Samsung SM-Z9005, Snapdragon και 720p στο Tizen

To Tizen είναι το νέο λειτουργικό σύστημα που αναπτύσσει η Samsung και έχει προκαλέσει μεγάλη ανυπομονησία το να δούμε στην παραγωγή τα πρώτα μοντέλα smartphones που θα το φοράνε. Το Samsung SM-Z9005 είναι ένα από αυτά και οι πιο πρόσφατες πληροφορίες στο ίντερνετ λένε ότι θα είναι εξοπλισμένο με SoC Snapdragon και συγκεκριμένα Krait CPU.

Ένα ακόμα στοιχείο που έχει προκύψει είναι ότι θα έχει ανάλυση οθόνης 1280×720 pixels, ενώ θα υποστηρίζει τη λειτουργία σε δίκτυα 4G LTE. Αυτή δεν πρόκειται να είναι η μοναδική Tizen συσκευή που θα δούμε στην αγορά, καθώς αναμένονται και άλλα μοντέλα από τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο και μετά. Μείνετε συντονισμένοι!

Samsung, Samsung SM-Z9005, Snapdragon και 720p στο Tizen

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jacob

πωπω ενδιαφερον.. ενα ενα τα comments ρε παιδια..!
Αδιαφορο, όπως και τα νεα κινητα της με καπακια.. Η Sammy ως ηγετης πρεπει να δημιουργει R&D και οχι να “κλεβει” ιδεες βλεπε Smartwatch,smartTv.. κλπ. Αυτα που παρουσιαζει ειναι χαζα… Αυτη εχει τα λεφτα σημερα, αυτη πρεπει να πρωτοπορει, αλλιως δε θα μεινει για καιρο 1η.

(Για τους fanboys.. ενα καλο γεγονος: ευκαμπτες οθονες… αλλα αφου το ειχαν κανει σουπα, Κινεζοι, Γιαπωνες, αμερικανοι… βρηκε τους πορους η Sammy να το φτιαξει επιτελους)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.