Samsung, Έστησε μαγαζί δίπλα σε Apple Store για να πικάρει την κυκλοφορία του iPhone 4S

Στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας αυτή την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου ξεκινάει η διάθεση του νέου iPhone 4S. Αυτό το γνωρίζει η Samsung και πήγε και άνοιξε μαγαζί δίπλα από ένα Apple Store πουλώντας στους 10 πρώτους κάθε μέρα, ένα Samsung Galaxy S II μόνο με 2 δολάρια Αυστραλίας! Η ουρά που έχει σχηματιστεί είναι ήδη πολύ μεγάλη!

Αυτό το ιδιότυπο promotion της Samsung θα διαρκέσει μόνο για 5 ημέρες διαθέτοντας συνολικά 50 Galaxy S II. Όσο δηλαδή θα διαρκέσει και το “νταβαντούρι” έξω από το κατάστημα Apple Store!

update: κάποιο σχολιάζουν ότι η τιμή των 2 δολαρίων είναι με σύνδεση. Εγώ δεν βρήκα κάτι τέτοιο στους Όρους της συγκεκριμένης προσφοράς. Διαβάστε τους εδώ.

, Samsung, Έστησε μαγαζί δίπλα σε Apple Store για να πικάρει την κυκλοφορία του iPhone 4S

, Samsung, Έστησε μαγαζί δίπλα σε Apple Store για να πικάρει την κυκλοφορία του iPhone 4S

, Samsung, Έστησε μαγαζί δίπλα σε Apple Store για να πικάρει την κυκλοφορία του iPhone 4S

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

93 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
mixalis44

γιατι οχι και εδω?

Firmas

Είναι τέρμα ζώα τα άτομα. Χαχα. Κατάντια εδώ κοίτα! Το Apple Store είναι πολυκατοικία και αυτή πήγαν έβαλαν μια τέντα για να ανταγωνιστούν.

zak91

χαχαχαχα θεϊκό!!!!

360kias

εσυ πηγαινε στην ποληκατοικία και ασε τους αλλουσ να πανε στιν τεντα να το παρουν μονο με 2 δολαρια δεν πειραζει υγεια μωρε λετα υπαρχουν

hayatevo9

δε μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνει αυτό η Samsung αφού έχει δανείσει hardware στο I phone 4s, ποιος ο λόγος να είναι τόσο ανταγωνιστική?

Nick Z.

2$$$?????? Πεταω για Αυστραλία αύριο!!!!!!

Παναγιώτης Γ.

γιατί εάν δεν ήταν ανταγωνιστική θα σου έλεγε η Apple νέο iphone 5. we reinvert notifications and now αναφορές παράδοσης και θα τρέχανε όλοι να το πάρουν επειδή πλέον μπορεί να σου πει ότι το μήνυμα σου παραδόθηκε. Τελικά βιντεοκλήσεις μπορεί να κάνει το iphone σε 3G δίκτυο; ή ακόμα να το κάνουν και αυτό reinvent;

Χρήστος

τα πρώτα 10 κάθε μέρα θα κάνουν 2$????????Κάντε ένα στην Ελλάδα Τώραααααααααααααααα

Παναγιώτης Γ.

2 δολάρια με σύνδεση εεεεεε!!!! αλλά και πάλι είναι τρελή προσφορά.

vezyro

Τα 2$ ειναι με συμβόλαιο χωρίς να γνωριζουμε τα πάγια που θα δίνουν κάθε μήνα οι κάτοχοι.
Σιγουρα ειναι μεγάλη προσφορά αλλα οχι και τζάμπα οπως φαίνεται και απο το original άρθρο.

dionisis_ver

@ Nick Z. θα σου προτεινα να πασ να το παρεις κανονικα… δεν συμφερει να δωσεις τοσα λεφτα στα εισητιρια… πιο φθηνα θα σου ρθει… 😛

MANOS

Αυτά είναι!!! Εδώ πας να το πάρεις με σύνδεση από τα γνωστά καταστήματα(πράσινα – κόκκινα – μπλε) και σου λένε από 600 το παίρνεις 520 ενώ το βρίσκεις σε αλλα μαγαζάκια κάτω από 500 σκέτη συσκευή.

Panagiotis.R

Παρακμη η Samsung

Firmas

Μαρέσει που κανένας δεν βλέπει το αστεράκι δίπλα από την τιμη και το τι γράφει από κάτω! 😀 Μπράβο Sammy! Τους έπιασες κότσο!

Παπαδοπουλος Γιωργος

χαχαχαχαχα για αυτο θα λεγα…Το Γεγονος οτι μυριζει προγραμμα συμβολαιου δε το σκεφτεται κανεις?? Και τσαμπα να τα δινει η σαμμυ χαμενη θα βγει στις πωλησεις.. Iphone 1.000.000 σε 24 ωριτσες. Σαμμυ Galaxy S 10.000.000 σε ενα χρονο κυκλοφοριας.. Χρησιμοποιηστε τα μαθηματικα σας και πειτε μας και στους υπολοιπους ποτε θα πουλησει η Apple τοσα!! χαχαχα Παντως για προβατα περισσοτερο οι της Samsung μοιαζουν..Ετσι μαζεμενοι ολοι γυρω απ το τεντο-μαντρι!!!

Xaris

Όχι ειναι ξεκλείδωτα χωρίς συμβόλαιο!

Dimos

αχαχαααχαχαχαχα…πόσο γελοίοι είναι αυτοί ρε οι κορεάτες? πήγαν ανοιξαν μια τέντα δίπλα στον ουρανοξύστη..χαχαχαχαχαχα…κλαίω….Σε λίγο θα στήσουν κώλο και θα δίνουν και δώρο ενα galaxy2.Αχαχαχαχα…

geo25

Γιώργο το ότι έκανε 1.000.000 πωλήσεις σε μία μέρα δε σημαίνει ότι θα κάνει και τις υπόλοιπες τόσα. Ας μην είμαστε αφελείς.. Άκουσες τίποτα για το πως τα πάει τώρα;; Ή μήπως ξέρεις αν σε λίγους μήνες θα τα πηγαίνει καλά;; Και το samsyng galaxy s2 είχε 3.000.000 προπαραγγελίες αν το πάμε έτσι… Για να μη μιλήσω για το nintendo 3ds που παρόλο που ο πρόγονός του ήταν η δεύτερη καλύτερη σε πωλήσεις κονσόλα όλων των εποχών, την πρώτη βδομάδα πούλησε σαν τρελό και μετά ξεφούσκωσε το όλο θέμα. Μέχρι και το psp το περνούσε σε εβδομαδιαίες πωλήσεις. Κι αυτή τη στιγμή που μιλάμε μέτρια τα πηγαίνει γι’αυτό έριξε και την τιμή..

Bouss

@Dimos
Θα βοηθούσε λίγο αν παρακολουθούσες το θέμα καλύτερα. Για ένα μαγαζάκι που άνοιξε με συνοπτικές διαδικασίες ημερών μια χαρά είναι.

MasterX

καλό…. SAMSUNG rulez..

geo25

Dimo εντάξει, η φρασεολογία σου ξεφεύγει λίγο.. Λίγη σοβαρότητα δε βλάπτει..

Dimos

Άσε την φρασεολογία μου και κοίτα λιγο πριν κάτι μηνες που ολοι κοροιδευατε την Aplle που κάνει μηνύσεις..Η κίνηση αυτή της Samsung ειναι ότι πιο γελοίο υπάρχει εδώ και καιρό…Και όχι δεν εχω Iphone…Το λεω για τυχόν παρεξηγήσεις!

kodinos

Καλα.. μερικοι εδω μεσα ειναι πολυ Mac-ακες..

Λετε οτι ”μυριζει” συμβολαιο και οτι η Samsung πιανει ”κωτσους” τους επισκεπτες, και ουτε τον κοπο να επισκευθειτε την πηγη του post δεν κανετε!

“the Korean giant’s offering its Galaxy S II for just $2 sans contract “. Τωρα γλυκο μου fanboy κανε ενα google το “sans” να δεις τι σημαινει. Εκτος και αν περιμενεις να βγει το Siri για να το ρωτησεις.

Ο αλλος συγκρινει το Apple Store με την τεντα.. του προσωρινου promo/marketing store της Samsung.. ωραιος..

Οσο για τον αλλο που συγκρινει πωλησεις μεταξυ SGS και iPhone.. Πραγματικα ειμαι σιγουρος οτι απο πανεπιστημιο δεν εχεις περασει απεξω ε; Ερευνα πριν πεις την μπουρδα σου; οχι ε;

https://www.engadget.com/2011/09/25/samsung-moves-10-million-galaxy-s-iis-pats-itself-on-the-back/

Αγχωμενους σας βλεπω παντως. Ειναι που απεβιωσε ο “πνευματικος σας πατερας” μαλλον, γι’αυτο.

Firmas

Πραγματικά γελοία η Sammy. Και ξεκλείδωτα να είναι ρε παιδιά και χωρίς συμβόλαιο, έλεος! “Σοβαρή” εταιρία παγκόσμιας κλήμακας και κάνει τέτοια? Δηλαδή ούτε στο δημοτικό να ήταν. “Εγώ άνοιξα δίπλα σου και τα δίνω και δωρεάν! Είμαι καλύτερος!”. Πραγματική κατάντια. Δηλαδή να έρθουν στην Ελλάδα τι θα κάνουν? Θα βάλουν πάγκο στη λαική και θα λένε “Έλα πάρε πάρε πάρε πάρε! Καλό S2 έχω με dual core και super amoled στο 1 ευρώ τα πρώτα 10! Έλα πάρε πάρε πάρε!”

Dami

Οτι και να λέτε,για να φτάσει η Samsung να “χαρίζει” τα κινητά της είτε με με συμβόλαιο,είτε ξεκλείδωτα χωρίς συμβόλαιο…μαλλον εχει καταλάβει ότι πουλάει φρου φρου και αρώματα και τα πρώτα brenchmarks το αποδεικνύουν.Γελοία η στρατηγική της Samsung…προσωπικά νιώθω οτι ήταν λάθος μία τετοια κινηση από πλευράς της,οπως προσωπικα πιστευω ότι κερδίζουν κύρος οι υπόλοιπες εταιρίες που μέχρι τώρα δεν εχουν μπει σε τέτοια ανοητα παιχνίδια,γιατί όπως φαίνεται έχει γίνει εμμονή στην Samsung η Apple.

geo25

dimo δε ξερω αν το γνωρίζεις αλλά το μισό hardware του i phone 4s είναι κατασκευασμένο από την Samsung. Ακόμη να καταλάβεις ότι όλα γίνονται στο βωμό του χρήματος και της διαφήμισης; Έτσι επωφελούνται και οι 2 εταιρίες. Γι’αυτό καλύτερα να αφήνουμε τις κόντρες και να κοιτάμε λίγο με πιο καθαρό βλέμμα το όλο σκηνικό.

stavros

xaxaxaxaxaxaxa ο απολυτος ξεπεσμος για την samsung…

μομο

ολοι την κοροιδευετε την σαμμυ αλλα αν μενατε εκει διπλα θα ειχατε ερ8ει με τροχοσπιτο περιμενοντας να ανοιξει!!!

Alex

χα,χα καλή φάση,ωραία η Samsung!

Yannis

Ποσο μου αρεσει να βλεπω τα μηλοπαιδα να κοκκινιζουν απο ζορι σαν ωριμα μηλα και να πρασινιζουν απο ζηλια σαν πρασινα μηλα χαχαχαχαχαχα επιτελους κυριοι παραδεχτειτε το η Apple καταφερε να ξενερωσει ακομη και εσας τους ορκισμενους χαχαχαχα Εχω ενα iphone 4 και ενα 2g και δεν προκειται να ξαναδωσω λεφτα σε αυτους τους τσαρλατανους προτιμω να αγορασω Κορεατη και ας ειναι και απο τη λαικη τουλαχιστον δεν 8α κλαψω ποτε τα λεφτα μου

sdaoulas

καλα δεν υπαρχει η samsung

Pasvantis Kostas

Παιδιά χωρίς να μπω στην διαδικασία σύγκρισης κινητών (κορυφαία και τα δυο) όλη αυτή η ιστορία του ανταγωνισμού μας βολεύει αφάνταστα . Μέχρι τώρα παιζαν σε επίπεδο εξοπλισμό τώρα κάνουν προσφορές . Αν και προτιμώ το iPhone δεν τίθεται θέμα εάν το άλλο είναι σχεδόν τσάμπα .Μακάρι να κάνουν και εδώ προσφορές τέτοιες

Teo

@ Παπαδοπουλος..Ποτε ρε φιλε.

giannischania

Καλα παιδια εσας αμα σας το χαρισουν μην το παρετε , απλα πεταξτε το στα σκουπιδια . τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα θεε μου. Ξεκολληστε λιγο το μυαλο σας ρε!

iceman

πρεπει να καταλαβουμε πως αυτη τη στιγμη με την παγκοσμια κριση που υπαρχει οι εταιριες προσπαθουν να διασφαλησουν ή και να διασωσουν αν θελετε, οποιο μεριδιο εχουν σε καθε χωρα…, με οποιοδηπωτε τροπο…. τωρα η κριση δικια μας….

Alex

Σιγά μην το πετάξουν στα σκουπίδια,θα το πάρουν και θα έχουν να το καμαρώνουν κιόλας,άσε τι λέει ο καθένας εκ του ασφαλούς πίσω απο μια οθόνη.

panos13

Η απόλυτη ξεφτίλα….

Παπαδοπουλος Γιωργος

Καλα #kodinos μαλλον παλικαρι μου χαπια παιρνεις και δε ξερεις να διαβαζεις.. Δε μιλησα για το galaxy 2 αλλα το 1..Και καλα κανεις που λες οτι δεν πηγα πανεπιστημιο γιατι αν πηγαινα δε θα παιρνα οσα παιρνω στο εμπορικο ναυτικο.. Εσυ που πηγες λοιπον κατσε χανε την μερα σου στο ιντερνετ που θα σου δωσει να φας. και ψαχνε μεχρι και τις πωλησεις των ταμπον samsung..

georgios

Νομίζω ότι πλάκα έχουν αυτοί που και καλά κατασκήνωσαν έξω από το μαγαζί το οποίο φαίνεται πως λειτουργεί κανονικά. Μου φαίνονται πακιστανοί πληρωμένοι για να δείχνουν το χαμό που γίνεται όπως στα απλ στορ, μόνο που εκεί δεν τα δίνουν τζάμπα! ΧΑΧΑΧΑ.

mihalis

Έτσι ρε SAMSUNG χτύπα τους αλύπητα και οι ίδιοι έχουν ξενερώσει πια με την APPLE…

geo25

Παπαδοπουλε ηρεμησε λιγο δεν σου εθιξαν και τη μητερα σου.. Οσο για το σχολιο σου, ο kordimos ανεφερε κι αυτος το 1 galaxy κατι ομως που ειναι ασχετο καθως πλεον κυκλοφορει το 2. απλα το ανεφερες γιατι ειχε χαμηλοτερες πωλησεις απο το 2 και θα φανει η διαφορα με το i phone 4s. Οτι σε συνεφερε δηλαδη.. Πρεπει πρωτα να ερευνας ομως καλα ειπωθηκε παραπανω..

Kostas P.

χαχαχα 🙂

Παπαδοπουλος Γιωργος

Geo25 εδω ειμαι και εδω εισαι φιλε μου..Μετα απο 3 μηνες να μου πεις μονο που θα ψαχνεις για πωλησεις γτ το μηλαρακι θα την εχει καβαλησει τη samsung.. Αν μου εθιγε την μητερα μου τωρα θα ακουγε τη διωξη να του χτυπαει την πορτα να σαι σιγουρος..Τωρα απλα του απαντησα στο υφος που του επρεπε.. Ωραια αφου εκανα λαθος να συγκρινουμε το iphone 4 και το galaxy s στις πωλησεις?? Αυτο με συμφερει??

kodinos

@ Παπαδοπουλος Γιωργος

Ακομα χειροτερα! Μου λες δηλαδη οτι συγκρινεις τις πωλησεις ενος brand name/family που μολις ειχε δημιουργηθει, μεσα στον πλουραλισμο των Android συσκευων, με ενα αντιστοιχο που α) ηταν και ειναι το μοναδικο smartphone της ιδιας εταιρειας, β) προϋπηρχε 3 χρονια ηδη.

Το εμπορικο ναυτικο μπορει να πληρωνει καλυτερα, την κριτικη σκεψη δεν σου την εξασκει ομως. Και φαινεται.

Dimos

kodino, Άντε γεια ρε φίλε…Έδειξε γελοιότητα η Samsung και αυτό παραδέξου το..

Παπαδοπουλος Γιωργος

χαχαχαχα ενταξει βλεπω και σενα!!! Αλλα θα σου κανω τη χαρη και θα το παρω σα δεδομενο.. Με τους καιρους που ερχονται φιλε μου διαλεγω να μαι απ αυτους που πληρωνονται καλυτερα και να μη με δενει τιποτα με την ελλαδα παρα να μαι σκεπτικιστης και να τρωω χθεσινα και προχθεσινα απ την καταψυξη..Ειναι κριμα που θα φτασουμε εκει και ντροπη σε οσους μας οδηγησαν αλλα αν ειναι να διαλεξω προτιμω το πρωτο.. Γτ λες αυτο και δε λες πως ολοι θεωρουσατε οτι ακομα και η πρωτη γενια του γαλαξια ηταν καλυτερη και αυτο θα φαινοταν στις πωλησεις.. Κατι που ουτε καν…βεβαια..

kats

καλά μιλάμε dami δεν την παλεύεις..τι είναι αυτα που λες;είπαμε να είσαι fanboy της apple αλλά όχι κι έτσι..

geo25

παπαδοπουλε παντως περα απο την πλακα καλυτερα που εισαι μακρια απο την Ελλαδα. Σε λιγο καιρο θα ειναι βομβαρδισμενο τοπιο.. Δυστυχως.. Ετσι που την καταντησαν… Την καταντησαμε… Τελοσπαντων εφυγα λιγο.. Δεν εμπλεκομαι αλλο στη μαχη των 2 εταιριων γιατι δε βγαζε πουθενα!! Βαλτε καλα ομως στο μυαλο σας αυτο που ειπα πριν, οτι οι 2 τους συνεργαζονται. Εκεινες πλουτιζουν κι εμεις τσακωνομαστε χωρις λογο.. Παω να παιξω angry birds στο milestone μου! :ρ αει γεια μας!! 🙂

kodinos

@ Dimos

Φιλε μου δεν σχολιασα την στρατηγικη της εταιρειας, αυτο ειναι υποκειμενικο στον καθενα για το τι λαμβανει ως γελοιο η μη. Την επιχειρηματολογια σου σχολιασα, η οποια ειναι τυπου “Άντε γεια ρε φίλε”..

@ Παπαδοπουλος Γιωργος

Γυρνας τη συζητηση σε κατι τελειως διαφορετικο τωρα, η οποια ειναι μεγαλη και δυστυχως off topic για το post αυτο.

Οσο για το τι θεωρουσαμε οτι θα γινει με το Galaxy family οταν πρωτοβγηκε, ειναι αοριστολογια και γενικευση. Αν θυμαμαι καλα παντως, η ιδια η Samsung θεωρησε ικανοποιητικα τα νουμερα πωλησεων ακομα και του 1ου μοντελου.

george barcha

μπραβο της η samsung ετσι με πισμα!

kats

αρχίσαμε πάλι..

manolis44

παιδια σταματηστε να μαλωνεται. αν παρεται symbian θα εχεται το κεφαλη σας ησιχο δεν πειραζει αν το android και το iOS ειναι καλυτερο απο το symbian παρτετο γιατι σημφερει

1. η ετερια της νοκια δεν ειναι ανταγωνιστηκι
2. καλυπτει της ανακγες μας
3. δεν χρειαζεται συκγριση και ας ειναι η αλλες δυο καλυτερες
4. ενα Ν8 με συμπιαν μπελλε δεν θα σας χαλουσε ε και ασηταν αντιγραφη του android στο tool bar.
5. το συμπιαν ειναι ενα καλο εργαλειο που τα κανει μιαχαρα και ασε αν η αλλες ειναι καλυτερες στα παραπανω τουλαχιστον κατι κανει και το συμπιαν ε.
6. ενω μαλωνεται δεν θα σας βγαλει πουθενα αυτο το ολο σκηνικο

7. δεν σας λεω να παρεται με το ζωρει συμπιαν μη με παρεται με κακο ματι ok. (φιλικα) 🙂 🙂 🙂 🙂

geo25

manolis + 1

Πριν το milestone είχα κι εγώ 3 συσκευές symbian και με είχαν βολέψει πολύ (nokia n78, sony ericsson vivaz, nokia 3250). Οπότε συμφωνώ, μην το ξεγράφουμε έτσι απλά το symbian… 🙂

lorentzos

Σύμφωνα με υπολογισμούς της ιστοσελίδας theunderstatement.com, αν ισχύουν οι δημοσιεύσεις της Google σχετικά με το ρυθμό αύξησης των ημερήσιων ενεργοποιήσεων συσκευών Android, τότε στις 20 Οκτωβρίου θα πρέπει να ενεργοποιούνται περίπου 1 εκατομμύριο συσκευές ημερησίως!

Πίσω στο Μάιο του 2010 όταν η Google μετρούσε 100.000 ενεργοποιήσεις τη μέρα, χρειάστηκαν 29 εβδομάδες προκειμένου οι ενεργοποιήσεις να φτάσουν τις 300.000 και άλλες τόσες (Ιούνιος 2011) για να φτάσουν τις 500.000. Δύο εβδομάδες μετά ο Larry Page έκανε λόγο για 550.000 ενεργοποιήσεις τη μέρα!

Όπως βλέπουμε και στο γράφημα αν το Android συνεχίζει να μεγαλώνει κατά 4,4% την εβδομάδα όπως συμβαίνει μέχρι σήμερα, τότε στις 20 Οκτωβρίου θα ξεπεράσουμε τις 1 εκατομμύριο ενεργοποιήσεις
ανά ημέρα.
Αν μάλιστα λάβουμε υπόψη και τη νέα Nexus συσκευή που σύντομα θα παρουσιάσει η Samsung τότε καταλαβαίνουμε οτι δε θα είναι καθόλου απίθανο να επιτευχθούν αυτά τα νούμερα.

Παπαδοπουλος Γιωργος

Ναι εσυ μιλας για ολααααααα τα android..Εγω μιλαω για μια συσκευη..

lorentzos

Γιατί έχει άλλη?

Παπαδοπουλος Γιωργος

Συσκευη?? Τηλεφωνου οχι..Φαντασου να χε κ αλλες τι πωλησεις θα κανε.. Συσκευες εχει ipad, macbook pro, imac, imac mini, ipod.. Ακρως επιτυχημενα σε σχεση με τον ανταγωνισμο..

GREG

Σύμφωνα με αυτό το site, πρόκειται για προσωρινό κατάστημα και όχι κανονικό.
Για να σπάσουν την κίνηση στο διπλανό Apple Store την ημέρα κυκλοφορίας του 4s Και γιατί όχι, να διαφημίσουν το δικό τους.

Samsung setup a small temporary store beside the Enormous Apple store in Sydney Australia this week selling the Galaxy S II for $2. They did this to put a dent in Apples launch of the iPhone 4s there and it seems to be working.

Samsung who is easily Apple’s number one competition currently has already sold over 10 million units worldwide since May of this year. These numbers are despite it only launching recently in the United States.

Samsung is giving the first 10 people in the store a $2 contract-free Samsung Galaxy S II smartphone. There have been people camping in front of the store since Monday so odds are if your reading this its too late for you to get this deal.

We are interested to see how this affects the iPhone 4s launch in Sydney and are sure there will be an impact from it. As we find out more we will be sure to let you know.
Πηγή: https://www.android-advice.com/2011/samsung-selling-the-galaxy-s-ii-without-contract-for-2/

lorentzos

@Παπαδοπουλος Γιωργος… το ξερω Γιωργο γιαυτο το ειπα, ή apple ειναι κλειστει εταιρεια οτι βγαζει ειναι πριβε, ενα iphone βγαζει και αυτο ειναι ο κυριος ανταγωνιστης του android και με αυτο γινετε συγκριση, Αν εβγαζε και αλλο μοντελο Αν τοτε θα ειχαμε και αλλες μετρήσεις, τωρα με τα σημερινα βλεπουμε αυτα βγαινουν απο την καθε εταιρεια, η google το εδωσε το λειτουργικο και στην κουτσι Μαρια γιαυτο και κανει την μετρηση σαν συνολο. Εαν συγκρινουμε τωρα μονο galaxy s2 vs iphone σιγουρα το μηλοφωνο κερδιζει.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Θελω κ εγω (αλλο) ενα !!!!!

fred

Xaxxaxaxa ωραιο!!!!

sokel

γκαντεμια να μην εχω μπαρμπα στο australia!!

Apple Fanboy

το καταστημα της κιτρινιαριδων φενεται σαν τσαντιρι μπροστα στο καταστημα της apple..
εκει φανερωνει ποσο πουθεναδες ειναι χοχο κοιτα τι εκαναν οι γυφτουλες

Theodore

…καλα,δικες σας ειναι οι εταιριες,και κανετε ετσι;
Τι σας νοιαζει εσας,αν πανε να πνιγουν αυτοι;Δικα τους ειναι,ο,τι θελουν τα κανουν.
Εσεις,αμα θελετε ενα τηλεφωνο να κανει τη δουλεια του,παιρνετε ενα και τελος.
Ολα τα αλλα,προς τι,προμοσιον θα τους κανουμε;

Γιώργος Κουτσούρης

Μα πόσες γελοιότητες θα γραφτούν ακόμη από κάποιους ανώριμους και ανεγκέφαλους;;;

Κύριε Κώστα μας δε θα έπρεπε να σβήσετε ολόκληρα μηνύματα κι όχι μόνο φράσεις;;;

Αν πιστεύετε ότι ο τόνος του μηνύματός μου είναι ειρωνικός, έχετε δίκιο!

Ειρωνικός αλλά όχι προσβλητικός για τη πλειοψηφία, η οποία μπαίνει (μαζί κι εγώ εννοείται) να διαβάσει ένα άρθρο και μόλις πέσουν πάνω του κάποια ζώα αρχίζει το μπάχαλο.

Ε λοιπόν τι απ’ όλα ισχύει;;;

Ή σβήνετε όλα όσα πρέπει ή το αφήνετε να γίνει Wild West.

Διαλέξτε όμως επιτέλους!

μομο

@ apple fanboy το καταστημα για 5 μερες το φτιαξανε τι θες να φτιαξουνε ουρανοξυστη…βαλε μυαλο προβατο!

Techfan

@Γιώργος Κουτσούρης ο cVlachakis έχει επιφέρει την “Ψυχική” μας ηρεμία αρκετές φορές, σταματώντας προσωρινά τα comments .

Δεν μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω, και πρέπει να το σεβαστούμε αυτό…

Οπότε απλώς επικεντρώσου στα αυτούσια posts και όχι στα σχόλια.

Το να ελέγχει ένα ένα τα comments πριν επιβεβαιώσει για δημοσίευση σε ένα τόσο συχνά επισκετόμενο site είναι άθλος που δεν μπορεί κανείς να το χειριστεί, επειδή έχει και άλλα στο κεφάλι του 😉

Manos

ρε παιδια αυτο μου θυμηζει κατι κινουμενα σχεδια που εβλεπα παλια και ηταν σε μια γειτονια 2 παιδια και εστηνε το ενα παγκο και πουλουσε λεμοναδες και μετα το αλλο ζηλευε και εστηνε και αυτο παγκο απεναντι και πουλουσε ποιο φθηνα και μετα ερηχνε και ο αλλος τις τιμες με αποτελεσμα στο τελος ο ενας απο τους 2 να πληρωνει οποιον παει να παρει λεμοναδα

η γνωμη: περνουμε το galaxy s2 και δεν το ανοιγουμε, το πουλαμε και αγοραζουμε το iPhone 4S

mobo

@kodinos. Τον άνθρωπο που παραδέχθηκε ο Bill Gates και τίμησε το Google (Android) Πρέπει αν μη τι αλλο να τον σεβαστούμε

πασχαλης

εφυγα!!!!

Panos

Το να περνει καποιος προιον apple και να μενει ευχαριστημενος το δεχομαι, το να υποστηριζει την apple λες και εχει ποσοστο ειναι για γελια.. ο αλλος συγκρινει τα μαγαζια χαχαχα τρομερο επιχειρημα τσουτσουριασαν οι ρωγες μου, και υπογειο να εχει η samsung αν ειναι καλο το προιον θα πουλησει.

+1 kodinos

Panos

Παρακολουθώ εδώ και καιρό το site και φυσικά τις συζητήσεις, αλλά δεν έχω σχολιάσει ποτέ μου. Νομίζω ήρθε η ώρα… Ξεκαθαρίζω κατ’αρχάς ότι δεν είμαι ούτε Apple fan ούτε Sammy fan. Το ότι κλείνω αρκετά προς τη Sammy όμως δε θα το κρύψω. Οι λόγοι όμως είναι καθαρά πρακτικοί, λειτουργικοί και εξυπηρετικοί προς τις προσωπικές μου ανάγκες. Μαλώνουν πολλοί και όχι μόνο σε επίπεδο blog αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο για το ποια εταιρία είναι η καλύτερη. “Σας μ….ει η Apple” ο ένας, “προσκυνήστε τον βασιλιά των κινητών” ο άλλος… Ψωμί από την Apple τρώτε; Προς τι ο φανατισμός; Προσωπικά και με επιχειρήματα, θεωρώ κοροϊδία το promotion και την υποστήριξη ενός ολόκληρου συστήματος μιας συσκευής που είναι ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΜΕΝΗ. 700 ευρώ για μία συσκευή που δε μου προσφέρει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ περισσότερο από το SGS 2 (και πολλές άλλες συσκευές) το οποίο είναι ΕΚΑΤΟ ευρώ φθηνότερο, με ένα λειτουργικό που έχει ευρύτερη υποστήριξη και γενικότερα με ένα σύστημα το οποίο για να καταρρεύσει θα πρέπει να κλείσουν πολλές εταιρίες-κολοσσοί ταυτόχρονα (Google, Samsung, LG, HTC κτλ). Αν αύριο η Apple για τον Α ή Β λόγο βαρέσει διάλυση το iPhone δε θα υπάρχει. Και δε θέλω να δένω τις ανάγκες μου από μία εταιρία… Συνέχεια »

kodinos

@mobo

Δεκτο.

Παπαδοπουλος Γιωργος

Να μιλησουμε και λιγο σοβαρα.. Κατ αρχην οποιος πιστευει οτι η κοντρα Samsung, Apple ειναι πραγματικη κανει λαθος.. Διαφημιστικο και εμπορικο κολπο ειναι.. Καταρχην ας ξεκινησουμε με το οτι οι εταιρειες συνεργαζονται εδω και καιρο.. και σκεφτομαι εγω τωρα αφου τα σπασανε μεταξυ τους γιατι δεν κοβουν την συνεργασια τους και δεν τραβανε σε ξεχωριστους δρομους αλλα συνεχιζουν μαζι? Και την Samsung την βολευει φαινομενικα να κοντραρεται με την Apple αλλα και την Apple να κοντραρεται με το αντιπαλο δεος που ειναι η Σαμμυ.. Γιατι?? Μα γιατι βρισκονται καθε μερα στο προσκηνιο χωρις λογο..Τσαμπα διαφημιση και για τις 2.. Φανατιζομαστε και εμεις και διαλεγουμε στρατοπεδα και προιοντα.. Να το κερδος και για τις 2.. Μην τρελαθειτε αν δειτε καμμια φωτο Tim Cook και Samsung CEO σε κανα ευθυμο τετ-α-τετ.. @Pano φιλε καμμια συσκευη δεν ειναι υπερτιμολογημενη.. Ο καθενας κρινει τι ειναι πιο σωστο για τον εαυτο του.. Αλλος βαζει μια Bukhara 6000 ευρω χαλι στο σπιτι του οχι για να το δειχνει στο γειτονα ή να καυχιεται αλλα επειδη νιωθει καλυτερα να το βλεπει..Γουσταρει πως να στο πω.. Ετσι προφανως γουσταρουν και τα εκατομμυρια που επιλεγουν iphone.. Μπορει να μην υπαρχει ιδιαιτερη εξηγηση που διαλεγουν αυτο και ολοι να λετε… Συνέχεια »

Γιώργος Κουτσούρης

Κουραφέξαλα Γιώργο Παπαδόπουλε.
Κουραφέξαλα και τίποτα περαιτέρω μας τσαμπουνάς.
Αρχίσαμε να καταλήγουμε εκεί που πρέπει και συ το ξεχείλωσες το θέμα ακόμη μια φορά.
Αυτά που γράφεις:

<>

… Δεν είναι σωστά.

Δεν το γουστάρουν για τον λόγο που λες. Το γουστάρουν γιατί μετά από πλύση εγκεφάλου τους ”έμαθαν” να το γουστάρουν. Εκεί είναι όλο το ζουμί της υπόθεσης. Δίνουν 700 και 800 και 900€,,, για κάτι που προφανώς αξίζει πολύ λιγότερα, Γιατί;;;

Για να ικανοποιήσουν 1ον το εγώ τους και 2ον για να μπουν στη περίφημη elite της Apple, που με τόσο κόπο την χτίζει από το 2007. Και έπειτα 3ον για να ”την πουν” σε όλους τους υπόλοιπους που έχουμε κάτι άλλο εκτός από το μήλο, κάτι οπωσδήποτε κατώτερο κατ’ αυτούς… Νομίζουν ότι είναι θεοί κατά κάποιον τρόπο. Αυτά έχω να καταθέσω, ως εμπειρίες από όσους κατόχους iPhone έχω συναναστραφεί. Ακόμα και τον αδερφό μου, που ενώ του αχρήστευα κάθε επιχείρημα με περισσή άνεση και με απτές αποδείξεις, αυτός το χαβά του: ”Ναι αλλά είναι iPhone και τα μαμάει όλα, ότι και να λες”. Πόσο άρρωστο είναι αυτό;;;

Ε ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΑΥΤΟ ρε φίλε. Τελεία και παύλα._

Είναι ανούσιο, ανώριμο κι εν τέλει επιφέρει κακό.

Manos

παιδια εγω νομιζω οτι πρεπει ολοι να σεβεστε την apple γτ εχει αλλαξει την ζωη μας 1) ο πρωσοπικος υπολογιστης του πρωτη εφτιαξε η apple αποτελουμενοι απο 2 μελοι και μεσα σε ενα γκαραζ και ειχε και υλοποιησε πρωτη το περιβαλον των παραθυρων και του ποντικιου στο pc φανταζεστε να μην ειχατε τωρα υπολογιστη αν η apple τοτε δεν το ειχε σκευτει 2)τα ipod ηταν οι πρωτες φορτιτες συσκευες αναπαραγωγης μουσηκης που μπορουν να χωρεσουν στην τσεπη και ενα εχεις ολα τα τραγουδια που θες οποτε θες χωρις να χρειαζεται να κουβαλας cd 3) το iPhone και ναι εγω νομιζω οτι η apple επανεφυε το κινητο τηλεφωνο γτ αλλαξε τον τροπο με τον οποιο βλεπαμε μεχρι τοτε τα κιν τηλεφωνα 4)το iPad μια εντελως νεα κατηγορια συσκευεις που αλλαξε τον τροπο που βλεπουμε και κανουμε πολλα πραγματα πχ πλοηγηση στο διαδηκτυο το αποτελεσμα ολων αυτον ηταν 1)περιβαλον με παραθυρα και χρηση ποντικιου απο την microsoft και ειχαν και την ανεδια να ονομασουν το λειτουργικο τους Windows 2) mp3 και mp4 player απο παρα πολλες εταιριες 3)προσπαθεια αντιγραφης του iPhone και του ios απο ολες της εταιριες 4)ολες εταιριες κατασκευαζουν το δικο τους tablet pc αλλα ενα πραγμα δεν μπορει να… Συνέχεια »

Παπαδοπουλος Γιωργος

@Γιωργο κουτσουρη… Το οτι δεν σε βολευουν αυτα που γραφω ποσως με ενδιαφερει φιλε… Απλα και ομορφα.. Τι φταιμε ολοι οι υπολοιποι που ο αδερφος σου δεν εχει ιδεα γτ το αγορασε??

Δεν ανεχομαι ουτε απο σενα ουτε απο κανενα αλλο να μου λεει πως δεν ειναι σωστα αυτα που γραφω.. Ποιος εισαι ετσι κ αλλιως?? Πες τη γνωμη σου και θα τη σεβαστω.. ΧΕΣΤΗΚΑ τι ανεχεσαι και τι οχι.. Αν δεν το ανεχεσαι περαστικα και ξυδι αν σε θυμωσα φιλτατε..

Σε περιπτωση που παρεμβει ο Κωστας δεν μιλησα προσβλητικα προς τον φιλο πιο πανω και φαινετα.. Εκεινος προκαλεσε και εγω απλα εγραψα πως νιωθω για τον τροπο που μου μιλησε..

Dami

@ Γιώργος Κουτσούρης
Το ” Το γουστάρουν γιατί μετά από πλύση εγκεφάλου τους »έμαθαν» να το γουστάρουν” είναι τελείως υποκειμενικό φίλε μου.Γιατί έχει γίνει πλύση εγκεφάλου σε αυτούς και όχι πχ σε εσένα που κάθεσαι κάτω από ενα άρθρο και μαλώνεις για το αν είναι σωστό να πάρεις ένα iphone ή όχι? Και στην τελική για να θεωρείς τόσα εκατομμύρια iphone users “πρόβατα” και εσένα υπεράνω(αυτο συμπεραίνω από αυτά που λες) τότε μάλλον έχεις πολύ μίσος για την Αpple ή πολύ μεγάλη αγάπη για μία άλλη εταιρία.Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει και αν έχεις μερίδιο απο την Google,αλλά δεν μπορείς να κρίνεις τις επιλογές των άλλων.
@kats
Δεν την παλεύω εγώ,ενώ εσύ που κάτω από κάθε post μου πετάγεσαι με απαντήσεις του στυλ “Δεν την παλεύεις”,”Πας καλά?”….την παλεύεις άψογα.Μόγγολα ενωθείτε :clap

okman

προσέξατε στην φωτογραφία τι μαγαζϊ εϊναι ανάμεσα στην Apple και την samsung;
Τα mac donald’s ! θα πηγαίνει κάποιος στο κατάστημα της apple και θα λέει
– παρακαλώ θα ήθελα ένα mac .
– βεβαίως κύριε ορίστε!
– οοόχι δεν καταλάβατε θέλω ένα mac hamburger να το φάω!
– άλλος ένας ηλίθιος που μας πέρασε γιά τα mac donald’s!
θα δεις που μπορεί να το έκανε επείτηδες η samsung γιά να τους σπάσει τα νεύρα και να τους μποϊκοτάρει!

Panos

@Παπαδόπουλος Γιώργος Αρχικά μη ξεχνάς ότι η Apple πριν κάποια αρκετά χρόνια, στις παλιές καλές εποχές της Microsoft που σάρωνε τα πάντα ήταν να βαρέσει κανόνι… Άρα, παρ’ότι είναι μία εταιρία κολοσσός με μεγάλη ιστορία και συνεισφορά στην επιστήμη της πληροφορικής, είχε εκρηκτική άνοδο τα τελευταία χρόνια. Άρα δεν είναι τόσο σταθερή όσο ανέφερες. Τα παραδείγματα με τα αυτοκίνητα σαφώς τα ανέφερα για να δείξω την εμμονή κάποιων που έχουν τη δύναμη να επηρεάζουν καταστάσεις, με κάποιες εταιρίες. Φυσικά και δεν είναι το iPhone το Golf των κινητών, ίσως είναι μια Lambo ή μία Pagani.. Αλλά επειδή είναι ένα προϊόν που είτε το θέλουμε είτε όχι, ανήκει σε μία συγκεκριμένη κατηγορία συσκευών, για συγκεκριμένες χρήσεις, ο καθένας το βλέπει όπως θέλει. Αυτοί που δεν είναι iFans προφανώς δεν εντυπωσιάζονται από ποιότητες κατασκευής, άλλα διαφημισμένα τσιγκαλίδια τύπου Siri, Miri, Panigiri (που λίγη σημασία έχουν σε ένα κινητό και κακά τα ψέμματα, σχεδόν ποτέ δε χρησιμοποιούμε), ή τρυκ του μάρκετινγκ τύπου reinvention of this and that, λες και απευθύνεται σε Μογγόλους και τους παρουσιάζει ξανά τον τροχό. Και καλύτερες κάμερες έχουμε δει και μεγαλύτερες οθόνες και full touch κινητά (P800 – τι υπέρτατο κινητό) πολύ πριν το iPhone και εξίσου καλό λειτουργικό… Συνέχεια »

Παπαδοπουλος Γιωργος

@Panos

Συμφωνω με το post σου.. Στα περισσοτερα τουλαχιστον. Απλα περνοντας απο ολα τα λειτουργικα ανακαλυψα οτι ειμαι ερωτευμενος με το μηλο και επεστρεψα. Βεβαια υπαρχει ενα λειτουργικο που δεν εχω δοκιμασει ακομα.. Το βλεπω σαν ξερολουκουμο τον τελευταιο καιρο κυριως γτ μου εχει ξεφυγει και οχι για το τι ακουω.. Μιλαω για τα Blackberry.. Αν το ειχες ποτε και θες να μου δωσεις τα φωτα σου ειμαι ολος αυτια..Ξερω ξερω off topic.. 😛

Panos

@Παπαδόπουλος Γιώργος

Δεν έχει τύχει να είμαι κάτοχος Blackberry παρά μόνο το έχω δει από φίλους μου.. Κι αυτά μου φαίνονται αρκετά ακριβά κινητά (τα πιο high end μοντέλα) γι αυτά που προσφέρουν και ίσως είναι και λίγο μόδα, για να ξεφύγουμε από τα ίδια και τα ίδια μιας και η τεχνολογία έχει στουπώσει τον τελευταίο καιρό (ίδιες συσκευές με άλλο σχέδιο και άλλο όνομα)… Όσο για το αν αξίζει γι αυτό τον λόγο να πας σε BB, ανάλογα αν σου αρέσει να δοκιμάζεις. Έχουν ιδιόμορφο μενού και λειτουργία ενώ και οι οθόνες τους είναι αναγκαστικά λιγότερο εξυπηρετικές αν έχεις μάθει σε κινητά full touch και ίσως νιώσεις έναν περιορισμό και…ασφυξία. Προσωπικά δεν ενθουσιάστηκα αν και είναι πολύ ποιοτικά κινητά και λόγω δουλειάς θα πάω στο Note που έχει τεράστια οθόνη.

Όπως θα κατάλαβες είμαι άνθρωπος του εφέ και συμφωνώ με τον Steve Jobs στην πρώτη παρουσίαση του iPhone. Τι να τα κάνεις τα κουμπάκια όταν στις περισσότερες περιπτώσεις κατά τη χρήση του κινητού είναι άχρηστα (αλλά εξακολουθούν…να είναι εκεί)?

Παπαδοπουλος Γιωργος

Δεν ξερω ρε @Pano πολυ δυνατο το Note αλλα και πολυ τεραστιο ρε παιδι μου.. Δε θα με βολευει με τπτ.. Σιγουρα παντως το Iphone δε το δινω αν παρω BB..

Yannis

Πουληστε τα ολα και παρτε johns phone να τελειωνουμε επιτελους

nikolas

Πολυ αξιολυπητοι οι τησ samsung…Ποσο πιο χαμηλά θα πεσουν για να χτυπησουν τις πωλησεις τοy iphone??? Βεβαι καλο για τους αυστραλους αυτο…

okman

Όταν αναφερόμαστε στην ιστορία των ηλεκτρονικών υπολογιστών πρέπει να γνωρίζουμε τι ακριβώς λέμε. @manos συγγνώμη αλλά είναι λάθος ότι η apple έφτιαξε τον πρώτο προσωπικό υπολογιστή, ο οποίος πρώτος ολοκληρωμένος υπολογιστής είναι της IBM με τον πρώτο μικροεπεξεργαστή που βγήκε στην ιστορία είναι της intel ο 4004 το 1969. (άλλοι λένε ότι ο πρώτος υπολογιστής ήταν ο altair 8800)
Τα πρώτα προγράμματα “παραθύρων” και το “ποντίκι” τα πρωτοέφτιαξε η εταιρία XEROX σε ένα υπολογιστή που δημιουργήθηκε το 1974 και όχι η apple( ο steve jobs δούλεψε γιά ένα μικρό διάστημα στην Xerox για καλή του τύχη είδε τα “παράθυρα” και το “ποντίκι” εκεί και όταν έφυγε από εκεί έκανε την εταιρία του προσλαμβάνοντας τους υπαλλήλους της Xerox ! Τα πνευματικά δικαιώματα ευρεσιτεχνίας “παραθύρων” και “ποντικιού” ανήκουν στην Xerox.)
Ιστορία των ηλεκτρωνικών υπολογιστών:
https://cgi.di.uoa.gr/~std06014/ergasia.html
el.m.wikipedia.org/wiki/Ιστορία_των_υπολογιστών
και πολλά άλλα.sites.

okman

Φϊλε @Manos συγγνώμη αλλά ο πρώτος προσωπικός υπολογιστής που φτίαχτηκε στην ιστορία είναι της ΙΒΜ και όχι της apple.
η IBM το δημιούργησε το 1969 με τον πρώτο μικροεπεξεργαστή της Intel ο 4004
(άλλοι λένε ότι ήταν ο altair 8800).

επίσης έχουν αλλάξει παρά πολλά στά κινητά τηλέφωνα και tablet και κανείς δεν διαλέγει ένα κινητό τηλέφωνο smartphone ή tablet με βάση ή σύγκριση τις συσκευές της apple αλλά με βάση τις διαφορετικές ανάγκες του καθενός όταν αγοράζει ένα smartphone ή tablet.

okman

συγχώρεσε σε με αγαπητέ Κώστα Βλαχάκη, αλλά στην αρχή νόμισα ότι δεν εμφανίστηκε το πρώτο κείμενο που έγραψα και πήγα να το ξαναγράψω, μετά είδα ότι εμφανίστηκε τελικά! (αν θέλεις μπορείς να σβήσεις το δεύτερο μικρό κείμενο που έχω ξαναγράψει). και μετά λέω δεν γράφω επίσης και αυτό που θυμήθηκα;!
Συγγνώμη μεγάλε και σε ευχαριστώ που μου έγραψες, ελπίζω να γίνουμε καλοί φίλοι!
(συγγνώμη για το e-mail που βάζω και δεν χρησιμοποιώ αλλά το κάνω γιά να γλυτώνω από τα spam που μου την σπάν όταν έδινα το e-mail. αφου να φανταστείς έκανα το λάθος και έβαλα το e-mail που χρησιμοποιώ, στο facebook και γεμισά με χιλιάδες μηνύματα και spam! αναγκάστηκα και για άλλους λόγους να κλείσω τον λογαριασμό στο facebook. εδώ στο techblog είναι καλύτερα από το facebook που όλο κουτσομπολιό πέφτει εκεί! ενώ στο techblog με μία ωραία και μεγάλη παρέα μας δίνει ενημέρωση, πληροφόρηση, μόρφωση, επιμόρφωση και όχι παραμόρφωση!)

Jimis

Παρακολουθώ αυτη τη συζήτηση εδω και καιρο! Λοιπόν αρχικά θέλω να πω πως η Apple είναι ένα brand name που δίνει αίγλη και χλιδή σε όποιον έχει μια τέτοια συσκευη!Ειτε αυτο είναι iOS συσκευη είτε κάποιο laptop ή desktop! Όπως και να το κανείς,ο καθένας,θα γυρίσει να κοιτάξει κάποιον που έχει μια συσκευη της Apple(οποία και αν είναι αυτη) γιατι απλα θα ξεχωρίζει απο τις υπόλοιπες!Εξωτερικα,σχεδιαστικά και αισθητικά!Οσα smartphones και να πιάσεις είναι περιπου ίδια!Αυτο που νιώθεις όταν πιάσεις ένα iPhone είναι κάτι το διαφορετικο!Σε αυτο είναι που ποντάρει η Apple και είναι ένας λόγος που κανεί τους ανθρώπους να τρέχουν σαν τρελοί να αγοράσουν μια τέτοια συσκευη! Οι περιορισμοί που έχει το iphone(flash κτλ) δεν νμζ να επηρεάζουν ιδιαίτερα!Το flash το θέλει κανείς σε ιστοσελίδες με πορνό περιεχόμενο αφου πλέον σχεδόν παντού χρησιμοποιούνται άλλες μορφές! Τα android κινητα δεν πιστεύω ότι είναι χάλια!Απλα στοχεύουν σε διαφορετικο κοινο!Γιαυτο το λόγο η κάθε εταιρια(HTC,Samsung,Sony) έχει πολλα μοντελα σε διάφορες τιμές! Ένας μέσος χρήστης ο οποίος δεν είναι και ιδιαίτερα εξεικιωμενος με το αντικείμενο θα επιλέξει ένα κινητο android σε χαμηλή τιμη!Αν επιθυμεί όμως κάτι διαφορετικο και πρωτόγνωρο για εκείνον θα επιλέξει ένα iPhone! Δεν πιστεύω ότι όσοι αγοράζουν iPhone είναι πρόβατα!Αντιθετα!Ειναι… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.