Samsung: Τρολάρει την Apple με “It’s Not a Phone, It’s a Galaxy”

Λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση των νέων iPhone 6s και iPhone 6s Plus, η Samsung βρήκε την ευκαιρία να ξεκινήσει νέα καμπάνια για την προώθηση των Galaxy. Η Samsung θέλει να τονίσει τα χαρακτηριστικά που έχουν τα δικά της κινητά και τα οποία δεν προσφέρουν τα iPhone.

Πήρε την γνωστή φράση της Apple “if it’s not an iPhone, it’s not an iPhone” και την μετέτρεψε σε “It’s Not a Phone, It’s a Galaxy” και δείχνει για ελάχιστα δευτερόλεπτα το iPhone 6 Plus προκειμένου να τονίσει ότι δεν έχει ασύρματη φόρτιση.

Παράλληλα μας υπενθυμίζει ότι Samsung Galaxy Note 5 και Samsung Galaxy S6 edge+, υποστηρίζουν και τα δυο ασύρματη φόρτιση by default.

Να υπενθυμίσουμε ότι τα Samsung Galaxy Note 5 και Samsung Galaxy S6 edge+, βρίσκονται ήδη στην αγορά σε κάποιες χώρες, αυτός ήταν και ο λόγος που έκανε η Samsung την ανακοίνωση τον Αύγουστο, για να προλάβει την Apple. Από την άλλη, τα iPhone 6s και iPhone 6s Plus θα ξεκινήσουν να είναι διαθέσιμα για παραγγελίες από αύριο και στις πρώτες χώρες θα κυκλοφορήσουν 25 Σεπτεμβρίου.

Τι από τα δυο θα διαλέγατε, τα phablet της Samsung ή της Apple;

Samsung: Τρολάρει την Apple με "It's Not a Phone, It's a Galaxy", Samsung: Τρολάρει την Apple με “It’s Not a Phone, It’s a Galaxy”

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

28 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Mpakas

Περιμένουμε το s6 edge plus plus ……μπαρ και δουλεύει αυτό καλύτερα από τα προηγούμενα ..

ανδρεας

https://www.youtube.com/watch?v=FyodeHtVvkA

How could you talk my name and you ain’t even brushed your teeth?

Brush your teeth, brush your teeth
Brush your teeth, brush your teeth
Brush your teeth, brush your teeth
Brush your teeth, brush your teeth

lp

Ελα ρε sammy τώρα.. Που μ το ονόμασες και “Plus” μπας και θυμίσεις λίγο Apple.

Paul

Αυτό το μαραφέτι που διαφημίζει η Samsung για τη φόρτιση πάλι δεν πρέπει να το κουβαλάς ; Η φορτίζει από απόσταση γιατι διαφορετικά χίλιες φορές να κουβαλάω ένα καλώδιο παρά ένα ….τουβλάκι.Δεν ξέρω μπορεί να κάνω λάθος

Nik

Μακριά από iPhone.
Με κλειστά μάτια edge plus

George pap

Δύο πανάκριβες και έλλειπεστατες συσκευές π πρέπει να τρολλαρει η μία την άλλη : χωρίς μεγάλες μπαταρίες, χωρίς sd,χωρίς removable battery,χωρίς fm,χωρίς αδιάβροχοποιηση καθαρά fashion selfοφωνα που απευθύνονται σε κοινό που ασχολείται μόνο με το design κ όχι την τεχνολογία.

giannis tz

https://www.gsmarena.com/samsung_i9001_galaxy_s_plus-3908.php του 2011

σου λεει κατι ;

Λουκάς

Α ρε μεγάλη σαμμυ ! Μόνο αυτό Σ έμεινε ! Το κράξιμο !!! Βλέπεις να νούμερα σου στις πωλήσεις και … Χαχαχαχ γλεντά τους Μήλο μ!!

Iraklis

Μέχρι και σλόγκαν αντιγραφει η shame sung, αυτη η εταιρία χωρίς ταυτότητα που κατασκευάζει απο ηλεκτρικές σκούπες και ξυριστικες μηχανές μέχρι απομιμήσεις iPhone. Νομίζω ειναι ξεκάθαρο ποια εταιρία αγαπάει αυτο που κάνει και ποια απλώς προσαρμόζεται στα δεδομένα για να βγάλει κανα φράγκο. Δεν βάζω φυσικά όλες τις εταιρίες στο ίδιο τσουβάλι, καθώς υπάρχουν εταιρίες όπως η σονυ οι οποίες έχουν επίσης τη δίκη τους ταυτότητα και γι αυτο τη σέβομαι απόλυτα.

Γιώργος Κ.

Να υπενθυμίσω ότι οι δυο εταιρείες συνεργάζονται (η Apple δανείζεται επεξεργαστές από την Sam) κι εμείς τρώμε κουτόχορτο. Αυτού του είδους η διαφημίσεις ωφελούν αμφότερες τις εταιρείες. Ξυπνήστε

viel

@Γιώργος Κ. δεν δανιζεται στελνει τα σχεδια για μαζικη παραγωγη!

Iraklis

Δεν δανείζει επεξεργαστές η Samsung στη στην Apple, έλεος με τον κάθε άσχετο που ερμηνεύει όπως θέλει τα γεγονότα. Η Apple τους σχεδιάζει και κατέχει τους drivers, ενώ η Samsung απλώς τους κατασκευζει, όπως χιλιάδες κινεζικές εταιρίες τύπου Foxconn που κατασκευάζουν εξαρτήματα. Σα να μου λες ότι σε μια καλωδιωτή γέφυρα τύπου Ριου Αντιρρίου δεν έπαιξε ρόλο ο μηχανικός, αλλα ο μπογιατζής.

NLS

…ο μπογιατζής δεν ξέρω, αλλά ο χτίστης σίγουρα έπαιξε ρόλο. Ειδικά αν ήταν ένας.

Η Apple σχεδιάζει τους επεξεργαστές της αλλά όχι με παρθενογένεση. ARM πυρήνες είναι μη τρελαθούμε. Απλώς φτιάχνει το δικό της… lego.
Από εκεί και πέρα σταμάτησε να παίρνει CPU από τη Samsung (είχε αγριέψει λίγο η κόντρα τους), αλλά από την TSMC, αλλά αυτό δεν αποκλείει (το θεωρώ απίθανο να μην, δηλαδή) χρήση άλλων Samsung components μια και η Samsung φτιάχνει σχεδόν τα πάντα.

Πέρα από αυτά συμφωνώ με τον George pap (που συμφωνεί και αυτός με μένα χαχαχα) ότι και οι δυο συσκευές είναι ελλιπέστατες με επίκεντρο κυρίως τι είναι… μοδάτο τώρα.

Κώστας

Αν φόρτιζε απο απόσταση χωρίς να χρειάζεται να κουβαλάς τιποτα να το δεχτώ..αλλα τωρα αυτο σε τι ακριβώς χρησιμεύει για να το πληρωσω έξτρα;

Σπυρος

Λοιπον 2 πραγματακια:
1) Αν δεν υπηρχε η apple που εφτιαξε το πρωτο smartphone με multitouch οθονη δεν θα υπηρχε τπτ σημερα και
2) Το ιδιο ισχυει για τα ταμπλετ, πρωτη και εκει η apple!

Οσο για τα specs, η καμερα των 12 mp (τωρα πλεον) βγαζει καλυτερα και απο αλλες 20αρες και γενικοτερα δεν την φτανει ουτε στο νυχακι καμια εταιρια την apple… Οσο για τα specs που πιπιλανε αλλοι εδω γυρω μπορουν να τσεκαρουν το youtube το τι μπορει να κανει το iphone και τι οχι… Σε θεμα λειτουργικου το ios ειναι κορυφη και το android πατος και αυτο το καταλαβαινεις απο τις απαιτησεις του συστηματος (βλ. galaxy s6, note 5, nexus 6 κ.λ.π) που χρειαζονται 4gb ram και οχταπυρηνους/δεκαπυρηνους επεξεργαστες για να κοντραρουν το iphone… Και για να μην παρεξηγηθουμε ειχα galaxy s3,s5, nexus 5, oneplus one… Αλλα μετα απο χρηση iphone καταλαβα γιατι ειναι και no1 σε πωλησεις…

Paul

@κωστας
Αυτό ακριβώς έγραψα πιο πάνω .εχεις δίκιο απόλυτο

tsikalos
Σπυρος

@tsikalos
Εδω φιλε δεν αναφερει multitouch οθονη το αρθρο γιατι αν εγω ειμαι 10 εσυ δεν ξερεις να διαβαζεις… Η οθονη του αρθρου ειναι singletouch εξυπνακια….

Οσο για το ταμπλετ εκανα λαθος, εχεις δικιο!

Χρηστος

Ενταξει το θεμα ειναι οτι ακομη και αν η Apple εβγαλε πρωτη εχει μεινει πολυ πισω. Τα αντροιντ εχουν πολλους πυρηνες γτ παραδειγμα μπορουν να εχουν multiwindow εχουν QHD και πλεον UHD οθονες. Προσφερουν πολλα περισσοτερα και φυσικα μν ξεχναμε τις καλυτερες μπαταριες. Η μπαταρια του iphone ειναι 1715 mAh. Το 2015….

Δημητρης

Το note 4 μου δεν βλέπω να το αλλαζω με τίποτα, ίσως για δεύτερο κινητό ένα nexus 5(2015) όταν με το καλό κυκλοφορήσει.

mrj

Εγω θα επελεγα iphone συγουρα διοτι η samsung εκανε την κινηση που δεν περιμενα ποτε να κανει. Να μην εχει καπακι για αποσπωμενη μπαταρία, Δηλαδη ελεος πια. Και φυσικα δεν δεχεται SD, ιδιες σχεδον τιμες εχουν iphone 6 – galaxy s6. Η samsung εχει χαλια υποστηριξη σε λειτουργικο που και αυτη η υποστήριξη κανει τα κινητα να πηγαινουν χειρότερα , και σε λιγα χρονακια το κινητο τα φτυνει γιατι με τα χρονια οι εφαρμογες γινονται πιο βαριες και το κινητο κολαει αγρια + τις ενημερωσεις που το κανουν ακομα πιο αργο. Αυτο δεν το εχω ξαναδει σε iphone (σε εξερεση του iphone 4 που ο επεξεργαστής ηταν ο κυριος λογος που το κανε να κολλαει). Ακομα και το 4s παει τζαμι με το ios 8 και οι εφαρμογες πανε ανετα. Και κανεις και λιγο multitasking. Ειμαι κατοχος galaxy s3 και ειμαι απογοητευμενος μετα απο 2 χρονια χρησης του. Κρασαρουν εφαρμογες, ο chrome ειναι υπερβαρος, κλεινει η touchwiz λογω ανεπαρκους ram. Το αντοιστιχο iphone 5 (ιδιες επιδοσεις τοτε) ξεπερναει πια το s3 κατα μεγαλο βαθμο (και σε multitasking και σε ανοιγμα εφαρμογων κλπ…
@Σπυρος: Συμφωνω απολυτα μαζι σου

Μιχάλης Μπαρναμπά

Αρχίζουμε!!! @lp Η Samsung αυτή την ονομασία την έχει εδώ και 4 χρόνια σε κάποια μοντέλα! @NLS Η Apple στέλνει τα σχέδια της στην Samsung για να της φτιάξει τους επεξεργαστές, γιατί η Apple έχει χρήμα να κάνε δικά της εργοστάσια αλλά δεν έχει την τεχνογνωσία, και δεν σταμάτησε ποτέ να προμηθεύετε chip από την Samsung μόνο οθόνες είχε σταματήσει αν και τώρα νομίζω ξανά άρχισε… Αα και κάτι ακόμα η TMSC ένα ποσοστό επεξεργαστών τα φτιάχνει η Sammy γι αυτήν! @Σπυρος Τα έχουμε πει δεκάδες φορές σταματήστε αυτή την καραμέλα με το ποιος έβγαλε πρώτος τι, το πρώτο κινητό(και όχι smartphone) που φτιάχτηκε με multitouch ήταν πριν 15 χρόνια, το πρώτο κινητό(και όχι smartphone) που έβγαλε η Apple είχε multitouch αλλά μην βιάζεσαι δεν ήταν Smartphone!!!! Αν το πάρουμε με την λογική την δική σου, η Samsung κατασκεύασε το πρώτο Phablet και ακολούθησε και η Apple όπως και Smartwach, αν και δεν το είχε βγάλει πρώτη η Samsung, το έβγαλε όμως πριν από την Apple. Όσο για τις κάμερες ναι συμφωνώ μπορεί να βγάζει καλύτερες φωτογραφίες από μία 20αρα, αλλά για μισό λεπτό, από μία 20αρα κάμερα σε κάποιο Sony, μην τρελαθούμε με την καμία δεν φτάνει Note5, S6… Συνέχεια »

Σπυρος

@Μιχάλης Μπαρναμπά
Σε ολα που λες θα μπορουσα να συμφωνησω σε ενα βαθμο αλλα για την καμερα που λες οτι δεν φτανει note5, s6 edge plus, g4 περιμενε να τεσταριστει το καινουργιο 6splus (λεω το plus γιατι μονο αυτο εχει οπτικο σταθεροποιητη εικονας) και μετα θα δουμε αν μπορει η οχι… Γιατι αν κοιταξεις στο προσφατο παρελθον πρωτου βγει το s6, ηταν το note 4 το καλυτερο κινητο και αν θυμασαι καλα το iphone 6 plus εβγαζε καλυτερες φωτο απο το note σε ενα site που κανουν τεστ φωτογραφικες μηχανες… Και φετος πιστευω το ιδιο θα γινει διοτι καθε φορα που βγαινει καινουργιο iphone εχει καλυτερη φωτογραφικη απο το τωρινο samsung/lg (ουτε καν που βαζω sony γιατι οι αισθητηρες που βαζουν ειναι για γελια)… Τωρα αν δεν εκανε τοσο καλη δουλεια η apple θα δειξει σε λιγο καιρο που θα εχουμε τα αποτελεσματα…

Φιλικα παντα!

Μάνος

Μα είναι να ρωτάς φιλέ Κωστα??? Samsung απο όποια πλευρά και να το δεις..!!!

Nick

Γιατι ρε πια διαφορα εχει το galaxy και το iPhone τα ιδια είναι χωρις sd και τα 2 με ιδια εμφανιση…

The master

Φτάνει πια οτι το android θελει 100 πυρηνες για να τρέξει σκεφτητε ποιος επεξεργαστής θα ειναι πιο ενεργοβορος σε ενα βαρυ game ο οκταπυρηνος που τρεχει χαλαρα η ο διπύρηνος που τρεχει στο τέρμα

steliosGR

Στην Αμερικη,, αντιθετα με την ευρωπη, ειναι κοινη τακτικη στις διαφημισεις η απευθειας συγκριση με τον ανταγωνιστη. Εμενα μου φανηκε ειρωνικη και αστεια η διαφημιση (με το τραγουδακι brush your teeth) αλλα ακυρο που χρησιμοποιει ως πλεονεκτημα την ασυρματη φορτιση, ενω θα μπορουσε να αναφερει ενα σωρο αλλα.

forneverarrow

Επειδή είχα και έχω τη χαρα να δουλέψω διάφορες συσκευές τα προηγούμενα χρόνια και απο τις δυο εταιρίες, πλέον κατέληξα σε καποια συμπεράσματα: Η Samsung ακολουθεί την Apple σε ενα, κατ’ εμένα, λάθος μονοπάτι. Σίγουρα ειναι πολυ όμορφο το unibody, τα υλικά που πάντα είχαν τα iPhone και πέρασαν με παρόμοιο τροπο στα Galaxy S6/Note. Ωστόσο, αν ήθελα κατι τέτοιο θα εμένα στο iPhone που εχει και την σχετική προϊστορία στο θέμα. Γιατι επέλεξα να μείνω με το Galaxy S5; Γιατι μου παρέχει πρόσβαση σε μπαταρία και SD, εχει ενα πλαστικό μεν υπέροχο στην αφή δε καπάκι, ειναι αδιάβροχο, εχει usb3, μια υπέρ ικανοποιητική 1080p super amoled που δεν ρουφάει την μπαταρία και ενα ultra power saving mode που κανει εξαιρετική δουλειά. Η ισχύς δεν μου λείπει προς το παρόν. Ενώ λοιπόν η Samsung είχε τη δυνατότητα να επεκταθεί προς μια τέτοια κατεύθυνση, πήγε και αντέγραψε την Apple σε ποσοστό 80%, τοσο σε σχεδιασμο όσο και σε φιλοσοφία. Αφαίρεσε όλα τα παραπάνω, πρόσθεσε αλουμίνιο και γυαλί, μια εξαιρετική ομολογουμένως οθόνη, μια τιμή που κανει τους κατόχους iPhone να το θεωρούν ευκαιρία και σε όποιον αρέσει!!! Εμ, δεν ειναι ετσι παιδια… Και η Apple δίνει updates για χρόνια… Να δούμε πόσο… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.