Samsung Omnia i900 | Ένας άξιος αντίπαλος για το iPhone 3G

Τα τελευταία χρόνια η Samsung έχει μπει δυναμικά στο παιχνίδι της κινητής τηλεφωνίας παρουσιάζοντας συσκευές που ξεχωρίζουν κυρίως με την εντυπωσιακή τους εμφάνιση. Αυτή την φορά αποφάσισε να προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα και κατασκεύασε το i900. Πρόκειται για ένα πολύ κομψό κινητό με οθόνη αφής το οποίο έρχεται εφοδιασμένο με Windows Mobile 6.1.

, Samsung Omnia i900 | Ένας άξιος αντίπαλος για το iPhone 3GΤο Samsung i900 (κωδική ονομασία Omnia) αποτελεί ένα από τα πρώτα PDA/κινητά που ενσωματώνουν κάμερα 5Megapixels και σίγουρα αναμένεται να κερδίσει αρκετούς υποψήφιους αγοραστές. Εκτός από την πολύ καλή κάμερα το i900 διαθέτει και μια εκπληκτική οθόνη αφής 3,2’’ με ανάλυση 240×400 pixels (WideQVGA). Όσον αφορά την σύνδεση σας με το διαδίκτυο σίγουρα δεν θα συναντήσετε κανένα απολύτως πρόβλημα αφού το Omnia υποστηρίζει το πρότυπο HSDPA και διαθέτει ενσωματωμένο Wi-Fi. Ακόμα και στον τομέα της μουσικής η συσκευή εντυπωσιάζει αφού διαθέτει ενσωματωμένο ραδιόφωνο με RDS, κι υποστηρίζει όλα τα γνωστά αρχεία μουσικής. Τέλος o ενσωματωμένος δέκτης GPS θα σας βοηθήσει να μην χάσετε ποτέ τον δρόμο σας.

Το Samsung i900 αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον Ιούλιο σε δύο εκδόσεις με 8 και 16GB.
Πιστεύω ότι αποτελεί άξιο αντίπαλο του νέου iPhone 3G και τόσο τα χαρακτηριστικά του όσο και η εξωτερική του εμφάνιση θα σας βάλουν σε πειρασμό.

87
317

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

105 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kostask11

ειναι το πιο τελειο κινητό που έχω δει ως τώρα! απλα τέλειο!σκεφτόμουν να αγοράσω ένα windows mobile Κινητό και μόλις το δα έπαθα!
και να ακούσω αρνητικά…
ΑΠΛΑ
ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!!
ειναι πολύ καλό κινητό!
και με 8/16 GB και επέκτασει μνήμης με κάρτα SD μέχρι άλλα 32GB νομίζω αγγίζει την πληρότητα στο θέμα χωρητικότητα!
Επίσης HSDPA(όχι ότι χρειάζεται στην Ελλάδα) wifi, radio κτλ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ divx,xvid αρχείων!παιδιά τέλειο!

tasosvel

πραγματικά όταν έργαφα το άρρθο έψαχνα να βρώ ένα αρνητικό αλλά δεν υπάρχει. Το κινητό είναι πανέμορφο και πραγματικά κάνει τα πάντα. ( Μόνο καφέ δεν ψήνει ακόμα) . 5mp κάμερα σε κινητό με Windows και μεγάλη μνήμη είναι ότι πρέπει ..

giannis k.

Πω πω, αν και στη πραγματικότητα θα μου ήταν σχετικά περιττό ένα τέτοιο κινητό (καθαρά λόγω των όλων δυνατοτήτων-εφαρμογών), είναι πολύ όμορφο και πραγματικά πολύ καλο! Απ’τις λίγες τόσο πλήρη//ολοκληρωμένες (σαν πακέτο) συσκευές και είναι και γρήγορο.. 624MHz!

Από τιμή, γνωρίζουμε τίποτα;

John Nousis

Νομίζω ότι πολλοί θα στραφούν στο Sony Ericsson X1 όταν κυκλοφορίσει για τα δύο βασικά πλεονεκτήματά του: Έχει πληκτρολόγιο και έχει και τεράστια ανάλυση στην οθόνη. Γενικά το iPhone θα το προτιμήσουν πολλοί λόγο του εύχρηστου interface. Ας ελπίσουμε ότι ο ανταγωνισμός θα κινηθεί στα ίδια επίπεδα τιμών αν και ακόμα δεν ξέρουμε πόσο θα έχει χωρίς το διετές συμβόλαιο που απαιτεί στην Αμερική.

tasosvel

Πάντως ανάμεσα σε ι900 και iphone προτιμώ το ι900. Τώρα το xperia παρόλο που θα έχει Windows θα είναι αρκετά διαφορετικό με δικό του interface και αν δεν το δουλέψω δεν μπορώ ΄να πώ πόσο εύχρηστο ή όχι θα είναι. Όλα πάντως θα εξαρτηθούν και από τις τιμές τους. Γενικότερα πάντως η Samsung ακολουθεί μαι πιο φθηνή τιμολογιακή πολιτική.

giannis k.

Όντως, σίγουρα η τιμή παίζει κι αυτή σημαντικό ρόλο.!

Kostask11

εγω πιστευω ότι το Xperia δεν θα ναι όσο καλό νομίζουμε παίδες! πρώτον έχει 3.2 MP! οκ! λες είναι αρκετά!Μετά όμως λες ότι τα SE δεν φημίζονται για τις καλές τους κάμερες, ενώ αντίθετα η Samsung φημίζεται! Επίσης, νομίζω στην χωρητικότητα πάλι κερδίζει το i900!
Μετά το iphone θα είναι κλασικά κλειδωμένο και φυσικά όχι και τόσο καλό(βλ. περνάω δεδομένα μόνο μέσω itunes)μη πω και άλλα! Τέλος νομίζω ότι η Samsung κερδίζει! μετα στα Mhz κερδίζει πάλι!σε γραμμάρια (μόλις 127 gr), Αναγνώριση γραφής και DivX/XviD/WMV/MP4(τα SE παίζουν μόνο Mp4 έλεος) player και TV Out(το Xperia δεν έχει, όπως και τα περισσότερα SE) στο μόνο που “υστερεί” σε σχέση με το Xperia είναι η μπαταρία των 1500 mAh(ενώ το i900 1440 mAh) τότε πιστευώ το I900 έχει κερδίσει!
τέλος απο τα βίντεο που δα, το i900 τουλάχιστον δεν κολάει στην δοκιμαστική του έκδοση!έλεος!

PS:SE=Sony Ericsson

Kostask11

α και κάτι άλλο που ξέχασα να αναφέρω ρε παιδιά!πώς γίνετε σε όλα, όμως σε όλα τα 3G κινητά , να μπορείς να βγάλεις φοτό τον εαυτό σου με την εσωτερική κάμερα, ενω σε όλα τα SE αυτό δεν γίνετε!Πάλι έλεος!απλά το έχω απορία!ρε Τάσο μήπως ξες;

g.mitsou

το κινητό είναι φοβερό . Ακόμα και εμφανισιακά πιστεύω οτι είναι από τα ωραιότερα που κυκλοφορούν.

tasosvel

@Kostask11 να πώ την αλήθεια δεν το έχω παρατηρήσει τόσο στο π990 όσο και στο p1 που έιχα δεν την χρησιμοποίησα καθόλου την εσωτερική κάμερα. Το xperia βασίζεται κυρίως στο καινούριο του interface στα πολύ καλά υλικά κατασκευής και στο ότι διαθέτει qwerty πληκτρολόγιο. Τώρα αν θα πιάσει αυτό δεν το ξερουμε.

Κώστας Βλαχάκης

Από τα ομορφότερα και πιο ολοκληρωμένα PDA που έχουν κάνει την εμφάνισή τους.
Και γλυκοκοίταζα το F490, αλλά αυτό εδώ είναι δύναμη!

Κώστας Βλαχάκης

Πληροφορήθηκα πριν λίγο από επίσημα χείλη της Euroelectronics που φέρνει τα Samsung στη χώρα μας ότι το Omnia i900 θα καταφθάσει Ελλάδα μέσα στο Σεπτέμβριο!

sel

Καιιιι ποσο κανει????

Γιωργος

παιδες ειναι σιγουρο οτι θα κυκλοφορησει Ελλαδα ?
ποτε και ποσο ξερουμε?

tasosvel

Ναι θα έρθει . Ο costas λίγο παραπάνω έγραψε

Σχολιάστηκε: Παρασκευή 13 Ιουνίου 2008 στις 13:55, από costas.

Πληροφορήθηκα πριν λίγο από επίσημα χείλη της Euroelectronics που φέρνει τα Samsung στη χώρα μας ότι το Omnia i900 θα καταφθάσει Ελλάδα μέσα στο Σεπτέμβριο

Κώστας Βλαχάκης

@sel: Αν κρίνω από τη μέχρι σήμερα χαμηλή τιμολογιακή πολιτική της Samsung, υπολογίζω κάτω από 500 ευρώ.

tasosvel

Μάλλον θα έρθει με αρκετά μεγαλύτερη τιμή. Αν κρίνω από το νέο Samsung f490 ( https://techblog.gr/mobile/techblogtv-samsung-f490/ ) το οπόιο στοιχίζει πάνω από 500 ευρώ, χωρίς στην ουσία να έχει τισ δυνατότητες τοθ ι900.

Κώστας Βλαχάκης

@Tasosvel: Ναι και εγώ έπεσα από τα σύννεφα όταν έμαθα την τιμή του F490…

tasos

ti na po. alifeia poso kanei?

tasos

ena exo na po. POSO KANEI NTE FA APANTISEI KANEIS?

tasosvel

δεν ξέρουμε πόσο κάνει δεν έχει ανακοινωθεί τιμή ακόμα. Απλά μας παραξένεψε που ένα αρκετά κατώτερο κινητό της ίδιας εταιρίας κοστίζει 530-550 ευρ.ψ

Kostask11

παιδιά εγώ λέω πάνω από 600! σίγουρα!γιατί απλά όταν είχε βγεί το i780 με windows mobile έκανε τόσο(600 ευρώ)!δηλαδή το θυμάμε(γιατί έψαχνα για κινητό με wm), είχα φρίξει!ελπίζω αυτό να μη φτάσει σε τέτοιο ύψος ! μετά κατέβηκε στα 480!και νομίζω ακόμα εκεί κυμαίνετε!
τεσπά τι να πεις! αξίζει κάθε ευρώ! εδώ το Ν95 με τα 8GB και ακόμα κάνει 700 σχεδόν ευρώ!και δεν φτάνει εννοείτε το Omnia σε χαρακτηριστικά!

tasosvel

Η τωρινή τιμή του i780 πάντως είναι πολύ καλή αν σκεφτείς όλα αυτά που προσφέρει. Ελπίζω και η τιμή του Omnia να κατέβει γρήγοραα.

Kostask11

μόλις βρήκα το αρνητικό του! όσο απίστευτα τέλειο και να φαίνεται…
ΔΕΝ ΕΧΕΙ STYLUS PEN…ΓΡΑΦΙΔΑ ΔΗΛΑΔΗ!ΑΛΛΑ ΚΑΤΣΕ, ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΙΔΑ?

basilis serres

ti na pw paidia! egw mia zwi samsung eixa , exw k 8a exw!
iper euxaristimenos se ola!!!!!
twra exw to i560v! gia mena eine teleio se ola tou!!!!
K GENIKA I SAMSUNG ME GOITEUEI K STIS TV – MONITOR PC!!!
C U

SAMSUNG FOR EVER!!!

MARIOS

ME TI POLY MOY EMPIRIA POY DIATHETO OS POLITIS MOBILES SA DIABEBEO OTI TO I900 KAI TO F480 EINAI TELIA.EYKOLOXRISTA KAI ANTHEKTIKA STO XRONO.STA 1000 MOBILES POY PIGENOY STO TEXNIKO MAS TA 600 EINAI SONY ERICCSON.TA SYMPERASMATA DIKA SAS.EIMAI STI DIATHESI SAS PRIN AGORASETE TI SYMBOYLIMOY DOREAN.MARIOS CYPRUS.Y.G.TA MOBILES STI ELLADA POLOYNTAI TOYLAXISTO 100EURO PERISOTERO APO TI PRAGMATIKI TOY TIMI.MILAME GIA TA AKRIBA MODELS PANTA

MARIOS

oso gia ti timi toy ag. taso afoy to f480 sti kypro toylaxisto einai 440euro to i900 kapoy 475 eyro.tora sti ellada poy symfonoyn oloi times gia na kleboyn to blepo sta 600-650

tasosvel

Μακάρι να έρθει με μια τιμή κοντά στα 600 ευρώ η και λίγο πιο κάτω.

Sim

ap’oti eida sto site ths Expansys sthn Aglia 8a exei ta 8 Gb 539.95 lires aglias dld kapoy sta 670 Euro peripoy ekei pistevo ki egw 600 me 700 Euro

Sim

opote analogo 8a einai kai to 16 GB poy pistevo 8a pros8esi kana 100 Euro gia plaka…

kostas

και η τιμή του; ΜΟΛΙΣ 600 EURO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΙΔΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΟ DIAMOND ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ OMNIA ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ:)

tasosvel

με μια αναζήτηση στο skroutz θα το βρείς και σε καλύτερη τιμή. Πραγματικά η τιμή του είνια φανταστική πιστεύω γι αυτά που προσφέρει.

Γιώργος

ΕΙΝΑΙ SAMSUNG ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ. ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΑΚΡΙΒΑ,
ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ!!!!! ΛΕΜΕ 600€ ΔΗΛΑΔΗ 204.450 ΔΡΧ
ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΔΡΧ……………

tasosvel

σίγουρα δεν είναι λίγα τα 600 ευρώ. Αλλά δεν νομίζω οτι το συγκεκριμένο μοντέλο κοστίζει λιγότερο σε άλλες χώρες.

Kostask11

ΚΑΛΑ Ε!ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ, ΤΑ ΕΧΕΙ Ο Λ Α ! ! !
ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ Samsung i8510 INNOV8
ΟΠΟΤΕ ΡΕ ΣΕΙΣ…
ΤΟ INNOV8 ΕΧΕΙ 8ΜΡ 16Μ ΧΡΩΜΜΑΤΑ Κ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΧΕΔΟΝ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΜΝΙΑ( ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ 🙁 ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ)

Γιώργος

Samsung i900 Omnia, versiunea de 8 GB, va costa 499 euro. Italienii se vor bucura de o promoţie prin care, în cazul precomenzilor, vor primi gratuit o consolă Xbox 360 Arcade.

Samsung i900 Omnia

tasosvel

δεν το έχω δει ακόμα omnia από κοντα. Θέλω πολύ να το δουλέψω αλλά δεν μπορώ να το πετύχω σε κάποιο μαγαζί εδώ στην Ρόδο !!Βασικά θέλω να δω η οθόνη του τι λέει και πως τρέχει τα προγράμματα.

kopol

i900omnia to eida apo konta simera
e-click.gr
katapliktiko

Kostask11

τελικά και μι πως τι αλλά και κλέφτες στην Ελλάδα ρε γ….το μου…αμαν
726 θα έχει.τι είναι αυτα; ένας μισθός για ένα κινητό που ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΕΙ 600?
ΑΜΑΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ

tasosvel

Που έχει τόσα λεφτά; , στο skroutz το βρίσκεις στα 555 ευρώ σε πολλά καταστήματα.

Kostask11

ρώτησα στον γερμανό κ στην euroelectronics ή όπως λέγεται. Άσε ρε συ, τι είναι αυτα…Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Στην Ελλάδα μόνο.Εξωτερικό και ΚΥΠΡΟ θα έχουν την τιμή των 600. Ενω εμείς κλασικά έχουμε την τιμή του κινητού που έχει στην αμερική σε δολάρια και φυσικά είμαστε η μόνη ευρωπαικά χώρα που η αντιστοιχεία ευρώ-δολαρίου είναι 1-1!!!!ΕΛΕΟΣΣΣΣΣ

N-i-K-oS

re paidia…telika yparxei to samsung i900 omnia stin ellada??mporo na to vro apo kapou?

Nick

Γειά σας παιδιά!
Ανυπομονώ και ‘γω να έρθει επιτέλους επίσημα στα μαγαζιά να το δούμε το ρημάδι τι εστι… Αλλά από την άλλη δεν ξέρω, αξίζει η αναμονή; Ήδη σε on-line καταστήματα το πουλάνε και η τιμή του είναι θα έλεγα λογική (550€). Να περιμένεις να έρθει στο γερμανό να το πληρώσεις 700+€ να σου πει εις υγείαν το κορόιδο; Ε, όχι και έτσι… Αλλά και τα on-line είναι εμπιστοσύνης; Ήδη είδα ένα τίμιο που έλεγε ότι έχει γερμανική version. Τι γίνεται αν αρχίσουν να έχουν π.χ. κορεάτικα εγχειρίδια και φορτιστές μη συμβατούς με τα ελληνικά πρότυπα και έχεις ήδη σκάσει τα 550; Tο θέλω πολύ, αλλά δε θέλω και να μου πιάσουν τον κώλο με 720€, έλεος! Το μόνο που ελπίζω είναι να έρθει γρήγορα για ν’αρχίσει να πέφτει η τιμή, αλλιώς δε με βλέπω να το παίρνω. Όποιος πάντως έχει νέα για άφιξη και τιμές, please update!!
Sorry για τη φλυαρία…

tasosvel

φίλε μου μπές στο skoutz.gr γράψε ι900 και θα το βρείς. Υπάρχουν πολλά ελληνικά αξιόπιστα καταστήματα. Μπορείς να τους πάρεις και τηλέφωνο να ρωτήσεις σε τι γλώσσα είναι το κινητό κτλ. Δεν νομίζω οτι αξίζει να δώσεις 700 ευρώ από την στιγμή που μπορείς να το βρείς αρκετά φθηνότερα.

George

Δείτε για τιμή παρακάτω
Τιμή: €624.99 (522.57 χωρίς Φ.Π.Α.)

https://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=169743

tasosvel

Τόσο το kinitomania όσο και το e-click το έχουν με τιμή μικρότερη των 560 ευρώ.

8wmas

apo pou 8a to agorasw me ellinika windows????steilte m kanena site re paidia!!!!!!!exw tela8ei me to i900

Γιώργος

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΣΟ ΠΟΥΛΑΝΕ .ΔΕΣΤΕ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΤΕ Δείτε λεπτομέρειες

Compare Συγκρίνετε

Samsung i900 Omnia – 16 GB Samsung i900 Omnia – 16 GB

Samsung i900 Omnia 16 GB. Samsung i900 Omnia 16 GB. The new Samsung i900 Omnia (SGH-i900) powered by the up to date Windows Mobile 6.1 version gives its users an unbeatable PC experience on their mobile. Το νέο Samsung i900 Omnia (SGH-i900) που κινούνται με τη μέχρι σήμερα Windows Mobile 6,1 εκδοχή δίνει στους χρήστες του PC αχτύπητη εμπειρία με το κινητό τους. Samsung i900 features quad-band GSM / … Samsung i900 χαρακτηριστικά τετράκλινα-band GSM / …

Our price: $781.99 ( € 469.19 ) Η δική μας τιμή: $ 781,99 (€ 469,19)
Quantity Ποσότητα 12345678910

MARIA

PAIDIA POTE THA VGEI AYTO TO TELEIO THL????

makiman

to mono arnitiko pou exei afto to kinito einai , oti tou leipoun stereofonika eksoterika ixeia.

kata ta alla apla teleio

pansp32

που το δίνουν 469,19???στείλε λινκ!
Αν τελικά πέσει κάτω από 500 θα το πάρω και εγώ!Αλλιώς τα 600+ είναι υπερβολικά πολλά για ένα κινητό..έστω και αν τα κάνει όλα..

pansp32

το βρήκα που το δίνουν τόσο!Αλλά λίγο μακριά..!

kospan

paidia to kinito einai sta ellinika to menu tou?

Κώστας Βλαχάκης

@kopsan: Δεν ξέρω για γενικά αυτοί που το φέρνουν αν το φέρνουν με ελληνικά. Πάντως ένας γνωστός μου το βρίσκει αλλά όχι με ελληνικά.

fokos87

Σχολιάστηκε: Πέμπτη 26 Ιουνίου 2008 στις 14:35, από Kostask11.

μόλις βρήκα το αρνητικό του! όσο απίστευτα τέλειο και να φαίνεται…
ΔΕΝ ΕΧΕΙ STYLUS PEN…ΓΡΑΦΙΔΑ ΔΗΛΑΔΗ!ΑΛΛΑ ΚΑΤΣΕ, ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΙΔΑ?

exw na apantisw oti i grafida iparxi alla san diakosmitiko ine extra

https://www.youtube.com/watch?v=RId6Xauw8Vc
🙁

Kostask11

ναι το ξέρω.έχω έιδη δει τα περιεχόμενα του κουτιού!!!!!!!!!!!!!
και τα ακουστικά τα σπάνε!!!!!!!!!!!1

kopol

εχει γραφίδα και δουλεύει κανονικά.
μολίς το παρέλαβα απο το e-click.gr

Kostask11

559 τελική τιμή στον Γερμανό!!!!
το προπαρέγγειλα είδη!!!μόλις έρθει, τα σκάω και το πέρνω.
αντέ θεέ των κινητών, ΕΛΑ!!!!χαχα

DIMGR

RE PAIDIA TV 8A BLEPW ME EXWTERIKH KERAIA …EF OSON EXEI TV AOUT?PLEASE APANTHSTE…

irene

Και εγω παιδια μολις ερθει θα το παρω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κώστας Βλαχάκης

@irene: Είναι ήδη διαθέσιμο από τη Vodafone και σε λίγες μέρες από Cosmote και Wind. 🙂
Νομίζω το έχει και το Πλαίσιο.

aris

paideia to kinito to dokimasa sto plaisio.h timi tou einai 555 ta 8g kai 613 ta 16g
einai teleio
etoimazomai avrio an paw an to agosraw:)

aris

opios theleis an paei sto plaisio sth odo marnis sta exarxeia an to dei.einai fantastiko.den nomizw an perimenw to x1 ase pou einai kai poli pio akrivo kai xwris karta mnimis
den nomizw afti thn stigmi an kikloforei karti pio teleio apo i900

nick

san xristis kai twn 2 omologw pws to iphone me afise anaudo pio poli gia tous logous oti den periplekomai me windows,apsogi apla anaparagwgi ixou kai eikonas kai den xwraei amfisbitisi….den einai tixaio pou ola ta ipod exoun tosa lefta!! wstoso kai to omnia eksisou kalo!
me pleonektima to omnia se flash player ston browser tou! an kai elpizw pws i adobe exei idi etomasei kati kai gia to iphone!! 😉

john

ena arnitiko einai oti xrisimopoii to diko tou interface etsi prepei na alakseis arketa kalodia pou mexri tora eixes (mini usb)

nkatan

Το πηρα χθες….Απλα τέλειο….Το μοναδικό κινητο με το οποίο κόλλησα…
Η μπαταρία του μου κράτησε 24 ωρες…..το ελιωσα βεβαια…δεν το αφησα κατω στιγμη…
Λογικό??αν οχι υπάρχει λύση?…π.χ. αγορά κάποιας με μεγαλύτερη διάρκεια?

ntri

molis to parageila….molis erthei tha sas pw ta sxolia mou!!!

Κώστας Βλαχάκης

@ntri: Περιμένουμε 🙂

irene

pws antigrafoume tragoudia mesa sto omnia kai pou apothikeuontai den mporoume na to vroume parakalw apantiste

Kostask11

@irene δεν είναι δύσκολο. Είτε συνδέεις το κινητό μέσω καλωδίου στον Υ/Η σου, ή απλά στέλνεις ένα αρχείο μέσω bluetooth.Ή αν θες, ενώ έχεις συνδεδεμένο το Omnia κάνε συγχρωνησμό με το media player. μετά, εκτός του ότι έχει file manager, μπορείς να ακούσεις τα τραγούδια σου Ανοίγοντας τον Touch Player(έχει εικονίδιο στο βασικό μενού)

kyriakos

paidia mporei na m pei kaneis ti protinete?????to omnia i to diamond????opoios apantisei as m steilei ena mail sto kyriakos_basket@hotmail.com sas parakalw…gt eimai se pirasmo…eyxaristo

Kostask11

ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΜΝΙΑ!ΔΕΝ ΤΟ ΣΗΖΗΤΑΩ.ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ MAIL ΓΙΑΤΙ ΚΤΛ!

ntri

Καλησπέρα ! Πήρα το Samsung Omnia 8G όπως είχα αναφερθεί παραπάνω σήμερα και θα σας μιλήσω για τις πρώτες μου εντυπώσεις..Η συσκευασία έχει τα πάντα μέσα, φορτιστή αυτοκινήτου, πενάκι, μνήμη 1G, βάση στήριξης αυτοκινήτου, cd λογισμικού..Σαν λειτουργία τώρα..σαν φωτογραφική μηχανή δεν μου άρεσε, σαν gps πολύ καλό, σαν multimedia player άψογο, σαν WM τέλειο..η πρώτη φόρτιση της μπαταρίας θα γίνει σήμερα οπότε δεν θα αναφερθώ..και δεν θα κάνω συγκρίσεις με άλλα κινητά του ίδιου είδους γιατί δεν μου αρέσουν..Ευχαριστώ!

Κώστας Βλαχάκης

@ntri: Ευχαριστούμε για το report. Αναμένουμε τις εντυπώσεις σου 🙂

Panagiotisb

Από τα Test και τα χαρακτηριστικά που διάβασα φαίνεται να είναι πληρέστατο.

Τα μοναδικά μείον που αναφέρουν:
1) Ακίδα που δεν κρέμεται στο πουθενά χωρίς υποδοχή στην συσκευή
2) Δυσκολία ως προς την θέαση της οθόνης την ημέρα,
3) Μη αυτόνομος τρισδιάστατος επιταχυντής,
4) Διαφοροποίηση από τους κλασσικούς USB θύρες
5) Ο Web browser στερείται την υποστήριξη FLASH και
6) Η ανάλυση οθόνης είναι πιο χαμήλη από τους ανταγωνιστές…

όμως το ΟΜΝΙΑ 16gb για τα 470€ που το παράγγειλα
είναι ΑΨΟΓΟ!!

ntri

Καλησπέρα και πάλι..3 μέρες στην κατοχή μου το Omnia και θα προσθέσω ότι η μπαταρία διαρκεί 1 μέρα γεμάτη αφού είναι ένας υπολογιστής στο τσεπάκι μου και πληρεί όλα όσα χρειάζομαι! Έβαλα για gps ένα πρόγραμμα που βρήκα ( destinator 7) , αφού το Roote 66 της Samsung δεν έχει πλήρες χάρτες της Ελλάδας..Ψάχνω διάφορα προγράμματα για να το εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο για την καλύτερη εκμετάλευση του, αφού το κινητό απλά τα σπάει! Ευχαριστώ..

john

ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ…ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ…ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ!

ntri

Μια παρένθενση για την μπαταρία του που αναφέρθηκαν μερικά προβλήματα..να κλείνετε το Wifi. Με ανοιχτό το Wifi έπεφτε η μπαταρία σε μερικές ώρες ενώ με κλειστό πάει 3 μέρες χαλαρά!!! Ευχαριστώ!

omnia fun

ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ ΚΙΝΗΤΟ Α ΚΑΝΕΙ 629 ΕΥΡΩ
ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΕΙΠΑΝΕ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΠΑΝΕ ΠΩΣ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΑΜΑ ΤΟ ΦΩΡΤΗΣΗΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΑΕΙ 4 ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ‘ΓΕΛΑΣΩ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ.

vassilis

πολυ καλο απο ολες τισ πλευρες ενα τελειο pc στο χερι σου..αλλα επειδη εγω δεν ειμαι πολυ του κινητου κομπιουτερ το δινω 490€ ειναι 4 ημερον και μαζι ειναι και οι χαρτες Garmin..
Η αγορα του ηταν 550€ τα 8g μνημη…6937192217 βασιλης

Κώστας Βλαχάκης

Vassilis δεν είναι και πολύ καλό να δίνεις δημόσια το νούμερο του κινητού σου.
Εύχομαι να πουλήσεις το Omnia μέσα από το Techblog, αν παρ΄ όλα αυτά θέλεις να αφαιρέσω το νούμερο, στείλε μου ένα email εδώ να το βγάλω https://www.techblog.gr/contact/

petros

to diko mou einai kalutero

ROULA

θελω να σας ρωτησω κατι…. εχω το omnia και θελω να του βαλω destinator. σε ποια ιστοσελιδα θα μπορεσω να κατεβάσω το σωστο πρόγραμμα destinator για το omnia?

Μανώλης

Γειά σας παιδιά είμαι εισαγογέας απο την ΓΕΡΜΑΝΙΑ έχω το SAMSUNG OMNIA 16GB είναι απλά τέλειο.το SONY ERICSSON X1 είναι μ…… το εχω ακόμα σχετικά και συγκριτικά το SAMSUNG OMNIA είναι σε πολλά υπέρ.

ΓΙΩΡΓΟΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΕΧΩ ΤΟ ΟΜΝΥΑ 8GB ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΩ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΗ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ

Antreas

Γεια σου φίλε μου Γιώργο. Λοιπόν μάλλον έχεις γεμίσει την ROM (όχι τα 8GB) και πρέπει να διαγράψεις δεδομένα από την ROM του κινητού (να τα μεταφέρεις κάπου τελος πάντων) έτσι ώστε να αυξηθεί και να είσαι οκ. Επιπλέον αν μπορείς μην γράφεις με κεφαλαία γιατί στον κόσμο του Internet είναι σαν να φωνάζεις. Ελπίζω να σε βοήθησα

Ρωμύλος

Γεια χαρά, παίδες (σε όλους)… Έχω “πήξει” εδώ και κάνα-δυο μήνες, για το τι κινητό να πάρω – ν’ αντικαταστήσω το Ν70 που “τα ‘φαγε τα ψωμιά” του. Βασικές προϋποθέσεις που θέλω να ‘χει το κινητό (όχι κατά σειρά προτεραιότητας): – Μεγάλη (αρκετά) οθόνη. – Σχετικά ωραίο design (με νίκελ, αν είναι δυνατόν – ΟΧΙ ΜΑΥΡΗ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥΡΑ!). – Άνω των 3-4 ημερών αυτονομία, με ΝΟΡΜΑΛ χρήση (δηλ. SMS στέλνω-παίρνω, 3-5 κλήσεις, καμιά ώρα game – τάβλι – και ενδεχομένως κάνα 15′ “σερφάρισμα” στο internet). – GPS (ΟΧΙ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, απλά να κοιτώ καμιά οδό, όταν είμαι πεζός). Κατέληξα (“μετά βασάνων και κόπων”), στο εν λόγο ΟΜΝΙΑ – αν και “τσούζει” η τιμή. Κάποιος απ’ τα παιδιά εδώ που το αγόρασα, μπορεί να μου πει ΠΟΣΟ ΔΙΑΟΛΟ κρατάει η μπαταρία του ΟΜΝΙΑ; Διότι, διαβάζω (π.χ. στου GSMarena το review), ότι με ΝΟΡΜΑΛ χρήση… μέχρι και… ‘βδομάδα μπορεί να κρατήσει, με την 1500αρα μπαταρία που έχει! ΙΣΧΥΕΙ αυτό ή είναι “πίπες”; Διότι, εγώ ΟΥΤΕ multimedia θα χρησιμοποιήσω, ΟΥΤΕ ράδιο/Mp3 (έχω άλλο, φορητό SONY, που “μαμάει”), ούτε το GPS θα το ‘χω ανοικτό (παρά όταν το χρειαστώ, κάνα-δυο φορές τη μέρα, να βρω καμιά οδό που ψάχνω), ούτε το internet θα… Συνέχεια »

Antreas

Το Όμνια έχει την καλύτερη μπαταρία σε PPC, άσχετα αν και το Xperia στα χαρτιά έχει καλύτερη. Πάντως 4 μέρες ίσως να σου κρατάει αλλά και πάλι είναι δύσκολο. Γιατί αν εννοείς καμιά ώρα games καθημερινά τότε απλά ξέχασε το. Κανένα PPC δεν μπορεί να πλησιάσει την αυτονομία άλλων συσκευών (π.χ. Sony Ericsson) και όσα λένε οι κατασκευαστικές εταιρίες 10 μέρες κλτ ποτέ δεν θα καταφέρετε να δείτε το κινητό σας να κρατάει τόσο. Το Όμνια όμως είναι το καλύτερο, και με αλλαγή της ROM τότε ίσως να αγγίξεις 4 μέρες. Εξαρτάται από την χρήση βέβαια.

Ρωμύλος

Φίλε Αντρέα, ευχαριστώ.
Κοίτα, όταν λέω καμιά ώρα games, εννοώ… τάβλι, όταν είμαι στο λεωφορείο!
Όταν λες “αλλαγή του ROM”, πως γίνεται αυτό;
Επίσης, αν ΔΕΝ ΠΑΩ σε PPC και πάω και κανονική συσκευή, ΠΟΙΟ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΣ με αυτά που ψάχνω τα χαρακτηριστικά;

Αναμένω!
Ρ.

Antreas

Ποιο θα πρότεινα ε??? Απολύτος κανένα. Το Όμνια είναι αυτό που ψάχνεις, είναι ότι καλύτερο αλλά η μπαταρία δεν ξέρω πόσο ακριβώς διαρκεί. Καλύτερα να ρωτήσεις σε ένα φόρουμ να σου πουν σίγουρα. Πως αλλάζεις την ROM είναι και αυτό ένα θέμα, καλύτερα πρώτα να μάθεις καλά την συσκευή σου και ύστερα αλλάζεις ROM, είναι εύκολο αλλά χάνεις την εγγύηση και ίσως κάψεις την συσκευή σου

Γιάννης

έχω το HTC και θέλω να το αντικαταστήσω με το Samsung Omnia

Πόσο εύκολα γίνεται η μεταφορά κυρίως των επαφών απο το HTC στο Samsung Omnia ?

FUCKER

IPHONE KAI OMNIA einai sigoura ta TOP

alex

sorrry paidia mporeite na mou exigisete kati ama parw to omnia apo tin germania pou den exei xartes garmin tha mpwro na exw gps stin ellada??????????

Antreas

Ναι μπορείς. Ή θα αγοράσεις χάρτες ή θα τους βρεις από τα λεγόμενα γνωστά μαγαζάκια δωρεάν, τα οποία δεν γίνεται να αναφέρουμε εδώ.

Ρωμύλος

Ok, παίδες… ΤΟ ΠΗΡΑ! Πόση ώρα το φορτίζω τις πρώτες φορές;;; Είναι προ-φορτισμένη η μπαταρία ή τελείως άδεια;

Antreas

Μέχρι να δείξει ότι έχει φορτίσει. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.

Κωνσταντίνος Κουφουδάκης

@Ρωμύλος φίλε μου,άκου! Πρώτον,κάντο να κλείσει από μπαταρία! μετά(κλειστό πάντα) φόρτισε το μέχρι να ανάψει το φωτάκι πράσινο!
πλήρης φόρτιση λέγεται αυτό!
κάντο μία φορά το μήνα!
Και τώρα που το πήρες,κάντο 3 με 5 φορές για να “στρώσει” η μπαταρία 😉 🙂

alex

sorry paidia mporei kaneis na mou pei kamia selida pou mporo na katebaso kanena thema i kai paixnidia..kai mia akoma erotisi ta programmata opos P.X windows live messenger prepi na to katebaso apo to kinito apo apo to internet kai na to balw sto kinito kai ama eine pou mporw na to brw ;

basilhs

Λοιπον εχω αγορασει μια μπαταρια 1440 mla για το Omnia i900 8gb και δεν αποκρινετε εδω και μια ωρα στη φορτιση ουτε αναβει ουτε κοκκινο λαμπακι να περιμενω η να τη γυρισω πισω αυριο μετα απο 8 ωρες υπομονης

Κώστας Βλαχάκης

Γυρνα την πισω. Εχεις εγγυηση;

alex

ok μου την αντεκατεστησαν πυραυλος μονο καλυτερη οθονη αφης να ειχε πρεπει να βαζω νυχι για να παοκριθει αλειως ττιποτα αλλα οκ !@

criskok

Geia sas kai apo mena paidia.Enw elisa ta perissotera apo ta provlimata pou eixa me to omnia 1(to agorasa prin 3 meres).thelo na sas rotiso 2-3 pragmatakia
1.Den mou paizei ta videoclip(eite auta pou tou vala ap`to pc,eite auta pou yparxoun sto internet(youtube,contra ktl.)
2.Den mou anigei kanonika tis selides sto internet.P.x sto meteo den vgazei tis epiloges poleon,sto contra den emfanizei ta link gia video,sto facebook den vgazei oles tis epiloges
3.Kseretai an sto mobile intrnet einai tropopoiimenes oi selides genika?

Vagelis

Ειμαι αναμεσα σ’αυτο (την εκδοση των 8gb) και το οmnia lite b7300 ποιο να διαλεξω?

Dimitris

Εγω ειμαι κατοχος απο αρχες του 2009. Το nternet δουλευει τελεια αλλα η χρέωση απο vodafone ειναι απαγορευτική αν δεν κάνεις συμβολαιο. Επίσης με την καμερα δεν ειμαι ευχαριστημένος. Βγαζει αχνα τις φωτο ενώ ενα sony που είχα με 2ΜP εβγαζε πολύ πιο καθαρες φωτο και με πιό ζωντανά χρώματα. Το Garmin το ευχαριστήθηκα γιατι ειναι πολύ ενημερωμένο και ευχρηστο.

hi

peite m poso kostizi??:(

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.