Samsung Galaxy S6/S6 edge: Eπίσημα το παγκόσμιο Marshmallow update

H αναβάθμιση των Samsung Galaxy S6 και Samsung Galaxy S6 Edge σε Android Marshmallow, ανακοινώθηκε και επίσημα διά στόματος Samsung. Η ανακοίνωση έρχεται λίγο μετά την επιβεβαίωση από την Πολωνία και το update στη Ν. Κορέα.

H Samsung ανακοίνωσε μετά από αρκετά μεγάλο διάστημα την παγκόσμια διαθεσιμότητα της αναβάθμισης σε Marshmallow και θα πρέπει σιγά σιγά να σας έρθει η ειδοποίηση στα Samsung Galaxy S6 και Samsung Galaxy S6 edge, αν δεν έχει έρθει ήδη.

Όπως είπαμε το Marshmallow έρχεται μόνο για τα Galaxy S6 και Galaxy S6 edge, ενώ σύντομα το περιμένουμε και στα υπόλοιπα μοντέλα που είναι αναβαθμίσιμα.

Το Android Marshmallow update, που έρχεται λίγο πριν την ανακοίνωση του Samsung Galaxy S7 στις 21 Φεβρουαρίου, εκτός των άλλων θα φέρει στα Samsung Galaxy S6 ανανεωμένο TouchWiz interface, τα τελευταία security fixes, ενώ το Galaxy S6 edge θα επωφεληθεί από τα νέα edge screen features. Φυσικά δεν θα λείπουν χαρακτηριστικά όπως Doze mode (για καλύτερη διαχείριση μπαταρίας), Google Now On Tap και καλύτερη διαχείριση app permissions.

galaxy s6 s6 edge marshmallow, Samsung Galaxy S6/S6 edge: Eπίσημα το παγκόσμιο Marshmallow update

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

123 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος

Μόλις τσέκαρα για την αναβάθμιση αλλά τζίφος
Η συσκευή είναι Samsung S6 Romania

Λογικά η αναβάθμιση γίνεται σε κύματα συσκευών ανά περιοχή. 🙂

tomkar1808

Για άλλη μια φορά “οι πιο πρόσφατες ενημερώσεις έχουν ήδη εγκατασταθεί”
Αναμονή

VasilisA3

Αντε μετά την αναβάθμιση θα έχετε άλλο κινητό… Τυχερουλιδες μιας με την 6.0.1 το κινητό θα πετάει!!!

Sotosr35tc

Μπα ακόμα τίποτα αντε να δούμε αν και εμένα με ενδιαφέρει ποιο πολύ η κάμερα που θα έχει RAW και ταχύτητα κλείστρου που αυτό σημαίνει ιδικά το βράδυ μπορείς να τραβάς πολύ πολύ ποιο φωτεινές φωτογραφίες με πολύ λιγότερο θόρυβο αν και είδα κάτι που δεν μου άρεσε καθόλου σε κάποιο βίντεο ότι την ταχύτητα κλείστρου μπορείς να την ρυθμίσεις μόνο σε 1/10 δηλαδή όσο τραβάει και στο αυτόματο ενώ το LG g4 έχεις την δυνατότητα ταχύτητας κλείστρου μέχρι 30sec αυτό σημαίνει ότι σε συνδυασμό με το f 1.8 κάνει την νύχτα μέρα χωρίς να χρειάζεται να τερματίσεις το iso που θα σου κάνει μια φωτογραφία γεμάτη θορύβο.Αν κάνει καμιά τέτοια πατάτα η Samsung και δεν δώσει μεγάλη ταχύτητα κλείστρου έχω πάρει κατευθείαν V10. Είναι κάτι απλό είναι κάτι το αυτονόητο. Παρόλα αυτά μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα άλλο θέμα με το τηλ πέρα βέβαια από την μικρη μπαταρία που το έχουμε όλοι αυτό το θέμα .

Βασίλης

Λογικά η αναβάθμιση δεν θα έπρεπε να υπάρχει στο sammobile να την κατεβάσεις;

anwnumoys

@sotosr35tc Στο s6 edge plus πάντως που έχει ρύθμιση για κλείστρο από τη lollipop, δίνει επιλογές για 1sec & 10sec. (όλες οι άλλες επιλογές ήταν για χρόνους κάτω του δευτερολέπτου)

Glorious

Για SGS6E+ τζίφος, δεν υπάρχει τίποτα

DimitrisZ

Και μεις με ανακοινωμενη αναβαθμιση απ τα τελη του 2015 ακομα περιμενουμεε…
(LG G3 Italy)

Δημήτριος Σ

Αν δοκιμάσουμε κατεφθηαν από Smart switch pc λέτε να μην υπάρχει ακόμα αναβάθμιση… από παλιότερα μοντέλα της samsung αν δεν μου την έβγαζε OTA την είχε μέσο Kies μέσα σε 12 ώρες από την ανακοίνωση της αναβάθμισης!

geo s5

Πολυ αργα ομως.Ακομα και εταιριες που εμειναν απελπιστικά πισω χωρις να θελω να προσβαλλω καποια,εδωσαν πολυ συντομα κ καλα updates.

forneverarrow

Κλαίω εμετό… κατάντησε αηδία όλο το κεφάλαιο update στο Android. Πρώτα το πρόσφατο flagship, αλλά εάν και εφόσον, πρώτα στην τάδε περιοχή, το τάδε μοντέλο, και στο τέλος παίρνεις το update 3 μήνες μετά την ανακοίνωση και αφού στα έκαναν τσουρέκια και ήδη αγόρασες νέα συσκευή!! Όσο για παλιότερα μοντέλα, απλά περιττό να συζητάμε, από τη στιγμή που τα Note 4/5 ακόμα είναι σε άγνωστη ημερομηνία το πράγμα μιλά από μόνο του. Το κακό είναι γενικό, μιας και από LG βλέπω παράπονα, αλλά ο συνδυασμός Samsung με Android άρχισε να παραπέμπει σε πονοκέφαλο. Απλά τα πράγματα, και κράζετε όσο θέλετε όσοι το παίζετε υπεράνω updates: για εμένα και για πολλούς άλλους το Android δεν έχει μέλλον, τουλάχιστον όχι με τα μυαλά που κουβαλάει η Google σήμερα. Η high end κατηγορία είναι πλέον συνώνυμη με την Apple, εφόσον σε επιδόσεις το iPhone με βάση το iOS δεν έχει αντίπαλο, και το βασικό όταν μιλάμε για τέτοια κόστη, είναι η υποστήριξη που στο Android είναι ανύπαρκτη. Δεν θα ξαναδώσω για κανένα λόγο 500+ ευρώ για μια συσκευή που μετά από 12 μήνες θα είναι hardware/software νεκρή και απαρχαιωμένη. Ειδικά η Samsung μας δηλώνει με τον πλέον εμφατικό τρόπο ότι πρέπει να έχουμε… Συνέχεια »

Makis

Πες τα…forneverarrow….

alxgiann

Και για να το πάω λίγο πιο ..πέρα με τις “αναβαθμίσεις”, προφανώς έχουν καταλάβει καλά ότι οι περισσότεροι πλέον προτιμούν να αγοράζουν τις κορυφαίες συσκευές του προηγούμενου χρόνου ( ή και ακόμα παλιότερες) μόλις οι τιμές πέσουν από “γαλαξιακό” επίπεδο , σε επίπεδο ηλιακού συστήματος, δηλαδή ακόμα και έτσι πάλι ακριβά θα είναι αλλά τι να κάνεις… Επίσης, οοοοταν δώσουν κάποια αναβάθμιση (συνήθως, αυτή είναι η δεύτερη) ΠΑΝΤΑ έχει και κάποιο bug που κάνει την συσκευή να μην αποκρίνεται καλά. Αυτό, μπορει και αν μην συμβεί αμέσως, μπορεί να πάρει και 2 μήνες. Έτσι, με ένα σπάρο δύο τρυγώνια: αναγκάζουμε τους παλιούς να αναβαθμίσουν και όσουν θέλουν να αγοράσουν παλιότερη συσκευή..να το ξανασκευτούν. Θέλετε και παράδειγμα; LG G2: Άν είχε έστω και 5.1.1 θα ήταν ακόμα το απόλυτο VFM…η επίσιμη 5.0.2 rom είναι χάλι μαύρο.

bill

Ξέρει κανείς γιατι δεν εχει ερ8ει ακομα
??

Μηνάς

Αυτή η αναβάθμιση ισχύει και για το Edge plus?

Σπύρος

Ακόμα τίποτα. Γερμανία, galaxy s6

giannis

παιδιά κατεβάστε το smart swich από την samsung εγώ το έκανα s6 italia

fotis

πως το έκανες μέσω smart switch ;

Bill

Ήρθε σε κανέναν η ενημέρωση; Από τις 15 λέγανε, πέρασε σχεδόν μια εβδομάδα και ακόμα τίποτα!

EVA

Ουτε προκειται να ερθει.

Apostolis

Σε εμένα όχι ήρθε σε κάποιον;

Σπύρος

Ακόμα 🙁

Techmaniak

Ήρθε παιδιά!

faros88

Techmaniak πές μας λεπτομέρειες… πως έρχεται η ειδοποίηση ? στο δικό μου Edge + ακόμα τίποτα.

Apostolis

Ρε παιδιά αφού μπαίνετε στο κόπο να γράψετε πέστε για πιο μοντέλο μιλάμε ήρθε μέσω ota ή μέσω smart switch είναι Vodafone τι είναι ελεύθερη συσκευη. Μας τα έχει πρήξει που μας τα έχει η σαμμυ τουλάχιστον ας βοηθήσει ο ένα τον άλλον με ενημέρωση. Εγώ έχω το s6 απλό αγορά από skroutz γερμανικό μοντέλο ελεύθερη συσκευή και ακόμα τιποτα… Όταν το αλλάξω με βλέπω για ios ….αυτά καλό μεσημέρι.

Techmaniak

Συγγνώμη για την καθυστέρηση παιδιά. Αποστόλη έχεις απόλυτο δίκιο. Το έκανα μέσω smart switch και ρολάρει πολύ καλά. Το S6 edge το έχει ένας φίλος μου και ακόμα ούτε σε εκείνον ήρθε κάτι. Λογικά αυτήν την βδομάδα πιστεύω πως θα έρθει κανονικά χωρίς το smart switch.

faros88

Ευχαριστώ και αναμένω….Ελπίζοντας

BILL

Φιλε μου πως το εκανες απο το smart switch ?

Techmaniak

Κατεβάσεις από την smasung το πρόγραμμα smart switch, το εγκαθιστάς στον υπολογιστή, στην συνέχεια συνδέεις το κινητό σου και θα σου βγάλει να κάνεις update.

Techmaniak

*Θα κατεβάσεις

Apostolis

Για πιο κινητό είναι. Ευχαριστώ

Techmaniak

S6

Bill

Το έχω κάνει φίλε μου αλλά τζίφος

Δημήτρης

Προσπαθησα και εγω μεσω smart switch σε s6 και σε s6 edge αλλα τίποτα και στα δυο…τι μπορεί να φταίει;

Apostolis

Δε θα έχει έρθει ακόμα εγώ με συσκευή s6 γερμανική τίποτα. Αν έρθει σε κάποιον ας το γράψει. Δοκίμασα όλους τους τρόπους αλλά τίποτα.

Δημήτρης

Το s6 που εχω ειναι απο Ιταλία…και ενα παιδι πιο πανω ειπε πως το καταφερε μεσω smart switch…στο δικο μου τίποτα…μαρεσει που ανακοινωσε επισιμα η samsung τη βεα αναβάθμιση και εχουν περασει ποσες μερες και τιποτα

Apostolis

Χαλί μαύρο αυτό έχω να πω είμαι στη σαμμυ χρόνια από nexus s αλλά πες βαρέθηκα δε ξέρω τώρα έχω πάρει ένα Mac book καμία σχέση με τα άλλα δε θα κάτσω άλλο με βλέπω για ios . Δεν είναι το θέμα πήραμε την αναβάθμιση και τι θα γίνει το θέμα είναι τους τα σκας και μετά σε γράφουν όλοι μα όλοι εκτός από nexus που και αυτά κάνουν εβδομάδες για να πάρουν όλα την αναβάθμιση δε μπορώ να καταλάβω γιατί τουλάχιστον στα nexusπου είναι pure. Αυτα.
Εγώ δοκιμάζω 4 φορές τη μέρα αν δω κάτι θα γράψω.

Δημήτρης

Συμφωνω μαζί σου…βγαζει ωραιες συσκευες η σαμμυ αλλα το θέμα ειναι οτι δεν τις υποστηρίζει…

Δημήτρης

Εγω παιδια καταφερα και το εκανα πριν λιγο…πρωτη φορα προσπαθησα με τετοιο τροπο…μπηκα στη samobile πηγα στα firmwares και επελεξα μια χωρα η οποια διέθετε το 6.0 …και το περασα μεσω odin..τα βηματα τα εχει στο site…πριν κανω ολα αυτα κρατησα ενα backup στο smart switch γιατι κανει διαγραφή δεδομενων…μέχρι στιγμής εχω δει σημαντικες αλλαγες με τη νεα αναβαθμιση προς το καλύτερο..αξιζε η αναμονη..

Bill

Είναι τελείως για τον γάιδαρο Καβάλα έχω να πω το έχει πάρει όλος ο πλανήτης και εμείς ακόμα τιποτα θα ξαναπαρει πολλά 800 ευρώ η σαμμυ τελευταία φορά Android από δω και πέρα μόνο iPhone παιδιά είναι λίγο τσίμπης ένα αλλά είναι πένα χωρίς κανένα πρόβλημα και όλα τα update στην πένα bye bye σαμμυ

EVA

Ρε Δημήτρη ποιάς χώρα την εκδοση κατέβασες;

faros88

Καλησπέρα. Δημήτρη ακολούθησα την μέθοδό σου και δούλεψε τέλεια !!! Ευχαριστώ… Τώρα 6.0.1 !!
Δεν έχασα τίποτα και το edge+ τρέχει καλύτερα με εξοικονόμιση πόρων και χώρου. Μην περιμένετε την SAMMY, αξίζει να δοκιμάσετε, είναι εύκολη και λεπτομερής διαδικασία.

EVA

Ρε παιδιά ποιάς χώρα την εκδοση κατεβάσατε;

faros88

Εγώ για το edge+ την έκδοση G928C και χώρα το “μαρτυρικό” Ιράκ.

EVA

Εγώ με το s6 edge g925 f ποιό να κατεβάσω. Τι λέτε;

faros88

EVA θα έλεγα να βρείς το G925C απο Ιρακ

EVA

Δεν υπάρχει to g925 c .

faros88

….δοκίμασε κάποιο άλλο διαφορετικό απο το δικό σου το f. Δες σε ποιά έκδοση εχει v.6.0.1
Και εγώ στην τύχη δοκιμαστικά το βρήκα.
Καλή επιτυχία !

Δημήτρης

Θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος ξερει μηπως χανεται η εγγυηση επειδη περασαμε ετσι το λογισμικο…να θεωρειται δηλαδη σαν costum rom..Eva γραψε την κωδικη ονομασια του κινιτου σου Sm-G925F ειναι αν δε κανω λαθος…και οποια χωρα δεις οτι εχει το 6.0.1 κατεβασε την…αν σ βγαζει error επελεξε αλλη…για καλο και για κακο κρατα ενα backup του κινιτου σου

Apostolis

Την εγγύηση της χάνεις άμα γράψει ο knox από ότι νομίζω. Δε νομίζω να γράφει αφού κατεβαζεις επίσημη. Ήρθε σε κάποιον μέσω ota; εγώ θα περιμένω όχι για κάποιο λόγο απλώς κόλλημα έχω.

EVA

Εχω δοκιμάσει ολες τις εκδόσεις. Ολες βγάζουν fail.Μετά σου λένε μην βρίζεις.

Σπύρος

Ξενερα μαγκες η Samsung εβγαλε τωρα τα S7 κι εμας μας έγραψε κανονικά. Απαράδεκτο! Με βλεπω με κανα iPhone του χρονου..

S6 επίσημη έκδοση Γερμανια και ακομα τιποτα.. εδω θα περιμένω κανα 3μηνο ακομα.
A εκτος απο αυτο.. κατεβασα την εφαρμογη της Samsung για να παρακολουθήσω την τα αποκαλύπτηρια του S7 και απο καπου κατέβηκε στο κινητο μου ενα αρχείο συστήματος με ονομα Android_Update_6.apk και μεγεθος 1.19mb το οποιο πρέπει να το κανω εγκατάσταση υποθέτω. Οταν ομως το κανω το κινητό σταματάει την εγκατάσταση διοτι το αρχειο ειναι και καλα απο αγνωστη πηγη. Αν καποιος ειναι ποιο ψαγμενος ή αν εχει συναντήσει κατι παρόμοιο ας μας πει.

Σπυρος

Κ εδω γερμανικο galaxy s6 edge τπτ ακομα.Αυτο το apk @Σπύρος θεωρω πως δν ειναι τπτ ασπουδαιο.κ μενα κατεβηκε μπαινωνταας σε μια ασχετη ιστοσελιδα ειναι κατι σαν διαφιμιση υποθετω.Εχω αρχισει να αμφιβαλω για το αν θα ερθει καν η αναβαθμιση.

xrhstos maurakis

παιδια κατεβασα το 6.0.1 στο s6 το απλο μοντελο και το κινητο παει σφαιρα φτιαξαν και το προβλημα τισ ram που γεμιζε απο μονη τις αλλα και το multitasking τωρα ποια μπορεις να φορτωνεις και 3 και 4 παιχνιδια και να κρατας στο παρασκηνιο επιτελους, και πολλες εφαρμογες απο πισω

Dimitris

Τελικά αν περάσουμε την αναβάθμηση από τη samobile , θα αλλάξει κατάσταση ο knox?
Θα υπάρχει θέμα με την εγγύηση?

EVA

Mπηκα στη samobile πηγα στα firmwares και επελεξα μια χωρα η οποια διέθετε το 6.0.1.και το περασα μεσω odin..τα βηματα τα εχει στο site…
Πέρασα την ταιλανδέζικη εκδοση.
Εχω το s6 edge
Ολες οι αλλες εκδόσεις εβγαζαν error.

Apostolis

@Dimitris εγω δε το γνωριζω σχετικα με το knox. Θα περιμενω μεσω ota αν δε ερθει σε κανα μηνα μετα βλεπουμε , το πιο πιθανο να πουληθει σε καποιον και να παμε σε ios με το mac που εχω θα συνεργαζεται αψογα και σας ξαναλεω δεν ειναι θεμα επειδη δε πηρα το update το θεμα ειναι οτι περνεις τη ναυαρχιδα τους και μετα σου δινουν την ναυαρχιδα χωρις το ΄΄ναυ΄΄ . Α ρε παιδια σε καποιον ερθει μεσω ota ή μεσω smart ας το πει εγω βαρεθηκα να κοιταω 10 φορες την ημερα και επαναφορα του εκανα τιποτα . Καλη Κυριακη.

Apostolis

Δεν ξερω Δημητρη τη γινεται με την εγγυηση η αμα γραφει ο konox.
Εγω προσωπικα θα περιμενω μεσω ota ή μεσω smart αν δεν ερθει ποτε θα το πουλησω το εχω αποφασισει (θα παω σε ios για να συνεργαζεται και με το mac ) οχι γιατι δε μου εδωσε την αναβαθμιση ,και κατι τρεχει , αλλα γαιτι τους ενα καρο λεφτα για να παρεις τη ναυαρχιδα τους και σε λιγους μηνες σου δινουν την ναυαρχιδα χωρις το ΄΄ναυ΄΄. Ειναι θεμα marketing για το νεο κινητο αλλα και στο μηλο βγαζουν νεο κινητο και εκει κανουν marketing με το δικο τους τροπο χωρις ομως τους παλιους αγοραστες να τους γραφουν αυτοι χρυσωνουν διαφορετικα το χαπι και οπως βλεπουμε χωρις να προσφερουν κατι τελειωσ διαφορετικο ειναι πρωτοι. Εγω προσωπικα δε θα δκιμαζω δεκα φορες την ημερα οπως εκανα αλλα μια αν ερθει σε καποιον ας το γραψει εδω μεσα για να το δουμε . Καλη Κυριακη.

Tasos

Καλημέρα!!!!
Απο εχθές το απόγευμα μέσω του Odin(sammobile) το s6 (g920f) “τρέχει ” 6.0.1..Η διαδικασία είναι πραγματικά πανευκολη ακομα και για άτομα με λιγοστες γνώσεις…Προσωπικά περασα την εκδοση της Μαλαισίας…Ο knox δεν επηρεάζεται..Το μόνο αρνητικό, αλλα μικρό το κακό είναι κάποιες εφαρμογές απευθυνομενες στο κοινό της Μαλαισίας που δεν μπορούν να απεγκατασταθουν…Ειναι αρκετά μικρές σε όγκο και απενεργοποιουνται οπότε ολα οκ!
Στις εντυπώσεις θα μείνω σε 2 και μόνο χαρακτηριστικα…1)ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ 1.6 gb ελεύθερη ram όταν πριν την αναβάθμιση η ελεύθερη ram ήταν μόνο 350-500mb (με όλα τα προγράμματα που ετρεχε η συσκευή και πριν την αναβάθμιση fb,messenger, insta,twitter,viber κτλ..)
2)Και δεύτερο και πιο σημαντικό για μένα η αλλαγή στις επιδόσεις της μπαταριας…το κινητό ακουμπησε στο κομοδινο με 56 % και μετά απο 8 ώρες ήταν ακόμα στο 56%!!!!
Καλή επιτυχία και σε οσους απο εσας δοκιμάσετε μεσω αυτής της μεθόδου να αναβαθμιστειται 🙂

Magnus

Παιδιά πραγματικά. . .
Εμείς που θέλουμε το επίσημο update δηλαδή πόσο πρέπει να περιμένουμε;;;

Σπύρος

Έχει καταντήσει αηδία.. πραγματικά!

Eva

Και εγώ που εβαλα την 6.0.1 της Ταυλάνδης την απεγκατέστησα καθότι οι μισές εφαρμογές δεν δούλευαν.
Θα περιμένω την EUR.

Μαρινος

Γειας σας παιδια εχω το s6 και εχω το εξης προβλημα.
Ειμαι σε μια σελιδα google η facebook η οτιδιποτε κανω τελος παντων και μια στιγμη μονο μου γυριζει της σελιδες πισω μια μια μεχρι να παει στην αρχικη οθονη και επειδη απο εκει δε μπορει να παει πιο πισω σαν να παταω εγω το βελακι δλδ το κανει μονο του
Οταν το πιαση αυτο οπου κ να παω να μπω εκεινη τη στιγμη με παει πισω μονο του
Τη να καθαριζω τη μνημη τη να κανω επανακινηση αμα το πιαση τελος!ξερετε μηπως τι μπορει να φταει;

Πέτρος

Έχει δοκιμάσει κανείς το firmware που βγάλανε για την Κύπρο(SM-G920F);

Πέτρος

Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς απο εσάς το firmware που βγάλανε για την Κύπρο (SM-G920F);

Apostolis

Καλημέρα ακόμα τίποτα παιδιά βγήκε το ρωσικό update για καθαρή συσκευή εμείς τίποτα ακόμα.

eva

Για το s6 edge πέρασα την Αυστριακή . Δουλεύει πολύ καλά. Σήμερα εβγαλαν και την Ιταλική. Θα περιμένω και την Ελληνική.
Πάντως η Αυστριακή δείχνει καλά στοιχεία ως προς την μπαταρία.
Για εμάς που εχουμε την EUR προτείνω την Αυστριακή και οταν βγεί η Ελληνική βλέπουμε.

Γιώργος

Eva μήπως με αυτόν τον τρόπο χάνουμε την εγγύηση;;Ξέρεις;

ChrisG

@Γιώργος εάν δεν γράψει ο Knox η εγγύηση δεν χάνεται.φλασάροντας με το Odin μία official rom Ο Knox ΔΕΝ γράφει.θα γράψει αν περάσεις μία custom.όσο φλασάρεις rom απο sammobile είσαι οκ.

Γιώργος

Τσεκαρισμενο;Απλά δεν ξέρω αν αξίζει να περιμένω και από την άλλη φοβάμαι μην χάσω την εγγύηση. .

ChrisG

@Γιώργος η πλειοψηφία έχει πεί οτι δεν ενεργοποιείται.βέβαια απόσο θυμάμαι κάπου είχε αναφερθεί οτι ο Knox χτύπησε ενώ κανονικά δεν θα έπρεπε ακόμη και με γνήσια και δικιά του κανονική rom και odin γιατί δεν δίνει root access.κανείς δεν ξέρει γιατί.υπάρχει και αυτή η τρελή περίπτωση.αν έχεις πολύ εγγύηση ακόμη άφησε το καλύτερα και περίμενε λίγο ακόμη.θα σου έρθει κανονικά η δική του και θα είσαι οκ.καταλαβαίνω την ανυπομονησία όλων όπως και εγώ περιμένω αλλά αν θέλεις να είσαι οκ περίμενε.δεν έχεις να χάσεις τίποτε.η 5,1,1 είναι μια χαρά και πάει μπάλα.για 15-20 ημέρες δεν θα έρθει και το τέλος του σύμπαντος.το android τουλάχιστον έχεις τις λιγότερες αναβαθμίσεις σε αριθμό και λίγα bugs.ο eva π.χ έβαλε την αυστριακή και είμαι σχεδόν σίγουρος οτι ο Knox δεν έγραψε και έτσι θα πρέπει.αλλά τρελά΄συμβαίνουν πάντα.περίμενε κατά την άποψη μου.θα έρθει σιγα σιγα.

Γιωργος

Εγινε! Σε ευχαριστω Chris!

Dimitris

Επιτελους εφτασε και σε εμας μεσω κινητου η αναβαθμηση.
Απο το πρωι τρεχει σε 6.0.1
Αμην.

Dionysis

Αλήθεια; Η Vodafone δεν την έχει εκδώσει ακόμα την αναβάθμηση.
Με ποιά εταιρία είσαι Δημήτρη;

Dimitris

Cosmote Dionysis.

themis

Δημητρη τι μοντελο εχεις?
Εγω s6 edge αλλα τιποτα..

Dimitris

S6 edge εχω και εγω.

Hlias

Τι έγινε ρε παιδιά…σας ήρθε??

Δημήτρης

Κάθε χρόνο τα ίδια.. επειδή πολλοί εδώ προσπαθούν να μάθουν πότε θα έρθει η ενημέρωση στο κινητό σας, να ξέρετε πως μέχρι το τέλος του μήνα εάν έχετε s6 ή s6 edge θα έχει έρθει (αυτό για τα unlocked κινητά), τώρα για vodafone και cosmote αυτό είναι θέμα των εταιριών σας. Κάντε λίγη υπομονή ακόμα και θα την λάβετε.

themis

παιδια πηρε κανεις την αναβαθμιση μεσω ΟΤΑ?

Alexis

μου ήρθε η αναβάθμιση για S6…
το κατεβάσω και σας λέω εντυπώσεις

Apostolis

Καλησπέρα τι συσκευή χώρα προέλευσης; μέσω ota? Ευχαριστώ

Alexis

μέσω ota …ιταλία
και περίπου 1.227,11 ΜΒ

Alexis

το κινητό ρολάρει καλά…ακόμα καλύτερα από πριν
η ram πλέον είναι κανονική (από 700MB στο 1.3GB με τα ίδια προγράμματα)
ωραίο το tachwiz
το αποτύπωμα ακόμα πιο γρήγορο
δεν ξέρω αν είναι κάτι άλλο που πρέπει να αναφέρω
σε γενικές γραμμές είναι πολύ κάλο, θα δω και μετά από λίγο καιρό τι παίζει και ενημερώνω!!!

απο smart switch η ενημέρωση εχει μεγεθος 1.684 MB
απο ota 1.227 MB

Κωστας

Με 6.0.1 πλεον το s6 θεριζει αξιζε η αναμονη

Apostolis

Εμένα ακόμα τίποτα γερμανική συσκευή όχι εταιρίας . Απο οτι ειδα στην Ελλάδα ήρθε θα περιμένω καμιά εβδομάδα ας αν δεν έρθει από του περάσω μέσω odin την Ελληνική δε νομίζω να έχω προβλημα. Αν σε κάποιον ήρθε ας γράψει δύο λογια πιο πολύ για την μπαταρία και τη διαχείριση μνήμης.

themis

Παιδια το κινητο το σπαει απλα..
Πολυ πιο γρηγορο και πιο ομαλο…
6.0.1 κορυφη..
S6 edge

Κωστας

οσον αφορα την μπαταρια μου φαινεται οτι την τρωει λιγο πιο γρηγορα,οσο για την μνημη ειναι κατα πολυ βελτιωμενα τα πραγματα

Makis

Κι εμένα μου φαίνεται πως στο θέμα της μπαταρίας την καταναλώνει λίγο πιο γρήγορα ειδικά αν ανοίξεις και κανένα παιχνιδάκι…

Δημήτρης

Πως γνωρίζεται χώρα προέλευσης;
Από εκεί που αγοραστηκε;
Δεν επηρεάζει ότι το έχω από Γερμανία και είμαι Ελλάδα;

Πάντως ένα τέτοιο εργαλείο και μάλιστα πανάκριβο λογικό είναι ότι περιμένουμε την αναβάθμιση έχει το κινητό πολύ περισσότερες δυνατότητες

Υπομονή

Apostolis

Εμένα είναι Γερμανίας συσκευή ελεύθερη όχι κάποια εταιρείας το είδα με ένα app που κατέβασα δε παίζει ρόλο αν χρησιμοποιείται στην Ελλάδα. Οταν ερέθισμα η αναβάθμιση στην Γερμανία τότε θα έρθει και σε μένα. Δοκίμασε μέσω odin και απέτυχα το πήγα βήμα βήμα ότι λέει το sammobile στον τέλος κόλλησε το κινητό και έκανα επαναφορά μέσω smarties. Οπότε τώρα περιμένω με τα νεύρα τεζα.

Alpha

Ποιο είναι το app;;

Sta yf

Μου ήρθε σήμερα η αναβάθμιση
Samsung s6 απλό….από Γερμανία και Vodafone δίκτυο..

Σπυρος

Παιδιά επιτέλους ήρθε και μένα το update marshmallow στο galaxy s6 αφού πρώτα έκανα επαναφορά εργοστασιακή ρυθμίσεων. Γερμανία. Δεν αντεξα.. έκανα 10 φορές τη μέρα τσεκάρισμα μεχρι που αποφασισα να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. Μολις τσεκαρα ηρθε αμεσως.

Apostolis

Σημερα μου ηρθε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η αναβαθμιση σε γερμανικο ξεκλειδωτο , εχθες ειχα επικοινωνησει με σαμμυ γερμανιας και μου ειπαν περιμενε μια ημερα ΑΡΑ οι αντιπροσωπιες ξερουν. Πρωτες εκτιμησεις η μπαταρια νομιζω καλυτερα αλλα θα το δω το βραδυ στο κομοδινο που το πρωι σηκωνομουν με 20% λιγοτερο. Μνημη πολυ καλη διαφορα προς το καλυτερο, αποτυπωμα μερα με τη νυκτα προς το καλυτερο , το ui εγινε νομιζω πιο ομορφο και γενικα υπαρχει πιο γρηγορη ανταποκριση απο το κινητο. Κατι αλλο ακομα νομιζω μπορει να ειναι η ιδεα μου ή τα νεα χρωματα οτι η οονη ειναι οιο φωτεινη και πιο καθαρη . Η αναβαθμιση εγινε μεσω ΟΤΑ αφου το εβαλα εγω να ψαξει και ειδα οτι ειχε βγει στο sammobile. Αυτα και θα επανελθω .
Η εφρμογη για το φιλο ειναι η phone info.

soman

Καλησπερα εμενα η συσκευη ειναι απο πολωνια δεν εχει ερθει τιποτα ακομα.
Γνωριζει κανεις τιποτα;

Tasos

Παιδιά εμένα ελβετική έκδοση και κοσμοτε δεν μου έχει έρθει ακόμα στο s6 το απλό.. πρέπει υποχρεωτικά να κάνω επαναφορά δεδομένων; δεν θέλω να χάσω τα αρχεία μου..

Δημήτρης

Επιτέλους πέρασε και σε εμένα χρειάστηκε σχεδόν 5 ώρες συνολικά
Το κινητό πετάει λες και είχε έναν κόφτη και δεν μπορούσε να τρέξει
Τελείως άλλο μενού ειδικά στην οθόνη edge μπορείς να βάλεις όσες εφαρμογές θέλεις
Ο φίλος παραπάνω που είπε για τα χρώματα ναι είναι ποιο έντονα επίσης στις φωτογραφίες έχει άλλη επεξεργασία μέρα με την νύχτα διμηουργισε και συμβάντα
Με τις φωτογραφίες να κινούνται
Η μπαταρία κρατάει περισσότερο και η ραμ πιο ελεύθερη
Το κάτι άλλο τώρα μάλιστα έχω galaxy s6 edge
Ευχαριστώ

Βαγγελης

Παιδια γεια σας μολις ελαβα και εγω την αναβαθμιση s6 edge plus..και οντως το κινητο πεταει..αλλα εχω σοβαρο θεμα…στην καμερα εξαφανιστηκαν ολες οι εφαρμογες της και μου εμεινε μονο το αυτοματο….δηλαδη χαθηκε το virtual -slow motion κτλπα…ξερει κανεις γιατι μπορει να εγινε αυτο?

soman

Αυτο με την εργοστασιακη ρυθμιση δεν ισχυει..ειναι ποτε θα ερθει στη καθε χωρα.
Εμενα ειναι απο πολωνια s6 edge 10 ημερων και δεν εχει παρει τιποτα ακομα. Επισης επικοινωνησα με την αντιπροσωποια στην πολωνια πληρη αγνοια και αυτοι ειχαν. Δηλαδη δε θα ξερεις ποτε το τηλεφωνο σου θα αναβαθμιστει καμια επισημη ανακοινωση τιποτα μυριζεις τα νυχια σου κανονικα.
Τραγικη πολιτικη της samsung αυτη εγω δε το ηξερα δε κανει που δε κανει global το update το δινει και σε μερικες χωρες πριν απο αλλες και ευρωπη μαλιστα τραγικα πραγματα. Δεν ειναι οτι τρελενομαι για το update αλλα αυτη δεν ειναι πολιτικη για να κρατησει νεους πελατες.

Tasos

Η Samsung τελείωσε για μένα.. είναι δυνατόν να την έχουν πάρει ακόμα και s5 και να μην έρθει στο s6 το δικό μου ακομα; πάμε αύριο δούμε τι έχει να προσφέρει η μηλοεταιρια..
S6 ελβετικό κοσμοτε

soman

@tasos εχεις απολυτο δικιο φιλε δε σεβεται καθολου τους πελατες τις μα καθολου
Εγω αν ηξερα αυτο το πραγμα δεν θα αγοραζα το s6 edge.

APOSTOLIS

Τάσο μαζί σου εγώ δε το ξαναπερναω έχω ένα Mac book pro εχθές μετά το τέλος του event της μήλο εταιρείας ήρθε στο καπάκι η αναβάθμιση λογισμικού, τέλος και για μένα η σαμμυ μόνο στο θέμα της φωτογραφίας θα στεναχωρηθω κακά τα ψέματα το g6 έβγαζε πολύ καλές αλλά μπορεί η μήλο εταιρεία να διορθωθεί.

Δημήτρης

Αυτά είναι για παιδάκια τα παράπονα δεν μπορεί η εταιρεία να εξυπηρετεί όλους ταυτόχρονα και αν κάποιος χάσει που θα αλλάξετε μάρκα κινητού αυτοί είστε εσείς
Λίγο υπομονή δεν βλάπτει
Συγγνώμη εκ των προτέρων

Ιωάννης jb

@Δημήτρης.. Η υποτίθεται κορυφαία εταιρία στο κόσμο θα έπρεπε να είχε κάτι καλύτερο στο θέμα αναβαθμίσεις και φυσικά πιο γρήγορο…
Σε πωλήσεις είναι πρώτη… σε αναβαθμίσεις γιατί να είναι απο τις τελευταίες?????

Ακόμη είδα λίγο πιο πάνω οτι λες σε πήρε 5 ωρες να κάνει αναβάθμιση!!
Εγω με το που το διάβασα έπαθα πλάκα!!!!
Μα καλά είναι δυνατόν τώρα να κάνει τόσο πολύ???
Και τα τηλ που θα σε παίρνουν απο τη δουλειά??? Τα τηλ απο τους φίλους σου?? Τα τηλ απο την γυναίκα σου?? Θα νομίζε οτι είχες πάει με καμιά άλλη!!! Και παίζει να σε ψαχναν απο τη δουλειά και να σε απέλυσαν επειδή δε σε εβρισκαν!!

Το άλλο που μας λες οτι εγινε γρήγορη η συσκευή είναι νομίζω υπερβολή.. όλες η συσκευες αυτής της κατηγορίας είναι υπεργρήγορες δεν είναι μόνο το s6 edge γρήγορο..

APOSTOLIS

Φίλε Δημήτρη όχι δεν είναι παράπονα για παιδια όταν τους σκας 700 πρέπει να έχεις τη ανάλογη υποστήριξη ή άλλη εταιρία πω μπορεί. Και μιλάμε για ξεκλείδωτες συσκευές όχι brand εδώ τα νέους κάνουν βδομάδες για να πάρουν μια αναβάθμιση και είχα δύο νεξους γιαυτό το λεω

soman

@δημητρης Αν εσυ δινεις 300 400 500 ευρω για ενα premium κινητο και κανεις υπομονη και ψαχνεσαι για unofficial νεα ποτε θα αναβαθμιστει το κινητο σου τι να σου κανω..επισης και δινοντας αυτα τα λεφτα βλεπεις κατωτερες συσκευες να αναβαθμιζονται και γενικα να υποστηριζονται απο την εταιρια μετα βλεπεις οτι κατι δεν παει καλα. Δυστηχως ο ανταγωνισμος ειναι μεγαλος και οταν επενδυεις τα λεφτα σου καπου θες το 100% μετα απο θεμα υποστηριξης. Τωρα ποιος ειναι παιδακι και ποιος οχι ας το κρινει ο καθε ενας.
Φιλικα παντα.

Δημήτρης

Έχεις δίκιο αλλά κατά την αγορά μίας τέτοιας συσκευής πρέπει να γνωρίζουμε ότι οι αναβάθμιση μπορεί να αργήσει
Δυστυχώς μόνο υπομονή μπορεί να κάνει κανείς
Όσον αφορά αυτό που είπα για παιδιά και παράπονα εννοούσα η γκρίνια δυστυχώς δεν φέρνει γρηγορότερα αποτελέσματα
Καταλαβαίνω να έχεις συσκευή γρήγορη και να σέρνεται δυστυχώς στους φίλους μας που περιμένουν βλέπω δικαιολογημενα ανησυχία
Αλλά δεν μένει και τίποτα άλλο από να περιμένουν
Εγώ την έλαβα την αναβάθμιση και δεν ήταν στο χέρι μου έτυχε
Είναι θέμα ωρών η ημερών πιστεύω
Αξίζει η αναμονή
Συγνώμη αν τοποθετειθηκα λάθος

Δημήτρης

Στον φίλο μας παραπάνω που λέει έπαθε πλάκα που αργεί τόσο πολύ η συσκευή
Συγγνώμη Ξέχασα να αναφέρω ότι κατά την αναβάθμιση δεν νεκρώνεται η συσκευή αλλά δουλεύει κανονικά
Τώρα για την γρηγοραδα ναι είναι συσκευή γρήγορη αλλά έγινε ακόμα πιο γρήγορη και τελείως άλλες δυνατότητες
Σας καταλαβαίνω και εύχομαι να τελειώσει γρήγορα αυτή η αναμονή αξίζει πιστεύω

Φιλικά Δημήτρης

soman

Kαλημερα μου ηρθε σημερα το update και εμενα κανονικα χωρις να κανω τιποτα s6 edge πολωνια cosmote θα του κανω restore και clean install μετα απο την αρχη ολα

Tasos

Φίλε soman καλορίζικο.. εμάς τα ελβετικα η μαμά σαμσουνγκ μας έχει ξεχάσει.. όπως και η κοσμοτε απ ότι φαίνεται.. η υπομονή έχει και τα όρια της.. 15 Φεβρουαρίου ήταν το επίσημο release..κοντεύει Απρίλης

Soman

Καλά εντάξει να σου πω κάτι?? Μη περιμένεις και σούπερ ντου περ πράγματα λίγο το ui έχει αλλάξει λίγο τα χρώματα και στα edge έχουν μπει λίγα παραπάνω πραγματάκια στην οθόνη και άλλα βασικά που δεν μου χρησιμευσαν προσωπικά αλλά εγώ δεν παρατήρησα ούτε πιο γρήγορο το τηλέφωνο ούτε μπαταρία καλύτερη ούτε τρελά πράγματα δηλαδή με την lollipop 5.1 πέταγε απλά και ευτυχώς έτσι πάει και τώρα. Υπομονή αδερφέ μέχρι τέλος Μάρτη έιχε δώσει roadmap; Υπομονή γιατί ο κάθε παροχος είναι ότι να είναι μου φενεται δυστυχώς.

Omiros

Υπάρχει κανείς που να έχει θέμα με WiFi και δεδομένα μετά το update; Ορισμένες φορές δείχνει να έχει συνδεση αλλά δεν έχει και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην μου έρχονται ειδοποιήσεις και να πρέπει να μπω εγώ στην εφαρμογή να δω αν έχω νέο μήνυμα στο viber πχ. Ενώ έπεσε η χρήση της ram κατά πολύ το θέμα μου με το wifi ή τα δεδομένα είναι πολύ εκνευριστικό.

soman

@omiros οχι εγω δεν εχω αυτο το θεμα αλλα οπως το λες δε νομιζω να ειναι θεμα του κινητου κατι με τη συνδεση γινεται η μπορει να εχεις απενεργοποιησει το wifi οταν ειναι το κινητο σε αναμονη νομιζω σε αδρανεια το λεει αν δε κανω λαθος. Εμενα με εκνευριζουν ολα αυτα τα χρωματα που δεν μπορεις να τ σβησεις και οταν βαζεις την εξοικονομηση αυτο το σπαστικο χρωμα πανω στο γραμμη που εχει το σημα τη μπαταρια κλπ δε βγαινει με τιποτα. Δηλαδη εχεις ενα μαυρο χρωμα φοντο και απο πανω αλλο χρωμα σα πλαισιο. Επισης αυτο που σε ρωταει συνεχεια για τα permissions μεχρι και στο καθε τι κουραζει.

soman

Eπισης μας ειχαν ζαλισει στα reviews και στο marketing οτι το marshmallow θα αυξησει τη τοσο ταλαιπωτημενη μπαταρια αλλα εγω για να ειμαι ειλικρινης μου φενεται την εκανε χειροτερη με τα χρωματα (βλ. ασπρο στη γραμμη εργαλειων) και τα animation. Mε λιγα λογια μια μερα με τοπολυ ζορι παλι.

Γεωργιος

Δυστυχώς μετά την αναβαθμηση παρουσιάζει προβλήματα σύνδεσης με τις εφαρμογές.
Μίλησα με την samsung οι οποίοι μου είπαν να κάνω επαναφορά εργοστασιακή να ρυθμίσεων.
Παρόλα αυτά συνεχίζει να έχει τα ίδια προβλήματα.

δημητρης

έχουμε φτάσει Απρίλιο και αφαντη η ενημέρωση σε Android 6 για galaxy s6 τι γίνεται ρε παιδιά γιατί τόση αναμονή και δούλεμα? ?

Apostolis

Ακόμα τίποτα Δημήτρη πια χώρας είναι το κινητό ;
Εμένα ήρθε 18.03 Γερμανίας ξεκλείδωτο όσο αφορά την μπαταρία τα ίδια νομίζω , πολύ πιο γρήγορο το αποτύπωμα αυτά σε γενικές. Εγώ το είπα πιο πάνω το ξαναλέω φεύγω από Android .
Δημήτρη τι να σου δε ξέρω πριν έρθει σε εμένα δοκίμασα να φλασαρω μέσω odin αλλά δε τα κατάφερα και έκατσα βρίζονται και περίμενα.

Tasos

Φίλε Δημήτρη και σε μένα δεν έχει έρθει ακόμα και η υπομονή μου έχει εξαντληθεί εδώ και καιρό.. απαράδεκτη πολιτικη της σαμσουνγκ.. δεν γίνεται η μηλοεταιρεία να στο δίνει λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του σε συσκευές 4ετιας και εμείς να μην το έχουμε πάρει στην περσινή ναυαρχίδα για την οποία σκασαμε τόσα λεφτά..χρόνια τώρα υποστηρίζω την σαμσουνγκ και συγκεκριμένα την σειρά galaxy.. αν δεν δω κάτι αξιόλογο στο note 6 έχω φύγει για μήλο..
Galaxy s6 ελβετικό κοσμοτε

Δημήτρης

Από εχθές μου έκανε αναβάθμιση σε 6.0.1
Κάποιες διορθώσεις σφαλμάτων αν και δεν κατάλαβα τίποτα

Δημητρης

Πήγε Μάιος και ακόμα τίποτα σε galaxu s6

δημητρης

φεύγει και ο Ιούλιος παιδιά έχω s6 και ακόμα δεν έχει πάρει αναβάθμιση se Android 6 και κάθε μέρα με τρελαίνει στις ενημερώσεις θα το σκεφτώ πραγματικά πάρα πολύ να ξαναπάρω κινητό με Android και επίσης η Samsung μας δουλεύει τελείως

Soman

Δε το έχω ξανά ακούσει αυτο όλοι το έχουν παρει μήπως εχει κανα θέμα η συσκευή σου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Σύντομα διαθέσιμο και στη σειρά Galaxy S22 της Samsung;

Σύντομα το Galaxy AI θα είναι διαθέσιμο σε περισσότερες συσκευές της Samsung, με την εταιρεία να μοιράζεται πληροφορίες για την κυκλοφορία.

Smartphones featured Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy S24

Galaxy S24 Series: Με τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης

Τα νέα Galaxy S24, S24+ και S24 Ultra είναι εδώ και η Samsung φέρνει ένα νέο φρέσκο αέρα στην εμπειρία χρήσης των ναυαρχίδων της, μιας και η τεχνητή νοημοσύνη, ήρθε στη νέα σειρά της Samsung.