Samsung Pixon 12, Ξεκινάει ο πόλεμος στα 12 Megapixel

Samsung Pixon 12 ονομάζεται το νέο κάμερα phone του Κορεάτη κολοσσού που βάζει φωτιά στα Megapixel και ξεκινάει των πόλεμο στα “12” μαζί με το Sony Ericsson Satio. Μπορεί το Satio να ήταν το πρώτο κινητό που ανακοινώθηκε με κάμερα 12 Megapixel όμως το Pixon12 φαίνεται να είναι το πρώτο 12άρι που θα κυκλοφορήσει. Θυμάμαι που είχα ρωτήσει στη Sony Ericsson αν περιμένουν να γίνει κάτι τέτοιο και μου είχαν πει όχι. Οι Κορεάτες όμως δεν αστειεύονται!

, Samsung Pixon 12, Ξεκινάει ο πόλεμος στα 12 Megapixel

Μέσα από τη σειρά Pixon και δεύτερο κατά σειρά μετά το Samsung Pixon M8800, το Samsung Pixon 12 M8910 διαθέτει κάμερα 12 Megapixel, Xenon flash, οθόνη 3,1 ιντσών τεχνολογίας AMOLED όπως αυτές των Omnia HD και UltraTouch και ευρυγώνιο φακό 28mm. Ενσωματώνει μνήμη 150ΜΒ και δέχεται κάρτες μνήμης microSD έως 16GB.

Το Samsung Pixon12 φέρει Wi-Fi, GPS, FM radio και μπορεί να τραβήξει βίντεο ανάλυσης 720×480 pixels στα 30fps. Περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά όπως το λειτουργικό σύστημα που θα φοράει, αναμένονται το επόμενο διάστημα.

Σύμφωνα με την Samsung, το Pixon12 αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον τρέχοντα μήνα Ιούνιο, ενώ το Sony Ericsson Satio έχει δρομολογηθεί για μετά τον Οκτώβριο.

Let the games begin!

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nikos

auto einai tora tilefono
ama exei kai windows mobile tha einai to epomeno kalitero kinito meta apo to Omnia

Κωνσταντίνος Κουφουδάκης

Πάει η SE!
χαχαχαχα
Samsung για μία ζωή!
Και AMOLED!
🙂 🙂 🙂
Ρε παιδιά,συγγνώμη αλλά νομίζεται τώρα ότι η SE θα περάσει αυτό;
χαχαχαχα
Επίσης,σκεφτείτε ότι το INNOV8 ακόμα είναι ένα από τα καλύτερα φωτογραφικά κινητά και ότι το C950 είναι πολύ πιο κάτω από το INNOV8! κάτι μου λέει ότι θα γίνει το ίδιο και στα 12 MP 😉

Nikos

distixos den exei windows mobile allios ta xaraktiristika einai poli kala

kostantinos

i koreates pistevo einaipoli mprosta prosopika mono samsung perno kinita edo kai 3 xronia kai den exo skopo na tin alakso dioti opios mathei tin filosofia tis eterias aytis tha katalavi…

px ena paradigma poili kali poiotita sta tilefona kai oxi opos i nokia apo plastika poy trizoun
eropos kai oti exei kales times pali se antitesi me nokia ou oti neo ebgaze to iperkostologouse

kostas

Φοβερή κάμερα ,λειτουργία στιβαρό αλλά το περίμενα καλύτερο και δεν το αγόρασα
το έχει φέρει το e-click.gr

Κώστας

Ρε παιδια, ολα καλα με το κινητο….πολυ ωραιο κτλ… Αλλα θελω να σσ ρωτησω κατι, μηπως ετυχε το ιδιο προβλημα και σε εσας και μπορειτε να δωσετε καποια εξηγηση….

Συνδεω το κινητο με το PC μου, περναω κανονικα μεσα το λογισμικο, και για το PC STUDIO αλλα και του USB τους Drivers …… επειτα, ο υπολογιστης, διαβαζει κανονικα το κινητο…..το θεμα ειναι , οτι την καρτα μνημης μου την δειχνει αδεια….οτι δεν περιεχει δλδ τπτ μεσα….

Καμια ιδεα κανεις/καμια ????

lefteris

geia xara paidia.eimai anamesa sto n 97mini sto satio kai sto Samsung Pixon12.gia to satio akousa diafora alla etsi ki aloiws i ercsson me exei prodwsei polles fores sto parel8on……ti nokia tin empistevomai me kleista matia alla i camera tou de nomizw oti einai kai oti kalytero…samsung den eixa pote sto parel8on.ti lete axizei na to dokimasw???opws kai na to kanoume 12 megapixels einai afta….

Spyroscesarsc

@lefteris, και βέβαια αξίζει να δοκιμάσεις Samsung! 😉
Eγώ από τότε που πήρα το 1ο Samsung (Ε590-το πιό φθηνό κινητό στα 3MPixels το 2007) έχω πάρει άλλα 2 κινητά(F700 το 2008 & Omnia το 2009)! Και ειναι και τα 2 Samsung! Και πάλι Samsung θα πάρω…
Μπορεί να “πάθεις” και εσύ το ίδιο! 😀

To Pixon12 θα το βρεις στον Γερμανό με 400 ευρώ! Αρκετά καλή τιμή! 🙂

lefteris

se efharistw poly spyro.etsi ki aloiws me epidotisi(416evro!!!!!!!) apo ti vodafone tha to parw.avrio ki olas tha paw na akyrwsw ti parageleia gia to n97 pou ekana simera.gia kali mou tyxi….den to eixe etoimoparadoto.

Spyroscesarsc

‘Aντε… Μεγειά! 🙂
Το πέρνεις και τζάμπα… Μιά χαρά!
Να’χα και εγώ μία επιδοτήση! 🙁 χαχα!

lefteris

geia xara paidia.telika to peira to tilefwnaki.to ehw mia vdomada peripou kai eilikrina ehw pa8ei plaka me tis fwtografies.tha ithela na rwtisw 2 pragmata.1 giati otan metaferw video sto pc den exei hxo kai defterwn pws syndeomai mesw wi-fi.efharistw

evangelia

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Η SAMSUNG ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ. ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ PIXON 12 ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΜΑΖΙ ΔΩΡΟ ΜΙΑ ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΟΡΝΙΖΑ. 1) ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΙΟΛΑΣ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ(PIXON 12), ΟΥΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ 4 ΩΡΕΣ Η ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ ΝΕΚΡΩΣΕ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΑΞΑ,ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΝΙΖΑ ΜΑΖΙ (ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΠΑΚΕΤΟ). 2) ΠΗΡΑ ΑΛΛΟ…Η ΟΘΟΝΗ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ. ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΕΙΝΑΙ : ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΣΕ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟ Η΄ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ “ΝΑΙ” ΓΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΛΗΨΗΣ 5-6 ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ…ΚΟΛΛΑΕΙ.ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ…ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΣΕ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ ΘΕΣΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ….. 3) ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ : ΣΕ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΠΑΛΙ ΘΕΣΗ, ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΟΥΜΕ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ “ΟΡΙΣΜΟ ΩΣ” ΠΑΤΑΤΕ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ…..ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΜΩΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ. 4) ΤΕΛΟΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΟΡΝΙΖΑ….ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΣΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΣ ΓΙΑ ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ- ΔΕΞΙΑ- ΑΡΙΣΤΕΡΑ …..ΤΟ ΒΕΛΑΚΙ ΓΙΑ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ….. ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΑΩ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ… Συνέχεια »

Staf

Κ ενος φιλου μου χαλασε και του το ειχαν στην αναβαθμιση ενα μηνα..Ελαττωματικα βγηκαν τα Pixon..Επισης ειχε προβλημα με το GPS..

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΕΓΩ ΕΧΩ TO PIXON 12 ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ

giannis87

παιδιά εγώ το έχω και δεν βρίκσω καλά παιχνίδια σαν τα android και μήπως μπορώ να βάλω android

giannis87

δες μήπως μπορείς να μου βρεις παιχνίδια?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.