Samsung: “Ακραίες” προσφορές για να προωθήσει τα νέα Galaxy

Η Samsung πουλά και καταφέρνει να σταθεί στην κορυφή της λίστας των κατασκευαστών, αλλά δεν πουλά αυτά που θέλει. Οι αριθμοί δείχνουν ότι τα πηγαίνει πολύ καλά στα οικονομικά smartphones, όμως από τις ναυαρχίδες που έχει μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους και έχει ποντάρει περισσότερα, φαίνεται να μην φτάνει τους στόχους που έχει θέσει.

Η ίδια θέλει να πείσει τους fans της (και μη) να αγοράσουν κάποιο από τα νέα high-end Galaxy και είναι διατεθειμένη να κάνει όσο πιο ακραίες προσφορές μπορεί.

Από τις 5 μέχρι τις 19 Νοεμβρίου, δίνει δώρα αξίας 350 δολαρίων και 50 δολάρια cash σε όσους αγοράσουν Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy S6 Edge+ ή Samsung Galaxy Note 5. Επιπλέον, όσοι αποφασίσουν να αφήσουν το iPhone τους για να πάνε σε Galaxy, θα πάρουν 100 δολάρια για το Google Play. Αν και η συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια των Galaxy ισχύει για την Αμερική, δείχνει πόσο πολύ θέλει η Samsung να πουλήσουν τα νέα Galaxy.

Οι χρήστες θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν μεταξύ δυο δώρων αξίας 350 δολαρίων, το ένα είναι το “Swarovski crystal jewelry gift package”, το οποίο περιλαμβάνει μια εξωτερική μπαταρία, wireless charging pad και θήκη για το κινητό με πέτρες Swarovski. Το δεύτερο είναι το “Level On gift package”, όπου αντί για την θήκη έχεις ένα ζευγάρι ακουστικά με πέτρες Swarovski. Όσοι ενεργοποιήσουν το Samsung Pay, παίρνουν δώρο 50 δολάρια.

Η Samsung δεν κάνει προσφορές μόνο στις ΗΠΑ, αλλά και στη Ρωσία. Όσοι έχουν το iPhone 5/5s και το ανταλλάξουν για ένα Samsung Galaxy S6 Edge+, θα έχουν έκπτωση περίπου 155 δολάρια, ενώ όσοι πάρουν το Samsung Galaxy Note 5, η έκπτωση ανεβαίνει στα 235 δολάρια.

Ακόμη και όσοι δεν έχουν iPhone 5 ή iPhone 5s, αλλά Samsung Galaxy Note II, Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Note 4, Samsung Note Edge, Samsung Galaxy S4 ή Samsung Galaxy S5 θα έχουν τις ίδες εκπτώσεις.

Η Samsung θέλει να πουλήσουν οι φετινές ναυαρχίδες της και κάνει δραστικές κινήσεις για να το πετύχει.

Samsung: "Ακραίες" προσφορές για να προωθήσει τα νέα Galaxy, Samsung: “Ακραίες” προσφορές για να προωθήσει τα νέα Galaxy

Πηγή: 1, 2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

29 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jonjon

Εκτός αν καταλαβαίνω! Κάτι λάθος; η ενέργεια αυτή είναι αποκλειστικά για γυναίκες , που είναι σίγουρα ένα μεγάλο ποσοστό κάτοχων iPhone.

NLS

Μας δείχνει λοιπόν που στοχεύει η σειρά S αγαπητοί φανατικοί.
Να τα χαίρεστε.

Καλά κάνει, από την πρώτη στιγμή κάθε μη κολλημένος κατάλαβε τι κάνουν με τη σειρά S.
Αλλά έκανε το τεράστιο φάουλ/πέναλτι/αποβολή και κατέστρεψε μαζί και τη σειρά Note κάνοντας κάτι δεκάδες χιλιάδες σοβαρούς χρήστες να κοιτάνε αλλού.
Δεν πειράζει η ζωή συνεχίζεται και για τη Samsung χωρίς εμάς και για εμάς χωρίς τη Samsung.

παπαροκάς tiamat

Φάση προσπαθω να τραβήξω γκομενα

rose

Παλι καλα που οι κινεζικες εταιριες αναπτυχθηκαν τοσο γρηγορα καθως ειχε ξεφυγει λιγο η τιμολογιακη πολιτικη των μεγαλων εταιριων και απο οτι φενεται για να πουλησουν θα προσαρμοστουν αρκετα γρηγορα.

JohnWave

@NLS, σε ποιο φάουλ αναφέρεσαι ; Για μένα είναι η 1η φορά που αν γινόταν ψηφοφορία για το καλύτερο κινητό της χρονιάς θα ψήφιζα το S6 edge ( τα προηγούμενα χρόνια είχα ψηφίσει ναυαρχίδες της LG και της Ηuawei). Δεν βρίσκω αρνητικό στη φετινή ναυαρχίδα. Άριστα τεχνικά χαρακτηριστικά, άριστη ποιότητα κατασκευής, άριστη λειτουργία. Ίσως αναφέρεσαι στην τιμή. Η γνώμη μου είναι πως η μερίδα καταναλωτών που σκάει πάνω από 600 ευρώ για κινητό, θα αγόραζε το κινητό που επιθυμούσε είτε έκανε 650 είτε 800€. Το ότι το S6 δεν κάνει τις πωλήσεις που είχε βάλει ως στόχο η Samsung δεν σημαίνει ότι δεν πάει καλά σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Πουλά περισσότερο από τις άλλες android ναυαρχίδες αλλά δεν φτάνει το στόχο που έθεσε η Samsung. To γιατί δεν φτάνει το στόχο μπορεί να οφείλεται είτε στο ότι ο στόχος είχε εξαρχής τεθεί πολύ ψηλά είτε γιατί ο κόσμος αρχίζει και στρέφεται όλο και περισσότερο σε ναυαρχίδες εταιριών από Κίνα, είτε και για τους δυο λόγους αυτούς μαζί. Πάντως αν βγάλουμε την τιμή εκτός, νομίζω πως αντικειμενικά φέτος η Samsung έβγαλε την καλύτερη ναυαρχίδα. Θα φανεί νομίζω και στις ψηφοφορίες κριτικών και χρηστών στο τέλος του έτους για την ανάδειξη… Συνέχεια »

SamSmoke

Sammy, ρίξε τις τιμές 350 euros σε όλα αυτά τα μοντέλα που λες και ασε τις π@π@ριες…

thanoik

NLS τι κινητο εχεις;

Mpidis

@JohnWave συμφωνω! Σαν το s6 edge κανενα αλλο! Ομορφιά, ποιοτητα, ταχυτητα το κινητο ειναι οτι καλυτερο εχει βγει ποτε! Το μοναδικο προβλημα ειναι που δεν κραταει τις εφαρμογες ανοιχτες με 3 gb ram ελπιζω με android 6 να λυθει γτι ειναι πραγματικα αστειο!

nikos note3

Οτι κ να λέμε, με το s6 κ το note5 εσπρωξε κοσμο για άλλες ναυαρχιδες.Ειδικα αυτο μρ το note το θεωρω εγκληματικό Χανει μια κατηγορια που την ειχε μονη της κ ηταν σημα κατατεθεν της sam . Οσοι ηθελαν ενα fashion phone θα μπορουσαν να παρουν το s6 αλλα οι κατοχοι ειδικα οι παλιοτεροι της σειράς note,δεν αρκούνται στο γυαλι στο φύλλο αλουμινιου κ στο γυαλισμενο καπαξι,αλλα θελουν και specs και sd και fm και αποσπωμενη που η ιδια η samsung διαφημιζε χρονια και ir.

geo s

Πες τα ρε nls.Μετα το s3 s4 και note4,ειναι η πρωτη φορα που κοιταω αλλου.Οσους κι αν κερδισει σε νεους πελατες,πολυ περισσοτερους θα χασει απο αυτους που ειχε για χρονια πελατες.Ηδη στις ακριβες συσκευες συμβαινει.

anwnymous

Όχι sd, με βασική έκδοση στα 32gb & 100άρικο επιπλέον η μεγαλύτερη έκδοση.
Όχι αποσπώμενη μπαταρία, & μάλιστα μικρή χάριν της ομορφιάς/λεπτότητας & premium υλικών

Ποιος άραγε ακολουθεί τέτοιες τακτικές???
(Και για να μην ξεχνιόμαστε όχι ράδιο & ύπαρξη knox -.- -.- )

Σ’αυτά αναφέρεται ο άνθρωπος.

Tα s6/s6 edge παραμένουν κορυφαίες επιλογές(αλλά σε καμία περίπτωση υπερπλήρεις), κυρίως λόγω του ότι η qualcomm έκαψε όλους τους υπόλοιπους. (Ναι ξέρω ο 810 είναι κορυφή & τα περί ελαττωματικού soc είναι προπαγάνδα της samsung(Axaxaxaxaxa))

anwnymous

Nikos note3
Όλα αυτά που λες σωστά είναι,μαζί σου & γω τα χω επισημάνει ΑΛΛΑ σε ποιες άλλες ναυαρχίδες τους έστειλε?(Αν μπορείς πες μου συγκεκριμένα γιατί εγώ δεν βλέπω καμία)
Η samsung καλώς ή κακώς(βασικά κακώς)παίζει μπάλα απελπιστηκά μόνη της στην phablet κατηγορία & αυτό τις επιτρέπει να κάνει και τέτοιες λ@λ@κίες.

Takis13

Σιγουρα το s6 edge ειναι το καλύτερο αυτη την χρονια και δεν το λεω εγω αλλα ολα τα site που ασχολούνται με τα smartphones, εγω πηρα το meizu mx4 και τρωω συνέχεια κολληματα!!!!

kosmasche

Είχα Galaxy s4, note 4 & Galaxy s6. Ήμουν ο πιο φανατικός φίλος της Samsung και ειχα τρομερό ΜΙΣΟΣ για την Apple . Πήρα τελικά το iPhone 6s plus 64gb και ηρεμισε το νευρικό μου σύστημα.
Γιατί είτε Samsung έχεις είτε μια κινεζική μάπα το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.
Τα iPhone είναι σε άλλη κατηγορία , δυστυχώς αργά το διαπίστωσα , αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ .

p.s

Φίλε δε χρειάζεται να σου γράψει ποιες ναυαρχίδες εννοεί Κοίτα ποιες εταιρίες αύξησαν πωλήσεις ταυτόχρονα με τη μείωση της samsung: Huawei xiaomi meizu iPhone. Δεν τις λες κ λίγες! !!

ag.m

Kosmasche πραγματικά μετά την κεραμίδια που μου ήρθε όταν είδα το note5 με μεγάλες έλειψες, πρώτη φορά σκέφτηκα το iPhone

anonymous

Δεκάρα δεν δίνω για τις πωλήσεις της κάθε εταιρίας.
Εγώ ρωτάω κάτι απλό(θεωρητικά): Κάποιος που λογικά χαλάστηκε από την αφαίρεση sd & αποσπωμενης μπαταρίας(συν έλλειψη ράδιο & προσθήκης knox), τι εναλλακτικές έχει??

Εκ των προτέρων, μην μου προτείνετε τα iPhone plus, προσπαθώ να κάνω σοβαρή συζήτηση.

Chaos

Ο ανταγωνιστής της samsung είναι τα κινέζικα και όχι το iphone.
Από την στιγμή που είναι στο android και οι κινεζοι πουλάνε με τα ίδια χαρακτηριστικά συσκευές στην μισή τιμή και κάτω είναι λογικό να μοιραστεί ή πιτα.
Όχι ότι αυτές οι συσκευές μπορούν να συγκριθουν με τις ναυαρχίδες της samsung αλλά με 200 ευρώ όταν πουλιούνται μια χαρά είναι υπάρχουν άτομα που νομίζουν ότι αγόρασαν εξωγήινη τεχνολογία.

Sosimple

Η σαμσουνγκ εχει μηδενικο ανταγωνισμό. Εβγαλε συσκευές χωρις sd, με ενσωματωμένη μικρη μπαταρία, knox, οχι ραδιόφωνο κλπ και πουλαει ΜΙΑ ΧΑΡΑ. 1η σε πωλήσεις ειναι πανηγυρικα.
Εννοειται οτι δεν πουλάει οσο θα πουλαγε αν δεν ειχε αφαιρεσει τα παραπανω και το ξέρει..
Απλα δε θέλει να πουλησει μια και εξω. Θελει να βαλει sd του χρόνου και να στο ξανα πουλησει. Ετσι το κέρδος είναι μεγαλύτερο.
Αν ειχε σοβαρό ανταγωνισμό οι πωλήσεις θα ηταν 10 φορες κατω απο οσο είναι τωρα.
Ας βγαλει πχ και η lg πλαστικουρα G5 χωρίς sd, χωρις μπαταρία να βγαινει και μικρη, με knox κλπ και εκει να δεις τι θα γινει.. Δε θ παει να το παρει κανενας, δε θα πέσουν απλα λίγο οι πωλησεςι οπως στγ σαμσουνγκ..
Εγω που θελω premium κινητο με amoled, υποστήριξη xda και sd, μπαταρία μεγάλη που μπορω να παω?
Πουθενα. Οι κινεζοι κατα κανονα εχουν θέματα. Υπάρχει ενα καλο meizu pro 5, και ειναι καρα κλειδωμένο, εχει έκδοση android που δε μ αρεσει και δεν βγαινει να βαλεις αλλη κλπ.

Γιώργος

Για κάποιον που θέλει κινητό με κορυφαία οθόνη (AMOLED) και κάμερα η Samsung είναι μονόδρομος , αν θέλει ένα απλό κινητό στην χρήση για τηλέφωνα , instagram και facebook και το βασικό που τον ενδιαφέρει είναι να πουλάει δήθεν μούρη και όχι η ουσία ας πάρει iphone.

Σταύρος Χρι

Δεν το περίμενα ότι θα υπήρχαν τόσοι πολλοι που θα σκέφτονταν σαν εμένα !! Συμφωνώ με του φίλους παραπάνω , όντως κι εγώ βλέπω ότι η Samy αλλαξε 360ο… πλέον δεν καταλαβαίνω που στοχέυει ? Τα έχω γράψει κι σε άλλο αρθρο παλιότερα (εμείς οι πελάτες τις δεν θέλαμε κόσμημα,κινητό επαγκελματικό αγοράζαμε), πραγματικά δεν καταλαβαίνω ποιοι δουλεύουν στο markiting της Samy… Συμφωνώ ακριβός με τον φίλο τον @NLS. με εκφράζει απόλυτα σε κάθε του πόστ… Ναι στην τελική τι θα γίνει δλδ ? θα περιμένουμε να βάλει μυαλό μήπως κι φέρει κανένα note6 ευρώπη σε λογική τιμή με Old school προοπτική απο specs , sd, radio, κλπ ? Εννοείται ότι εμένα ήδη με έχει χάσει απο πελάτη πήρα ένα 640xl κι χρησιμοποιώ τον τελευταίο καιρό κι γενικότερα έχω κουνήσει μαντίλη στο android (τλκ αν δεν δοκιμάσεις το διαφορετικό δεν μπορείς να μιλάς για καλύτερο κι χειρότερο)

ΥΓ: Σε τέτοιες τιμές Samy μου πέρνουμε IOS (πληρώνουμε κι λειτουργικό) Εσύ έχεις λειτουργικό να μας δώσεις κι μας το χρεώνεις έτσι το κινητό ή πέρνεις το free android κι μετά αν lagaroume σε 8μήνες μας λες ”τα παράπονά σας στην google” ? Ξέρεις εγώ εσένα πλήρωσα !!!

sint

Wellcome to the club.Ειμασρε οολλοι οι απογοητευμενοι τελικα.Ειδικα οι πρωην κατοχοι note που τα ειχαν ολα κα τωρα εχουν λιγοτερα κι απο το Α5.Φετος μετα απο χρονια κουνησα μαντηλι.Μονο η amoled μου λειπει.Κατα τα αλλα,υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες με φτηνοτερα αλλα το ιδιο καλα πορτοκαλια.

kosmasche

Όταν παράτησα τα Samsung (s4, note 4, s6) το είχα κάνει με πολύ πόνο ψυχής. Να φανταστείτε ότι στη γυναίκα μου εδωςα το note 4 γιατί ήθελα να το βλέπω ακόμα. Τελικα με το iPhone 6s Plus 64gb και ηρέμησα οριστικά. Το android πέθανε για εμένα . Πήρα κι ένα iPad mini 2 κι όλα καλά. Πολύ κρίμα για τη Samsung …. ΑΝΤΙΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

ν. ζ. κ.

Εγώ πάλι γιατί είμαι ικανοποιημενος από την αντίθετη διαδρομή??? Έφυγα από το iPhone και πήρα note5. Τεράστια διαφορά. Πολύ περισσότερα πράγματα κ πιο ελεύθερα κ μεγαλύτερη αμφίδρομη σχέση με το τηλέφωνο. Η δέσμευση που έχεις από κώδικες Bluetooth πχ κλειδωμένους, I tunes κ όλα τα παρεμφερή όπως κ η δυσκολία συνεργασίας με άλλα συστήματα υπολογιστικά,με έπεισαν για Android. Δυστυχώς έπεσα στη φάση που η sam πάει να με γυρίσει πίσω σε αυτά που δεν είχα Τώρα καλό βλέπω το g4.Τι γνώμη έχετε?

ν. ζ. κ.

Συγνώμη, note4 f έχω, εκ παραδρομής 5

NLS

– Γιώργο γιατί είναι μονόδρομος η Samsung για AMOLED και τρομερή κάμερα; Καθόλου μονόδρομος.

– kosmasche ποτέ μη λες “για πάντα”. Ποτέ δεν ξέρεις. Μην “παντρεύεσαι” κανέναν, μην κλείνεις πόρτα σε κανέναν.

– ν.ζ.κ. πήρες το τελευταίο πραγματικό Note, γι’ αυτό. Βέβαια από iPhone και Note5 να έπαιρνες δεν θα σου κακοφαινόταν ότι κακοφαίνεται στους παλιούς Note χρήστες, γιατί το Note5 θυσιάζει πράγματα που εσύ δεν τα είχες στο iPhone ποτέ.

Τέσπα, πολλές οι ζυμώσεις φέτος. Το 2016 θα γίνει πανικός.

kosmasche

– NLS . Έχεις απόλυτο δίκιο να μην λέμε “για πάντα”. Στην τεχνολογία πολλά αλλάζουν κι έρχονται τα πάνω κάτω . Μπορεί να ξαναπάω Samsung από Apple και αντίστροφα πολλές φορές ακόμη .

Sotiris

Εγώ είμαι με Note 3 και ψάχνω ναυαρχίδα να πάω. Πέρα από το Note 4 που δεν αξίζει τα χρήματα της μετάβασης, σε ποιά άλλη συσκευή που να με καλύπτει μπορώ να πάω; Μόνο το G4 σκέφτηκα από τα συμβατικά αλλά μόνο αν αγοράσω την μπαταρία της Zerolemon στα 8500mha και το γεγονός οτι θα πέσω στις 5,5 από τις 5,7 ίντσες με ξενέρωσε εντελώς. Παραμένω με Note 3 μέχρι να βγει το 6άρι με micro sd.

Ιωάννης jb

Sotiris.. με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι!!
micro sd δε ξαναμπαίνει ούτε σε galaxy s, ουτε σε galaxy note..
Το πολύ πολύ να ξεκινάει η βασική μνήμη απο 64γιγα.. η ακόμα και απο 32 να ξεκινάει, η 64αρα να είναι κανα 50 ευρώ ακριβότερη για να έχει επιλογές ο καταναλωτής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.