Samsung: Τρολάρει το iPhone 6 στα promo video του Galaxy S6 edge

Η κόντρα μεταξύ Android – iOS και ειδικά Samsung vs Apple δεν θα σταματήσει ποτέ να υπάρχει, τόσο μεταξύ χρηστών όσο και σε επίπεδο εταιρειών οι οποίες την τροφοδοτούν. Αυτή την φορά τον λόγο έχει η Samsung που δημοσίευσε δύο νέα promo βίντεο τα οποία συγκρίνουν το Galaxy S6 Edge με το iPhone 6.

Και τα δύο βίντεο έχουν περίπου το ίδιο συμπέρασμα, δηλαδή ότι το Samsung Galaxy S6 Edge είναι “καλύτερο” από το iPhone 6 και ότι “δεν δημιουργούνται όλα τα smartphones για να είναι ισάξια”.

Στο πρώτο, η Samsung δείχνει τι μπορεί να κάνει το Samsung Galaxy S6 Edge, με την νέα κυρτή του οθόνη. Πιο συγκεκριμένα το κυρτό μέρος της οθόνης που ονομάζεται Edge μπορεί να δείξει διάφορα χρώματα, ανάλογα με το ποια επαφή σε καλεί, τα γραπτά μηνύματα, τις ειδήσεις, τον καιρό και άλλες πληροφορίες. Την ίδια στιγμή αναφέρει ότι το iPhone 6 δεν δείχνει τίποτα, αλλά τουλάχιστον έχει λειτουργία δόνησης.

Στο δεύτερο βίντεο, η Samsung μας θυμίζει ότι το Galaxy S6 Edge έχει ασύρματη φόρτιση και wide angle μπροστινή κάμερα, πράγματα τα οποία δεν έχει το iPhone 6.

Samsung: Τρολάρει το iPhone 6 στο promo του Galaxy S6 edge, Samsung: Τρολάρει το iPhone 6 στα promo  video του Galaxy S6 edge

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

41 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vkrd

Κούρασε αυτό το πράγμα, ούτε πλάκα έχει ούτε γούστο. Το επό μενο κόλπο που πρέπει να κάνουν αυτοί εκεί στη σάμι είναι να τρολάρουν με φθηνότερες τιμές…

Spyros

Κοντευουν 10 χρονια κ η samsung εξακολουθει να διαφημιζει τα iphone…

Targaryen

το 1ο galaxy s βγηκε το 2010 πως πέρασαν 10 χρόνια που το κάνει αυτό η Samsung?

John

Όλοι το ξέρουν ότι τα iphone πουλάνε λόγω μόδας και όχι επειδή είναι καλύτερα από άλλα κινητά, ανούσια διαφήμιση.

viel

μπραβο sammy μας επεισες να παρουμε edge επειδη εχει τον καιρο στο πλαι…..

Manolis

1ο βίντεο: γιατί να έχεις το κινητό σου με την οθόνη κάτω;;; γιατί να ρισκάρεις να το γρατζουνίσεις έστω και με το gorilla glass;;;
2ο βίντεο: δε βγάζουμε όλοι selfie συνέχεια!!!

fotis

Ναι αλλα οι καταναλωτες το iphone πρωτιμανε οπως και εγω που ειχα τοσα χρονια samsung s3 και s4 .τωρα με το iphone 6 ειμαι μια χαρα σε σχεση με το android που κολλαει συνεχια αυτα παντα φυσικα

Spyros

Αδερφε Targarien 1ον ειπα οτι κοντευουν 10 χρονια και 2ον αν θυμαμαι καλα ακομα κ τα omnia παρουσιαζονταν σαν iphone killers…

peristeri

Δεν λεει να καταλαβει η σαμυ οτι το iphone απευθυνεται σε αλλο κοινο και ειδικα με τετοιες διαφιμισεις δεν πειθεις κανεναν

azriel84

Μετά απορούμε που η Apple ξοδεύει λιγότερα χρήματα από τους άλλους για διαφήμιση…αφού κάνουν οι άλλοι την δουλειά γι’αυτήν!

Alex

Η Apple απο το πρώτο iPhone μέχρι το πιο πρόσφατο έχει μια σταθερή εξέλιξη χωρίς να αντιγράφει στεγνά ιδέες απο άλλους κατασκευαστές. Δεν πιστεύω αυτό που λένε πολλοί του στυλ ”η apple δεν έκανε τίποτα πρωτότυπο” Η αλήθεια είναι οτι απο το πρώτο iPhone παρέδωσε μια συσκευή που θέλανε οι περισσότεροι. Συνδύασε τεχνολογίες που δεν είχαν χρησιμοποιηθεί μαζί, και παράλληλα σε όμορφη για την εποχή ”συσκευασία”. Οπότε αυτό απο μόνο του είναι πρωτότυπο. Και μην παίρνετε ότι λέω σαν προσβολή, απλά δείτε τα smartphones ΄που έχουμε, έχουν αυτή την μορφή λόγο του iPhone. Εγώ ήμουν κάτοχος Android απο το 1.6 και ήξερα απο τότε μεχρι και τη στιγμή που το παράτησα, οτι η πρωτότυπη ιδέα είναι πάντα η καλύτερη. Γιαυτό και δεν φανατίστηκα με κάποιο λογισμικό. Απο την άλλη αν πάρεις την γραμμή galaxy s, ακόμα και για τα δεδομένα της samsung, δεν έχει σταθερή πορεία. Δηλαδή το S6 δεν είναι η εξέλιξη του S5, γιατί λείπουν στοιχεία που χαρακτήριζαν τη συσκευή και αν θέλετε, πατούσε πάνω η samsung για να προτιμήσουν οι αγοραστές το S5 αντί του iPhone (SD, αποσπώμενη μπαταρία). Επίσης δείτε το ντιζάιν του S6, είναι πολύ ωραίο στο χέρι, δεν λέω άλλα και πάλι, αντιγράψατε τo… Συνέχεια »

JohnWave

Όντως η Samsung συνεχίζει να διαφημίζει την Apple αλλά το κάνει στα πλαίσια της αύξησης του διπολισμού. Η ίδια μέθοδος εφαρμόζεται και στην πολιτική κατά τις προεκλογικές περιόδους.

“Είμαι εγώ η Samsung και έχω απέναντί μου μόνο την Apple. ‘Αλλες εταιρίες δεν υπάρχουν. Ο καταναλωτής πρέπει να επιλέξει ανάμεσα σε μας τις δύο.”

Αυτό είναι το νόημα αυτών των διαφημίσεων και έχει πετύχει, έχει δημιουργήσει το δίπολο στο μυαλό μεγάλης μερίδας καταναλωτών. Ξέρει τι κάνει η Samsung από θέμα marketing και άλλωστε το marketing είναι αυτό που την φέρνει 1η τόσα χρόνια ακόμα και τις χρονιές που δεν το άξιζε ( S3,S4,S5). Φέτος το αξίζει.

Αλεξικακος

@JohnWave Ησουν κατατοπιστικοτατος και εδωσες μια πολυ ενδιαφερουσα ερμηνεια γιατι το κανει αυτο. @Manolis Υπαρχουν πολλοι που το κανουν γιατι δεν θελουν να φαινεται ποιος τους παιρνει τηλεφωνο. Το gorila glass 4 απο τα τεστ εχει αποδειξει οτι ειναι τρομερα ανθεκτικο και για να γρατσουνιστει θελει μεγαλης σκληροτητας αντικειμενο να ερθει σε τριβη. Αν το βαλεις πχ σε Διαμαντι τοπαζιο κορουνδιο ρουμπινι τοτε θα τα καταφερεις αλλα σε τραπεζι, εδαφος, χαλικι, σιδερο, πλαστικο και ξυλο δεν θα παθει τιποτα. Ειναι απο τα ελαχιστα κινητα που δεν χρειαζεται θηκη αν δεν εισαι ψυρας με το να σου γρατσουνιστη το μεταλο στο πλαι οταν ερυεθ σε επαφη μια φορα στο τοσο. Ακομα και να σου πεσει κατω θα πρεπει α το ριξεις πανω απο τα 2 μετρα για να σου σπασει η οθονη. Αντε κανα σημαδι στα πλαινα ή στην καμερα που εχουν μεταλο. @ Alex Οποιαδηποτε καλη ιδεα αντιγραφεται. Το ιδιο εχει κανει και η apple με την μεγαλυτερη οθονη το ιδιο θα κανει σε λιγα χρονια και με το home Button και τα περιθωρια που αλλες εταιρειες το εχουν κανει ηδη βλεπε Lg. Ξεχνας επισης αυτοι που αντεγραψαν προμηθευουν την apple με υλικα για το iphone. Η αληθεια λοιπον ειναι… Συνέχεια »

Deductive Reasoning

@JohnWave πρώτον, τη Samsung τη φέρνουν στη πρώτη θέση ΚΑΙ οι οικονομικές συσκευές της. Αν είχαμε μόνο μάχη μεταξύ των premium θα έχανε κατά κράτος όλα αυτά τα χρόνια!
Δεύτερον, γιατί φέτος το αξίζει; Επειδή ανακάλυψε εν έτη 2015 το μέταλλο και το γυαλί; Θα σου πω την άποψή μου σαν κάτοχος S6 Edge και S5.
Το Edge πανέμορφο, με καλή ποιότητα κατασκευής και ανώτερη κάμερα…Ή μάλλον κάμερες!
Το S5 πολύ πιο ξεαγχώτικο, δεν σε νοιάζει πως θα το ακουμπήσεις κάτω μη γρατζουνιστεί ή μη το βάλεις σε μέρος με υγρασία! Πολύ καλύτερη μπαταρία, αδιάβροχο (που για πολλούς παίζει μεγάλο ρόλο!) λίγο πιο αργό (κλάιν), με αξιοπρεπέστατη για κινητό κάμερα, με κάρτα μνήμης (εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει!) και αποσπώμενη μπαταρία. Το μόνο αρνητικό είναι ότι το πλαστικό πλαίσιο γύρω γύρω είναι άθλιο.
Άντε πες μου τώρα εσύ γιατί φέτος είναι καλύτερη επιλογή το S6 από το S5 αν εξαιρέσουμε την εμφάνιση! Μήπως, λέω μήπως είσαι κι εσύ θύμα μάρκετινγκ και μετά κράζεις τους iFans;;;

Paul

Όλα είναι θεμα γούστου.Καποιος που παίρνει Samsung και είναι ικανοποιημένος θα ξαναπάρει στο μέλλον Samsung , το ίδιο και στις άλλες μάρκες γιατί δεν θα θέλει να δοκιμάσει κάτι άλλο που ίσως δεν θα τον καλύψει.Εγω δοκίμασα το android δεν έμεινα ευχαριστημένος και δεν ξανάγυρνάω εάν δεν γίνει πιο αξιόπιστο

John Fil

Χθες στους τελικούς του NBA που τους παρακολουθούσα από espn, σε κάθε time out (και εκεί είναι πολλά) αυτά τα δύο σποτάκια έπαιζαν συνέχεια.

Agnostos13

Μετα την LG σειρα της Samsung να πλασαρει τις νεες κυρτες οθονες και τις νεες wide angle καμερες στον σημαντικοτατο υποψηφιο πελατη εξ’ αμερικης…

akis

ενθουσιάστηκα και αγόρασα το galaxy s6 παρόλο που έχω iphone 6 plus.. και τι να δω??? το κινητό κολαει..μέσα σε μια εβδομάδα χρήσης χωρίς να είναι φορτωμένο με άχρηστα σκουπιδάκια… μονο τα βασικά apps που χρειάζομαι όπως whatsapp,viber,skype, και αλλα..

είμαι χρονια χρηστης android και γνωρίζω πολύ καλά.. το αναφέρω στην περίπτωση που θα μου πει κάποιος ότι το έχω φόρτωση το κινητό και αλλα τέτοια..! όχι λοιπόν δεν είναι έτσι… απλά είναι μια αποτυχία τις samsung και αυτή την φορα…! αν εξαίρεσης τα θετικά την κάμερα…! γιατί μονο αυτή αξίζει…!!! όλα τα αλλα κλασικά… lag όλη την ώρα….

zois

akis πεσμου εσει που τα εχεις και τα δυο οτι θεωρεις γενικα σαν συνολο καλυτερο smartphone το iphone 6 απο το galaxy s6 να τρελαθω.

Superuser

Galaxy s6 κινητό με 3gb ram και δεν έχει multitasking ανοίγεις 5-6 εφαρμογές και όταν ξαναμπείς σε αυτές τις ξαναφορτώνει..
Πως τα κατάφερε αυτό η Samsung με την official rom,δεν ξέρω..

fotis lgg3

Το τρολλαρει αλλα τα ενα σωρο στραβα του τα σντιγραφει. Δεν ειχε fm το iphone το εβγαλε κ η sam.Δεν ειχε αποσπωμενη τσουπ τη βγαζει κ η σαμ.Βγαλαμε την sd θα βγαλουμε το bluetooth κ σε λιγο θα εχουμε τις λειτουργιες των κινητων του 80. Βεβαια υπαρχουν κ οσοι τα εχουν οι οποιοι αυτες τις ελλειψεις τις θεωρουν εξελιξη κ τα σκανε κι απο πανω.

Deductive Reasoning

@akis έτσι!
@zois μπορείς να τρελαθείς ελεύθερα!!! Καλύτερο smartphone δεν μπορείς να το πεις (το καθένα έχει τα θετικά του και τα αρνητικά του, είναι ανάλογα του τι ζητάει ο χρήστης), αλλά πιο αξιόπιστο είναι! Κάτοχος S6 Edge σαν πρώτη συσκευή (πρώην S5) και iPhone 5S σαν δεύτερη εδώ και σχεδόν 2 χρόνια! Το iPhone θα πάει άνετα και τρίτο χρόνο, με ίδια απόδοση όπως τη πρώτη στιγμή που το πήρα, χωρίς Hard reset, clean master και άλλες βλακείες, ενώ το Samsung θα τα χρειαστεί όλα αυτά! Αυτός είναι και ο λόγος που τα iPhone πουλάνε σαν τρελά! Τώρα κάτι κομπλεξικά του τύπου “τα παίρνουν μόνο όσοι θέλουν να πουλάνε μόστρα” και τα σχετικά τα ακούω βερεσέ!!!
ΥΓ. Android fan από την αρχή, που ήταν ένα ανώριμο λειτουργικό, λόγω της ελευθερίας που σου προσφέρει! Γι’αυτό και πάντα η πρώτη μου συσκευή είναι Android, αλλά μερικά πράγματα πρέπει να λέγονται κι ας μην αρέσουν στους φανατικούς!

zois

deductive reasoning ωραια τα λες αλα περα απο το τι βολευει τον καθεναν παντα σε ολα τα προιοντα και γενικα στην ζωη με το οτιδηποτε υπαρχη παντα υπαρχη το πραγματικα καλυτερο σαν συνολο σε μεσους ορους που λεμε και αυτη ηταν η ερωτηση που εκανα στον aki αλα δεν μου απαντησε και προφανως ξερω τον λογο εσενα τωρα αντικιμενικα δεν σου τι σπαει που τα δυο αυτα κινητα ενω εχουν τα ιδια λεφτα με το κινητο της apple που δεν μπορης να κανεις ουτε τα μισα με αυτα που κανεις με το galaxy s6.

παναγιωτης ε3

ΕΤΣΙ….ΠΑΡΤΕ ΟΛΟΙ ΘΕΣΗ…ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΝΑΤΟ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500Ε ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟ Κ ΝΑ ΓΙΝΕΣΤΑΙ ΟΠΑΔΟΙ? ΜΕ 250 Ε ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, 4G WIFI FM 3RAM AΠΟΣΠΩΜΕΝΗ SD .ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΩΣ ΕΞΥΠΝΟ Κ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΑΝ ΣΚΑΕΙ 800 ΚΑΙ ΑΝΩ ΓΙΑ Ι6 ΚΑΙ S6?

Agnostos13

@zois
Επειδη ειμαι περιεργος, ποια ειναι τα διπλασια που κανει το s6?

zois

τα ξερεις πολυ καλα agnoste13 που λογικα εισαι παο εχεις iphone και μαλον ειναι το 6αρι και ειμαι σιγουρος οτι ολο και καποιος φιλος σου θα εχει το s6 δεν χρειαζεται τωρα να γραφω μια κολα α4 για πραγματα που ηδη ξερεις ειναι ματαιο.

Targaryen

Όταν η Samsung έβγαλε το 1ο s υπήρχε η άποψη ότι πάμε να χτυπήσουμε Sony κτλ και αργότερα την Apple. Επικράτησε η άποψη ότι χτυπάμε Apple λέγοντας ότι έχουμε καλύτερο κινητό. Ήταν η 1η εταιρεία που το τόλμησε και πέτυχε. Δείτε που ήταν το 2009 η Samsung και που είναι σήμερα.αρα συνεχίζει κάτι πετυχημένο.

ΓιαννηςΡ

Trollarei αλλα τοσα χρονια απο αυτην μαθαινει.

Γιώργος

Ποσα χρόνια πριν το iphone plus είχε βγει το πρώτο Note? Πόσα χρόνια πριν το iwatch είχε βγει το Galaxy gear? H Apple αντιγράφει ότι κάνουν οι άλλοι και όχι το αντίθετο.

Agnostos13

@zois

Επειδη δεν εχω το 6αρι και επειδη δεν εχω και φιλο που εχει s6 επισης (οσοι εχουν samsung εχουν παρει το S4 με 300€). Γι αυτο σε ρωταω…

@Γιωργος
Ποτε βγηκε το iPhone και ποτε η σειρα Galaxy;
Ποτε φημολογηθηκε οτι η Apple θα βγαλει ρολοι και ποτε αρχισε να βγαζει η Samsung; (κατ’ εμε βεβαια μονο για beta testing και εφε ειναι τα smartwatch ακομα, οποτε καλυτερα να περιμενανε)

Γιώργος

Η Samsung βγάζει κινητά απο το 1996 , η Apple απο το 2007 (μετά απο μια δεκαετία). To πρώτο κινητό με οθόνη αφής βγήκε το 1992 απο την IBM. H Apple είναι μια εταιρεία που ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ και ΕΞΕΛΙΣΕΙ , δεν έχει βγάλει τίποτα το πραγματικά πρωτότυπο ΠΟΤΕ. Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας.

Dimitrisdubai

@γιώργος

Ακόμα και τα τρολ είναι πιο έξυπνα

idimitris

χαχαχαχαχαχαχ μια ζωη ολου οι apple haters εδω …… μια ζωη αντιγραφει η αππλε μια ζωη δεν καινοτομει και μιζα ζωη τα κανει ολα ολαθοσ γ αυτο σασ ****** στισ πωλησεις επειδη ολοι εκει εξω ειναι χαζοι και δεν ξερουν απο κινητα ….. και τωρα που η σαμσουνγκ εβγαε το σ6 μπαμ το καλυτερο κινητο ……. ναι ρε το καλυτερο …..ασ αρχισουμε λοιπον …… βγαλατε ενα κινητο το 2015 που ακομα η αππλε δεν απαντησε σε αυτο δλδ απο σεπτεβρη θα εχετε το δικαιωμα να ανοιξετε το στομα σας…. βαλατε εκει 8 πυρηνες και 3 ραμ ΟΥΑΟΥ τεχνολογιααααααααα … δεν θα μιλησω για την DDR4 ραμ καν που στην ουσια τζαμπα υπαρχει αφου το κινητο αναγκαζεται να ΞΑΝΑανοιξει την εφαρμογη η καμερα ενταξει καλη δεν εχω να πω τιποτα , η οθονη που σας ικανοποιει στα 2κ και λετε για την FHD na υποθεσω εχετε τουλαχιστον 12κ στο σαλονι σασ ε ?παμε αι στις αντιγραφες ….ανακαλυψατε τελικα το αλουμινιο και το γυαλι που η αππλε τα εχει απο το 2010 και παλι ΟΥΑΟΥ πολυ μπροστα , δεν εχετε αποπσωμενη μπαταρια κι ξανφικα δεν σας πειραζει και για την SD ιδια ……Samsung pay ΟΥΑΟΥ πολυ καλο η αππλε το αντεγραψε …..… Συνέχεια »

Agnostos13

@Γιωργος
Ποιος πρωτοκυκλοφορησε smartphone με capacitive multitouch οθονη (η πρωτη αξιολογη touch οθονη, καθοτι τυχαινει να ειχα και smartphone με single-touch resistive οθονη που ηταν μια απογοητευση και γυρισα στα κουμπια, οποτε εχω ιδια πειρα);
Ποιος κυκλοφορησε πρωτος smartphone με δυνατοτητα προσθηκης εφαρμογων (και δεν μιλαω για τα Nokia Store που ειχαν διαθεσιμες αλλες 10 εφαρμογες της πλακας για Symbian (ειχα και απο αυτο);
Και επειδη θες να το πας μακρια..
Ποιος εχει μεγαλυτερη εμπειρια στους υπολογιστες (γιατι τα smartphone ειναι μινι υπολογιστες ουσιαστικα που παιρνουν και τηλεφωνο);

Καλο το apple hating για χομπι αλλα να αναγνωριζουμε και μερικα πραγματα…

giorgos365

Η Samsung εχει καταντήσει αηδια με το να συγκρινει τα κινητά της με τα κινητα της apple. Γιατι δεν συγκρίνει το galaxy s5 με το iphone 6 που ειναι της ιδιας χρονολογιας; Βλεπουμε οτι η Samsung εχει πεσει πολυ το επιπεδο της. Το παραδεχομαι οτι είναι καλύτερο το galaxy s6 απο το iphone 6 αλλα να κανει τα δικα της videos που διαφημιζουν το s6 χωρις να συγκρινει αλλα τηλέφωνα που δεν ειναι δικα της. Δεν εχω κανενα προβλημα με την Samsung αντίθετος την βαζω στο ποιο ψυλο επιπεδο κινητων συσκευων παρολο που ειμαι λατρεις της Sony.

thanos1924

βγηκε η samsung να τρολλαρει ποιον;;
η apple μια ζωη την τρολλαρει στις πωλησεις και τα τρίμηνα….

Spiros

Samsung is the first company EVER to introduce a 14 nm processor (even intel was second here), first company EVER to introduce DDR4 SDRAM (for both smartphones and computers), first company EVER to introduce UFS 2.0 Smartphone Flash Storage, first company EVER to introduce curved displays (Galaxy Round – stupid name btw), first company to make phablets go mainstream (Galaxy Note – some might argue and claim it was the first phablet, still unkown), first company to introduce built-in MP3 player in a mobile phone (No, it never was Apple’s iPod, it was Samsung’s SPH-M2100 1999), first company to introduce commercial LTE device and LTE mobile phone and LTE smartphone (SCH-r900 and the Galaxy Indulge).

I consider this more than innovation.

Βαριεμε να το κανω μεταφραση…
Αντε γιατι κανατε την apple θεο.

9gag

βρε idimitri (μεγαλη η χαρη σου) να σε ρωτησω κατι… ποια ειναι η αππλε? σαν να λεμε ZTE… γιατι απο την μια γραφεις στα αγγλικα samsung και την εταιρεια-εργοδοτη σου την γραφεις αππλε…ειναι καμια θυγατρικη?

dimitrisdubai

Είχα την χαρά και τύχη από το 1996 να έχουν περάσει απο τα χέρια μου όλα τα κορυφαία κινητά που βγήκαν στην αγορά. Τί να κάνουμε, ο καθένας έχει το κόλλημά του. Αυτή τη στιγμή έχω ένα iphone 6+, ένα note 4, ένα s6 edge και η γυναίκα μου ένα lg g3. Τέσσερα κινητά μου έχουν μείνει στο μυαλό όταν πρωτοβγήκαν, το nokia 7110 matrix, το nokia 8810, το sony ericsson p800i και το πρώτο iphone. Θυμάμαι πως μέχρι το 2007, οι εταιρίες κάθε φορά εμφάνιζαν κάτι μοναδικό το οποίο χάθηκε μετά το πρώτο Iphone. Εννοώ πως σχεδιαστικά, τα κινητά πλέον είναι ολίγον τι τα ίδια. ( προσπάθειες όπως lg flex, s6 edge κ.τ.λ. είναι απλά σχεδιαστικές προσθήκες/παραλλαγές του αρχικού). Προσωπικά περιμένω με αγωνία για κάτι το μοναδικό, πιστεύω στα επόμενα 3-4 χρόνια ( και μοναδικό δεν εννοώ, μηδέν bezels και τα συναφή), θέλω και απαιτώ από τις εταιρίες μετά από 8 χρόνια που παίζουνε με το ίδιο μοτίβο, να δολυμε επιτέλους κάτι διαφορετικό. Μέχρι τότε, έλεος ρε παιδιά, οκ πολλές φορές κάνουμε χαβαλέ, αλλα μερικοί αυτά που λέτε είναι πραγματικά αδιανόητα. Δηλαδή ρε Spiro, φτάσαμε στο σημείο να καθόμαστε να κάνουμε διαγωνισμό ποιά εταιρία έχει περισσότερες καινοτομίες??? Αν νομίζει… Συνέχεια »

Agnostos13

@Spiros
Το συγκεκριμενο αποσπασμα λεει τη μιση αληθεια…

D P AG

‘Ασχετο αλλά ολίγον σοβαρό.
Έχω το Note3 και από τότε (περίπου τέλη Μαρτίου) αναβαθμίστηκε στο L5 άρχισαν να μην ανταποκρίνονται σταδιακά οι αισθητήρες του, ειδικά η περιστροφή της οθόνης δεν λειτουργεί πλέον σωστά και η συσκευή χρειάζεται restart για να λειτουργήσουν οι αισθητήρες σωστά για λίγη ώρα.
Γνωρίζει κανείς αν φταίει το νέο L5, και απλά θα περιμένω για νέα updates,
ή απλά άρχισε να τα παίζει η συγκεκριμένη συσκευή ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.