Samsung SM-N910A, μοιάζει να είναι το Galaxy Note 4 με 5.7″ Quad HD οθόνη

Όσο περνάει ο καιρός οι φήμες για το επερχόμενο και μη ανακοινωμένο Samsung Galaxy Note 4 γίνονται όλο και πιο έντονες. Ακούσαμε ότι θα έχει QHD οθόνη και αισθητήρα UV αλλά και ότι θα βγει σε 2 εκδόσεις η μια εκ των οποίων θα έχει κυρτή οθόνη. Επίσης, λέγεται ότι το όνομα μοντέλου είναι SM-N910 η οποία εμφανίστηκε στο website της Samsung σε ένα User Agent profile.

Το profile αποκαλύπτει ότι το SM-N910 έχει Quad HD οθόνη 1,440 x 2,560 pixels. Η συσκευή με την ίδια κωδική ονομασία εμφανίζεται και σε website εισαγωγών-εξαγωγών απ’ όπου μαθαίνουμε ότι θα έχει 5.7 ιντσών οθόνη.
, Samsung SM-N910A, μοιάζει να είναι το Galaxy Note 4 με 5.7″ Quad HD οθόνη
, Samsung SM-N910A, μοιάζει να είναι το Galaxy Note 4 με 5.7″ Quad HD οθόνη

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

40 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giannogeorge

Προσωπικά, μου φαίνονται λίγο παράλογα όλα αυτά. Πριν μερικούς μήνες κυκλοφόρησε το Note 3 και ήδη μιλάνε για το 4 και βλέπουμε πιθανές φωτογραφίες του. Δεν ξέρω, προσωπική άποψη όλο αυτό, δεν μου κάθεται καλά.

Κωνσταντίνος

@giannogeorge , το Note 3 έχει ενα χρόνο και που κυκλοφόρησε, οπότε είναι αναμενόμενο να ακούγονται τώρα πια φήμες για τον διαδοχό του.

charis

giannogeorge καθε φθινόπωρο βγαινει το note οποτε δεν ειναι περίεργο απλα ειναι λιιιγο νωρις! τιποτα αλλο! αντε να δούμε τι θα κυκλοφορήσει και η Samsung και η Apple γιατι ειναι οι μόνες εταιρίες που μπορουν να πιασουν μπαρμπουνια με τον πισινο τους οσον αφορα το καταναλωτικο κοινο

KostasB

Πέρυσι το Σεπτέμβριο ανακοινώθηκε το Note 3 και λογικό να μιλάνε ήδη για το Note 4. Επίσης, η φωτο επάνω είναι από Note 3. Δεν έδειξαν κάπου φωτο από Note 4.

nikos

@giannogeorge τι λες??? Το note 3 ανακοινώθηκε πέρυσι τον Αύγουστο και κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο.
Τώρα για το note να πω ότι το θεωρώ κορυφαίο στο είδος του και ότι είναι μια κατηγορία μόνο του.Πραγματικά αν ποτέ πήγαινα για phablet θα διάλεγα σίγουρα note.
Αυτά λοιπόν για να μην λέει και ο φίλος μου ο Αντρέας ότι κράζω συνέχεια την Samsung…

Ανδρέας

@nikos θα πάρεις ένα phabet με το laggy touchwiz? & μετά απο 3-4 μήνες που η σαμμυ θα ανακοινώσει την premium έκδοση της θα κλαις τα λεφτά σου? Η σαμμυ δεν είναι για εσένα.. πολύ απλά πήγαινε πάρε ενα g3 με τον 805 που θα είναι και πιο φτηνό και χωρίς λαγκ και κανένα πρόβλημα είδη το ξέρεις αυτό απο τον 801 χωρίς καν να το πιάσεις στα χέρια σου απλά επειδή έτσι σου είπανε εκεί στην LG. Ααα και μην ξεχάσεις αν σου πέσει νερό να πας να αγοράσεις άλλο φτηνά το δίνουνε βρε εσυ δεν θα έχεις πρόβλημα!

tiamat

ανδρεας +1

xaxa @nikos σε κανε μαγκα ο αντρικος! 😛

i love rihanna

Αντε να δουμε αν οντως θα μας εκπλήξει για αλλη μια φορα το note η θα ξεκινησει και η δικη του κατωδικη πορεία αν και δεν ξερω παντα ηταν η κκαλύτερη ναυαρχίδα και φετος δεν ειναι εξερεση

k.boug

Μολις βγαλεις το αθλιο touch wiz..και βαλεις ενα nova launcher ξαναμιλαμε για lag..
To android στα καλυτερα του με Full παραμετροποιηση (για οποιαδηποτε συσκευη)
Προσωπικα δεν βρισκω λογω για note4 ακομα..δεν εχει καποια τεχνολογια να ζηλεψει το 3αρι αντε την 16αρα isocell του S5..
Και αυτα περι qhd μου ακουγονται τελειως περιττά και επιδεικτικά..

nikos

@Ανδρέας σου ξεκαθάρισα ότι εγώ παίρνω windows phone και είπα ότι απλά αν έπαιρνα phablet θα έπαιρνα το note!Δεν με νοιάζει το αδιάβροχο και ξέρεις πολύ καλά ότι δεν θα βγάλει premium έκδοση του note(πόσο πιο prime να είναι;αφού τα note είναι κορυφή στην κατηγορία του).Το ότι εσύ είσαι κομπλεξικός και σε κάθε άρθρο από εδώ και πέρα θα μου τι λες επειδή σε έβαλα στη θέση σου πολλές φορές δεν με ενδιαφέρει καθόλου!Μπορείς να συνεχίσεις να λες τις μ@λ@κιες σου…Δεν με ενδιαφέρει η αγορά του g3 σε αντίθεση με εσένα εγω δεν φοράω παρωπίδες και υποστηρίζω κάτι όταν είναι καλό και το κράζω όταν δεν είναι!Εσυ πάλι είσαι το μεγαλύτερο fan boy που έχω γνωρίσει ποτέ.Δεν σου φτάνει αυτό όμως,θες να λες πάντα και την τελευταία λέξη σαν κακομαθημένο παιδάκι…
Μπορείς λοιπόν να συνεχίζεις να σχολιάζεις…
Πολύ απλά δεν θα σε πάρω στα σοβαρά γιατί πίσω από την οθόνη που γράφεις πρέπει να υπάρχει ένα 15χρονο χωρίς καθόλου κρίση…
Ελπίζω να προλάβεις να διαβάσεις το σχόλιο μου γιατί το πιο πιθανό είναι πως θα το σβήσουν 😉

Γιάννης

@nikos+1 χαχαχα @Ανδρέας για άλλη μια φορά ο nikos σε έβαλε στη θέση σου… 😂😋

spam

Εαν θυμαμαι καλα @nikos το νοτε 3 παρουσιαστηκε Σεπτέμβριο και βγηκε στην αγορα Οκτώβριο μην λεμε και οτι θελουμε και με τετοια σιγουρια οποτε ακυρο…. περιμένω πως και πως το νοτε 4 😀

nikos

@spam μπορεί να έχεις δίκιο,εγώ είπα αυτό που είδα στο gsmarena στα specs του κινητού…Ίσως να έχει γίνει λάθος…

Ανδρέας

@nikos παρόλο που παίρνεις windows  phones είναι φανερή η συμπάθεια σου προς την LG ο ίδιος σου το παραδέχτηκες στο άλλο ποστ και είναι πράγμα που φαίνεται με το να προσπαθείς επανελημένα να δικαιολογήσεις την πράξη της. Με το να λες ναι δεν είναι σωστό αλλα η σαμμυ… είναι σαν να λες ναι δεν ήταν καθόλου σωστό αλλα υπάρχουν και χειρότερα οπόταν είναι οκ. Επίσης δεν γίνεται να κράζεις το touchwiz και να έρχεσε να λές ότι το νοτε 4 είναι τέλειο. Την ίδια έκδοση TW φοράει με αυτήν του s5 απλώς έχει κάποια extra features για το πενάκι οπόταν αν υπήρχε lag σε μια απο τις 2 συσκευές θα υπήρχε και στην άλλη. Πλέον το touchwiz ουτε κολλήματα έχει ουτε τίποτα μόνο σχεδιαστικά μπορεί κανείς να το κρίνει και εδώ συμφωνό και εγω έχουμε δει και πιο ωραία UI όπως της htc όμως όπως και να το κάνουμε η σαμμυ συνδιάζει όλο το πακέτο για αυτό και καταλήγω πάντα εκεί. Όσο για prime έκδοση ονομάζεται έτσι επειδή πολύ απλά είναι μια σειρά της σαμμυ που έχει καλύτερο υλικό κατασκευής δηλ. για εμένα ονομασίες που δόθηκαν για htc one m8 prime δεν ευσταθούσαν γιατί είδη η htc έχει το ποιοτικότερο… Συνέχεια »

nikos

@Ανδρέας
1) Ναι συμπαθώ κάπως περισσότερο την LG επειδή τα τελευταία χρόνια έχει κάνει συμπαθητική προσπάθεια και προσφέρει σε λίγο καλύτερη τιμή καλύτερα πράγματα από τον ανταγωνισμό(βλ.HTC,Samsung,Sony).Ολα αυτά πάντα κατά τη γνώμη μου.fanboy δεν είμαι γιατί πολύ απλά εγώ παραδέχτηκα έστω και μια φορά ότι η LG έκανε μ@λ@κι@ σε αντίθεση με εσένα που ποτέ δεν παραδέχτηκες τα λάθη της Samsung γιατί φοράς παρωπίδες.
2)Αν έπαιρνα το note θα έπεφτε επιτόπου rootαρισμα.
3)Όσο για το g3 ναι ρε φίλε το πήρε φίλος από Κορέα και το δοκίμασα.
4)Θέλεις να μου την πεις χωρίς να έχεις πραγματικά επιχειρήματα γιατί σε τσούζουν αυτά που λέω.
5)Prime έκδοση δεν σημαίνει απαραίτητα καλύτερη ποιότητα κατασκευής αλλά μπορεί να σημαίνει και καλύτερα specs.Το one m8 πχ αν έβγαζε prime έκδοση θα έβγαζε το ίδιο κινητό με καλύτερα specs γιατί πολύ απλά δεν έχει περιθώρια βελτίωσης σε ποιότητα κατασκευής.Το μόνο που θα μπορούσε να αλλάξει είναι τα bezels και το σχήμα από εξωτερική εμφάνιση του κινητού.

panos

Αντρέα φίλε ασ’το…Γελάνε και οι πέτρες μαζί σου.

basilis20

@Ανδρέας τι πίνεις και δεν μας δίνεις ?εχω το Note 3 εδω και 2 μηνες και δεν εχει λαγκ

Ανδρέας

@nikos 1. Αντιθέτως και εγώ έχω παραδεχτεί σε πολλά σχόλια μου ότι η σαμμυ έχει κάνει και κάνει λάθη.. απλά εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι ακόμη και με αυτά είναι η καλύτερη εταιρία εκει έξω.. Επίσης εγω ότι έχω να πω το λέω ξεκάθαρα όχι όπως εσένα που υποτίθετε κράζεις την LG με τον τρόπο που το κάνεις την εξυψώνεις αν το κάνεις επίτιδες τοτέ όντως είναι έξυπνος τρόπος για αυτούς που δεν τα πιάνουν αν όχι όμως τότε νομίζω η δική σου αντίλιψη είναι χαμηλή και όχι η δική μου όπως αναφέρεις πιο πάνω. Να σου δώσω ένα παράδειγμα του πως κράζεις εσύ την LG και τα συμπεράσματα δικά σου.. “πω πω η σαμμυ εβγαλε αυτο το σ5 με τεράστια bezels. Όμως δεν είναι τόσο μεγάλα όπως τα κάνει η σονυ.” Κάπως έτσι ‘κράζεις’ την LG 2. όποιο ανδροιδ και να είχες εσύ θα έκανες το ίδιο όπως και πολλοί.. 3. Φτηνή δικαιολογία. Καρφώθηκες. 4. Μάλλον το αντίθετο γίνεται εγώ με επιχειρήματα στην λέω απλά επειδή όντως ευσταθούν δεν σε συμφέρει να το δεχτείς. 5. Σου ξαναλέω ίσως για αυτό δεν θα κάνει ποτε την εμφάνιση του ίσως και να έχω δίκαιο. Δεν είναι τυχαίο που μεγάλα ονόνατα του… Συνέχεια »

nikos

1)Δεν συμφωνώ,ξέρεις γιατί αλλά τέλος πάντων…
2)Συμφωνώ
3)Δεν σου κάνω πλάκα,δεν με νοιάζει αν με πιστεύεις αν θες θα τον ρωτήσω από πιο σαιτ το πήρε για να στο γράψω…
4)Δεν μπορεί να σοβαρολογείς!
5)Είναι ακριβώς αυτό που είπα στο προηγούμενο σχόλιο μου…
Ερώτηση κρίσεως:Από ποτέ υπάρχει ιεραρχία στο techblog και ο λόγος κάποιου αναγνώστη μετράει περισσότερο από κάποιου άλλου.Παρακαλώ κύριε Βλαχάκη αν ισχύει κάτι τέτοιο να μας το πείτε να ξέρουμε και σε πια βαθμίδα της πυραμίδας ανήκουμε!😉
Τέλος πάντων όπως και να έχει σε παρακαλώ ας το λήξουμε εδώ.Από εδώ και πέρα μπορείς να κράζεις ελεύθερα την Lg και εγώ να λεω την άποψη μου για οποιαδήποτε εταιρεία.Το μόνο που σου ζητάω είναι να σταματήσεις να απαντάς σε ότι γράφω και θα κάνω και εγώ το ίδιο.Σύμφωνοι?

someone

Πάντως τα note της Samsung είναι από τα καλύτερα τηλέφωνα και έχουν (συνήθως) τα καλύτερα χαρακτηριστικά.

tiamat

xaxaα!! 😀 @αντρεας thanks για το κομπλιμεν αλλα δεν ανηκω στα “μεγαλα ονοματα του techblog” 😛 αλλωστε εγω ειμαι σχετικα καινουριος εδω υπαρχουν πολυ πιο παλιοι απλα οταν εχω διαβασμα, βλεπω τηλεοραση ,κανω fb stalking η’ γενικα ειμαι κουρασμενος και ειμαι σπιτι εχω μονιμα ανοιχτο σε παραθυρο το techblog και κρυφοκοιταζω τα σχολια και αν κατι με τσιγκλισει σαν νεο σχολιαζω τατης επικαιροτητας! .γενικα ολο αυτο ειναι μεγαλη ξεκουραση για μενα,γι’αυτο και δε χαλιεμαι καθολου οταν με κραζουν και ειμαι γενικως cool και απολυτα χαλαρουιτα οτι και αν μου λενε οι haters μου ! σου συνηστω να κανεις και συ το ιδιο..! μεχρι τωρα τα λες ολα σωστα γι’αυτο παιρνω το μερος σου οταν παιφτουν στην αντιληψη μου τα σχολια σου!! απλα να ξερεις η samsung ως η κορυφαια εταιρεια της τεχνολογιας και νουμερο #1 σε πωλησεις εχει κανει πολλους haters σε ολα τα sites φιλαρακι!..γι’αυτο εχεις κανει και συ πολλους που σου τι λενε παρ’ολο που μιλας παντα τεκμηριωμενα!!..αστους να λενε λοιπον! εκτιθεντε ολοι τους.. !! 😉

basilis20

ανδρεα ειπες”@nikos θα πάρεις ένα phabet με το laggy touchwiz?”

nikos

@basilis20 ειρωνικά το είπε γιατί εγώ σε προηγούμενο άρθρο είχα σχολιάσει αυτό.

basilis20

αααααα αμαν και εσεις…

σορρυ τοτε ανδρεα 🙂

giannogeorge

Πέρασε τόσος καιρός από την κυκλοφορία του Note 3;; σαν χθες μου φαίνεται! Το οποίο είναι καλό, διότι σημαίνει ότι η συσκευή ακόμα κρατάει ως νέα στο μυαλό αρκετών. Και ειδικά στο δικό μου 😁😁

Ανδρέας

1) κατάλαβες τουλάχιστον πως “κράζεις” εσύ την LG?
2) 👌👍
3)Μην πιστεύεις ποτέ ότι σου λένε αν δεν το δεις με τα ίδια σου τα μάτια..
4)…
5) Θα δείξει το μέλλον αν το μ9 πριμε είναι μέταλλο και το μ9 πλαστικό
Ο tiamat είναι σταθερός στο site εδω και χρόνια είναι π.χ σαν ένας παππούς. Πιο σοφός, έχοντας ζήσει εμπειρίες οπόταν η γνώμη του έχει μια αξία.. Έτσι το βλέπω εγώ και δεν είπα για καμια πυραμίδα.
 Όλα εσύ τα ξεκίνησες σε αυτό το ποστ:
https://techblog.gr/mobile/lg-g3-in-july-with-snapdragon-805-to-compete-galalaxy-f-9876/
3 σχόλια συνεχόμενα κράζοντας την σαμμυ και όχι την LG με τον τρόπο που σου ανέφερα πιο πάνω. Αυτό ήταν που με ενόχλησε. Μην γίνεσαι σπαστικός  προσπαθώντας να επιβληθείς σε εμάς που δεν μας αρέσει η LG αλλα η σαμμυ.
@tiamat φιλαράκο το έχω καταλάβει και είδη φαίνεται απόκτησα haters :”). Θα βάλω και εγώ gravatar για να μπορούν να με αναγνωρίζουν πιο εύκολα. Λες για σκύλο με γυαλιά? 😄

nikos

@tiamat απλά από περιέργεια για να ξέρω,με κατατάσσεις στους haters σου?Ρωτάω γιατί σε πολλά άρθρα έχω συμφωνήσει μαζί σου(σε άλλα φυσικά έχω διαφωνήσει μαζί σου,δεν γίνεται να συμφωνούμε πάντα).Αλλά γενικώς με εσένα δεν νομίζω πως έχω κάποιο θέμα,για αυτό ρωτάω.
Και κάτι ακόμα.Η Samsung όπως λες είναι η μεγαλύτερη κατασκευάστρια εταιρεία(συμφωνώ μαζί σου,όποιος λέει το αντίθετο απλά δεν ξέρει τι του γίνεται…).Πιστεύεις όμως ότι συμπεριφέρεται όπως αρμόζει στη θέση της;Δεν θα σου πω ότι δεν έχει καλά προϊόντα(ειδικά τα note είπαμε ότι είναι κορυφή).Όμως έχει ή δεν έχει καβαλήσει το καλάμι;Κάνει αυτά που κορόιδευε στην apple ναι ή όχι;Κρεμάει τους πελάτες της επανειλημμένα την τελευταία 2ετια ναι ή όχι;
Πες μου σε παρακαλώ να ξέρω γιατί αν τα βγάζω από το κεφάλι μου να πάω σε έναν γιατρό να με κοιτάξει…Αν και νομίζω πως έχω δίκιο…

nikos

Ρε συ @Ανδρέας ο κάθε ένας έχει δικαίωμα να λέει αυτό που γουστάρει!Εγώ παραδέχομαι ότι ήταν λάθος ο τρόπος που τοποθετήθηκα σε εκείνο το post εσύ όμως έχεις τα @ρχιδι@ να παραδεχτείς έστω και μια φορά ότι έχεις λάθος;Όχι!Και ξέρεις γιατί;Γιατί εκτός από τις παρωπίδες που φοράς φαίνεται από αυτά που γράφεις οτι δεν έχεις μάθει να σέβεσαι την γνώμη του άλλου και δεν έχεις μάθει ποτέ να κάνεις πίσω.Για αυτό λοιπόν θα κάνω εγώ πίσω και σου ζητώ πολύ ευγενικά να σταματήσεις να ασχολείσαι μαζί μου.Απλα όταν βλέπεις ένα σχόλιο μου αδιαφόρησε.Το ίδιο θα κάνω και εγώ.Ακόμη και δίκιο να έχεις ο τρόπος που προσπαθείς να το κερδίσεις είναι λάθος.Για αυτό και δεν μπορώ να συζητήσω μαζί σου.Θα δεις ακόμη οτι και με αυτούς που συμφωνείς αν μια μέρα διαφωνήσετε θα τους λες τα ίδια που λες σε εμένα.Σε παρακαλώ λοιπόν ας το λήξουμε εδώ.

nikos

Α και κάτι ακόμη για να καταλάβεις πόσο λάθος είσαι… Η LG έβγαλε το g3 με τον 801 και QHD και κατευθείαν άρχισαν ειρωνικά σχολιάκια (μεταξύ των οποίων ήταν και τα δικά σου) του τύπου: O snapdragon 801 δεν μπορεί να διαχειριστεί την QHD οθόνη οπότε είναι άχρηστο… Άλλα σχόλια του τύπου σαν το s5 δεν είναι κτλ. Όταν όμως η Samsung έβγαλε tablet με τον 800αρι και QHD οθόνη (λέγε με note 3, galaxy tab s) όλοι εσείς οι υποστηρικτές της samsung (νομίζω ότι το έθεσα πολύ κομψά) το εκθειάζατε. Ποιός είναι λοιπόν το πραγματικό fanboy Αντρέα?! Δεν μπορείς να μου λες ότι εγώ λέω ναι η lg το έκανε όμως η Samsung….όταν εσύ έχεις κάνει το ίδιο προ πολλού στα παραδείγματα που ανέφερα!

Ανδρέας

@nikos χαχαχαχα ποιον κοροιδεύεις? Ειλικρινά το εννοείς στο σχόλιο 29? Έχω δει και εγώ τέτοιου τύπου σχόλια αλλα δεν έχω κάνει εγώ ποτέ τέτοιο σχόλιο. Το μόνο που είπα εγώ για σχέση g3 &σ5 είναι ότι για εμένα προσωπικά το σ5 είναι πιο ολοκληρωμένο smartphone απο το g3. Και πολύ απλά τώρα προσπαθείς να με εκθέσεις χωρίς να έχω πεί κάτι τέτοιο. Πόσταρε μου εδώ τα ποστ που υπιτίθετε έκανα εγώ τέτοια σχόλια και ακολούθως και τον αριθμό σχόλιου να δούμε ποιος έχει τα @@ φίλε που λές.. μόνο λόγια είσαι.
Συνέχισε να νομίζεις πως φοράω παρωπίδες μόνος σου εκτίθεσε και νομίζω ποιο είναι φανμποι εδω μέσα και ποιο όχι φένεται..

tiamat

@nikos η αληθεια ειναι οτι την samsung τη διεσυρρες με τροπο που δεν αρμοζει στη νουμερο 1 εταιρεια τεχνολογιας λεγοντας τη χαζογκομενα που τη φτυνουν και αυτη τρεχει απο πισω και τους οπαδους της sammysheep που το δεχονται αυτο επειδη για σενα ειναι λαθος να βγαζει μια νεα κατηγορια πιο premium προιοντων ωστε να ανταγωνιστει την apple το σεπτεβρη που αναμενεται να κανει το μπαμ σε πωλησεις (ε, κατι δε πρεπει να κανει και η sammy να το αντιμετωπισει αυτο? , τι θες να κανει να κατσει με σταυρομενα τα χερια χωρις να απαντησει για να μη τη κακοχαρακτηρισουν ?). επισης δεν ειναι καλο δειγμα υγειους σκεψης οτι εφοσον κατι τετοιο εσυ το θεωρεις λαθος, στη περιπτωση της lg εισαι πιο ελαστικος και επιοικης, ενω στη περιπτωση της samsung εισαι ο πιο αυστηρος κατηγορος! εγω δεν εχω προβλημα ουτε με σενα ουτε με κανεναν και ναι η αληθεια ειναι οτι κατα διαστηματα συμφωνουμε σε πολλα πραγματα . @ανδρεΑς βαλε καλυτερα gravatar τον λουκι λουκ! γιατι εσυ εισαι shooter και striker με οσους μιλανε και βγαζουν κεφαλι!! χαχαχαχ

nikos

https://techblog.gr/mobile/lg-explains-features-of-g3-in-6-new-videos-9876/
Στο 12ο σχόλιο υποστηρίζεις τον tiamat ο οποίος λέει ξεκάθαρα ότι η qhd οθόνη είναι μπελάς υπονοόντας ότι το g3 δεν θα λειτουργεί σωστά με αυτή την οθόνη
Σε άλλα post έχεις εκθιάσει το note 3(tablet) που έχει τον 800 με QHD οθόνη…
Φυσικά δεν θα κάτσω να ασχοληθώ περετέρω,απλά σε παρακαλώ αν μπορείς κάνε αυτό που σου ζήτησα στο σχόλιο 28,σταμάτα να ασχολείσαι μαζί μου και θα κάνω και εγώ το ίδιο…
Δεν είμαι φανμποι και το ξέρεις γιατί επανελλημένα έχω δεχτεί ότι η lg έχει κάνει λάθη…
Ε

nikos

@tiamat υποτίθεται ότι για τον Σεπτέμβρη είχε το Note… Ο λόγος που βγάζει prime σειρά είναι γιατί το s5 υστερεί κάπως σε specs από τον μεγάλο ανταγωνιστή… Αυτό όμως δεν είναι δικαιολογία, έπρεπε σαν 1η εταιρεία να βγάλει το κινητό που της αρμόζει κατευθείαν όταν παρουσίασε το s5 και όχι να τρέχει τώρα γιατί ένοιωσε να απειλείται ! Δεν έχω πρόβλημα με την ύπαρξη μιας ακόμη ναυαρχίδας από την samsung (όμως είναι κοροϊδία ρε φίλε για αυτούς που πήραν το s5 όπως και να το κάνεις!). Με την lg είμαι πιο επιεικής στο συγκεκριμένο θέμα γιατί ανακοινώθηκε ότι θα βγει και με τον 805 πριν κυκλοφορήσει στην παγκόσμια αγορά! Σίγουρα λάθος κίνηση γιατί έκανε και εκείνη σαν χαζογκόμενα μόλις έμαθε για το s5 prime όμως το θεωρώ πολύ πιο τίμιο που το είπε τώρα παρά σε 2 μήνες και με τον 810 κρεμώντας τους πελάτες της! Η samsung έχει καβαλήσει το καλάμι, η αλήθεια να λέγετε… Και εγώ υπερόπτες ανθρώπους δεν τους μπορώ καθόλου! Όσο για εσένα @Ανδρέα σε άρθρο για το g3 που ο τιαματ είπε πως η qhd με τον 801 είναι μπελάς και πως δεν θα δούμε άσπρη μέρα συμφώνησες και επαύξανες μάλιστα! Αν λοιπόν έχεις τα… Συνέχεια »

tiamat

για μενα θα επρεπε να ειχες δει οτι η περιπτωση της LG ειναι κλασεις χειροτερη και πιο καταπτυστη απο της samsung, διοτι η samsung πανε τοσοι μηνες που κυκλοφορησε το s5, δε θα μπορουσε με τιποτα να το ειχε ετοιμο με τον 805!!!!… η lg ομως εφοσον το παρουσιασε τωρα, θα μπορουσε να περιμενει αλλον εναν μηνα και να το βγαζε απο την αρχη με τον 805 !

επισης το note 4 δε μπορει να τα βαλει με το iphone 6 λογω οτι στις 5,7′ αποτελει αλλη κατηγορια (mini tablet) ,αρα η sammy χρειαζοταν κατιτις κενουριο!

nikos

Πρώτον έχω ξαναπεί ότι η LG έπρεπε να περιμένει και θα συμφωνήσω μαζί σου…Όμως αυτό δεν το κάνει χειρότερο από αυτό που έκανε η samsung γιατί οι καταναλωτές γνωρίζουν…
Η samsung δεν μπορούσε να βάλει τον 805 στο s5 όμως μπορούσε να βάλει όλα τα άλλα(3gb ram,QHD οθόνη,καλύτερη ποιότητα υλικών κ.α)ώστε να μην χρειαστεί να βγάλει prime έκδοση και πίστεψε με,μια χαρά θα ανταγωνιζόταν το iphone όπως έκανε και το s4 με το iphone 5.Και δεν είναι πια και τόσο μεγάλο διάστημα που ανακοινώθηκε το s5,ούτε 2 μήνες δεν είναι…
Όπως και να έχει η κίνηση και των 2 είναι λάθος κατα τη γνώμη μου απλά για αυτό που σου είπα θεωρώ ότι πρέπει να δείξω λίγη επιείκια στην lg.Κανονικά έπρεπε να είχαν τα κότσια να πουν:Θα βγάζουμε ναυαρχίδα κάθε 6μηνο(και πολύ λέω0 όπως κάνει η sony…

nikos

*με το iphone 5s θέλω να πω…(5η σειρά)

Ανδρέας

@nikos είχε άδικο? Γιατί τότε η LG να ανακοινώσει με τον 805 λίγες μέρες μετά αφου ο 801 θα ήταν μια χαρά?
Όσο για το 2ο ποτέ δεν εκθίασα το note3(tablet) για αυτό και δεν βρήκες τίποτα να βάλεις.
Όμως στην τελική αυτό το αποτέλεσμα δεν το βρίσκω παράξενο. Έχουμε δεί ήδη με τους φακούς της sony που χρησιμοποιούν τους ίδιους άλλες εταιρίες και έχουν καλύτερα αποτελέσματα απο την ίδια που είναι δικό της προιόν.
Ναι ρε φίλε στο έχω πει ξανά και συμφώνησα και μαζί σου το πριμε έπρεπε να ήταν το κανονικό σ5. Δεν θα κάτσω να κολλήσω εκεί και να κλαίω την μοίρα μου όμως.
Τέλος για αυτό τον λόγο θεωρώ και εγώ πιο λάθος την κίνηση της LG τον οποίο αναφέρει ο @τιαματ στο σχόλιο34 (λούκι λουκ θα βάλω τότε 😁👌)

nikos

Γιατί η LG προσπαθεί να πείσει άτομα σαν και εσένα που έχεις τέτοιες αντιλήψεις ότι τα specs μετράνε τόσο κλπ…Και ότι ο 801 δεν μπορεί να διαχειριστεί την QHD και τέτοιες αηδίες…
Έχεις εκθιάσει το note 3(tablet) στο παρελθόν,όμως δεν θα κάτσω να το ψάχνω επειδή εσύ δεν θες να το παραδεχτείς…
Το ίδιο έλεγες και για το g3 και τελικά βρήκα σχόλιο….
Τέλος πάντων και η κίνηση των 2 είναι λάθος,ποιος φταίει πιο πολύ ή πιο λίγο είναι υποκειμενικό…

Ανδρέας

@nikos σου λέω δεν σχολίασα νοτε3 ταμπλετ. Υπάρχει ακόμη 1 Ανδρέας μπορεί να είναι εκείνος. Εγώ techblog ξανάρχησα να πορόνομαι πολύ πριν 2 μήνες. Εμπαινα παλαιότερα αλλα μετά που πήρα το σ4 χάθηκε ο ενθουσιασμός που είχα. Τώρα όμως επέστρεψα μετα την αγορά του σ5 και θα βάλω εικόνα gravatar οπόταν να μην μπορείς να με συγχείσεις με κανένα άλλο 🙂
Τελικά μήπως ο 801 δεν μπορούσε να την διαχειριστεί για αυτό και θα βγει άλλη έκδοση με τον 805?

nikos

@Φυσικά και μπορεί,μην γελιόμαστε εδώ μπορεί ο 800άρης…απλά ξέρεις ότι η lg προσπαθεί να βάζει τα κορυφαία specs που είναι διαθέσιμα πάντα.Αυτό τουλάχιστον πρέπει να της το αναγνωρίσεις…Το ίδιο κάνει και η samsung με το note!Πάντως αυτό με το gravatar λέω να το υιοθετήσω και εγώ,γιατί μια φορά εδώ μέσα με μπέρδεψαν με άλλο και με έστειλαν να πάω να γ@μ…(δεν είναι και το πιο σπάνιο όνομα βλέπεις το “Νίκος”) :P.Μπορεί όντως να σε μπέρδεψα με άλλον,αν ναι τότε σου οφείλω μία συγνώμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.