Samsung: Τέλος τα Galaxy S με flat οθόνη;

Η Samsung αφήνει να υπονοηθεί ότι στο μέλλον μπορεί να αφήσει πίσω της τη flat έκδοση των Samsung Galaxy S επιλέγοντας να κυκλοφορήσει μόνο μοντέλα με κυρτή οθόνη. Οι πληροφορίες έρχονται από τον επικεφαλής του τμήματος mobile, Dong-jin Koh.

Ο ίδιος είπε πως η Samsung σκέφτεται να κάνει την edge οθόνη την ταυτότητα της σειράς Galaxy S αν μπορέσει να προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία χρήσης μέσω του software. “Samsung has considered that it would make the edge display as the identity of the Galaxy S smartphone lineup if the company can provide consumers differentiated user experience through software and user-friendly functions (for the curved screen)”, είπε χαρακτηριστικά ο Koh σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Τα τελευταία δύο χρόνια τα Samsung Galaxy S6 και Samsung Galaxy S7 συνοδεύονται από Edge εκδόσεις, για την ακρίβεια τα S6/S7 edge αποδείχθηκαν πιο δημοφιλή από τις εκδόσεις με flat οθόνη. Παίρνοντας θάρρος από την επιτυχία των Edge, φέτος αποφάσισε να κυκλοφορήσει το Samsung Galaxy Note 7 με dual-edge κυρτή οθόνη, χωρίς να προσθέσει το “edge” στην ονομασία.

Το Samsung Galaxy Note 7 μπορεί να είναι μια δοκιμή, πριν κυκλοφορήσει το Samsung Galaxy S8 του χρόνου μόνο με κυρτή οθόνη.

Πως σας φαίνεται η ιδέα;

samsung flat screens, Samsung: Τέλος τα Galaxy S με flat οθόνη;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Manolis

δεν είναι κακή ιδέα… Προσωπικά δεν μου αρέσει η κυρτή οθόνη στο S6 και στο S7 που έχω δει στα μαγαζιά.. Δεν ξέρω αν τα χρησιμοποιούσα κάθε μέρα αν θα το συνήθιζα…

Zois

Είχα σκοπό να πάω στο s8 αλά αν ισχύει κάτι τέτοιο με βλέπω για LG g6.

Nikos

Τέλειο

@kalex

Δεν ισχύει ούτε μία στο εκατομμύριο. Η Sammy που βγάζει 100 μοντέλα το χρόνο για να καλύψει άπαντες δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσει τέτοιο κενό και ειδικά στη ναυαρχίδα της.

Εγώ με το S7 Edge είμαι υπερευχαριστημένος και δε θα με πείραζε όμως ας είστε ρεαλιστές. Αν έχει πουλήσει ας πουμε 100 S7/Edje τότε τα 30-40 από αυτά είναι η απλή version, αποκλείεται να αφήσει τέτοιο μέγεθος πελατίας. Ανέκδοτο λοιπόν.

Αν. 3

Μη σου πέσει μόνο, την έβαλες. Κατά τα άλλα οι καλύτερες συσκευές που υπάρχουν.

JohnWave

Aπό θέμα εμφάνισης μου αρέσουν τα edge. Tώρα από θέμα πρακτικότητας δεν ξέρω. Ένα κείμενο πχ φτάνει ως τις άκρες και κουρμπάρει ; Αν ναι τότε δεν το θεωρώ πρακτικό. Μια οριζόντια φωτό που πάνω έχει τραβηχτεί σχεδόν σύριζα ως προς το αντικείμενο ( ένα κεφάλι πχ ) κουρμπάρει; Αν ναι τότε πάλι πρόβλημα αν και αυτό διορθώνεται προσέχοντας να τραβώ φωτό με μεγαλύτερο περιθώριο πάνω. Τέλος με ανησυχεί λίγο και το θέμα των πλευρικών πτώσεων.( δεν φοράω θήκες στις συσκευές μου και ποτέ τόσα δεν είχα κάποιο σπάσιμο οθόνης).

Agnostos13

Ποια η πρακτικοτητα της κυρτης οθονης στα πλαγια;

Antonis

Ε και τι εγινε?Εχει χασει ηδη πολλους υποψηφιους αγοραστες η Samsung και με αυτη την κινηση θα χασει ακομα περισσοτερους..Απο το κακο στο χειροτερο η Samsung..

petros

antonis @ εχεις δικιο φιλε, με το δικανο ψαχνει για πελάτη η Samsung

manosz

Προτιμώ με την φλατ οθόνη.. Κερδίζει σε πρακτικότητα θεωρώ..

Νίκος Z5

Προσωπικά εκτός της εντυπωσιακης εμφάνισης η κυρτη οθόνη δεν μου άρεσε καθόλου διότι οι γωνίες παραμορφωνουν την εικόνα όπως και αν το δεις ειδικά ακριβώς στο σημείο που είναι κυρτες.Η μόνη κυρτη οθόνη που μου άρεσε πραγματικά ήταν του gflex εκεί ναι έχει όυσια η κυρτοτητα.

Anakin

Έχω s6 edge και συμφωνώ με αυτήν την απόφαση όσοι δεν γνωρίζετε πρέπει να χρησιμοποιήσετε πρώτα την edge οθόνη και μετά μιλήστε ότι πιο καινοτομο έχω ήδη

Ιωάννης jb

Κορόιδευαν τους μηλοποζεραδες.. Έχουν καταντήσει χειρότεροι..
Βγειτε και πείτε το παίρνουμε για να πουλαμε μούρη…
Βγειτε κ πείτε ναι τα κοροιδευαμε και τώρα τα κάνουμε…
Αποδείξεις στα του άρθρου!!!!

Anakin έλεος πια!!!! Είναι πασιφανές ότι δεν χρησιμεύει πουθενά και εσύ εκεί τα δικά σου..
Νίκος z5 +1…

XOR21

Τόσα εκατομμύρια έδωσαν στην έρευνα για να καινοτομήσουν, κάποιος πρέπει να τα πληρώσει…

nandinoo

@ Ιωάννης jb,

Φίλε μου Ιωάννη, αγαπημένε μου iPhoneάκια και φανατικέ Samsung Hater. Πας να βγεις και απο πάνω και δεν σου βγαίνει με τη καμία. Καταρχάς, η Samsung σου δίνει 2 εκδόσεις και παίρνεις όποια σε ευχαριστεί. Το Edge όντως είναι πολύ καλύτερο εμφανισιακά και εφόσον έχεις ήδη ένα top κινητό το κάνεις ακόμα πιο top και στην εμφανίση και σου φτιάχνει τη μέρα κάθε φορά που το κοιτάς. Απο πλευράς λειτουργικότητας όντως δεν κερδίζεις κάτι αλλά άμα εγώ κ@βλ@ντίζω που το βλέπω, στα @@ μου οι άλλοι ρε φιλε… Τουλάχιστον είναι λειτουργικά τηλέφωνα, όχι σαν τα iPhone που πιο limited πεθαίνεις. Εαν υπάρχει ένας που δεν έχει δικαίωμα να μιλήσει για το design των edge είναι ένας iPhonακιας.

Ιωάννης jb

Αιφονακιας δεν είμαι αλλά αναγνωριζω πολλές φορές το καλό μηχάνημα…. Και η apple ξέρει να φτιάχνει ωραία μηχανήματα… Όμορφα… Γρήγορα, απλα στη χρηση και πολλά άλλα… Ή samsung έχει πάνω από 5 χρόνια που βγάζει κινητά τα οποία πρέπει να είσαι ειδικός για να καταλάβεις ποιό είναι ποίο…. Πρώτο πράγμα που κάνει και με χαλάει… Δεν υπάρχει άλλη εταιρεία με android που να ακολουθεί τόσο πιστά το ίδιο μοτίβο στο design… Η samsung χλεύαζε το αλουμίνιο και τη μεταλλική κατασκευή… Και πλέον είναι κάτι που το κάνει.. Τα βάζει στα τηλέφωνα τις… Σταμάτησε τα αδιάβροχα κινητά με πρόφαση χαζή και μετά από 2 χρόνια τα ξανακάνει τέτοια.. Βγάζει κάρτα μνήμης και μετά την ξαναβαζει… Άλλο ένα παράδειγμα που δείχνει πόσο πολύ προσπαθεί να μοιασει στην apple… (Εφτιαξε και εκδόσεις με διαφορετικές χωρητικότητες και πολύ υψηλότερες τιμές για λίγα παραπάνω gb..) Αλλά δε πρόκειται μάλλον ποτέ να τα καταφέρει… Εδώ θέλει ακόμα περισσότερο κραξιμο γιαυτό που πάει να κάνει.. Δεν έχει χρησιμότητα και εσύ ο ίδιος το λες…. Δλδ ότι δεν μας είναι χρήσιμο το κρατάμε επειδή σε κάποιους φαίνεται όμορφο??? Μα είναι λογικό αυτό?? Εγώ ξέρω ότι δεν μας είναι χρήσιμο, ακόμα και το πιο όμορφο πράγμα στο κόσμο να… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.