Samsung Omnia HD

Ανακοινώθηκε σήμερα επίσημα το νέο camera phone της Samsung με ονομασία i8910 ή Omnia HD, το οποίο διαθέτει κάμερα 8 Megapixel με LED flash αλλά και την νέα έκδοση S60 5th edition. Είναι κυρίως μια Multimedia συσκευή και για αυτό το λόγω έχει ονομαστεί HD. Η οθόνη του είναι το κάτι άλλο μιας και είναι τεχνολογίας OLED έτσι εκτός του ότι θα έχετε καλύτερα χρώματα θα έχετε και μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας.

, Samsung Omnia HD

Samsung Omnia HD

, Samsung Omnia HD

Αξίζει ακόμα να σημειωθεί ότι έχει και HDMI port, στερεοφωνικά ηχεία, 1500 mAh μπαταρία και άλλα πολλά. Το Samsung i8910 είναι ότι καλύτερο έχει παρουσιαστεί από την Samsung. Πλήρη χαρακτηριστικά και ωραία εμφάνιση. Μένει όμως να μάθουμε και την τιμή η οποία πιστεύω θα είναι για άλλη μια φορά στα ύψη. Πιστεύω όμως ότι θα τα πάει πολύ καλά αλλά με τέτοιους ανταγωνιστές στην αγορά θα είναι λίγο δύσκολο!

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nikos

kalo to vgalane alla ama eixe kai windows tha itan kalitero apo to kanoniko omnia i900
kai tora paramenei kalitero apo ola ta tilefona pou exoun vgei os tora

Stathis

Simfonw st gegonos oti dn exei windows,oti einai ena meionektima. episis dn marese i eleipsi XENON flash-n exei 8 mp kai na min exei xenon. Telos panton, ego proteino SE IDOU. Exei 12 mp me flash xenon,pragma pou simenei teleies foto!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.