Samsung Omnia II teardown

Techblog Teardown. Ξεγυμνώνουμε το Samsung Omnia II για τα μάτια σας μόνο. Το πρώτο κινητό στην ελληνική αγορά με Windows Mobile 6.5, οθόνη AMOLED 3,7 ιντσών και όνομα βαρύ σαν ιστορία, Omnia. Θα το βρείτε αποκλειστικά στην COSMOTE ενώ τον εσωτερικό του κόσμο θα τον δείτε αποκλειστικά στο Techblog. Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες.

, Samsung Omnia II teardown

, Samsung Omnia II teardown

, Samsung Omnia II teardown

Ευχαριστώ θερμά την εταιρεία Γραμμα-Tech Α.Ε., τηλ.: 210.3453833-4

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λευτέρης

Την ώρα με το μίκροσκόπιο τι κοίτουσε?Κάλυτερο άπο το προήγουμενο με ήχο και με μούσικη κάλα είναι .Συνχαρητήρια!!!

Toubos

Μπράβο, πολλή καλή δουλειά. Αχρείαστο να είναι αλλά … ποτέ δεν ξέρεις. Thanks !!!

Λευτέρης

Εγω την πρώτη φόρα που το είδα τον είχες κόψει το ήχο μάλιστα θύμαμαι που άπαντησες ναι τον η΄χο τον έκοψα γιάτι μήλουσαμε για άσχετα πράγματα.Τώρα ναι, όντως έβαλες και στο Ν900

Toubos

cVlachakis, έχεις δίκιο. Αλλά υπάρχουν κάτι περιπτώσεις που δεν αξίζει να δόσεις χρήματα για service. Σ’ ένα Touch Cruise ο μικρός είχε χώσει ένα σκουπίδι μέσα στην υποδοχή που έμπαινε το πενάκι και δεν έβγαινε με τίποτα από έξω. Έτσι ψάχνοντας στο internet βρήκα έναν αντίστοιχο οδηγό και έκανα την δουλειά μου. Αλλά κατά κανόνα είναι όπως τα λες.

Costas Gheraniou

Μπήκες και στο Engadget Κώστα, συγχαρητήρια!

POROMENOS

Να ρωτισω κατι αφου εσεις μπορειτε να ανοιξετε τα κινιτα και να δειτε με λεπτομερια τι περιεχουν μεσα δεν μπορειτε ασπουμε να βαλετε μια μεγαλυτερι καμερα στο κοινιτο ή εσωτερικη καρτα μνημς π.χ. στο Ι phone ?

giannis

εγώ πάντως μετά απο την εμπειρία μου με το όμνια το 1 δεν θα έκανα το λάθος να πάω ξανά περίπου στα ίδια.το άντεξα 3 μήνες με απίστευτα νεύρα καθημερινά και επιτέλους γύρισα στην αγαπημένη μου νόκια και το σούπερ N900 που στις λίγες μέρες συμβίωσης μαζί του είμαι καταευχαριστημένος

Ed

Ενδιαφερον!!

θα ηθελα να ρωτησω αν το Samsung Omnia II εχει την λειτουργια Internet sharing όπως στο HTC Touch HD – βολεύει να γίνεται modem το τηλεφωνο σε συνδιασμό με ενα laptop

Ed

@c\/lachakis; πήγα σε ένα Γερμανο και είδα ότι έχει μια τέτοια εφαρμογή στην ενότητα Internet.

Το Omnia II είναι το 8000, σωστά;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.