Samsung Galaxy Note λευκό, Το περιμένουμε Ελλάδα τέλη του μήνα

Κρίση “ξε-κρίση, από τα σχόλιά σας εδώ και στο Fan Page καταλαβαίνω ότι δεν είστε λίγοι όσοι έχετε γίνει κάτοχοι του Samsung Galaxy Note, του tabletόφωνου με την οθόνη 5.3 ίντσες αλλά και όσοι το σκέφτεστε. Για εσάς που το σκέφτεστε, μάθαμε σήμερα ότι το λευκό Samsung Galaxy Note αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα τέλος του μήνα. Οπότε και θα έχετε ακόμα μια επιλογή.

Samsung Galaxy Note
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3 Gingerbread
Επεξεργαστής: 1.4GHz Dual-Core
Μνήμη RAM: 1GB
3G/ HSPA
Οθόνη: 5.3 ίντσες Super AMOLED, 1280×800 pixels, 285ppi
Κάμερα: 8 Megapixel με LED flash, video 1920×1080 HD
Δεύτερη μπροστινή κάμερα 2 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB/ 32GB
Κάρτα μνήμης: micro SD
Wi-Fi n, Wi-Fi direct, GPS, Bluetooth 3.0, USB 2.0 Host
Μπαταρία: 2500 mAh
Διαστάσεις: 146.85×82.95×9.56 χλστ.
Βάρος: 178 γρ.

, Samsung Galaxy Note λευκό, Το περιμένουμε Ελλάδα τέλη του μήνα

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Constantine

χμμ,λες?. δεν ξερω,με τα λευκα εχω μια ενσταση,ειδικα στα samsung τα κανει να φαινονται ακομα πιο πολυ απο τα jumbo:P

Tony Cool

Προτιμω το στυλακι του nexus με τη μαυρη προσοψη και την ασπρη πλατη.Γενικα η διχρωμια μετραει,οπως και στο λευκο razr.

giorgos

το μονο λευκο που μετραει ειναι το xperia S δεν ηπαρχει αλλο λευκοοο

Β βασιλης

Τι λέτε ρε; αυτο και το.s ΙΙ είναι τούμπανα στα λευκά, το διχρομο nexus είναι αίσχος..σαν φτηνό alcatel είναι..

Constantine

καλα γουστα ειναι αυτα..

Yannis

Το καλυτερο λευκο αυτο που ξεχωριζει ειναι το λευκο του Tide

Chrysanthos

παίρνει τηλέφωνα;

kostas

Εδω δν μπορω να βρω τ μαυρο εβγαλαν κ λευκο; οπου κ να εψαξα μη διαθεσιμο μου λενε…. Καμια ιδεα σ ποιο καταστημα να απευθυνθω;;

kostas

Στο expansys αναφερει γ νεα παραλαβη στις 23 φεβρουαριου… Παντα για τν μαυρη συσκευη… Θα περιμενω νεα ελπιζω συντομα;) ευχαριστω για την αμεση απαντηση:)

Dinos

Έχω τηλεφωνήσει σε όλα τα καταστήματα κινητής αλλά και στην samsung. Δεν ξέρεις κανείς τίποτα για το λευκό note. Σας παρακαλώ δώστε μια πληροφόρηση γιατί δεν θα ήθελα να το αγοράσω από το Internet που είναι ξένης προέλευσης αλλά από ελληνικό κατάστημα. Ευχαριστώ εκ των προτερων.

Dinos

Ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Σημερα ξαναεπικοινωνησα με την samsung greece και μου ειπαν παλι οτι δεν εχουν καμια πληροφορηση. Τους ειπα αν εχουν την δυνατοτητα να μιλησουν με την μαμα εταιρεια (στο εξωτερικο) για καποια πληροφορια και μου ειπαν οτι δεν μπορουν να το κανουν διοτι η επισημη ημ/νια αφιξη του λευκου note ειναι απορητη (λες και ειμαι κανα κατασκοπος της apple) Τεσπα, Φοβαμαι μηπως τελικα δεν φτασει ελλαδα και περιμενω τσαμπα. Θεωρεις οτι κατι τετοιο ειναι πιθανο ; και αν οχι πιστευεις οτι θα ερθει συντομα στον επομενο μηνα ας πουμε ; Μαλλον με βλεπω με το ασχημο navy blue.

Dinos

Καλημερα.

Επειδη την πληροφορια και την ενημερωση της αφιξης του λευκου note στην ελλαδα στο τελος Ιανουαριου την αντλησα απο την ιστοσελιδα σας θα ηθελα να μου πειτε αν η πληροφορια ειναι απο καποια αξιοπιστη πηγη (χωρις να θελω να προσβαλω το site απο το οποιο εχω παρει απειρες πληροφοριες) ετσι ωστε να μην μπαινω στην διαδικασια αναμονης σε περιπτωση που δεν ερθει ποτε στην χωρα μας το λευκο note και να στρεψω το ενδιφερον μου σε καποια αλλη συσκευη κινητης τηλεφωνιας.

Σας ευχαριστω πολυ.

kostas

Δεν γνωριζω για το λευκο, το μαυρο galaxy note παντως στην ελλαδα δν ειναι διαθεσιμο σε κανενα μαγαζι οπως γερμανος vodafone oteshop wind kai e-shop.gr… Μετα βιας
καταφερα να τ παραγγειλω απο τ multirama οι οποιοι ειχαν 5 συσκευες στς αποθηκες… Αυριο θα το παραλαβω παντως κ ειμαι σ αναμμενα καρβουνα:P

kostas

Εχω στα χερια μου το galaxy note πλεον κ μετα απο χρηση δυο ημερων μπορω να πω οτι εχω μεινει αφωνος! Ειναι συναρπαστικο το ποσο ελευθερια εκφρασης δινει στον χρηστη… Το συνιστω ανεπιφυλακτα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.