Samsung Nexus Prime, Επισημοποιήθηκε

Μάλλον είναι νωρίς ακόμα για τη Motorola να κατασκευάσει το επόμενο smartphone Google Nexus. Ίσως το Nexus 4 να είναι o καρπός της συνεργασίας Motorola με Google και όλα σήμερα δείχνουν ότι το Nexus 3 ή αλλιώς Nexus Prime θα το κατασκευάσει η Samsung. Αυτό γίνεται σήμερα γνωστό με την δημοσιοποίηση εταιρικού email που μιλάει ανοιχτά για το Nexus Prime.

Φαίνεται ότι κάποιος τρίτος έχει ήδη στα χέρια του μια πρώτη έκδοση firmware του Nexus Prime και το αμερικάνικο τμήμα telecomunications της Samsung το ζητάει πίσω! iPhone 4 καταστάσεις δηλαδή!

Κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση.
, Samsung Nexus Prime, Επισημοποιήθηκε

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
The PokerGosh

Κώστα, ξέρουμε κάτι παραπάνω για το εργαλείο ?

fred

νομιζω οτι πλησιαζει ο καιρος για το επομενο nexus

mokmo

ελα και σε περιμεναμε, παγωτο χειμωνιατικα…

makis

συμφωνα με καποιες φημες που κυκλοφορουν εχει 4,5 ιντσες οθωνη super amoled plus διπυρινο επεξεργαστη στο 1,5 ghz και την επερχομενη εκδοση του android 2.3.4 icecream 🙂 επισης φημες κανουν λογο για παρουσιαση του τον οκτομβριο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.