειναι μια χαρα.. Γρηγορη σε αρκετες εφαρμογες που δεν ηταν πριν..

Ευάγγελος

Η ΧΕΗ είναι σταθεροτατη.ΔΕν σβήνει κανένα αρχείο.σας την συνιστώ .ΜΕ τις εφαρμογές δεν έχει κανένα πρόβλημα, κατεβάζει κανονικά. Οτι σας γράφω στις 1 Απρίλιο 2012

johntsia84

Έκανα την αλλαγή χώρας με τον τρόπο που διάβασα ποιο πάνω από EUR σε XEH αν δώσουν την ελληνική έκδοση και είναι πιο σταθερή και έχει κάποιες αλλαγές μπορούμε εμείς να την περάσουμε?

ovios

@johntsia84 το εκανα και εγω και εχω πλεον ics αλλα νομιζω οτι πλεον δεν μπορουμε να βαλουμε την ελληνικη αναβαθμιση γτ πλεον δεν αναγνωριζει το kies οτι εχουμε ελληνικη συσκευη οποτε μονο μεσω odin οτι κανουμε αν κανω λαθος ας με διορθωση καποιος γτ με ενδιαφερει και μενα ….

ProdGreek

@ovios Με το που βγει η Ελληνικη απλα την περνας μεσω odin και εισαι κομπλε.. Ασε που δε θα εχει διαφορα.. Τωρα ετσι πως εισαι περνα το cfroot να γινεις root και εισαι ετοιμος.. Καντε root ολοι να εχετε τα παντα..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.