Samsung Nexus I9260, Αυτά θα είναι τα specs του επόμενου Googlόφωνου;

Τι πράγματα είναι αυτά; Η Samsung θα είναι πάλι ο κατασκευαστής του επόμενου Googlόφωνου Nexus; Η Motorola ακόμα να πάρει μπρος;; Έτσι θα είναι τα πράγματα αν επαληθευτούν οι πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα Sammobile και εμφανίζουν το νέο Nexus (GT-I9260) να έχει οθόνη 4.65 ίντσες Super AMOLED 1280×720 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή 1.5GHz και κάμερα 8 Megapixel. Φυσικά θα τρέχει Android 4.1 Jelly Bean. Για να δούμε…

, Samsung Nexus I9260, Αυτά θα είναι τα specs του επόμενου Googlόφωνου;

, Samsung Nexus I9260, Αυτά θα είναι τα specs του επόμενου Googlόφωνου;

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
supreme

δε λεω ολα καλα μου φαινονται και δειχνει οτι θα ειναι απο τα καλυτερα μοντελα του 2013 αλλα δυπηρινο επεξεργαστη???!!!

Solon

Εάν το Jelly Bean λύνει τα προβλήμματα του αργού lancher όπως λένε τι να τον κάνει τον τετραπύρηνο.
Επιστροφή της micro Sd βλέπω. Τουλάχιστον ακούνε τους καταναλωτές.

action

αντε με το καλο να βγει και τσιμπαω

pk

αν ειναι διπυρηνος θα ειναι A15 οχι Α9.παντως εγω θα μεινω με το s2 και θα περιμενω το s4 με super amoled hd(που δεν θα ειναι pentile.ισως ουτε του νεου nexus ειναι) και quad core A15

Δημήτρης

H εντύπωση που έχω είναι ότι η Google πήρε την Motorola κυρίως για τις πατέντες που αυτή κατείχε. Ήδη ξεκίνησαν τα όργανα και περνάει στην αντεπίθεση: https://eandt.theiet.org/news/2012/aug/motorola-apple.cfm

Mitsos

Δεν υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορήσει Nexus συσκευή με MircoSD, αρά δεν νομίζω αυτές οι πληροφορίες να είναι αληθής

μάρκος xperia

Με τίποτα nexus και κάρτα SD. Για τον διπύρηνο επεξεργαστή δεν ξέρω μπορεί και να ειναι φοράει τίποτα snapdragon s4.
Εγώ πιστεύω πως θα ειναι σαν το nexus 7, με τα ίδια χαρακτηριστικά απλός σε κινητό.

Demis

όπως είπαν με τπτ nexus με sdcard η google προωθεί το cloud με οτι έχει και δεν έχει με το να βάλει sdcard το ακυρώνει αυτό

alex argyropoulos

πληροφοριες σχετικα με ενδεχομενη ημερομηνια κυκλοφοριας υπαρχει??κατι ακουσα κ για SGSII Plus….

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Για να αξιζει, πρεπει να ειναι σαν το nexus 7 αλλα σε κινητο (αλλα φυσικα με οθόνη superamoled hd)..

olhol

Δεν το καταλαβαίνω αυτο το θέμα με το cloud. Και μάλιστα στο nexus7 που δεν θαχει 3g. Δηλαδή αντε και να λέγαμε οτι παγκοσμίως οι εταιρείες δίνουν data plan σε τιμή χώμα (που δεν ισχύει, ουτε καν στην Αμερικη νομίζω που ειναι και το χωριο της google βασικά λες κι ο υπολοιπος κοσμος ειναι ανυπαρκτος) ε πως διάολο θα βρω τα αρχεία μου οταν δεν εχω συνδεση με internet? Να το χ που κάνει και 200ευρώ μετά. 7αρι tablet είναι, ο κόσμος για να το κουβαλάει κάπου εξω θα το θελει κυρίως όπου προφανώς στο 90% δεν θαχει wifi. Δε θα κατσει μεσα στο σπιτι να βγάλει τα ματια του ενω εχει λαπτοπ/desktop. Ωραια κι η μουφα διαφημίση της με το camping διπλα απτο σπίτι. Μπράβο, μονο ετσι θα μπορύσες να δεις σάιτ σε camping.. αν στησεις εξω απο το σπίτι σου… και το διαφημίζουν κιόλας. Τουλάχιστον στο κινητό που θαχει 3g αναγκαστικά, κι αφου δε θες sdcard ε βγάλτο σε μια εκδοση μονο με 64gb μεσα χωρο. Ελεος δηλαδή. Κι ακομα πιο ελεος που το nexus7 το βγάζει και με 8gb. ¨Όχι καλύτερα βγάλτο με 512μβ για να πάμε όλοι θελοντας και μη σαυτο το γσυννεφο. Δε μας παρατας… Συνέχεια »

Κώστας

Tethering.-

Δημήτρης

Όπως είπε και ο Κώστας παραπάνω: tethering, χώρια που υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί usb otg και σε αυτό το καλώδιο να συνδεθεί 3g dongle, usb stick και ότι άλλο usb συσκευή μπορεί να φανταστεί κανείς και ήδη γίνεται αυτό με custom roms καθώς και υπερχρονισμοί, samba και πόσα άλλα!!!

Γενικά σε ένα ανοικτό λειτουργικό δεν μπαίνουν φραγμοί, δεν περιορίζεται για αυτό και εξαπλώθηκε και εξαπλώνεται με αυτούς τους ρυθμούς, βάλε και το ότι τιμολογείται στα $200, ε αυτός που ξέρει τι πληρώνει και γιατί και που έχει τις γνώσεις για να καλύψει τις ανάγκες του, ξέρει και τι να προτιμήσει. 🙂

olhol

Ναι ωραία, μιλάτε για “λύσεις” δηλαδή αναγνωρίζετε οτι είναι πρόβλημα αρα δε διαφωνείτε.

Γιατι να πρέπει να κουβαλάω ενα εξτρα πράγμα (που θα το πληρώσω, αρα θα μπορουσα
να τοχω πληρώσει μια κ καλή κ ναναι μεσα στο ταμπλετ), αλλα ακόμη κ μέσα να το είχε τελικά
το 3g δεν είναι usable για κάτι πέρα απο mail/browsing.

Θα ακούσω δηλαδή μουσική απτο cloud ή μηπως θα δώ ταινία; Σε ποιό data plan θα το κανω αυτό; και αν είχα απεριόριστο και πάλι θα ηταν μικρή η ταχύτητα. Στην Αμερική εχουν 4g και εδω περνάω απτη στάση κ βλέπω να μου διαφημίζουν το 3g και δε ξερω αν πρέπει να γελασω ή να κλάψω.

Άρα; Αρα ωραία βγάλτο και με 8gb έστω να σου κανουμε τη χάρη, αλλα βάλε μια διαολεμένη
sdcard επιλογή. Πραγματικά ακατανόητο.

Υποτίθεται οτι παίρνουμε android για την ελευθερία του και η google τελικά βαζει φραγμούς
στο hardware.

Δημήτρης

Για πολλούς φίλε μου δεν είναι καν πρόβλημα το να μην έχουν 3g στο nexus7 και πραγματικά προτιμούν αυτό το ηλεκτρονικό πινακίδιο (tablet) σε αυτή την τιμή ($200, ή 250 ευρώ εδώ!!!) από το να δώσουν τα διπλάσια χρήματα για κάτι που συνολικά δεν στοιχίζει πάνω από 50 ευρώ. Να μου έλεγες γιατί δεν έβγαλαν hdmi που σαν κόστος ήταν αστείο να σου που ναι κάνανε (επιεικώς) βλακεία κατά τα άλλα ναι και εγώ είμαι της άποψης ότι για το συντριπτικό ποσοστό χρήσης μίας τέτοια συσκευής που δεν είναι άλλη από την ενημέρωση και ψυχαγωγία, δεν χρειάζεται το cloud και θα έπρεπε να παίρνει κάρτα μνήμης, αλλά τουλάχιστον αυτό εύκολα και πολύ γρήγορα λύθηκε με την δυνατότητα όχι μόνο usb stick να διαβάζει αλλά ολόκληρο εξωτερικό δίσκο γιατί έτσι και αλλιώς σήμερα και τα 16GB λίγα είναι. Πάντως τα παιδιά το ψάχνουν και κάποια στιγμή θα βγει και έξοδος hdmi με κάποιο mod. Τώρα ως προς τις επιλογές της google, ας μην ξεχνάμε ότι και αυτή είναι εταιρία και εμείς δεν υποστηρίζουμε την εταιρία αλλά τις επιλογές και ποιο συγκεκριμένα την επιλογή της να χρησιμοποιήσει open source λειτουργικό οπότε και να μας δώσει την δυνατότητα να αλλάξουμε, να προσθέσουμε και… Συνέχεια »

Βασίλης Ταγαράκης

Το Galaxy Nexus έχει 4,65 ίντσες,Super Amoled HD !!!!!! Δεν γράφει πουθενά στην φώτο το HD!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.