Samsung Galaxy Prime, Αποκαλυπτήρια

Μπορεί να καθυστερήσει μερικές ημέρες ακόμα το event Samsung και Google για την παρουσίαση του Samsung Galaxy Nexus όμως υπάρχει διαθέσιμο ένα πρώτο βίντεο που παρουσιάζει μερικά ενδιαφέροντα πράγματα από το νέο Android 4.0 Ice Cream Sandwich και το νέο όπλο των Samsung και Google.

, Samsung Galaxy Prime, Αποκαλυπτήρια

, Samsung Galaxy Prime, Αποκαλυπτήρια

, Samsung Galaxy Prime, Αποκαλυπτήρια

, Samsung Galaxy Prime, Αποκαλυπτήρια

, Samsung Galaxy Prime, Αποκαλυπτήρια

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

28 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Aggelos

το αγαπησα απο τωρα! <3 ;p

The PokerGosh

Δεν μας δείχνει την κλίση όμως που φαίνεται να είναι μεγαλύτερη από το προηγούμενο…

mustanggre

φενεται να ωριμασε το android

mihalis13

Ραδιόφωνο θα έχει αυτό τελικά ή θα είναι σαν το προηγούμενο μοντέλο???

ΓΙΩΡΓΟΣ

ερωτευσιμο

aggelos

δλδ δεν μπορω να καταλαβω μερικους αντι να πουνε και να προσεξουν κατι ιδιετερο σε αυτο η μονη απορια τους ειναι αν εχει ραδιοφωνο που στην ουσια ουτε κι αυτος που το κραταει στο βιντεο δεν ξερει ακομα και θα το ξερει ο κωστας?

teodore88

κουμπια πανω στην οθονη.. γτ?!?!?!? για να σ τρωει ιντσες? δυσκολο ηταν να βαλουν αφης οπως τα προηγουμενα?? η ηθελαν να το παιξουν Ν9?!? αλλα το Meego δεν εχει καθολου αναγκη απο κουμπια, ενω στο android ειναι απαραιτητα..

Βασίλειος

TOYMΠΑΝΟ σου λέέέέώωωω….

thorgoth

εγω πάντως έχω ακόμα της επιφυλάξεις μου….
Ας μας έδειχναν γενικότερα και το design της συσκευής…καλα καλα δεν βλέπουμε την κυρτή οθόνη…

Υ.Γ.
το παλικάρι που μας κανει την “τιμή” να το παρουσιάσει δεν εχει ξανα χρησιμοποιήσει android;
παταει 2-3 φορες για να μπει καπου..εκτος και αν ειναι τοσο πρώιμο build ICS
Υ.Γ.2 Mobile number : Tuna
οχι και τονος ρε γαμοτο…χαχαχα

paulos

Πολύ καλό και ειδικά αν έχει τα χαρακτηριστικά που περιμένουμε θα είναι κορυφή!Το μόνο που με προβληματίζει είναι το μέγεθος της οθόνης , 4,7 inch πιστεύω θα είναι αρκετά δύσχρηστο , και στο βίντεο αν το προσέξατε ζορίζεται λίγο σε κάποιες κινήσεις το παλικάρι. Εδώ έχω 4.3 inch κινητό και ώρες ώρες νοσταλγώ τις μικρότερες οθόνες για ένα κινητό που είναι απαραίτητο στις καθημερινές λειτουργίες!
Προσωπική άποψη πάντα.

Silender

Κράτα κινητό και τράβα βίντεο με το δεξί σου χέρι και προσπάθησε μέσα από την οθόνη που τραβάς το βίντεο να παρουσιάσεις κινητό που δεν έχεις συνηθίσει, με το άλλο σου χέρι.

manolis Tsagkarakis

μια από τα (γ)ίδια… τίποτα το διαφορετικό που θα με κάνει εμένα προσωπικά να ξαναγυρίσω σε Android…

Γιωργος

Πολυ καλυτερα τα κουμπια απο τα αφης κουμπια. Στα αφης χωρις να το καταλαβεις πατας το home η το back και μετα απο λιγο νευριαζεις.

Βασίλης

Τέλειο! Φοβερή Οθόνη Και Με Το Νέο Android… ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ iPhone 4S!

Γιώργος Mclaren

Δεν φαίνεται για οθόνη 4,65 ίντσες

tasos

ναι οντος στο ανδροιδ χρειαζεσε κουμπια

Viktor

Δε μου αρεσει το design.Πολυ μεγαλη οθονη και απο λειτουργικο εχει android.Πιστευω δε θα πουλησει και πολυ.
Προσωπική αποψη παντα

Dami

Πολύ δύσχρηστο μου φαίνεται.Το παλικάρι έχει κάτι δάχτυλα σαν του ET και πάλι δυσκολεύεται να το χειριστεί,φαντάσου εμάς με τα νορμάλ δάχτυλα 😛 Πιστεύω έχουν αρχίσει να το παρακάνουν με τις ιντσες και χάνουν την χρηστικότητα τους ως smartPHONE…βέβαια για κάποιους χρήστες που τα βλέπουν ως παιχνιδομηχανές ή φορητή τηλεόραση,δεν τους χαλάει καθόλου.

harispao

Καλά τώρα συγνώμη σας αρέσει αυτή η…κουμούτσα;;;
Ελεος δηλαδή άκου 4.7 ίντσες…

Techfan

Εγώ προσωπικά δεν έχω εμπιστοσύνη στην google-samsung prime, γιατί η τιμή του θα είναι πολύ υψηλή ενώ όλο και κάποιο καλύτερο μοντέλο θα κυκλοφορήσει 3 μήνες μετά από την κυκλοφορία του prime με υψηλότερο value for money…

Γιωργος

3,7 inch που εινια το HTC desire ειναι μια χαρα για κινητο. Κατα τη γνωμη μου ειναι τελειως στα ορια για κινητο. Και παιχνιδια παιζεις και στο διαδυκτιο βλεπεις οτι θελεις.
Παραπανω χανει την χρηστικοτητα του ως τηλεφωνο. Το νιωθεις στην τσεπη του παντελονιου οταν περπατας. Σκεφτομουν να παρω ενα με 4 inch αλλα μολις το ειδα ποσο μεγαλο ειναι απλα μου εφυγε η σκεψη και τελος. Προσωπικη γνωμη.

Dimitris N.

Μου φαίνεται πολύ περίεργο που η google/samsung επέλεξαν να βάλουν 4,7 ίντσες οθόνη στο πρώτο κινητό που θα κυκλοφορήσει με ice cream sandwich. Κακά τα ψέμματα, μια τόσο μεγάλη οθόνη κάνει το κινητό δύσχρηστο. Φαίνεται άλλωστε και στο video. Για να πατήσεις κάτι στο πάνω ή στο κάτω μέρος της οθόνης πρέπει να μετακινήσεις το κινητό στην παλάμη γιατί πολύ απλά δεν φτάνεις!
Δύσχρηστο κινητό σημαίνει και χαμηλότερες πωλήσεις, εκτός και αν τα (super) hammer phones είναι δημοφιλή στην άλλη πλευρα του ατλαντικού.
Προσωπικά θα το προτιμούσα στις 4 ίντσες
Τώρα για το interface του ice cream sandwich..Μακάρι να είναι αυτό γιατί φαίνεται πολύ καλό!

Ilias

Αυτή η μαυρίλα του Android μου την δινει απίστευτα… Δεν την μπορω δεν τη θελω.. προσωπική αποψη παντα…

alexandros

Γεια σας παιδιά να κάνω 2 ερωτήσεις μήπως τις γνωρίζει κάποιος;

1. όλα τα ice cream θα έχουν κουμπιά στην οθόνη υποχρεωτικά ή αυτό θα είναι το stock version του 4.0; εννοώ το sense πάλι θα τρώει από την οθόνη του κινητού κάτω κάτω;

2. το συγκεκρημένο κινητό δεν έχει hdmi;;; ή εγώ δεν το χω προσέξει:

Ευχαριστώ:)

Μα τι εκνευριστικό είναι, να παρουσιάζουν ΑΣΧΕΤΟΙ τέτοια τεχνολογικά δημιουργήματα…

thorgoth

πολλοί ξεχνάτε οτι τα nexus κινητά ποτε δεν ηταν ” ευρείας” κατανάλωσης αν μπορώ να το πω ετσι……παντα κυκλοφορει ενα google-οφονο και μετα ερχοντε και παρομοιες συσκευες με εξτρα δυνατοτητες οπως μεγαλυτερες καμερες , εξτρα θυρες(Hdmi) κλπ κλπ…το “developers phone” που ειχε το nexus one αλλα και τα υπολοιπα δεν ειναι τυχαίο…
τωρα σχετικα με την οθονη.. σκεφτείτε κατι σαν το το nexus S συμπεριλαμβανόμενου και του χώρου που υπαρει πανω και κατω απο την οθονη και θα δειτε οτι δεν ειναι και τοσο τρομερά μεγαλο το μέγεθος τον 4.65 ιντσων…
@ alexandros
το standart για τα κινητα με ICS ειναι να μην εχουν πλήκτρα..οπως και οι ταμπλέτες με το honeycomb
επισης HDMI θυρα δεν εχει αναφερθεί απο πουθενά αρα δεν νομίζω να εχει…

alex@r@$

Ευχαριστω thorgoth 🙂

A.A.

Άσχημο. Πολύ. Αν έπρεπε να έχω μεγάλη οθόνη και android θα ήταν το HD 2 δαγκωτό (δεν έχω δοκιμάσει το desire HD). Επίσης το ice cream φαίνεται αρκετά μονότονο, βέβαια αυτό ειναι παραμετροποιήσιμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.