Samsung SM-G900F, Έκανε την εμφάνιση του στο Browsermark

Πριν λίγο καιρό μία συσκευή με την ονομασία Samsung SM-G900S εμφανίστηκε στην βάση δεδομένων του γνωστού GFX Benchmark. Από το benchmark μάθαμε ότι διαθέτει οθόνη 2560 x 1440 pixels και πως πιθανότατα βασίζεται σε Qualcomm Snapdragon 800 SoC. Λίγες μέρες αργότερα, μάθαμε χάρη σε μία διαρροή, ότι η Samsung ετοιμάζει και μία δεύτερη συσκευή με κωδικό όνομα Samsung SM-G900F.

Μία φήμη που είχε κυκλοφορήσει παλαιότερα, έκανε λόγο για μία νέα σειρά smartphones που θα φέρει το hardware της σειράς «Samsung Galaxy S» αλλά θα διαθέτει περισσότερο ποιοτική κατασκευή, με «premium» υλικά και ορισμένα ξεχωριστά χαρακτηριστικά, όπως για παράδειγμα δυνατότητα ανάγνωσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων κ.α (Project F). Το “Project F” της Samsung, ίσως επισήμως μετονομαστεί σε Samsung Galaxy F.

Μετά το Samsung SM-G900S, ήρθε η σειρά του Samsung SM-G900F να κάνει την εμφάνιση του στην κατάταξη του Browsermark. Δυστυχώς, δεν έχουμε την παραμικρή πληροφορία για τα χαρακτηριστικά της συσκευής ακόμη. Αυτό που γνωρίζουμε, είναι ότι πρόκειται για μία αρκετά γρήγορη συσκευή που με βάση την επίδοση της, συμπεραίνουμε ότι μάλλον βασίζεται σε Qualcomm Snapdragon 800 SoC.

Samsung SM-G900F, Samsung SM-G900F, Έκανε την εμφάνιση του στο BrowsermarkSamsung SM-G900F, Samsung SM-G900F, Έκανε την εμφάνιση του στο Browsermark

Σημείωση: Η φωτογραφία παραπάνω, δείχνει ένα concept του Samsung Galaxy S5 και όχι το πραγματικό προϊόν.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostas19

εγω αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτιπροσφερει ξαναζεσταμενο φαγητο και δεν καταφερνει να περασει τισ ειδοσεισ του 5σ και του νοτε 3

μιχαλης

Λογικά πρωτότυπο είναι αυτο . Αφου θα το ανακοινώσει κάπου στον Μάρτη δεν νομίζω να το αφησει έτσι . Η Samsung βαζει τα πιο τελευταία χαρακτησιστικα στα κινητά της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.