Samsung Nexus S στη Vodafone με Super Clear LCD στα 579 ευρώ

Οι πληροφορίες μας επιβεβαίωθηκαν, το Samsung Nexus S έρχεται στην Ελλάδα και το φέρνει πρώτη η Vodafone (και η μοναδική;). Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου που έδωσε πριν λίγο η εταιρεία, σύντομα το νέο Nexus S το πρώτο με το λειτουργικό σύστημα Android 2.3 Gingerbread θα είναι διαθέσιμο μέσα από τα καταστήματά της σε όλη την Ελλάδα.

Πέραν όμως από το Δελτίο Τύπου που ανακοινώνει τα “χοντρά”, το Techblog έχει τις πληροφορίες. Το Samsung Nexus S που θα φέρει η Vodafone στην χώρα μας θα είναι το μοντέλο i9023 με οθόνη τεχνολογίας Super Clear LCD και δεν θα έχει ελληνικό πληκτρολόγιο (ελληνικό μενού θα έχει). Την πληροφορία για το πληκτρολόγιο σας την μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη αλλά μάλλον θα επιβεβαιωθούμε. Μαθαίνω επίσης ότι μάλλον, λέω μάλλον η Vodafone θα το έχει “αποκλειστικό”. Από σήμερα-αύριο θα ξεκινήσουν οι προ-ππαραγγελίες και το κινητό θα διατεθεί τέλος Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου (μάλλον αρχές Μαρτίου). Η τιμή του 579 ευρώ. Οι πληροφορίες είναι αποκλειστικές και τις διαβάσατε πρώτοι εδώ στο Techblog.gr.

Πάρτε μια πρώτη γεύση από το Samsung Nexus S με βίντεο και φωτογραφίες.

, Samsung Nexus S στη Vodafone με Super Clear LCD στα 579 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Alex

No Super AMOLED = No Nexus S !!
Bye Bye Vodafone…..

Ackel

Ούτε για αστείο χωρίς Super Amoled , χωρις να ειναι dual core και να κανει τόσα λεφτα. Ακόμα και των τόσων μηνώ Galaxy S είναι καλύτερο σαν αγορά απο αυτό.

giwrgos_petra

ασχημα νεα αν ερθει με Super Clear LCD

stefos

μια φορα ενα κινητο με σωστη οθονη δεν μπορει να ερθει εστω και καθυστερημενα;;;

stelios gr

ειναι δυνατον, χωρις super amoled??????? και σε αυτην την τιμη?????????? ακυρο κατ’ευθειαν!!! καλυτερα το galaxy s!!!!!!!!!!!!!! η καποιο διπυρηνο…

grigoris

παιδια μην ορμιξουμε να το παρουμε ολοι μαζι και δεν εχει κομματια ι βονταφον…χχωρισ πληκτρολογιο και αμολεντ αστο καλυτερα και 600 ας το παρει αλλοσ….

Nik

Ναι αλλά έρχεται με την 2.3 από το κουτι, ενώ όταν η έκδοση 2.4 ειναι έτοιμη, η μαμα Google θα την δώσει σε αυτό πριν απο οποιδηποτε άλλο. Με δεδομένο το πρόβλημα με την καθυστερηση των update από τις κατασκευαστριες εταιρίες το θεωρώ σημαντικό πλεονέκτημα. Τώρα για την οθόνη κ την τιμή…

galaxy s

Κραταω το galaxy S. Οθοναρα! !!

Solon

Μου έστειλαν διαφημιστικό από το expansys. Με οθόνη Super Amoled το δίνουν 705 €!!! Εντελώς εξωφρενικὀ! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόσο ακριβό. Ένα μεταλαγμένο Galaxy S είναι.

Lazaros Efthimiadis

Στον καταλογο της vodafone εδω ,εμαθα οτι θα εχει 579 ευρω και οτι θα ειναι με ασπρο καπακι πισω.Παντως εγω περιμενω atrix ή lg optimus 2x.σε αυτα τα λεφτα παντως vodafone κρατα το για παρτη σου.με 100 λιγοτερα θα το σκεφτομουν ,ασε που πρεπει να λυσει και το θεμα με τις ξαφνικες επανεκκινησεις η google πρωτα!

Lazaros Efthimiadis

https://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=10493 και για του λογου το αληθες,η φωτο δεν εχει το ασπρο καπακι,και στο site δεν αναφερει για super amoled αρα οπως λεει και φιλος Κωστας. Για μενα vodafon. Μπάϊ. Μπάϊ

fred

χωρις s almoled??ασχημα νεα,πολυ ασχημα

Zafiris

χαχα περαστικά!

Το galaxy s 2 περιμένει στη γωνία 🙂 😉

πετρος

Mπραβο κώστα για τις αποκλειστικές πληροφορίες που μας δίνεις….τι ταχύτητα έχει ο CPU??

Marios Basileiou

Οντως μεγαλο φαουλ που δεν θα ερθει με την Super Amoled,θα χασουν πολυ κοσμο!!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Λιγο ακριβο δεν θα το εχουν?? καλυτερα να περιμενεις να βγει το galaxy s2, που θα εχει σιγουρα καλυτερα τεχνικα χαρακτηριστικα. Και ας ειναι και λιγο ακριβοτερο θα αξιζει τον κοπο. 🙂

George

Οντως πολύ ακριβό για αυτά που δίνει πιστεύω..
Πάντως μέσα στο επόμενο διάστημα θα κυκλοφορήσουν αρκετά νέα μοντέλα στην αγορά..
Προσωπικά περιμένω την νέα φουρνιά των HTC κινητών..
Για να δούμε..

jek

Αυτοί που θα το πάρουν θα είναι αυτοι που δεν γνωρίζουν απο οθόνες

Δημητρης

Στην Αγγλια το πουλανε με 507 Ευρω με την Super Amoled οθονη

Alex

Eλπίζω να βάλουν μυαλό η άλλες ετεριες κινητής τηλεφωνίας εδώ στην ελλάδα μετά την κηδεία της vodafone.

Nik0s

υπάρχει έκδοση και με super amoled;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.