Samsung: “Note the date” για τις 13 Αυγούστου

Η Samsung την περασμένη εβδομάδα ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει Galaxy Unpacked event στις 13 Αυγούστου, ενώ θα περιμέναμε να το κάνει στην IFA του Βερολίνου αρχές Σεπτεμβρίου. Οι φήμες την ήθελαν να ανακοινώνει νωρίτερα το Samsung Galaxy Note 5 και Samsung Galaxy S6 Edge+, χωρίς να έχουμε κάποια επιβεβαίωση.

Τελικά η Samsung επανέρχεται για να μας υπενθυμίσει λέγοντας “Note the date”, είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιεί την λέξη “Note” και δεν θα μπορούσε παρά να αναφέρεται στο Samsung Galaxy Note 5. Παράλληλα, το teaser δείχνει το σχήμα μιας συσκευής η οποία έχει υποδοχή για S Pen.

Μαζί με το Note 5 περιμένουμε και την ανακοίνωση του Samsung Galaxy S6 Edge+, το οποίο θα είναι περίπου στο ίδιο μέγεθος αλλά χωρίς S Pen και σχεδόν ολόιδιο με το κανονικό Samsung Galaxy S6 Edge.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν ειπωθεί μέχρι τώρα, η Samsung επιλέγει φέτος να ανακοινώσει νωρίτερα το Samsung Galaxy Note 5 διότι ο Αύγουστος είναι μια περίοδος που δεν γίνονται πολλές ανακοινώσεις και θα έχει όλη την προσοχή που θέλει. Ενώ, ένας ακόμη λόγος είναι ότι θέλει να προλάβει την Apple που θα ανακοινώσει τα νέα iPhone μέσα στον Σεπτέμβριο.

Διαβάστε επίσης: Samsung Galaxy Note 5: Διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά χωρίς microSD

Samsung: "Note the date" για τις 13 Αυγούστου, Samsung: “Note the date” για τις 13 Αυγούστου

Samsung: "Note the date" για τις 13 Αυγούστου, Samsung: “Note the date” για τις 13 Αυγούστου

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
DIREFEAR

Θα περιμενω το note 6…Το note 4 που εχω δεν το αλλαζω για ενα ιδιο που εχει γυαλινη πλατη,τον 7420,κοστος κανα 300αρι ευρω παραπανω και μαλιστα χωρις επεκταση μνημης και αποσπωμενη μπαταρια!ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ!!!

Φώτης

Αυτό για την επεκτάσιμη μνήμη που λες μπορει να μην την ξαναδείς ποτε..Δυστυχώς!!!!!!

Nick

ΠΟΥ ΠΑΣ ΧΩΡΙΣ sd το 2015 ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ?????????ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ!!!!!!!!!!!!! ΜΟΥΦΑ.

Γ.Κ

Direfare μαζι σου. Ακριβως η ιδια φαση.Αν λειπουν αυτα που φημολογουνται,μενω με το 4 με την ελπιδα βελτιωσης του6.Εκτος αν προλαβει κ κλεψει την προτίμησή μου κανενα κινεζικο θηριο εντωμεταξυ.

Sotiris

Περίμενα πως και πως την παρουσίαση αλλά χωρίς micro sd δεν θα ασχοληθώ καν. Κρίμα και πάλι κρίμα. Θα περιμένουμε το 6αρι για να συνεχίσουμε στο καλύτερο android κινητό. Συνεχίζουμε με το 3αρι εκτος κι αν κάτσει 4αρι σε καλή τιμή.

Costas

Όπως και η Apple δεν πουλάει διότι δεν έχει κάρτα sd και αφαιρούμενη μπαταρία έτσι δεν θα πουλήσει και το note 5 φίλε Nick!

tony angelou

@costas που ειδες ακριβως οτι δεν πουλαει η apple????????????

p.p

Η apple πουλαει κ θα συνεχισει να πουλαει γιατι ευστοχα στρεφεται σε κοινο που δεν ξερει πολλα απο κινητα κ νοιαζεται κυριως για design και fashion.Σαν εξυπνη εταιρία που ειναι,αυτο το πουλαει πανεξυπνα κ το εξελισσει.Η samsung απο την αλλη,οσο απευθυνοταν σε πιο σχετικους χρηστες που ηθελαν χαρακτηρηστικα στις συσκευες τους με μικρο κοστος, Οσο εδινε αυτα τα χαρακτηρηστικα επαιρνε κεφαλι,ως και την περιοδο του s4. Τωρα που θέλει να παιξει στα χωραφια της apple (πουλωντας γυαλι κ αλουμινο εις βαρος των specs )κ οχι στα δικα της,οχι μονο δε θα παρει πελατες ,αλλα θα στειλει πολλους απο τους δικους της σε αλλες android συσκευες.Ας την παραδειγματιζε η htc που απο παντοδυναμη καποτε εταιρια,παει απο το κσκο στο χειρότερο με παρομοιες πολιτικες.Υποψη οτι Εχω περασει κ απο iphone και σπο samsung κ δε μου αρεσει που γινονται ολοιδιες.

j

1)ναι η Apple δεν πουλάει καθολου. Για αυτο έχουν πουληθει πανω από 75 κομμάτια i6 $ I6+
2)βασικά ο λόγος που πουλάει η Apple ειναι πως έχει πιάσει το νόημα του 70% των καταναλωτών. Θέλουν ένα κινητο όμορφο, που να ειναι πολυ απλό και εύκολο στη χρήση. Για αυτο πουλάει όσο πουλαει

Tony angelou

@ j αυτό ακριβώς που λες
@p.p το αρχίζεις σωστά αλλά το χάλασΣάββατο φίλε μου τα specs έχει αποδειχθεί πολλές φορές ότι δεν κάνουν το τηλέφωνο και σαν να λες όσοι έχουν iPhone δεν ξέρουν από κινητά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.