Samsung Omnia M, Με οθόνη 4 ιντσών Super AMOLED και Windows Phone

Με οθόνη Super AMOLED 4 ιντσών και λειτουργικό σύστημα Windows Phone 7.5 Mango ανακοινώθηκε το Samsung Omnia M. Το Omnia M αναμένεται να κυκλοφορήσει και στην ελληνική αγορά και έρχεται με κάμερα 5 Megapixel, ενσωματωμένη 4GB (δεν δέχεται επέκταση με κάρτες μνήμης), μονοπύρηνο επεξεργαστή 1GHz και μνήμη RAM 384MB. Η μπαταρία του είναι 1500 mAh και διαθέτει μπροστινή κάμερα VGA.

, Samsung Omnia M, Με οθόνη 4 ιντσών Super AMOLED και Windows Phone

Samsung Omnia M
Λειτουργικό σύστημα: Windows Phone 7.5 Mango
Επεξεργαστής: 1GHz μονοπύρηνος
Μνήμη RAM: 384MB
3G/ HSPA
Οθόνη: 4 ίντσες, Super AMOLED, 800×480 pixels
Κάμερα: 5 Megapixel, LED flash, VGA video
Δεύτερη κάμερα: VGA
Ενσωματωμένη μνήμη: 4GB
Κάρτα μνήμης: Όχι
Wi-Fi n, GPS, Bluetooth, micro USB
Μπαταρία: 1500 mAh
Διαστάσεις: 121.6×64.1×10.5 χλστ.
Βάρος: 119 γρ.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

32 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
DELAS

200 euro και κάτω…

victor

xαλια μαυρα

Ζαφείρης

ποση ram λεει????????
φωναζει απο μονο του “ΔΕ ΘΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΩ ΣΕ WP 8” !!

argyris

χιλιες φορες το αθανατο htc trophy απο αυτο εδω!!! και ας εχει super amoled οθονη!

AndreasManou

Ρε παιδια ηρεμηστε… γιατι κραζετε τα πιο φτηνα κινητα? νομιζετε μπορουν ολοι να παρουν Lumia 800-900 klp?? καπου στα 200- θα εχει και θα ειναι μια χαρα για ανθρωπους που θελουν οικονομικο windows phone! η ιδανική τιμή θα ειναι στα 150 γιατι στα 200 υπαρχει το πολυ καλυτερο omnia W!

ΓιώργοςΘ.

θα προτιμούσα το nokia lumia 610

Γιωργος Μ

fail….

Giannis

Μια χαρα ειναι για φτηνο smartphone.Θα συμφωνησω με οσα ειπε ο AndreasManou παραπανω.

thunderc8

Τι fail και πρασινα αλογα αυτα τα spec με wm 7.5 ειναι σαν να εχεις android με 512ram dual core 1ghz

kostas13

δε νομιζω τακη.

Παναγιώτης

Και εγώ θα συμφωνήσω με τον AndreasManou….όποιος δεν έχει την οικονομική άνεση να αγοράσει ένα Lumia φυσικά και θα προτιμήσει αυτό…..από την άλλη όποιος μπορεί να διαθέσει τα χρήματα του για κάτι πιο ακριβό που πιστεύει πως είναι καλύτερο τότε οκ……

ιωαννης

Το καλυτερο δεν το ειδατε και κραζετε αλλα και αλλα….4GB ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΔΟΧΗ SD…!

Μιχάλης

Η ram δεν είναι 384MB…384,6 είναι!

Provatopoulos

Μυριζομαι μήνυση ……πάλι…….
Θα μπορούσε να ειναι και το πρωτότυπο μοντέλο του iPhone 3G :p

giorgio

Πιστεύω πως θα είναι μια χαρά συσκευή. Στα πολύ υπέρ του, η οθόνη.

Τα Νέα Του Νετ

omg..Το έχει κάνει Για τα πανηγύρια το ονομα Omnia η samsung πλεον…

nikos

Ρε πεδία αφτο αινε το ομνια 7 εμφανσιακα,το εχι ο αδερφοσ αδερφός,ορεο το led.

Demis

Ενσωματωμένη μνήμη: 4GB από την οποία είναι για χρήστη κάνα 3….. με 3 gb που πας? οεο… θα πει κάποιος cloud…… αλλά ποιο cloud παιδιά η ταχύτητες και κύριος οι τιμές για mobile net στην Ελλάδα είναι στων θεό….. αν κοστίζει κάνα 150 ευρώ καλός… αν και δεν νομίζω μόνο άδεια για win κάνει κάνα 50 ευρώ…

Πανος.Λαστ

4gb μνημη χαχαχα ναι οκ στο 3310 ειχα παραπανω :p αν εχει κατω απο το ψυχολογικο οριο των 200 τοτε θα γινε ι ανετα το x8 των windows phone

neCross

ρε παιδια με 384 ΜΒ ραμ μια χαρα θα τρεχει το μονο κακο ειναι η ενσωματωμενη μνημη που 4 GB, δεν ειναι πολλα αλλα για καπιους που θελουν να σερφαρουν μονο και δεν γεμιζουνε το κινητο με βλακιες μια χαρα ειναι εγω θα το αγοραζα παντος αν εκανε καπου στα 180-200 το πολυ.

Mike

εμενα μου αρεσει εαν ειναι στα 150 το παιρνω

lazzaroleo

Ρε παιδιά εγω δεν μπορώ να καταλάβω κάτι! Αν το Nokia lumia 710 με επεξεργαστή στο 1.4 GHz,Ram 512 και ενσωματωμένη μνήμη 8gb τα βρίσκει κάποιος έως και 230 ευρώ ποιος ο λόγος να βαίνουν κινητά με χαμηλότερα τεχνικά χαρακτηριστικά και πάνω κάτω τις ίδιες τιμές; Μιλάω για αυτό και το Nokia lumia 610 που θα κυκλοφορήσει η Nokia σε τιμή κοντά στα 200 ευρώ!Νομίζω ότι δε θα πουλήσουν καθόλου,και ας Λιλ αναφερθούμε και στα επερχόμενα Windows Phone 8 που τα συγκεκριμένα κινητά που ανέφερα δεν παίζει να πάρουν!Φιλικά

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

4gb μνημη και δεν περνει επεκταση…….. χεχεχεχ ακομα γελαω …

Tony Cool

Εαν κανει κατω απο 200 ευρω θα ειναι μια καλη προταση για καποιον που θελει wp και δεν χρειαζεται πολλη μνημη.Εαν παλι οχι…καληνυχτα!

enigma

To omnia w για ενα διαστημα ειχε 200euro για να ξεστοκαρουν. Στα 250 το εχει το φθηνοτερο σκρουτζομαγαζο.

panos13

Ορισμενοι γραφεται μονο για να κραζετε.Αν το τηλεφωνο βγει στα 240 οπως το Lumia 610 αρχικη τιμη θα ειναι ασχημο?Ακουω για lumia 710,samsung omnia w ktl αυτα δεν ειχαν αρχικη τιμη 230….Εγω προσωπικα αν βγει στα ιδια χρηματα με Lumia 610 το θεωρω ανωτερο σχεδον σε ολα πλην η εσωτερικη μνημη που αν καποιος δεν ασχολειται με εφαρμογες και δεν χρειαζεται μεγαλο αποθηκευτικο χωρο δεν ειναι κακο..

dimpep

Για κάποιους τα ψώνια γίνονται μέσα από το ίντερνετ, βέβαια ξεχνούν ότι μπορεί να είναι ανακατασκευασμένα και χωρίς εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας γιατί εισάγονται από dubai κλπ κλπ. Oi τιμές των ιντερνετομάγαζων που τα κάνουν παραεισαγωγή, είναι αμφιβόλου ποιότητας από θέμα υποστήριξης και με συσκεασίες αρκετά συχνά χάλια, δεν έχουν σχέση με τις τιμές της επισημης αντιπροσωπείας, που αν δείτε στα γνωστά καταστήματα οι διαφορές είναι ελάχιστες από κατάστημα σε κατάστημα.

Στο διαταύτα…το τηλέφωνο είναι καλό για κάποιον που θέλει ένα τηλέφωνο απλά να δουλεύει και να κάνει και δύο τρία πραγματάκια παραπάνω. Δεν είναι όλοι κολλημένοι με τα τοπ σπεκς

Κωνσταντινος

Να ενα Windows Phone που επιτελους δεν κοστιζει μια περιουσια!!!!!

Lefterisepp

Μια χαρά φαίνεται…
Πάντως υποψιαζομαι τιμή γύρω στα 220-250
Και παιδιά μην κολλατε και τόσο στη μνήμη..4gb
Ειναι κάποιοι όπως και εγώ που δεν θέλουν 200 εφαρμογές.
Κι εγώ έχω το trophy και εχει 5 gb ελεύθερα..γιατί πολύ απλα δεν το πήρα για να αντικαταστήσει τον υπολογιστή μου αλλα γιατί ήθελα ένα κινητο που να μην κολλάει ποτεεεεεεεεε.
Και το κατάφερα.Και σημειωστε ότι πριν είχα iPhone…. 😉

neCross

επίσης μερικοί λέτε για το wp 8 ότι δεν θα το πάρει.
Εγώ νόμιζα πως το 8 θα το κάνουν έτσι ώστε να τρέχει και σε κινητά με λιγότερη μνήμη και πιο μικρό επεξεργαστή.

ilias

καλα ρε παιδια θεωρειται πχ το νοκια 610 καλυτερο??
αφου εβγαλε η νοκια εβγαλε και η samsung πολυ καλυτερο σε οθονη

makaronass

Γεια σας παιδιά.Διαβάζω τα σχόλιά σας και κατά την πλειοψηφία βλέπω ότι δεν σας άρεσε.Δεν θα συμφωνήσω μαζί σας.Καταρχάς,εμφανισιακά είναι πολύ ωραίο κινητό,πολύ πιο ωραίο από κάθε άλλο νοκια,και εν συνεχεία τα χαρακτηριστικά του είναι ικανοποιητικά για άτομα που θέλουν ένα κινητό για να απολαμβάνουν τις βασικές λειτουργίες αλλά και πιο προχωρημένες,κυρίως όμως είναι μία ευκαιρία για να δοκιμάσεις την νέα γενιά κινητών σε αυτή την χαμηλή τιμή.Για να βγει το 8 όπως λέτε πρέπει να μάθουμε λίγο πώς είναι και αυτά τα κινητά.Τέλος πάντων..εγώ το βρήκα 179 ευρώ στην Ιταλία και το πήρα απλά θέλω να μάθω αν γίνεται να του βάλω ελληνικό πληκτρολόγιο,όχι μενού.Αν ξέρει κάποιος να μου απαντήσει σας παρακαλώ.Ευχαριστώ πολύ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.