Τι λέει η Samsung για το iPhone 6 Plus που λυγίζει;

Το iPhone 6 Plus που λυγίζει στις τσέπες των χρηστών του έγινε viral τις τελευταίες μέρες και οι Android κατασκευαστές δεν θα μπορούσαν να το αφήσουν ασχολίαστο. Η LG άνοιξε τον χορό με το τρολάρισμα προς την Apple και όπως ήταν αναμενόμενο θα ακολουθούσαν κι άλλοι. Τη σκυτάλη πήρε φυσικά η Samsung και στη συνέχεια ακολούθησε η HTC.

Η Samsung αρχικά ανέβασε μια φωτογραφία του Samsung Galaxy Note Edge στο λογαριασμό της στο Twitter λέγοντας “Curved. Not bent”.

samsung bendgate, Τι λέει η Samsung για το iPhone 6 Plus που λυγίζει;

Δεν αρκέστηκε μόνο σε μια απλή φωτογραφία του Note Edge όμως, καθώς συνέχισε με νέα φωτογραφία όπου το iPhone 6 Plus υποκλίνεται μπροστά στο Samsung Galaxy Note 3 και όχι στο Samsung Galaxy Note 4.
samsung bendgate, Τι λέει η Samsung για το iPhone 6 Plus που λυγίζει;

To #bendgate στάθηκε αφορμή και για την HTC για να διαφημίσει το δικό της και επίσης αλουμινένιο HTC One M8 λέγοντας “Designed to withstand the most demanding environments. Like your pockets”.

samsung bendgate, Τι λέει η Samsung για το iPhone 6 Plus που λυγίζει;

Πηγή: 1,2,3

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

36 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Geo

Φυσικα που να λυγισουν οι κουμουτσες …solid plastic!!!!

jonjon

Εντάξει μεγάλο troll η Samsung θεϊκό!

DIREFEAR

Γεια σου ρε Σαμσουνγκ με τα ωραια σου!!!αυτο πραγματικα θα πονεσει πολυ τους Μηλαραδες!!!ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΚΟΠΑΔΙΑ!!!αντε με τα φυκια που κοστιζουν οσο οι μεταξωτες κορδελες!!!

jimo

θελω να δω τι θα κανουν τωρα που το note 4 θα εχει αλουμινιο γυρω γυρω αν λυγισει θα ξανα επαναλθει????

VasiliS4mini

Εγώ το ξανά λέω, θεωρώ σίγουρη την αγορά του note 4 από εμένα αλλά είμαι σίγουρος ότι και το note 4 θα έχει παρόμοιο προβλημα. Ελπίζω να βγω ψεύτης.

Μακης

Μιλαει και η lagsung!!!!!10000000 πωλησεις το πρωτο σα/κυ για να δουμε ποσο θα πουλησει η τετραπυρινη πλαστικοκουμουτσα σου

tiamat

πραγματικα ολοι την εχουν ξεφτυλισει φετος την apple και ολος ο κοσμος γελαει..

σε λιγο θα αρχισουμε να τη λυπομαστε και να της δειχνουμε οικτο αν και δε θα’πρεπε γιατι δε σεβεται καθολου τα π…

,..τα “παιδια” της… 😉

Jupiter

Είναι γνωστό πως η Samsung είναι ένα μεγάλο τεχνολογικό troll και βρίσκω τα αστεία και τα puns της πολύ αστεία. Η λιτότητα και η διακριτικότητα της HTC είναι αξιοθαύμαστη και άκρως διασκεδαστική.

Είμαι μελλοντικός αγοραστής του Galaxy Note 4 και δεν νομίζω ότι θα πέσει θύμα του bendgate αφού για να κοροϊδεύει η Samsung σημαίνει πως είναι σίγουρη για το προϊόν της. Βρίσκω όμως τα νέα Iphone δελεαστικά από άποψη design.

Το σύνδρομο φανατισμού που διακατέχει κάποιους (γενικά μιλώντας) είναι αξιοπερίεργο. Πώς γίνεται να χαίρεται κάποιος για τα τεμάχια που πουλά μια εταιρία από τη στιγμή που ο ίδιος έχει συνδράμει (χρηματικά) στο “κατόρθωμα” αυτό. Απ’ όσο ξέρω το κέρδος πηγαίνει στην εταιρία και τα έξοδα στον αγοραστή.

VasiliS4mini

Μάκη δεν μιλάς καλα, το note 4 έχει μεταλλική κατασκευή και το lag ειναι μόνο στα μάτια των iPhonaκιδων. Τώρα αν ποτέ βάλει ή Apple τα ίδια κόλπα που έχει το note τότε το lag θα είναι σύνηθες φαινόμενο.

tr011ing

why ρε apple why..? τωρα αμεσως παω σε samsung πλαστικο για να μην μου λιγυσει και θα φοραω παντα φαρδια ρουχα και θα κανω και διαιτα σε περιπτωση που σε εχω στην πισω τσεπη. ε και εχει και 3 gb ram ε και φοραει και 8πυρηνο ε και το πιο τελειο? ..σχεδον σε φτανει σε smooth εμπειρια και ολα αυτα στην ιδια τιμη αν και εκει σε ξεπερασε η σαμι! παρτα τωρα!

j

Οι περιπτώσεις ειναι ελάχιστες και σε όσους λύγισε αντικαταστάθηκε. Κυρία η Apple. Επίσης δυο δημοσιογράφοι του bbc ο ένας προσπάθησε να το λυγιςει και απέτυχε και ένας άλλος ανεβοκαταιβενε με το iPhone στην τσέπη και δν έπαθε τίποτα. Τέλος γιατί όλοι την λένε στην Apple. Μήπως επειδή έκανε αυτό που προσπαθεί η lg τόσο καιρό σε 3 ημέρες (10.000.000 εκ. Πωλήσεις) ή μήπως επειδή έκανε την Samsung να κυκλοφορήσει πιο νωρίς το note. Κάτι τελευταίο. Προτείνω αντί για να γράφει στο κάτω μέρος του κάθε άρθρου “σχολιάστε εδώ” να γράφει “αφήστε το μήνυμα μίσους προς την Apple εδώ”

Georgos

Original (Note) >>>> wannabe (6 plus)

Vasilis

πέτσα ρε j
Εχει παραγίνει το κακό….δεν λέω ότι δεν υφίσταται, αλλα οχι στις διαστάσεις που εχει πάρει. εμένα μου κανει εντύπωση που κανεις δεν εχει σκεφτεί το εξής: η Apple ειναι μια εταιρία Κολοσσός….αυτο που θα δημιουργήσει, ξέροντας ακομη και την κριτική που θα δεχτεί και τα τεστ στο YouTube κλπ , ειναι δυνατόν να βγάλει συσκευή που να ειναι ελαττωματική ή να μην εχει περάσει κάποια standards?

Veritas

…Αχ ρε Apple τι καζο σε περιμενε!Ολες οι αυτοκρατορειες καποτε πεφτουν και κανουν θορυβο!
Η i μοδα περασε και σειρα περνουν αλλοι !

j

@veritas με αριθμό ρεκόρ για την εταιρία με 10.000.000 πωλήσειςσε 3 ημέρες (και ΝΟΜΙΖΩ δν έχει αρχίσει να πωλείται Κίνα) Μόνο έπεσε δεν λες. Οι καλύτερες πωλήσεις της εταιρίας ever και απο τις καλύτερες όλων των εποχών. Μάλλον το αντίθετο συνβαινει

Thodoris13

@j

Ωραια, περνα κι απο το λογιστηριο να παρεις το ποσοστο σου… Ελεος πια με τους τζιρους και τις πωλησεις του 3μερου…

JCash

Η Apple δεν προκεται να πεσει σε πωλησεις οσο και να κραζετε οσο και να τρολλαρετε..Και η Samsung,ολοκληρη εταιρια Κολοσσος αντι να ασχολειται με το πως θα βελτιωσει τα προιοντα της καθεται και τρολλαρει,πιο πολυ ασχολουνται με το πως θα μειωσουν την Apple παρα απο το να ανεβουν οι ιδιοι !

j

Εγώ δν είπα κάτι πως είμαι μέτοχος. Απλά όταν ειναι να βλέπουμε κάτι να το βλέπουμε απο όλες τις οπτικές και όταν κάποιος ειναι λάθος του λέμε το σωστό (εννοώ πως αυτό που έγραψε ο παραπάνω μου ήταν λάθος καθώς οι πωλήσεις της Apple ανεβαίνουν). Έτσι και μόνο έτσι μπορεί κάποιος να έχει πλήρη άποψη για το θεμα

spazyjay

Το οτι μεχρι και η κουτση μαρια, τα δεκαπενταχρονα και οι πωλησεις προσωπικα που εχουν τα iphone δεν μου λεει απολυτως τιποτα.

Sot11

Πάλι χιούμορ κανει η samsung; μήπως να κοιτάξει να φτιάξει και μια συσκευή που να διαφέρει απο τα 134747483747375784757584 galaxy που εχει αντί να κανει χιούμορ;

Hi post

Έχοντας ως κριτήριο για αγορα κινητού την εμφάνιση και την ποιότητα κατασκευής ( συγνώμη αλλα αυτο ειναι το κριτήριο για μένα και μην πει κανείς οτι το κινητο του ειναι εργαλείο για την δουλειά του ,καλύτερα να αγοράσει ενα tablet η ενα laptop και να πάρει ενα κινητο με 40€) η samsung κανει απο τα πιο άσχημα κινητά που εχω δεί, για μένα κορυφαία σε ποιοτητα ειναι το htc one ,iphone και τελευταία το lg3,ακόμα και τώρα η ποιοτητα κατασκευής του πρώτου iphone (το μοναδικό iphone που εχω αγοράσει ) ειναι πολυ καλύτερη απο πολλά καινούργια της samsung,εαν η samsung ανεβάσει την ποιοτητα της σίγουρα θα γίνει κορυφαία ,αλλα ταυτόχρονα θα ανεβεί και η τιμη των κινητών της οπότε θα γίνει η καινούργια apple , για να μειώσει το κοστος της συσκευής κατεβάζει την ποιοτητα των υλικών.

Ioannis

Έχω ένα φούρνο μικροκυμάτων της Samsung προσπαθώ να τον λυγισω………

Δημήτρης

Προς ολους τους φιλους που σαν μέτοχοι καθονται και ασχολούνται με τα ποσοστά πωλήσεων 3ημέρου,μήνα και ου το κάθ εξης.
Η apple είναι η μοναδική εταιρία που επιβάλλει την προπληρωμή των προϊοντων της απ τους παρόχους και τις εταιρίες που το βγάζουν στην αγορά. Επισης επιβάλει μίνιμουμ πλαφόν αγοράς. Έτσι τα κάνει τα ρεκόρ πωλήσεων 3ημερου.
Επειδή λόγο δουλειάς τώρα έχω πρόσβαση σε κάποια στοιχεία, τα αδιάθετα iphone 5s(αδηλωτα imei) στην ευρωπαϊκή μόνο αγορά, αγγίζουν τις 7 εκατομμύρια συσκευές. Αυτές τώρα αν και αραχνιαζουν στα ράφια, είναι προπληρωμενες και μαζί με τις υπόλοιπες αδιαθετες παγκοσμιως, υπολογίζονται στο φοβερό ρεκόρ πωλήσεων του 5s.Οταν μιλάτε με αριθμούς να μιλάτε σωστά. Καληνυχτα σας.

Kapadritis

Μπράβο! @Δημήτρη για την υπέροχη επεξήγηση !!!
+1000 !!!

Βασίλης

@Δημήτρης
Σε αυτό μήπως υπερέβαλλαν Κ οι πάροχοι; Πηραν πολλες ποσότητες , παραπάνω φυσικά απο το μίνιμουμ που ζητούσε η Apple και δεν τα πούλησαν; Επίσης γιατι αν ισχυει αυτο που λες (που ισχυει) δεν κανουν γενναίες επιδοτήσεις οι εδω στην Ελλαδα πάροχοι και μου εχουν μεχρι και το 5c να το παρεις με 550€ ;;; Ετσι και το απόθεμα θα διωχνανε και τον καταναλωτή θα ειχαν happy

DIREFEAR

Μητσαρα τους ξεβρ@κωσες τους μηλαραδες!αντε γιατι πολυ κουνηθηκαν με το iτιποτα τους που κοστιζει οσο 2 βασικους μισθους εν Ελλαδι!αντε στις iμ@ντρι@ τωρα κοπαδια!!!

Nicolas

try to bend a Nokia Lumia 930

360kias

10 εκατομυρια πωλησεις και μιλατε ρε γατακια;;

Ioannis

Βρε γάτακια androids τι να το κανείς το note βρε ?
Με τι να ειναι συμβατό απο Η/Υ που πήγε η Samsung αποσύρθηκε απο την Ευρώπη στα laptop ?
Να κανείς το note με μια σκούπα απο την Samsung ή ένα air condition?

Alexis

@Μπράβο Δημήτρη. Ενδιαφέρουσες Πληροφορίες. Να τα ακούνε και οι μιλιαριδες που τους τρέχουν τα σάλια με τις πωλήσεις λες και τα παίρνουν αυτοί τα λεφτά. Για να φτιάξει τον αντίπαλο του note 4 η Apple πρέπει πρώτα να έρθει το 2020.

X

Το Galaxy S4 πάντως δε λυγίζει – άρε Samsung τους άλλους λες αλλά μάλλον εσύ έχεις τα πρόβατα 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=SwdZzvCFhLo

Georgos

@Ioannis
Το πρώτο που κοιτάζω σε ένα κινητό είναι να έχει χαμηλό SAR για να μην γίνει ο εγκέφαλος μου ζελές όπως στους αγοραστές iphone που έχει SAR>1.

Φοιβος

Άλλο ένα μπράβο Μητσάρα.

Steve

Το έχω πει και το ξαναλέω.Ας αφήσει την κοροϊδία η samsung και ας κοιτάξει να βελτιωθεί η ίδια και τα πλαστικά της.Ετσι διώχνει παρά κερδίζει πελάτες.Σημειωτεον δεν είμαι φαν κανενός.

kapadritis

Φίλε @Χ Μίλας για το Galaxy S4 γιά κινητό 2ετίας, σώστα και καλά έκανες και έβαλες και το βιντεάκι για ενημέρωση. Όμως εάν δεί οποιοσδήποτε το βιντεάκι αυτό, έκανε σύνολο 5-6 δυνατές πιέσεις στο galaxy s4 με τα δάκτυλα και κατάφερε να σπάσει η οθόνη του και ελάχιστα να λυγίσει. Έτσι σπάνε, λυγίζουν σχεδόν όλα τα κινητά! Όμως στο bent test γιά το iphone 6 plus με την πρώτη δυνατή πίεση κατάφερε να λυγίσει λες και ήταν όχι από αλουμίνιο, αλλά αλουμινόχαρτο! Όμως στο bent test για το σχεδόν 1 χρόνου galaxy note 3 δεν κατάφερε με μία δυνατή πίεση των δακτύλων να πάθει το galaxy note 3 το παραμικρό!
Βέβαια καλό θα ήτανε να έβαζαν στο iphone 6 & 6+ γυαλί Gorilla class 3 όπως έχουν τα τελευταία samsung galaxy (s & note) και όχι gorilla class 1 που έχουν βάλει στα iphone 6 & 6+ και που έχει λιγότερη ανθεκτικότητα! Μπορεί στο μέλλον να το κάνουν, θα δείξει !
Όπως βλέπετε και στο βίντεο!
Galaxy Note 3 Bend Test
https://www.youtube.com/watch?v=FwM4ypi3at0

karlitonio4

@j ακομα ενα αρθρο που σε πηραν ολοι χαμπαρι. Εγω μετράω να δω ποσα ακομα αρθρα θα σε κραζουν τα παιδια και ποσες φορες ακομα θα μου λες ποτε συμβαινει αυτο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.