Samsung Hellas, Δεν θα φέρουμε το Omnia 7 με Windows Phone 7

“Όσο η Microsoft δεν υποστηρίζει ελληνικά, δεν υπάρχει πλάνο να διαθέσουμε κάποιο τηλέφωνο με Windows Phone 7 στην Ελλάδα”, δηλώνει στο Techblog στέλεχος του ελληνικού γραφείου της Samsung. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα δούμε σύντομα στη χώρα μας (επίσημα) το Samsung Omnia 7, ενώ ο ανταγωνισμός, βλέπε HTC και LG έχει ανακοινώσει ότι θα ρίξει στην ελληνική αγορά τα δικά του Windows Phone 7 όπλα.

Είναι γνωστό ότι το νέο λειτουργικό σύστημα Windows Phone 7 δεν θα έχει ελληνικό μενού και πληκτρολόγιο (θα προστεθεί μαζί με την πρώτη διαθέσιμη αναβάθμιση). Από LG αναμένουμε το Optimus 7 και από HTC σίγουρα τα HD7 και Trophy 7.

Εσείς τι πιστεύεται, καλώς κάνει η Samsung Hellas; Ή θα θέλατε να το φέρει με αγγλικά όπως θα κάνουν HTC και LG;

, Samsung Hellas, Δεν θα φέρουμε το Omnia 7 με Windows Phone 7

, Samsung Hellas, Δεν θα φέρουμε το Omnia 7 με Windows Phone 7

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kostis

Kosta nomizw exoun ena megalo dikio oi anthrwpoi ths Samsung Hellas….an kai pisteuo tha to doume ellada amesa me paraeisagogi…

stelios gr

κι εγω συμφωνω απολυτα με την θεση τους!

GeorgeSot

το φερει δε το φερει το ιδιο κανει….ετσι που ειναι εμφανισιακα…..

Fadasma

Την έχει ψωνίσει λίγο η samsung ή μου φαίνεται;

fotis

ΑΝ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ SAMSUMG ΟΘΟΝΗ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ).

Solon

Εξαρτάται από το πότε θα γίνει η αναβάθμιση. Αν αργήσει κάνουν πολύ καλά.
Αν όμως είναι να γίνει μέσα στο χειμώνα όπως ακούγεται τότε κάνουν λάθος.
Θα χάσουν πολλούς πελάτες.
Ίσως όμως βλέπουν και τα σχόλια που γράφονται από εδώ κι απο κει και πιστεύουν πως τα WIN7 θα πάνε άπατα οπότε σου λένε γιατί να μπούμε στον κόπο;

laz

Και πολυ καλα θα κανουν.Εδω δεν μπορουμε να εχουμε μια αναβαθμιση σε froyo ,που την εχει η htc εδω και τρεις μηνες ,σιγα μην μπορεσουν να υποστηριξουν τα 7 τετοια που ειναι.

Βαγγέλης

Τετοιo που ειναι το os phone 7.Το παίζει και μουρη τρομαρα του.

Anastasios-Antonios Toulkeridis

Λοιπον παιδια, η οθονη του ειναι απιστευτη. Ειδα σε ενα καταστημα της vodafone επιδειξη της τεχνολογιας Super-Amoled. Το ιδιο demo επαιζε σε LCD και σε Super-Amoled. Η διαφορα ηταν απιστευτη. Ολες οι φωτογραφιες του Omnia7 το αδικουν αφου βαζω στοιχημα οτι ο υπολογιστης σας εχει LCD οθονη. Πρεπει να δειτε απο κοντα οθονη αυτης της τεχνολογιας. Trust me επαθα την πλακα μου

Κώστας

Είναι αξιέπαινη η κίνηση της Samsung Hellas γιατί παρ’όλο που κινδυνεύει να χάσει πελάτες, τιμά την ελληνική γλώσσα και “καρφώνει” στα ίσια το λογισμικό της Microsoft που μάλλον μας έχει γραμμμένους! Τι πάει να πει δεν υποστηρίζει ελληνικά; Σνομπάρουν την ελληνική αγορά; Ου!

Dimitris

Είναι τεράστια βλακεία της Samsung που δεν το φέρνει. Καταρχήν στο marketplace υπάρχει ελληνικό πληκτρολόγιο που το κατεβάζει κανείς ΔΩΡΕΑΝ. Τι πράγματα είναι αυτά; Πείτε ότι θέλετε να ξεστοκάρετε ότι Android και ότι άλλο έχετε σε marketing campaign την περίοδο αυτή… Φοβάστε το cannibalization αλλά τι να κάνουμε; Έτσι είναι τα πράγματα… Το omnia 7 θα σαρώσει τα πάντα.

Samsung Ελλάς σταμάτα να πυροβολείς το πόδι σου! Εγώ πάντως θα το αγοράσω από Αγγλία και καθότι είμαστε ισότιμο μέλος της EU είσαι υποχρεωμένη Samsung Ελλάς να μου παρέχεις υπηρεσίες εγγύησης αν έχω πρόβλημα.

We listen to our customers, we do not decide for themselves…

pete

Κώστα εάν το αγοράσω όταν βγει η Mango θα μπορώ να την κάνω ?

pete

Θα λειτουργέι κανονικά το Μarketplace όμως?

Anastasios-Antonios Toulkeridis

Ειμαι κατοχος ενος Omnia 7 των 16GB. Στα θετικα του συγκαταλεγω την Super Amoled οθονη του. Στα αρνητικα του τα capacitive buttons (δεν μου αρεσουν γιατι πολλες φορες τα παταω καταλαθος).
Η καμερα ειναι εκπληκτικη, φορτιζει πολυ γρηγορα, η ποιοτητα κατασκευης κορυφαια (εχει μεταλλικο καλυμα και ετσι αισ8ανεσαι ψυχρο το πισω μερος)

@pete Θα παρει το Mango και οτι αλλο βγει

munky69

θα ήθελα να πω πως θέλω και εγώ να αγοράσω το samsung omnia 7 σαν τρελός…! θέλω να ρωτήσω εάν αξίζει να το πάρω πρίν έρθει κανονικά στην ελλάδα…δηλαδή αν το πάρω τώρα θα είναι η απόλυτη αγγλικούρα…αν και δεν με πειράζει…αλλα επείδη θέλω αυτόν τον μήνα να αγοράσω συσκευή θα ήθελα να μου πείτε εάν αξίζει να το πάρω…αν δεν το πάρω θα πάρω htc 7 trophy ή htc hd7…τί μου προτίνετε..??

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.