Samsung, ανέβαλε ξανά την κυκλοφορία του πρώτου Tizen phone

H Samsung πριν από περίπου δυο χρόνια είχε ανακοινώσει τα σχέδιά της για την κυκλοφορία συσκευών με το δικό της OS το οποίο ονομάζει Tizen και με το οποίο θέλει να αποδεσμευτεί σε κάποιον βαθμό από την εξάρτηση που έχει από την Google. Απ ότι φαίνεται όμως αυτό δεν πρόκειται να γίνει σύντομα διότι το αναβάλλει συνεχώς.

Την προηγούμενη εβδομάδα πληροφορίες από έγκυρες πηγές όπως είναι το Reuters, ανέφεραν ότι στις 10 Δεκεμβρίου θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια της πρώτης πολυσυζητημένης Tizen συσκευής η οποία θα είναι το Samsung Z1 (SM-Z130H) και θα παρουσιαστεί για την αγορά της Ινδία 10 Δεκεμβρίου, δηλαδή εχθές. Για μια ακόμη φορά όμως η συσκευή ήταν άφαντη.

Ωστόσο, οι πληροφορίες λένε ότι κάποια στιγμή θα παρουσιαστεί και η Samsung δεν έχει ακυρώσει τα σχέδια για Tizen smartphone. Έχει εισάγει στην Ινδία κομμάτια αξίας 1.7 δισ. δολαρίων τα οποία προορίζονται για τη συσκευή.

Η πρώτη συσκευή, όταν και αν κυκλοφορήσει, φημολογείται ότι είναι το Samsung Z1, μια πολύ οικονομική συσκευή κάτω των 100 δολαρίων με 4 ιντσών οθόνη ανάλυσης 480×800 pixels, dual-core 1.2 GHz Spreadtrum επεξεργαστή, 3.2 Megapixel κάμερα, VGA δεύτερη κάμερα, 512 MΒ RAM. 3G, Wi-Fi και dual-SIM. Μια συσκευή δηλαδή που θα επιχειρήσει να την καθιερώσει στις αναδυόμενες αγορές όπως η Ινδία και να συναγωνιστεί για παράδειγμα το Android One της Google.

Προς το παρόν πάντως η Samsung μένει απόλυτα εξαρτημένη από τη Google και αναμένουμε πότε θα ανακοινώσει το πρώτο Tizen.

samsung tizen phone india, Samsung, ανέβαλε ξανά την κυκλοφορία του πρώτου Tizen phone

Πηγή:1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Manolis

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ξεφτίλα!!!

Kostas

Εγώ στην θέση τους θα το απέσυρα… Τόσο απλά.

Δεν έχει νόημα ύπαρξης ρε παιδί μου. Μου φαίνεται λογισμικό low range κατηγορίας. Ένα Touchwiz χωρίς Android. Χωρίς τις εφαρμογές, χωρίς το store, χωρίς την ποιότητα. Άσχημο εμφανισιακά, κακή κοπιά του Android.

Jorge

Και μετά από κάποια στιγμή βαριέσαι να ακούς τα ίδια και τα ίδια. Νομίζει πως με το να προγραμματίζει συνέχεια event το αφήνει να μένει στην δημοσιότητα, αλλά αυτό που κάνει στην πραγματικότητα είναι να το μειώνει παραπάνω. Κουράστηκα να διαβάζω για της ακυρώσεις του Tizen. Ας το βγάλει όπως είναι ή ας μην το βγάλει ποτέ!

anergos13

Οπως αναφερει και το αρθρο δεν ειχε γινει επισημη ανακοινωση…
αρα ως μη γενομενο το γεγονος…

αλιάκμων

σαν το βοσκό που φώναζε λύκος έχει καταντήσει το θέμα..

pore (p..sti)

Κοίτα χαρα που δεν θα εχουμε και τεταρτο ανταγανταγωνιστή σε λογισμικό θεμα. Εγω δεν χερομαι καθολου οσο προχωραει ο ανταγωνισμός και πιεζονται γκουγκλ και απλ ειδικα απο το τιζεν (διότι σαμσουνγκ και ιντελ που συνεργαζόνται πανω σε αυτό δεν ειναι τυχαίοι ισα ισα ια φερουν φοβερα πράγματα) θα δούμε ενα τελειοποίημενο λογισμικό σιγα σιγά γιατξ ο ένας θα περνει απο τον άλλον και θα εξελίξει. Θα ηθελα παρα πολυ να δω στην αγορά το τιζεν (σαμσουνγκ+ ιντελ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.