Samsung GT-I9515, Μια νέα έκδοση του Galaxy S4 με Android 4.4.2 KitKat;

Το Samsung GT-I9515 είναι ένα μη ανακοινωμένο smartphone που ανακαλύφθηκε σε βάση δεδομένων της Ινδίας με αποτελέσματα benchmarks και λέγεται ότι είναι μια έκδοση του Galaxy S4 με Snapdragon 600 1.9GHz και οθόνη 5 ινστών Full HD με Android 4.4.2 KitKat out-of-the-box.

Φήμες λένε ότι ίσως να πρόκειται για το Galaxy S4 Neo στα χνάρια των Galaxy Grand Neo και Galaxy Note 3 Neo.

Samsung GT-I9515, Samsung GT-I9515, Μια νέα έκδοση του Galaxy S4 με Android 4.4.2 KitKat;
Στη φωτογραφία απεικονίζεται το Galaxy S4.

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Σπύρος

έλεος πραγματικά δηλαδή..500 διαφορετικές συσκευές έχει βγάλει η σαμμυ
αρχίζει και με εκνευρίζει

kostas

Αντε πάλι .Να μου το θυμηθείτε λοιπόν το 2020 η Samsung θα παρουσιάζει κάθε μέρα και από διαφορετική έκδοση στο κάθε μοντέλο της. Αποτερος σκοπός να μπει στο βιβλίο genes .:))))

apostolos

ελεοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Μιχάλης

Καινουργιο κινητό με τον ίδιο επεξεργαστή του s4 και θα λέγετε s4 neo . Δεν νομίζω . Πάντως μας κοροϊδεύει η Samsung και απο εκεί που ήμουνα ψημένος για note 3 ή s5, μιας και με ενδιαφέρει το κινητό να έχει αποσπώμενη μπαταρία και κάρτα μνήμης , τώρα δεν το πολύ βλεπω . Και είναι η μόνη η εταιρία που τα έχει αυτα τα δυο σε ναυαρχίδες .

tasos

Στο τέλος θα πεί “Να ορίστε σας βγάλαμε και κινητό με android 4.4.2 οπότε μη περιμένετε να αναβαθμιστούν τα υπόλοιπα, πάρτε αυτό και αν σας αρέσει”.

Antonis

Παω στοιχημα το ενα μου νεφρο πως ουτε η ιδια γνωριζει τα μοντελα που εχει βγαλει για το 2013, αν ειναι να ξεκινησε με τοσα για το 2014 φανταστητε που θα φτασει.

τασοs

ποιος χ…ε δλδ..το χει παρακανει..ειμαι φαν τι σαμμυ κ εχο το νοτε 3 που το υπερ αγαπω…αλλα μασ τα εχει κανει τσουρεκια με τοσες εκδοσεις.

aris

Και εγω σαν κατοχος galaxy s4 ξενερωνω με αυτο το πραμα..ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το κινητο βεβαια αλλα κατι τετοια δεν μαρεσουν…σε 2 χρονια που θα αλλαξω το κινητό θα το σκεφτώ σοβαρα για να ξαναπαρω κινητο της Samsung. ..τελος παντων αλλο ειναι το θεμα.. που ειναι το kitkat οεο? Αργει??

τασοs

aris to kit kat to εκανε μαμ ι σαμμυ …εδω που ειμαι λενε εχει ερθει το κιτ κατ…αλλα ουτε twιx ουτε κιτ κατ ειδαμε….κατοχοσ νοτε 3…

forneverarrow

Εγώ είμαι ικανοποιημένος από το S4 και στην παρούσα φάση δεν θα το άλλαζα. Εξάλλου είναι και εργαλείο δουλειάς, δεν το έχω για να αλλάζω κάθε φορά που βγαίνει καλύτερο μοντέλο. Συνήθως κάθε 2 χρόνια κάνω αλλαγή εκτός απροόπτου (αφού η Nokia μας έριξε άκυρο στα updates με το Lumia 800 επέστρεψα στο S2 και μετά πήγα S4). Μπορεί να είναι κουραστικό να βλέπεις συνέχεια νέα μοντέλα, αλλά δεν αγοράζουν όλοι τέτοια smartphones κάθε 6 μήνες. Οπότε, για κάποιον με παλιότερο μοντέλο είναι καλή αλλαγή και πιο σωστή σε σχέση με το απλό S4.

aris

Θυμαμαι που ειχα διαβασει για τελη ιανουαριου γιαυτο το ειπα…οχι τιποτα αλλο αλλα δεν ακουγεται και τιποτα σχετικα με την αναβαθμιση τωρα τελευταια..υποθετω ειναι απασχολενοι με το να σκαρφιστουν 12848 συσκευες ακομα…

τασοs

12849 νομιζω οτι ειναι…καλο πασχα τωρα..κατσε θα βγει το σ5…κ μεις θα παρουμε τα σ3 μας…

aris

Χαχαχαχα λες…. 🙂

τασοs

ελπιζω να βγω ψευτης…αλλα δεν μπορω να καταλαβω ναυαρχιδα σαν το σ4 κ εγω εχω το νοτε 3…πολωνια βγηκε ηδη κιτ κατ…εδω αγγλια που μενω τριχες σαμσιοτικες ακομα…ελεος..θελω κιτ κατ…πολλα θελω με φενεται..

Johnny

Αν είναι αλήθεια όλα αυτά μιλάμε για μεγάλη πατάτα από πλευράς Samsung.Εδώ πέρα περιμένουμε το galaxy s5 και αυτή ετοιμάζει έκδοση του s4;;;
Από την άλλη βέβαια λίγο μετά το s5 έρχεται και το μικρό αδερφάκι του (λέγε με s5 mini) οπότε ίσως αυτή η συσκευή που φημολογείται ότι είναι το s4 neo να είναι το s5 mini τελικά

aris

Θα το δικαιολογουσα μονο αν το εβγαλαν για να κανουν τους πολωνους beta testers. . :ρ

Alexis

Και γω δεν εχω προβλημα με την εταιρια αλλα πλεον εχει καταντησει αηδια! 10 εκδοσεις του s4. Κουραστικό και πλέο εκνευριστικό! Ελπίζω στο S5 να μην κανει τα ίδια! Ένα S5 mini είναι αρκετό! Και επιτέλους βάλε μέταλλο η αλουμίνιο στις ναυαρχιδες! Ακουσε μια φορα τους πελατες σου!

Giorgio S.

Summy πραγματικά έχεις ξεφύγει. Για το 2014 τι μας επιφυλάσσεις;

bill r

Ενα ακομα s4…
Καθημερινα πραγματα…

ΑΝΤΕΓΕΙΑ

Δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το πρόβλημα σας….ότι κυκλοφορεί νέα κινητά κάθε λίγο και λιγάκι;
Μήπως σας πειράζει που κάποιος θα έχει πιο καινούρια συσκευή απο τη δική σας;
Μήπως νιώθετε ότι πετάξατε τα λεφτά σάς;
Εγώ πάντως δεν έχω τέτοια κολλήματα.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ώστε να καλύψω τις ανάγκες μου.
Καλύτερα έτσι παρά ένα μοντέλο απο το 2009 που απλά έγινε μακρύτερο.🐑🐑🐑

aris

@ΑΝΤΕΓΕΙΑ πλακα μας κανεις??? Εσυ πας απο το ενα ακρο στο αλλο…και εγω θελω να εχω επιλογες και οχι δεν εχω θεμα που το κινητό μου μεσα σε μισο χρονο παλιωνει…αλλα οχι και να βγαζει 1238592 αχρηστες συσκευές… βγαλε τη ναυαρχιδα σου, το μινι σου, κανα 2 μοντελα ακομα και ολα καλα…οχι 200 μοντέλα…

Darth

ΑΜΑΝ ΠΟΙΑ…….. ΦΤΑΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
για αυτό μετά όταν έρχεται η ώρα να της υποστηρίξει από θέμα update κλπ βγάζει ενα update χειρότερο από το άλλο γιατί προγραμματιστές δεν προλαβαίνουν με τόσες συσκευές να κάνουν κάτι σωστά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.