Samsung Galaxy S5, Αναβάθμιση σε Android 5.0 Lollipop στην Αγγλία

Το Samsung Galaxy S5 ξεκίνησε να αναβαθμίζεται σε Android 5.0 Lollipop (version LRX21T) στην Αγγλία. Η αναβάθμιση εκεί προσφέρεται είτε μέσα από FOTA (Firmware-Over-The-Air), είτε μέσα από το KIES και σύνδεση με τον υπολογιστή. Το Lollipop update για το Galaxy S5 φέρνει νέες λειτουργίες και προσθήκες.

Update: Galaxy S5, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android Lollipop στην Ελλάδα

Firmware Details:
• Model: SM-G900F
• Model name: GALAXY S5
• Country: United Kingdom
• Version: Android 5.0 – LRX21T
• Changelist: 3624618
• Build date: Wed, 07 Jan 2015 11:18:56 +0000
• Product Code: BTU
• PDA: G900FXXU1BOA3
• CSC: G900FOXA1BOA4
• MODEM: G900FXXU1BOA3

Galaxy S5 Lollipop update, Samsung Galaxy S5, Αναβάθμιση σε Android 5.0 Lollipop στην Αγγλία

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κώστας

Βαρεθηκα την Samsung θα περασει μηνας και ακομα θα περιμενουν μερικοι την αναβαθμιση, επίσης εχω βαρεθει το touchwiz με τα laggaρισματα του και το σχεδιασμό των 1052 galaxy.

kostas

Αα και εχω βαρεθει να ξεφλουδιζουν τα ψευτο nikel πλαστικά γυρω γυρω απο τα κινητά της.

Theo

Αν μπείτε στο sammobile θα δείτε ότι σήμερα βγήκε για πολλές ευρωπαϊκές χώρες η lollipop. Βγήκε και για την Ελλάδα μέσω vodafone.

vasilist

Κώστας δεν νομίζω να μιλάς για το s5 γιατί δεν είχα ποτέ λαγκαρίσματα ούτε έχει ξεφλουδίσει κάτι, μάλλον για κανένα samsung των 150 ευρώ θα μιλάς.
Οσο για το lolipop όπιος το έχει βάλει απλά ξέρει πως το τηλέφωνο πετάει και λίγα λέω.

Themis

Κώστα άκουσες τίποτα για αναβάθμιση στο s5 mini?????

ανδρεας

Παιδια ακομα περημενετε και μην κανετε αναβαθμηση ακομα εγω την εκανα το κινητο παει πιο γρηγορα αλλα καποιες εφαρμογες δεν ανοιγουν γιατι δεν ειναι συμβατες παντως τα lag εχουν εξαφανιστει!!!!! Αν εχετε καμια απορια ρωτατε και απανταω
( εχω κανει την ενημερωση lollipop )

Θοδωρης

Δοκιμασα και απο kies και απο ota τιποτα..κατοχος ιταλικου s5 cosmote … ειδα στο sammobile οτι η vodafone δινει την αναβαθμιση…εμεις ποτε??

Theo

@Θοδωρης Η cosmote πάντα δίνει τα updates 1-2 εβδομάδες αργότερα. Δεν ξέρω γιατί δεν μπορούν να συννενοηθούν αλλά ειλικρινά αυτό το πράγμα με το αντρόιντ να εξαρτάται κάθε φορά από την χώρα και τον πάροχο έχει καταντήσει κουραστικό. Ας βάλει χέρι η google και να μην ξαναβάλουν bloatware δικό τους..

Conx

@Ανδρέας
Αφου φίλε μου την έκανες την αναβάθμιση μπορείς να μου πεις εαν έχουν εξαφανιστεί κάτι μικρό λαγκαρισματα στο scrolling οταν είσαι στο ίντερνετ η βγαίνεις απο εφαρμογές? Αν ναι πιο browser χρησιμοποιείς? Δεν ήταν ιδιαίτερα αισθητά τα λαγκαρισματα ουτε πριν αλλά όπως και να το κάνουμε υπήρχαν. Επίσης το touchwiz είδες να πιάνει λιγότερη ραμ πλέον? Ευχαριστώ.

θεμης

η samsung ειπε στη σελιδα της στο facebook οτι η αναβαθμιση ξεκινησε στην ελλαδα

kostas

Vasilist και εγω ετσι ελεγα στην αρχη με το s3 μετα στο s4..κατσε και θα δεις με τον καιρο κατι σκαλωματα που θα τρωει..κανει κατι επανεκκίνησεις χωρις λογο εχω κανει επαναφορα πριν 1 μηνα. Μη μου πειτε να ξανα κανω επαναφορα δεν ειναι παιχνίδι υποτίθεται πληρώνω κατι να ναι εργαλειο οχι παιχνίδι να ασχολούμαι συνέχεια. S4 mini και s5 mini τα ιδια χαλια πας να μπεις καμερα και βγαζουν λευκη οθονη ααντε κανε επανεκκίνηση παλι. Αν και ημουν αντι iphone αρχιζω να το σκέφτομαι η για htc.γνώμη μου ειναι οποίος θελει σοβαρό τηλεφωνο και οχι απλα gadget με πυρηνες να ψαξει αλλη μάρκα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.