Samsung i7500 με Android

Αν και το S8000 θα ήταν το πρώτο κινητό της Samsung με το λειτουργικό της Google (Android), τελικά από σήμερα κυκλοφορούν νέες φήμες ότι το κινητό που θα φοράει πρώτο το λειτουργικό της Google θα είναι το Samsung i7500. Σύμφωνα λοιπόν με το the unwired, το Samsung i7500 θα είναι το πρώτο κινητό της Samsung με Android και θα διαθέτει οθόνη αφής 3,2 ιντσών (capacitive, HVGA), GPS, Wi-Fi, 5 Megapixel κάμερα (με LED Flash)… 8GB μνήμη (+ Micro SD Slot) και 3.5mm audio jack. Επιπλέον οι φήμες λένε ότι θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο από την O2 στην Γερμανία με τιμή 300 ευρώ περίπου. Τίποτα όμως δεν είναι σίγουρο όσο η Samsung παραμένει σιωπηλή και δεν το ανακοινώνει επίσημα.

, Samsung i7500 με Android

Samsung i7500
Οθόνη αφής (capacitve) 3,2 ιντσών, HVGA
Android 1.5 (Cupcake)
HSDPA, Bluetooth, Wi-Fi, GPS
528 MHz Qualcomm MSM7200A CPU
8GB μνήμη (και Micro SD slot)
5MP camera with LED flash
3.5mm audio jack

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.