Samsung, Ρίχνει λάδι στη φωτιά και σπάει πλάκα με τα iPhone fan boys

Αύριο κυκλοφορεί το νέο iPhone 5 σε επτά πρώτες χώρες και η Samsung Αμερικής σπάει πλάκα με τις ουρές που στήνονται κάθε φορά για να υποδεχθούν τα νέα προϊόντα της Apple (iPhone, iPad). Στην Ιαπωνία είδαμε με τα ίδια μας τα μάτια τις ουρές για την προπαραγγελία και τώρα στο παρακάτω βίντεο η Sammy ρίχνει λάδι στη φωτιά και λέει να μην περιμένουμε κάτι άλλο γιατι το καλύτερο κυκλοφορεί ήδη (εννοεί το Galaxy S III).

, Samsung, Ρίχνει λάδι στη φωτιά και σπάει πλάκα με τα iPhone fan boys

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

79 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Alexboom

έτσιιιι…δούλεμααααα!!!!! χαχαχαχαχαχ

dimitris91

χαχαχα! Έτσι!! το καλύτερο, να λέγεται, να υποστηρίζεται και να προωθείται…

gaidaros.gr

χααχααχχαχα στα μουτρα στεγνα..

panos

Η ταπα της SAMSUNG xaxaxaxa

azriel84

Τσούζει που το μήλο πουλάει περισσότερο, δεν την αδικώ τη Sammy…

Manos Unstable

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxax τα σπασε η samsung! τσουζι λεει ο αλλος…

kostas

Οσα δεν φτανει η αλεπου ……..

dhmhtrhs

συμφωνω με τον azriel αλλα το επομενο κινητο μου ειναι η το s3 η το lumia 920

Topdim

Γελάω πολύ με αυτούς που λένε ατάκες του στιλ, “όσα δεν τα φτάνει η αλεπού”.
Πες μας ρε μεγάλε για να ξέρουμε επιτέλους, με επιχειρήματα, τι είναι αυτό που σε κάνει να το λες αυτό?
Τι λείπει από το S3, όπως και όλα τα hi-end Android κινητά?
Κατά τα άλλα τα έσπασε για ακόμη μια φορά η διαφήμιση της Samsung, δείχνει ακριβώς το πως είναι οι iPhonaκηδες.
Περιμένω τώρα και την μήνυση για το LTE, από Samsung και HTC προς την Apple, να τελειώνουμε!!!

Dimitris Iraklio.

Για το 5ο σχολιο ομως δεν σε βλεπω να λες κατι….
Αυτη ειναι η αληθεια ασχετως το εσωτερικο των δυο συσκευων….

kostas

Φιλε δεν ειμαι θερμος υποστιρικτης κανενος εκ των δυο εταιριων αυτο που βλεπω παντος ειναι οτι οι οπαδοι της σαμ. Ειναι τα νεα φαν μποις .το χρημα πολοι εμησησαν φιλεμου.

Topdim

Ναι ξέχασα να σχολιάσω γιατί γίνεται αυτό που λες. Έχει να κάνει με το τι κριτήρια αγοράζουν το iPhone οι καταναλωτές, αλλά ας μην το αναπτύξουμε αυτό γιατί θα ξεφύγουμε και θα πέσει πολύ γέλιο.

Topdim

Kosta εγώ προσωπικά έχω το S3, γιατί απλά είναι το καλύτερο για αυτά που ήθελα (αλλά και γενικά), πριν είχα Sony Ericsson και έπειτα HTC, μετά μπορεί να έχω LG, δεν γνωρίζω και δεν κολλάω σε μάρκες. Αλλά να αποκαλείς fan boys και κατά επέκταση κολλημένους τους οπαδούς της Samsung, είσαι τελείως λάθος. Οι μοναδικοί που έχω δει να είναι fan boys και μάλιστα φανατικοί, χωρίς όμως επιχειρηματολογία είναι οι iPhonaκηδες και κανείς άλλος (άντε ίσως στο παρελθόν και οι Nokiaκηδες).

ιωαννης

χαχα,θεικο!επομενο κινητο η s3 η note II η nokia 920!;)

kostas

Εγω παντος δε θα καθομουν στην ουρα ουτε στο σουπερ .παντος βγαζω το καπελο στο μηλο που δεν ριχνει της τημες των προιωντων της καθε μηνα που περνα βλεπε σονι κτλ. Κατι παει να κανει η σαμ αλλα θελει δουλεια .

anexitilos

δεν θα αναλυσω γιατι η samsung τεχνολογικα ειναι αρκετα μπροστα απο την apple που απλα κυναγαει να προφτασει πραγματα.. απλα θα πω οτι γουσταρω τρελα τετοιες vs διαφημισεις ακομα και αν λενε ανακριβειες οπως οι mac vs pc.Τρομερες.

azriel84

Το έχω ξαναπεί, η εταιρία που σέβεται τον εαυτό της προμοτάρει το κινητό της μέσα απ’τα προτερήματά του, όχι κοροϊδεύοντας τον αντίπαλο. Και στο τέλος διαλέγουν οι καταναλωτές τι θα πάρουν. Τόσο απλά. ‘Ισα ίσα, που αυτά βλέπουν οι οπαδοί της Apple και τρελαίνονται περισσότερο. Κάτι καλό θα κάνει για να τη χτυπάνε έτσι, σωστά; Βλέπετε την HTC και την Nokia να κάνουν καραγκιοζιλίκια τέτοιου μεγέθους; Είδατε κάτι παρόμοιο για τα Lumia; Πόσο πάτο πια θα πιάσει το marketing τμήμα της Sammy; Γι’αυτό επιμένω, κάποιους τους τσούζουν τα 2 εκατομμύρια προπαραγγελίες μέσα σε ένα 24ωρο και δυστυχώς το δείχνει. Κρίμα, φέρεται σαν δευτεράντζα εταιρία ενώ μόνο αυτό δεν είναι.

Τώρα αν είναι ή όχι καλύτερο το μήλο ή το SIII είναι θέμα του καθενός. Όσο και να πουλήσει οποιοδήποτε κινητό, εγώ πάντα θα αγαπάω το 6210 μου γιατί έτσι γουστάρω! 😛

azriel84

@anexitilos

Mac vs PC. Επίσης ένα κακό παράδειγμα διαφήμισης, δεν είναι άγιο και το μήλο…

azriel84

@anexitilos

Mac vs PC. Επίσης ένα κακό παράδειγμα διαφήμισης, δεν είναι άγιο και το μήλο…επίσης fyi δεν είναι η Samsung τεχνολογικά μπροστά. Για την ακρίβεια, το Android είναι μπροστά σε αρκετά θέματα σε σχέση με το iOS και αυτό εκμεταλλεύεται και η Sammy και η HTC και όλοι.

nickaman

συμφωνω.. γιατι τωρα αυτοι που λενε οτι τσουζει το φυσαν και δεν κρυωνει.. αλλα δεν πειραζει ο καθε ενας κανει κουμαντο στο πορτοφολι του.. αλλα κανεις δεν μπορει να μου πει τιποτα γιατι καθε φορα που θα δω ενα iphone 5 θα λεω τζαμπα χρηματα.. και οσους τους ενοχλουν οι διαφιμισεις ή να μην τις βλεπουν ή να αλλαξουν κινητο.. μπραβο στην samsung. ειμαι αναμεσα σε s3 και note 2 για μετα..

azriel84

Μπα, απλά αγνοούμε τις διαφημίσεις και την εταιρία don’t worry 🙂 Επίσης τι φυσάμε και δεν κρυώνει ακριβώς; 😛

Γιώργος

Samsung κοροιδευε όσο θες!!!εγω από χθες έχω ιος 6 στο 4ς μου….ενώ ακόμη περιμένω την jb στο σ3 μου από τα τέλη Αυγούστου όπως μας είχες πει!!!και ακόμη τίποτα ούτε μια ενημέρωση!!!

μιχαλης

ωραια η ταπα της SAMSUNG έτσιιιι…δούλεμααααα μπραβο ρε sammy!!!!

stathis

Εγώ ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω με την Samsung. Γιατί συγκρίνει τα κινητά της με της Apple και γιατί κάνει διαφημίσεις κατά του iPhone. ΤΟΟΟΣΑ άλλα τηλέφωνα δεν έχουν βγει από άλλες εταιρίες και ουσιαστικά πιο έμμεσους αντίπαλους (αφού χρησιμοποιούν Android) ΗTC-MOTOROLA… και ασχολείται με αυτό το σύμφωνα με τα λεγόμενα της γελοίο τηλέφωνο? Και να μην ξεχνάμε οτι δεν έχει μονο η apple fanboys-οπως και κάθε εταιρία- αλλά και η Samsung και μάλιστα ”θερμούς” υποστηρικτές της, και το βλέπουμε καθημερινά οχι μονο στο techblog αλλα και σε άλλα site παρόμοιου ενδιαφέροντος . Καλό είναι να βλέπουμε τα πράγματα ”κεντρικά” οσο αυτό είναι εφικτο και να μην καταλήγει καμία εταιρία η άνθρωπος να επιτίθετε ρατσιστικά η προσβλητικα σε άτομα που έχουν διαφορετικές απόψεις-ιδεολογίες-γούστα-αγοραστικές επιθυμίες κ.α.
Τέλος κατα την γνώμη μου εκτός απο κακόγουστη και ”ρατσιστική” αυτη την διαφημιση-επίθεση την βρίσκω κουτή και πανέξυπνη ταυτόχρονα, Απο την μία βάζει να τσακόνονται Apple και Sammy Fanboys αλλα απο την άλλη παραδέχεται εμμέσως οτι ο μεγαλύτερος και μοναδικός της αντίπαλος είναι η Apple.
Συγνώμη για το μακροσκελές ποστ.

vasiliSIII

Παιδιά η Apple άνοιξέ τα ματιά όλων και για αυτό έχει μια κουλτούρα που δύσκολα καταρρηπτεται. Είναι πολύ δύσκολο για την Apple και κάθε Apple να αλλάζει τον κόσμο με επαναστατικα προιοντα . Αυτό γίνεται μια άντε δυο φορές μετά απλως υποστηρίζει αυτό που έχει. Η Samsung από την άλλη επειδή δεν έχει κάνει το μπαμ δουλεύει περισσότερο με το R&D και προσπαθεί να προσφέρει περισσότερα από τον ανταγωνισμό…και τα καταφέρνει. Προσωπικά πιστευω οτι αν το SIII ήταν της Apple θα πούλαγε ακόμα περισσοτερο. Αυτό προσπαθεί να δείξει μέσα από την διαφημιση .

Vasilis_G

H ατάκα …. they should have priority line for ppl who have waited 5 times…
και το they make the coolest adaptors… είναι όλα τα λεφτά….

Tο iPhone τo πιστέψαμε , το 2 το ζηλέψαμε , το 3 τρέξαμε να το αποκτήσουμε , στο 4 αρχίσαμε να βλέπουμε στο 4s είπαμε iΧασου στο 5 ……… ΦΤΟΥ ΞΕΛΕΥΤΕΡΙΑ …πάω αλλού ….
είπε ένα πρώην AppleFunBoy….

μιχαλης

Ρε παιδια σας καταλαβαινω και εγω και ολοι σας ειμαστε fan boys η της apple η της samsung εγω συγκεκριμενα ειμαι fan boy της samsung και το λεω γιατι εχω ψαξει στο internet εχω διαβασει και εχω συγκρινη κινητα και κινητα σχεδον ολοι μερα ειμαι στο techblog και βλεπω συνεχεια σχολια απο ατομα για την samsung και την apple αμα δεν ξερετε μην κατηγορειται την μια και την αλλη εταιρια εγω υποστηριζω την sammy γιατι εχω ψαξει και ξερω!!!!

georgegreek

Δώσε πόνο Samsung!!!!

Samsung galaxy s3. απλα το καλυτερο τηλεφωνο, το βρηκα με 510 ευρω, με αρκετα επιπλεον
πλεονεκτηματα απο μηλοφωνο και αλλα.

Μέγεθος οθόνης & Pixels
4,8
ιντσών με ανάλυση 720 x pixels 1280

Πίσω κάμερα
8 MP
με 3264 × 2448 pixels και LED Flash με ταυτόχρονη βίντεο HD και καταγραφής
εικόνας

NFC
ΝαίΕγγραφή FMΝαί

Εξωτερική Υποστήριξη για κάρτες SD
Ναι,
κατ ‘ανώτατο όριο μέχρι 64GB

FM Radio
Στερεοφωνικό
FM με RDS

USB Συνδεσιμότητα
Υποστηρίζει
USB για το Go

Μπαταρία
Li-Ion
2100 mAh

Stand By ώρα
590hrs

Χριστόδουλος

Μιχάλη και εγώ έχω ψάξει και ξέρω.. και επιχειρηματολογώ: 1) το iphone ειναι πολυ πιο stable απο το android, μεχρι τωρα στα 3 χρονια χρησης (iphone 3gs μέχρι 4s) δεν ειχα ποτε μου crush 2)ειναι παντα smooth, ποτε δεν αντιμετωπισα lag, όσες εφαρμογες και να τρεχουν στο multitasking, ενω τα android (και απο εμπειρια μου απο htc desire hd, xperia arc και samsung galaxy s2) πάντα υπάρχουν lags γενικά στο λειτουργικο συστημα. ακόμα και το one x που το δοκίμασα στο public παρόλο που είναι τετραπύρηνο υπήρχε αυτό το αίσθημα του κολλήματος γενικά στο λειτουργικό 3) το itunes και το app store είναι τα πιο πλουσια-ανεπτυγμένα καταστηματα μουσικης, ταινιων, εφαρμογων κ.α. που υπαρχουν. 4) η υποστηριξη ειναι καταπληχτικη. πχ το iphone 3gs που είναι 3 χρονων+ ακόμη υποστηριζεται και παίρνει αναβαθμίσεις. άλλο ένα παράδειγμα: το samsung galaxy s δεν θα αναβαθμιστει αλλο, οπως ανακοινωσε η samsung, ενω το iphone 4 που βγηκε τον ιδιο καιρο ακομη αναβαθμιζεται και εχει αλλες 20 αναβαθμισεις μπροστα του. 5) γνωριζω και παραδεχομαι οτι υπαρχουν κινητα με πολυ καλυτερα τεχνικα χαραχτηριστικα απο το iphone (πχ το galaxy s2 εχει διπυρηνο 1.2GHZ και 1gb ram ενω το iphone 4s 800MHz διπύρηνο και 512mb ram) αλλά τι… Συνέχεια »

ace79gr

iphonakides παραδεχτειτε το εχει πλακα και λεει αληθειες.χαχαχαχα ,το αγαπημενο μου σημειο που αναρωτηεται ο μπαρμπας και λεει “θα τα παρουμε και εμεις αυτα τα χαρακτηρηστικα ,ετσι ε?”

Νικος

οταν προσπαθεις να προωθησεις ενα δικο σου προιον θαβωντας(δηλαδη αναφεροντας το ονομα καποιου αλλου ανταγωνιστη) το μονο που καταφερνεις ειναι να κανεις εξτρα παραπανω διαφημιση για τον αλλον!
για μενα -1 , απαξιωνεται απο μονη της η Sammy! αφου εχεις τα balls ρε φιλε τι ασχολησε με το trend iphone??? μηπως γιατι πουλαει και τελικα κατι σου λειπει που δε μπορεις να το φτασεις ? παρολο που προσφερεις 1002 πραγματα παραπανω….

Γιώργος Κ.

Χριστόδουλε επειδή είπες πολλά θα σου απαντήσω περιληπτικά. Έχω δουλέψει και τα 2 λογισμικά(περισσότερο αντρόιντ) κι αυτό που έχω να πω ότι εμένα με εξυπηρετεί περισσότερο το τελευταίο. Κι αυτό γιατί, ναι ίσως έχει τα κολλήματά του (αν και πολλοί υποστηρίζουν ότι το s3 με jb τρέχει απροβλημάτιστα)κι ίσως ναι, ένα κινητό όπως το s3 έχει πολλά περισσότερα από όσα ίσως χρειάζεται να έχει ένα κινητό. Αλλά εγώ θέλω όταν πηγαίνω στη δουλειά μου να παίρνω μαζί μου το ράδιο μου και να ακούω μουσική. Θέλα να μπορώ να μοιράζομαι στιγμές με φίλους στέλνοντάς τους ή λαμβάνοντας φωτογραφίες ή βίντεο. Θέλω για κάθε τι που μου έρχεται στο μυαλό να το πράττω με τη μία με το κινητό μου τηλέφωνο κι όχι να χρειαστεί να κατεβάσω μία εφαρμογή κάθε φορά για κάθε τι που θέλω. Δε κατάλαβα ποτέ πως το θεωρείτε το πιο απλό, εύκολο και γρήγορο λογισμικό όταν τα πάντα σχεδόν θέλουν κατέβασμα άλλων εφαρμογών για να γίνουν. Αυτό είναι η απλότητα;; Για όλα αυτά λοιπόν κι άλλα ακόμη, θυσιάζω τα ”μικροκολλήματα” ή τις μελλοντικές αναβαθμίσεις. Και προτιμώ αντρόιντ. Γιατί θεωρώ ότι τα λεφτά που δίνω κάθε φορά για συσκευές αντροιντ πιάνουν τόπο. υγ: Αυτό με τους ιούς δεν… Συνέχεια »

Iakovos

Γελαω παρα πολυ με το android…ποτε ευτυχως δε θα γινετε Apple. Και στο κατω κατω, εφοσον σας βολευει το ρομποτακι σας, τι ασχολειστε με την apple. Αιωνια δευτεροι

Αποστόλης

Ωραίο video… Αλλά ρε παιδιά ας τα παιρνουμε και λίγο στην πλάκα όλα αυτά.
Κινηταρες ειναι και οι 2 και ο κάθε ένας επιλέγει κατα βούληση.
Η όλη ιστορία θυμίζει όπως όταν είμασταν παιδιά που μαλωναμε ποιος την έχει μεγαλύτερη και τελικά μεγαλύτερη την είχε παντα ο πιο άσχημος… 😛
Πολύ όμορφο τελικά το iPhone 5 αλλά το Samsung galaxy s3 την έχει μεγαλύτερη … Την οθόνη… 😉

Πιστεύω τις πιο εμπεριστατωμένες απόψεις τις έχουν όσοι είχαν ή έχουν και iOS και Android συσκευές.

mike

και τα δυο κινητα ειναι πολλυ ωραια αλλα εναι λογικο η apple να πουλαει περισοοτερο εφοσον συγγρινουμε iphone με s3 γιατι γιατι το iphone ειναι το μονο κινιτο τις apple ενω η samsung εχει πολλα διαφορετικα. λογω της συγκεκριμενης συγρισεις αυτο ειναι υπερ της apple αν ομως συγγρινουμε apple με Samsung ειναι υπερ της Samsung. γιαυτο εκαστος στο ειδος του κιο λουμιδης στουσ καφεδες! :p

killbillgr

Στο μέλον βλέπω το NOKIA 920 ΕΧΕΙ καλύτερα. Χαρακτηριστικά και από της δυο εταιρείες.

+1 Nokia

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Διαφημιστικό απο Μικρες πραγματικά μικρες …..εταιρίες…χα χα χα!!
αυτη διάφορα τις Apple ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΊΤΑΙ με τα …μικρά στο ματι ΚΙΝΗΤΆ…

Wolf

Δώσε πόνο Samsung….!! Τούς τσούζει αλλά τούς αρέσει…. χαχαχα….!!

George

Η διαφημηση εχει σχεδιαστει ετσι ωστε να ξυπνησει μερικους κολλημενους (αν και δε το βλεπω) οτι η samsung εχει το καλυτερο κινητο. Επισης το android ειναι ελευθερο λογισμικο και καλυτερο για αυτο και καμερες και σε λιγο καιρο πληντυρια-αμαξια και δε ξερω και εγω θα τρεχουν android και οχι IOS. Επισης ξερω οτι τα iphone κρατανε τιμη και αναβαθμισεις καθως και στυλ(μουρη) αλλα τα samsung εχουν τα δυνατα χαρακτηριστικα και γενικα ολα τα υπολοιπα. Τελος κανεις δε μπορει να αλλαξει την ομαδα καποιου ετσι ειναι και αυτο σαν οπαδοι υποστηριζουμε τη μια η την αλλη εταιρια.

mike

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ + 1 δεν ασχολειται με τετοια η apple,ειναι πρωτη και δεν την νοιαζει,δεν νομιζω να ειναι τυχαιο που η sammy ασχολείται με ολα τα iphone και ipad.

Wolf πονο εδωσε ο a6 και η rgb retina του iphone 5 😛 φιλικα παντα

SonicYouth

Ο πρώτος δεν έχει λόγο να ασχοληθεί με τον δεύτερο. Αντίθετα ο δεύτερος πάντα τρώγεται με τον πρώτο. Το βίντεο είναι άκρως προσβλητικο για μεγάλη μερίδα κόσμου. Η σαμσουνγκ καλύτερα να προσπαθήσει περισσότερο και ας βγάλει επιτέλους ένα κινητό με καλή ποιότητα κατασκευής https://www.anandtech.com/show/6309/iphone-5a6-sunspider-performance

space

Τελειο το S iii αλλα για μενα το iphone εχει ξεφυγει πια απο την εννοια τηλεφωνο. Οτι και να κανουν οι εταιριες ειναι σαν να εχει εδραιωθει στην κορυφη σαν ενα ”must have gadget”. Παντως καλο ειναι να υπαρχει ανταγωνισμος θα ηταν κριμα να υπηρχε μονοπωλιο. Ξερουμε ποτε ερχεται iphone 5 ελλαδα να ετοιμασω πιστωτικη?

Silender

Δεν θα σταθώ σε καμία αντιπαράθεση παρά μόνο στο σχόλιο 15

Είπε ο kostas
“παντος βγαζω το καπελο στο μηλο που δεν ριχνει της τημες των προιωντων της”

Προσπερνάω την ορθογραφία(ok 1-2 αλλά το παράκανες)

Σοβαρά ρε kostas?
Βγάζεις το καπέλο σε μια εταιρία(οποιουδήποτε logo) που ΔΕΝ ρίχνει τις τιμές των προϊόντων της?

Ωραίος ρε και πάντα τέτοια…

tasos

s3 και note δεν παιρνω γιατι tablet εχω!windows 8 και Nokia ειναι οτι πιο φρεσκο…

Kostas

εχω δουλεψει wm ,ios και andorid.τωρα ειμαι κατοχος ενος samsung galaxy s3 και ενος iphone 4. ποτε μα ποτε,δεν μου εχει κολλησει το android.και πιστεψτε με,το δουλευω στα ακρα.3 με 4 φορες μου εχει κολλησει το iphone εδω και 3 χρονια που τα εχω. που ειδες οτι ειναι πιο ευκολο στη χρηση το ios?σε μενα το ιδιο φαινονται και τα δυο. που ειδες τους χιλιαδες ιους για android?γραψτους μου σε παρακαλω ποιοι ειναι αν δε σου κανει κοπος.συμφωνω οτι το ios υπερτερουσε σε συγκριση με το android.ολα αυτα ομως μεχρι που βγηκε το jb.το τεραστιο μειονεκτημα του android ειναι ο κατακερματισμος του.γι αυτο το λογο δεν παιρνουν ολα τα κινητα αναβαθμισεις και για μεγαλο χρονικο διαστημα. το iphone εχει δυο μεγαλα πλεονεκτηματα.το ενα ειναι οτι αυτο οδηγησε την αγορα των κινητων εδω που ειναι και το δευτερο η καλη τιμη μεταπωλησης του,λογω του οτι βγαινει ενα μοντελο μονο καθε χρονο. επισης γελαω βλεποντας καποιους να κατηγορουν τα τμηματα μαρκετινγκ αυτων των δυο εταιριων κολοσσων.το τμημα μαρκετινγκ της apple εχει πετυχει να κανει το iphone lifestyel.( πιστευω πως το 98% των ατομων που παιρνει iphone,το αγοραζει μονο για lifestyle και δεν αξιοποιει τις δυνατοτητες που τους δινει αυτο το φοβερο τηλεφωνο)… Συνέχεια »

Κώστας

Silender πάρε εσύ το xperia s και στο δίμηνο πάνω κάτι που έχεις πάρει 600 θα κοστίζει 450 καιτμετά έλα να τα πούμε. Ποτέ πια ! Σε πείραξε και η ορθογραφία τρομάρασου τώρα πες κάτι.

Silender

Δεν υπάρχει νόημα… σαν να μιλάω σε να μη πω τι θα είναι.

Κώστας

Πες δειξε το επίπεδο σου

θοδωρης

εχουν γελιο αυτες οι διαφημισεις….η samsung προσπαθει να χτυπησει την apple γιατι αυτη ειναι η μεγαλυτερη αντιπαλος ….η γνωμη μου ειναι παντως πως το iphone ολοι το αγοραζουν για μουρη… δεν λεει κατι σαν συσκευη…το πρωτο που ειχε βγει ηταν πραγματικα καινοτομο …πλεον δεν προσφερει τιποτα περισσοτερο απο αλλα ουτε ποιοτητα κατασκευης ουτε αλλα χαρακτηριστικα …υπαρχουν αλλα κινητα ανωτερα και σε κατασκευη αξιοπιστια και σαφως σε χαρακτηριστικα…μαγκια της apple μεγαλη που εχει καταφερει να μην ριχνει τις τιμες και να πουλαει τοσο πολυ η συσκευη

Argiris

οι fans τοu iphone που λενε οτι η samsung βγαζει αυτη τη διαφημιση και με αυτον τον τροπο ειναι δευτερη και ταχα μου υποδιαιστερη της apple ας σκεφτουν τι εκανε η apple οταν βγηκε το death grip!!!!!Ανεβασε στο site της βιντεο με αλλα κινητα προσπαθωντας να δειξει οτι δεν ειναι μονο δικο της προβλημα! δεν σας παιρνει να μιλατε…

Ravisher34

Ηλιθια διαφημιση απλα…Sammy βγαλε κανενα update και ασε τα χαζα..
Μη συγκρινεται τα κινητα δεν γινεται..ειναι απλο…
Ηλιθια comments τα τσουζει και χαζομαρες..
Οτι λενε για τα  apple fanboys δεν φτανουν της Sammy…Βασιλικοτεροι του Βασιλεως εχουν καταντησει ρεζιλικια μιλαμε..
Φτιαξε ρε Sammy μια διαφημιση της προκοπης,αφου απολυσεις ολο το τμημα διαφημισεων..
Πως περιμενεις να κερδισεις πελατες απο τη Apple αμα κοροϊδευεις τους πελατες της..

Paris Kts

Συμφωνω με τον Ravisher34 ..αγαπητες Samsung ..Sony και λοιπες….αντε βγαλτε καμια αξιοπιστη αναβαθμιση για τα κινητα σας και αφηστε τα παλαβα σας!!!! και ναι λοιπον..δηλωνω Δυστιχισμενος χρηστης Android κινητων επι 3 χρονια και ευτιχισμενος κατοχος ενος iphone 4s (οχι δεν ειμαι fanboy) βλεπω τα πραγματα οπως ειναι..το ios ειναι ενα πολυ καλο και ελαφρι λογισμικο (με τις ελειψεις του βεβαια) ενω το android πουυ “Τα κανει ΟΛΑ” κατανταει τα “Τουμπανα” κινητα μας να σερνονται και ναα crashαρουνε -_- εεχ προτιμω να περναω τη μουσικη μου μεσω του itunes στο iphone μου παρα να φωρτιζω το κινητο μου στα μισα της ημερας να μου crashαρει 2-3 φορες τη μερα..να το πιανω και να τηγανιζεις αυγα πανω του…-_- λοιπον.. τα συμπερασματα δικα σας παιδες 😉

chris

εδω ενα benchmark απο το iphone5 :https://browser.primatelabs.com/geekbench2/1030202
εδω ενα benchmark απο το SGS3(μου) :https://browser.primatelabs.com/geekbench2/1060119

Aris

Έχει την πλάκα της η διαφήμιση αλλά προτιμούσα την προηγούμενη “Next big thing” διαφήμιση της samsung. Τώρα για όσους άσχετους κράζουν την samsung για τις επιθετικές διαφιμήσεις απλά ψάξτε στο youtube τις Mac vs PC, διαφημίσεις τις apple και τα ξαναλέμε εδώ. Επίσης όσοι θεοποιείται το iPhone 5 μην ξεχνάτε:

– Δεν έχει ραδιόφωνο.
– Δεν έχει αναφορές μηνυμάτων.
– Δεν έχει microUSB.
– iTunes.
– Σου βγαίνει η παναγία να στείλεις κάτι στο κινητό απ’το PC σου.
– Δεν μπορείς να στείλεις κάτι με bluetooth σαν άνθρωπος.
– No SD card.
– No NFC.

Τώρα, αν αυτά δεν σας πειράζουν σε ένα κινητό των 800+ ευρώ επειδή έχει ένα πανέμορφα σχεδιασμένο μηλαράκι στο πίσω μέρος του, τότε το iPhone 5 είναι ένα εξαιρετικό κινητό.

Ante_geia

@jimmys Απλά το είδα και πέθανα στα γέλια …. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ το βίντεο κι δεν υπάρχει ρε φίλε … !!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Παιδιά δείτε το απλά είναι το καλύτερο !!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!! Γιατί έτσι είναι στην ουσία σας δουλεύουν !!!!

Kostas K.

@ Χριστοδουλος που διαβασες ρε φιλε οτι η σειρα xperia του 2011 δε θα αναβαθμιστει σε ics γιατι θελει 1 GB μνημη; ΟΛΗ η σειρα εχει παρει το ICS εκτος απο το xperia play. Και ποιος σου ειπε οτι το ICS θελει 1 GB μνημη; το android ειναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ λειτουργικο που τρεχει απο high end συσκευες των 700 ευρω μεχρι low end συσκευες των 100 ευρω.. αυτο δεν σου λεει κατι; κ οσο για τις αναβαθμισεις απλα να σε ενημερωσω οτι το nexus s (μοντελο 2010) με 512 μνημη τρεχει ηδη jeally bean. Για τα nexus που ειναι υπευθηνη η Google οι αναβαθμισεις ειναι ΑΜΕΣΕΣ. Για ολα τα αλλα κινητα δεν φταιει το android αλλα οι εταιριες που καθηστερουν. Μου λες για το 3gs το οποιο πηρε αναβαθμιση ενα κουτσουρεμενο iOS 6. Κανε μια βολτα στο ιντερνετ και θα δεις τι προβληματα υπαρχουν σε ολες τις συσκευες..πλεον την apple δεν την νοιαζει τοσο να καινοτομει..το μονο που την ενδιαφερει ειναι να κανει μηνυσεις μπας κ σταματισει τις αλλες εταιριες που εχουν φυγει μπροστα. Και γιατι να την νοιαξει; οταν εχει 2 εκατομμυρια προπαραγγελιες iPhone 5 χωρις καν να ξερουμε τα πληρη χαρακτηριστικα του κινητου ποιο το νοημα; ολα τ… Συνέχεια »

Nikos

Ναι πω κάτι για τους έξυπνους τις παρέας, η Samsung έχει πάνω από τις διπλάσιες
πωλήσεις smartphone από την Apple, και το Galaxy S3 είναι πρώτος σε πωλήσεις από την μέρα που βγήκε σε σχέσεις με το 4S.Περαστικα!!!!

stavros

Μαλον την πονεσαν πολυ οι πρωτες συγκρισεις με τον επεξεργαστη που δειχνουν το s3 να βγαινει τριτο και καταιδρωμενο. Αν στα ανδροιδ δεν βαλεις 35 πηρυνες δεν τρεχουν με τιποτα χεχεχεχε

Silender

μη σου πω και 36…

SASD

Μαλον την πονεσαν πολυ οι πρωτες συγκρισεις με τον επεξεργαστη που δειχνουν το s3 να βγαινει τριτο και καταιδρωμενο. Αν στα ανδροιδ δεν βαλεις 35 πηρυνες δεν τρεχουν με τιποτα χεχεχεχε

Χαχαχαχαχα

37-40 Θέλει έχει και Multitasking !!!

georgegreek

Samsung Galaxy S3!!! ΗΓΕΤΗΣ!!!

μηλο
Τι του λείπει;
Η έλειψη ενός απλού usb micro για να συνδέεται σε αληθινά computers

τις συσκευές android τις συνδέεις οπουδήποτε και κάθε υπολογιστής τις βλέπει σα στικάκι! Απλά κάνεις drag & drop ότι γουστάρεις) .. bluetooth και apple…? τι είναι αυτό;

πράγματα όπως επέκταση μνήμης και micro SD για την apple είναι ψιλά γράμματα όπως και όλα τα παραπάνω.

FM Radio Στερεοφωνικό με RDS. Εγγραφή FM

NFC

spinaker

Ο/Η Χριστόδουλος λέει: 1) το iphone ειναι πολυ πιο stable απο το android, μεχρι τωρα στα 3 χρονια χρησης (iphone 3gs μέχρι 4s) δεν ειχα ποτε μου crush Απάντηση: Ελα τωρα μην κρυβομαστε… Απόδεδειγμένα τα ios apps crashαρουν περισσότερο από Android Apps… αν δεν σου έχει τύχει εσένα που πολύ αμφιβάλω, έχει τύχει σε μένα σαν πρώην iphone χρήστης. Τέσπα κάνε και ένα googling να δείς τι έχουν και οι άλλοι να πούν, μέχρι και τρείς φορές περισσότερο κρασαρουν από τα android apps λένε μερικά τεχνολογικά blogs. 2)ειναι παντα smooth, ποτε δεν αντιμετωπισα lag, όσες εφαρμογες και να τρεχουν στο multitasking, ενω τα android (και απο εμπειρια μου απο htc desire hd, xperia arc και samsung galaxy s2) πάντα υπάρχουν lags γενικά στο λειτουργικο συστημα. ακόμα και το one x που το δοκίμασα στο public παρόλο που είναι τετραπύρηνο υπήρχε αυτό το αίσθημα του κολλήματος γενικά στο λειτουργικό Απάντηση: hellooooo… wakey wakey, δεν υπαρχει true multitasking στο ios. Αφού τα apps παγώνουν μετά από μερικά δευτερόλεπτα στο background. 3) το itunes και το app store είναι τα πιο πλουσια-ανεπτυγμένα καταστηματα μουσικης, ταινιων, εφαρμογων κ.α. που υπαρχουν. 4) η υποστηριξη ειναι καταπληχτικη. πχ το iphone 3gs που είναι 3 χρονων+ ακόμη… Συνέχεια »

MixalakisS

φίλε Κώστα που ανέφερες για το αρθρο με τα κινητα ανδροιδ που ελεγχουν τους δορυφορους να σου πω ότι όλη η ΝΑΣΑ χρησιμοποιεί Mac κα ότι η προσεδάφιση του Curiosity βασίστηκε σε προιόντα της Apple. Ασήμαντο για πολλούς )λογικό θα μου πεις μια και η ΝΑΣΑ είναι αμερικανικη εταιρεία) Ετσι απλά για ενημέρωση.

Αναφορικά με το άρθρο δε μ αρέσει να προσβάλλεις τους ανθρώπους και να τους υποβαθμίζεις για τις επιλογές τους. Η επιθετική διαφήμιση ειναι καλή όταν ειναι στην εταιρεία και όχι στους ανθρπωπους για την επιλογές τους. 🙂

Kostas

φιλε Μιχαλακη, θα κρινουμε τη διαφημιση απο το που αναφερεται ή απο το αν εχει αποτελεσμα?
παρα πολλες φορες,μια αρνητικη διαφημιση εχει καλυτερο αποτελεσμα απο μια θετικη.ο σχολιασμος μου εγινε βλεποντας το απο την πλευρα του μαρκετινγκ 🙂

Kostas

επισης δε νομιζω να προσβαλλα κανεναν με αυτα που εγραψα.αν διαβασες καλα,αναφερω οτι ειμαι κατοχος και ενος iphone 4 και ενος s3.δεν ειπα οτι το ενα ειναι καλυτερο απο το αλλο.θεωρω και τις δυο κορυφαιες εταιριες.οποτε…..

anast

@Kostas K. πες τα ρε φιλε εγω δεν εχω θεμα με το τι θελει ο καθενας παντως οταν συγκρινω τα δυο κινητα που εχω σπιτι galaxy nexus και iphone 4s το πρωτο 369 και το αλλο 700+ευρω(μιλαω για καταστημα και οχι απο internet)βρισκω κατι πολυ μικρες διαφορες…δεν ειναι αναγκη να τις περιγραπσω αλλα ακομα και το iphone 5 800+(μαλον) να συγκρινω παλι βλεπω διαφορες και το λογισμικο που μερικοι λενε οτι ειναι ενα απο τα πιο ευκολα στη χρηση λογισμικα ειναι το πιο σπαστικο λογισμικο που εχω γνωρισει απο ολες τις πλευρες.Πραγματικα δεν εχω καποιο θεμα με την apple και η διαφήμιση της samsung δεν μου πολυαρεσε.Κατι αλλο οταν μου λεει ο αλλος οτι τα android κινδυνεύουν απο χιλιαδες ιούς και εγω μετα απο 4 χρονια χρησης android kai apple εκτος απο το οτι κατεληξα στα android δεν εχω συναντήσει κανενα προβλημα μεχρι στιγμης.xperia x10 mini ,xperia x10,xperia mini pro,google nexus s,iphone 4 και τωρα galaxy nexus,το μονο που με απογοήτευσε ηταν το 4s και ενταξει λιγακι το x10 mini λογο του μικρου του μεγεθους κατα τ΄αλλα to android κατα τη γνωμη μου ειναικορυφαιο.ΤΕΛΟΣ!

Kostas K.

@ anast αν σκεφτεις φιλε οτι με τα λεφτα απο ενα 4s παιρνεις 2 nexus και τι προσφερει το καθενα ειναι να τρελαινεσαι πραγματικα. Κ συμφωνω οτι καποτε το android ειχε την ταση να lagarei. Μετα το jelly bean ομως δεν μπορει να μιλαει κανενας για smoothness λειτουργικου. Ας δοκιμασει καποιος ενα nexus με jb και μετα ας μιλησει.

JohnWave

Για να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους : 1) Τα προηγούμενα χρόνια , πράγματι η Apple ήταν η top εταιρία όσο αφορά την καινοτομία.Πλέον δεν είναι και αυτό δεν μπορεί να το διαψεύσει κανείς. 2) Fanboy ή πρόβατο δεν είσαι όταν επιλέγεις ένα κινητό βάσει των χαρακτηριστικών του αλλά όταν το επιλέγεις βάσει του brand name του.Ένα τεράστιο ποσοστό των κατόχων iphone δεν έχει ιδέα ότι το κινητό που κατέχoυν είναι κατώτερο σε χαρακτηριστικά σε σχέση με άλλα.Εξού και ο χαρακτηρισμός “πρόβατο” για πολλούς κατόχους iphone (όχι για όλους)Για τους κατόχους του SIII δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον χαρακτηρισμό πρόβατο γιατί το συγκεκριμένο κινητό είναι πράγματι ανώτερο σε τεχνικά χαρακτηριστικά και συκγρίνεται μόνο με τη ναυαρχίδα της HTC.Αν στο μέλλον βγει το S4 και υπάρξει κινητό ανώτερο σε χαρακτηριστικά, τότε ναι όσοι θα πάρουν το S4 λόγω ονόματος θα μετατραπούν κι αυτοί σε πρόβατα. 3) Τo iphone 4s και το 5 έχουν καλύτερη ποιότητα κατασκευής σε σχέση με τα Galaxy SII και SIII.Αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν και την καλύτερη κατασκευή σε σχέση με όλα τα κινητά της αγοράς.Υπάρχουν άλλα κινητά όπως το Motorolla Razr ή η σειρά Wave της Samsung με καλύτερη ποιότητα κατασκευής από εκείνη του iphone.… Συνέχεια »

Snakething

Ουτε στην τσεπη σας να πηγαιναν τα λεφτα απο τα κερδη ελεος……….

Kostas

“Από την άλλη πλευρά, η Apple ετοιμάζεται να επιτεθεί στο Galaxy Note 10.1 ενώ σύμφωνα με το TheNextWeb ενδέχεται να προσθέσει και την τελευταία έκδοση του λειτουργικού της Google, Android 4.1 Jelly Bean, στις τεχνολογίες που θεωρεί ότι προσβάλλουν τις πατέντες της, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.”

ρε apple ,γιατι δεν πατενταρεις ολη τη γη και να κανεις μηνυσεις σε ολο τους ανθρωπους που ζουν και αναπνεουν γιατι δεν εχουν ζητησει την αδεια σου?
ελεος δηλαδη.τα παντα εχουν και ενα οριο.τελος η apple για μενα

Kostas

“Μπορεί Android και Apple να βρίσκονται πολύ κοντά σε αριθμό πωλήσεων στις ΗΠΑ, δε συμβαίνει όμως το ίδιο και στην παγκόσμια αγορά.Εκεί το Android αποτελεί τον ξεκάθαρο νικητή με τέσσερις φορές περισσότερες πωλήσεις από τα iPhones.
Συγκεκριμένα το μερίδιο του έφθασε φέτος στο 68.1% από το περσινό 46.9% κάτι που μεταφράζεται σε 104.8 εκατομμύρια συσκευές.Από την άλλη το iOS έπεσε 16.9% από το 18.8% φθάνοντας τις 26 εκατομμύρια συσκευές.Στις υπόλοιπες θέσεις ακολουθούν τα BlackBerry (4.8%), Symbian (4.4%), Windows Phone (3.5%) και Linux (2.3%)”

αντε γεια ios

SASD

@Johnwave

Για πια τεχνικα χαρακτηριστικά μιλάς; οι τέσσερις πυρινες των android τρώνε σκόνη απο τους δυο του Α6 ποιος κρίνει το τι ειναι πιο γρήγορο ;;; Στα ιδια παιχνίδια το 4S αποδίδει καλύτερα απο ολα τα Android της αγορα βάλτε τα δίπλα δίπλα και δείτε τα και σταματήστε να γράφετε ότι να ναι στα φόρουμ παίρνοντας στο λαιμό σας τους ημιμαθεις σαν και του λόγου σου που δεν έχουν τίποτα στα χέρια τους ουτε Android ουτε IOS αλλα ξέρουν !!!

αν υπάρχει λειτουργικο που μπορει να σβήσει την παντοκρατορια του Ios x στα κινητα αυτο ειναι Τα windows 8 pro (όχι τα Rt) αλλα αν το κάνει αυτο η Microsoft θα ανοίξει τον ασκό του Αιολου ανάμεσα στις μεγαλύτερες εταιρίες και θα πέσουν πολλα λουκέτα. ΥΓ. Μια τέτοια κίνηση έχει τεράστιο ρίσκο αλλα ολα δείχνουν ότι η Microsoft θα την κάνει

Γιωργος

Παιδια κατι τετοιο ειχε βγαλει και με το s2 περυσι.Αν θυμαμαι καλα!!

JohnWave

SASD πριν με πεις ημιμαθή μάθε ανάγνωση.Στο 4ο σημείο έγραψα :
“Πράγματι δεν μπορείς να συκρίνεις μόνο επεξεργαστές στα κινητά αλλά το συνδυασμό επεξεργαστή και λογισμικού για να δεις ποιο τρέχει πιο γρήγορα.Σε αυτό έχουν ένα καλό point οι κάτοχοι iphone.”

Αν δεν ξέρεις ελληνικά ζήτα από κάποιον να στο μεταφράσει πριν αρχίσεις τους χαρακτηρισμούς.Aν ξέρεις ελληνικά και απλά σου διέφυγε τότε όταν διαβάζεις να διαβάζεις προσεκτικά για να κάνεις ουσιαστικό διάλογο.Τέλος, “τεχνικά χαρακτηριστικά” σε ένα κινητό δεν είναι μόνο το πόσο γρήγορα τρέχει το λογισμικό.Αν για σένα είναι μόνο αυτό τότε δεν αξίζει να συζητάμε.Θέσε στον δικό σου μικρόκοσμο αυτό ως μοναδικό κριτήριο και άσε εμάς τους ημιμαθείς γύρω από το θέμα “κινητό” να συζητάμε μεταξύ μας.Τουλάχιστον δεν είμαστε ημιμαθείς ως προς την ελληνική γλώσσα.

andreas kor

@SASD Ειχα και τα 2 λογισμικα IOS και Αndroid…Στης περισσοτερες εφαρμογες το iphone
ηταν πιο αργο…Το λεω απο προσωπικη χρηση και εμπειρια δεν μου το ειπε καποιος..
Αυτα που κανεις με το android για να τα κανεις με το iphone αστα βραστα!!

Μάνος

Παιδιά είχα το iphone4 γιατί περίμενα να πάρω το 5. Τελικά με απογοήτευσε η apple με αυτό το τηλεχειριστήριο που με χαρακτηριστικά λίγο ανώτερα. Πήρα το galaxy s3 κσι απλά το τηλ δεν υπάρχει. Απορώ τι έκανα τόσο καιρό με το iphone. Για τα χρώματα τις οθόνης δε χρειάζεται να πω,ούτε για την ταχύτητά του καθότι ΤΕΤΡΑΠΥΡΗΝΟ!!

isi

Α ρε Βλαχάκη πως ξέρεις να παίρνεις views ;P Τώρα όμως πραγματικά, εχει ακόμα πλάκα αυτή η κόντρα;

sotmax

Κοιταζοντας απο την περιεργη πλευρα των ολων η samsung το παρακαυτηριασε το θεμα. Επιφανειακα φαινεται λιγο πολυ κιτς αλλα τελικα η αληθεια και μονο πλεον σκοτωνει τα υπολοιπα ασχετα αν κανει διαφημιση στην apple με αυτον τον τροπο. Απ την αλλη εδω που τα λεμε της αξιζει να το κανει και της αλλης της αξιζει να το φαει…κοντευει να καταντησει δικηγορικη εταιρια με την μια η την αλλη πατεντα….ξεχνωντας οτι ακομα και σημερα πολλα εξαρτηματα που χργησιμοποιει η apple ειναι samsung. Κι αν το usb ηταν δικο της θα ειμασταν ολοι φυλακη.. Απο τριτη αποψη καλα μας κανουν με αυτο το τοσο ομορφο διαφημιστικο παιχνιδι που διχως αλλο τους κραταει και τους 2 στην κορυφη της επικαιροτητας δημιουργωντας funboys/girls γενικοτερα και στα 2 στρατοπαιδα. Αλλα για να λεμε την πραγματικη αληθεια περι χαρακτηριστικων και λειτουργικου το ανοιχτο προγραμμα για ενα κερδιζει και οχι επειδη και καλα κατι custom κλπ αλλα γτ η apple τρυγυρναει γυρω απο 5 συσκευες και για αυτο αν βραζεις 10 χρονια μακαρονια αποκλειεται στο τελος να μην μπορεις να τα βρασεις….και τελικα δεν μπορεις…. Κολληματα και lag εχουν ολα μηδενος εξαιρουμενου και απο τις 2 πλευρες…….inovvation και προοδο ομως μονο μια…..κι εγω θα κρατησω το note… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.