Samsung: Απαντά για πληρωμένους fans και bend test του Galaxy S6 Edge [video]

Με την αρχή της νέας εβδομάδας η Samsung επέλεξε να μας δώσει επίσημες απαντήσεις πάνω σε κάποια ζητήματα που προέκυψαν μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα. Το ένα αφορούσε στο press event στη Σανγκάη και το άλλο το bend test του Samsung Galaxy S6 Edge που λύγιζε το ίδιο με το iPhone 6 Plus.

H Samsung όμως έχει διαφορετική άποψη λέγοντας ότι πρέπει να επισημανθούν δυο σημεία για το συγκεκριμένο test, το ένα είναι ότι ασκήθηκε δύναμη 50kgf πράγμα που είναι απίθανο να συμβεί υπό κανονικές συνθήκες καθώς η φυσιολογική δύναμη που θα ασκηθεί στην τσέπη του χρήστη είναι περίπου 30kgf.

Συνεχίζει λέγοντας: “Τα δικά μας αποτελέσματα δείχνουν ότι τα Samsung Galaxy S6 and S6 edge δεν λυγίζουν ακόμη και στα 32kgf, που είναι σαν να σπάς 5 μολύβια ταυτόχρονα”.

Το δεύτερο σημείο που επισημαίνει η Samsung είναι ότι το test της SquareTrade δεν έλαβε υπόψη το γεγονός ότι η πίσω και η μπροστά πλευρά έχουν διαφορετική αντοχή και το εν λόγω test δοκιμάζει μόνο την μπροστινή πλευρά πράγμα που παραπλανά τους χρήστες σχετικά με την συνολική αντοχή του κινητού.

Τέλος, καλεί την SquareTrade να διεξάγει ξανά το test λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τις παρατηρήσεις της.

Δείτε το video της Samsung:

samsung επίσημο bend test, Samsung: Απαντά για πληρωμένους fans και bend test του Galaxy S6 Edge [video]

samsung επίσημο bend test, Samsung: Απαντά για πληρωμένους fans και bend test του Galaxy S6 Edge [video]

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vasilist

Δεν μου καίγεται καρφί αν πλήρωσαν η όχι είτε λέγετε samsung η Apple ή Sony κτλ είναι πάγια τακτική μάρκετινγκ και όχι μόνο για τις μεγάλες εταιρείες αλλά και για τις τοπικές.
Πχ εγκαίνια, εκδηλώσεις πολιτικών, εκθέσεις,διαλέξεις κτλ, και όποιος πει κάτι κακό πάνω σε αυτό είτε είναι για Apple ή samsung η όποια άλλη εταιρεία το κάνει μόνο από κακία γιατί είναι fanboy της αντίπαλης εταιρείας.
Και δεν ξέρει τίποτα από μάρκετινγκ και αγορά.

παπαροκας tiamat

Εβγαλε το πιο εξελιγμενο κινητο και πανε να μας πουνε TI οι haters της?

#therewillbehaters

X

Αν είναι να δώσω τόσα λεφτά για να μου λυγίζει το τηλέφωνο μέσα στην τσέπη άστο καλύτερα – πεταμένο χρήμα το Edge

ddr2

Ειναι συτο που λενε ” οι μακακιες επιστρεφονται”.
Οταν κραζατε το αιφον, ηταν καλα. Τωρα, οι πληρωμενοι της σαμσουγκ κανουν τουμπεκι.
Που ειναι ο χοντρομπαλας που ειχε κανει το bend test να λυγισει το s6?

DIREFEAR

Θεωρητικα το s6 το απλο θα τα πηγαινε ακομα καλυτερα στο τεστ,αλλα τα “λυγιστα μηλαρακια” φοβουνται να το τεσταρουν γιατι θα γινουν…ΜΗΛΟΠΙΤΑ!!!;)
Περα απο την πλακα,καλο ειναι οι κατασκευαστες να φροντιζουν να εξασφαλιζουν στα κινητα τους την απαραιτητη αντοχη στα “λυγισματα” πριν αυτα βγουν στην παραγωγη.Ειδικα τωρα που τα κινητα γινονται ολοενα και πιο λεπτα και θεωρητικα ειναι πιο ευκολο να λυγισουν.Για να μην δινουν δικαιωματα στο καθε φροκαλο του youtube να ανεβαζει βιντεακια με δηθεν πειραματα και “πληρωμενα λυγισματα”…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.